![]() |
Cytuj:
a ode mnie w dziub chcesz czy od mojego noob charka?? |
od ciebie :)
|
Awo wez zarzuc invita
|
Knight Szaryy has been invited. :] pozniej trzasniemy ci jakis podpisik fjany albo inna range :> bo jednak w kwestii lvlu lekko odbiegasz od innych graczy :)
|
Welcome to the Naked Guys!
You have joined the guild.xd |
@awo
mowisz i masz @szaryy gzgz |
jesli w ciagu godziny nie minal te je**ne freezy i lagi to wy****dole ta neostrade przez okno albo wsiadam w samochod i jade do siedziby Cip Sotfu
B) Wszyscy macie lagi -.-? |
a dla mnie Meraz to PA i idiota :) "I can do everything I want, I dont care what do you think of me, you stupid br without honour" - to od niego uslyszalem, gdy spytalem sie, dlaczego wypieprzyl mnie z orc fortress :)
|
Szaryy ma jakies specjalne wzgledy czy po prostu dobra wola i chec pomocy poczatkujacym graczom? W sumie to jak spotkam gdzies tego Nirvy moge zuzyc na niego pare SDkow. ;)
Cytuj:
Jul 10 2006, 08:52:51 CET Died at Level 64 by a dragon Teraz to chyba nie neostrada. O.o A teraz zejde troche od tematu. Co sadzicie o price liscie?:) |
Cytuj:
nie iwem czy wzgledy, tak po prostu wyszlo ;p a czemu nie mozna by pomoc poczatkujacemu ;p a co price listy.. hmm bylo ich mase i nikt sie do nich nie stosowal. wiec nie wiem po co. choc fakt faktem sama nie wiem ile co kosztuje zawsze sie lone pytam ;p wiec moze i mogla by byc... tylko niech sie ludzie do tego stosuja |
xd
Cytuj:
No plx! zapłace!!! |
Ja sie wezme za priceliste, jesli bede mogl to bede egzekwowal jej przestrzeganie :)
|
Cytuj:
bedziemy egzekwowac we dwoch xD! |
Cytuj:
|
Jezeli Suv ma czegos egzekwowac to mnie nie mzoe zabraknac :)
|
Sol To w poniedzialek kupie manasy.A gdzie bedziemy trenic ?
|
macie link z pricelista ;)
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1297730 edit: dodalem różdżki oraz laski ^^ |
Cytuj:
mi to obojetnie.... zalezy czy masz pacca czy nie ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
to sie odezwij w tibi do mnie bede po 20 ;] i sie umowimy ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:45. |