![]() |
Best marks contest! so vote who's the best!
Pod koniec kolejnego roku może będziecie wypisywać długości swojego prącia ? |
Cytuj:
najpierw trzeba je miec ; /// |
Oo widze, ze jakis zboczony offtop sie tu rozwija.
btw 40cm+ (codziennie na sniadanie jajecznica z 5 jaj) |
Chemia: 4
Angielski: 4 Matematyka: 3 Polski: 4 W-F: 6 Geografia: 4 Biologia: 4 Fizyka: 3 WoS: 4 Historia: 4 Technika: 4/5 Srednia 4.0:)))(2gim) Zachowanie (;/) nieodpowiednie |
Nie wiem czy jest się czym chwalić:
Matma: 4 Polski: 4 Historia: 4 Geografia: 5 Chemia: 3 (nie chciało mi się pisać na korytarzu) WF: 5 KOSS: 4 Biologia: 4 Angielski: 5 Informatyka: 5 Muzyka: 5 (^^) Relig(i)a: 5 Fizyka: 4 Taki, bystry, czwórkowy uczeń :P A, zachowanie DOBRE! Inna rzecz, że na nie nie zasługuję: moja uwaga - "Siedzi w szafie na lekcji." |
polski - 4
matematyka - 4 geografia - 4 chemia - 3 fizyka - 2 muzyka - 5 plastyka - 5 wos - 5 historia - 4 wf - 5 religia - 2= biologia - 4 niemiecki - 4 technika - 3/4(nie wiem, co mi postawiła ;/) zachowanie: zajebiste |
I ogólniaka
Polski 4 Matematyka 4 Angielski 5 Informatyka 5 Rosyjski 4 PO 5 WF 5 Przedsiębiorczość 5 WOK 4 Geografia 4 Fizyka 3 Chemia 4 Biologia 3 Historia 4 Pluje sobie w brodę za polak (spokojnie 5 mogło by być, prac domowych nie robiłem) i za fizę (ostatnia praca napisana pół oceny wyżej i by było 4). A ogólnie to jest jak jest. |
J. Polski-4
Matematyka-5 Fizyka-4 Biologia-4 Geografia-4 Historia-5 Informatyka-5 J. Angielski-4 Muzyka-5 Plastyka-5(6?) Chemia-4 WOS-5 WF-5 ----------------- J. Niemiecki-3 (mam to w 4lit) Religia/etyka-1(?) (frekfencja 0%) ;p I co ta tibia robi z ludzmi. W zeszlym roku byl pasek:confused: |
I gim.
Matma-3 Chemia-3 Muzyka-4 (pieprzone dzwonki ; P) J.ang-3 (Zawzięło sie na mnie babsko ; <) W-f- 5 Polak-4 Technika-4 Historia-4 Wos-4/5 (nie wiem) Biola-4 Religa (: P)-5 Fiza-4 Zachowanie- Bardzo dobre. Nie jest dobrze ; / |
Polski - 5
Angielski - 6 Informatyka - 6 Matematyka - 6 Technika - 6 WF - 5 Geografia - 3 albo 4 (nie byłem w szkole więc nie wiem :)) Chemia - 5 Niemiecki - 4 WOS - 5 Historia - 4 Biologia - 5 Fizyka - 5 Plastyka - 5 Muzyka - 5 Średnia 5.07 albo 5.14, klasa 2 gim. |
Polski - 5
Angielski - 6 Informatyka - 6 Matematyka - 6 Technika - 5 WF - 5 Geografia - 5 Chemia - 6 Niemiecki - 5 WOS - 5 Historia - 6 Biologia - 5 Fizyka - 6 Plastyka - 4 X( dlaczego?! ;( Muzyka - 5 klasa 2gim, średnia :5,33 (jak co roku ;)) |
2 Liceum
Informatyka- 5 angielski- 4 niemiecki- 3 matematyka- 3 polski- 3 w-f- 4 biologia- 4 podstawy przedsiębiorczości - chyba 5 chemia- 3 EPiO- 3 fizyka- 4 historia- 4 geografia- 4 |
wszyscy jestescie chrystusami ;sss
|
Chemia: 3
Angielski: 3 Matematyka: 3 Polski: 3 W-F: 4 Geografia: 4 Biologia: 3 Fizyka: 3 Sztuka: 5 WoS: 4 Historia: 4 Technika: 4 -- Francuski: - brak Religia: 5 |
1 Klasa LO :
Chemia: 2 Angielski: 2 matematyka: 2 polski: 2 W-F: (miałem mieć NKL ale udało sie 2) Geografia :4 Biologia: 2 Fizyka: 2 Kultura :3 Historia: 2 PP: 3 PO: 2 Niemiecki: 3 Zachowanie : Naganne/nieodpowiednie |
Omg, w 5 klasie to nie jest to wielki wyczyn, ale nabije sobie tego posta...
J. Polski - 6 Matematyka - 6 J. Niemiecki - 6 Przyroda - 6 Informatyka - 6 Muzyka - 6 Historia - 5 WF - 5 Plastyka - 4 I, co dziwne, średnia 5.7. Zachowanie wzorowe... |
3 klasa gim po zawaleniu całego roku szkolnego:
średnia 4,0 Matematyka - 4 Polski - 4 Chemia - 5 Fizyka - 4 Angielski - 4 Informatyka - 6 Wf - 4 Biologia - 4 Sztuka - 4 (bo mi sie nie chciało prac oddawać xD) Technika - 3 (to co wyżej xD) Historia - 4 WOS - 4 Geografia - 3 Zachowanie bardzo dobre^^ Niemiacki - 4 Religia - ? xD |
1 technikum
systemy i sieci komputerowe - 5 niemiecki - 5 geografia - 5 biologia - 5 technologia informacyjna - 5 fizyka - 5 oprogramowanie biurowe - 5 angielski - 4 matematyka - 4 w-f - 4 polski - 4 chemia - 4 PO - 4 historia - 3 jakby porownac do ocen z gimnazjum to niema tak zle :P ( w gim srednia 4.0 teraz 4,42 :P ) |
matematyka - 4
język polski - 5 język angielski - 6 historia - 5 przyroda - 5 plastyka - 6 informatyka - 5 w-f - 5 technika - 5 Moja średnia to 5.11 Ale nie trudno mieć taką średnią w 6 klasie. Nie jestem :baby: ... |
Klasa III gim
Historia - 5 Matematyka - 4 Informatyka - 6 WF - 5 j.angielski - 5 Biologia - 4 Plastyka - 5 j.polski - 4 Chemia - 4 Fizyka - 5 Geografia - 5 WOS - 5 Muzyka - 6 Technika - 5 Religia - 6* j.niemiecki - 4* Średnia 4,85 * - nie liczy sie do średniej Zachowanie - bdb |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:00. |