Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wydarzenia Z kyry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80952)

Łolek 13-07-2006 11:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anvi_Powah
gÓwno prawda ja jestem rl Galtara (chyba ze myslimy o innych ownerach) :p

na 90% jestem pewny ze galtar to od rl foriussa anvi, tak jak mowiles moze inny owner, moze foriuss jest i od ciebie z rl ;]
pamietam z na poczatku serva foriuss pomagal mi poprzez galtara jak bylem z nim w gildi

Anvi_Powah 13-07-2006 11:56

xDDd

a nom moze i tak jeden z Olsztyna odemnie a drugi w Angli siedzi

Łolek 13-07-2006 11:58

no i ten co w angli siedzie to chyba jest od rl od foriussa no kiedys byl tlyko teraz moze wyjechal do angli czy cos

Zuvuxon 13-07-2006 12:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Łolek
oj boze gralem na poczatku serva i foriuss rowniez, bylismy w jednej gildi i wiem swoje ku.rwa ze galtar to rl od foriussa i to niema znaczenia czy teraz jest w stanach

Zuvuxon baranie jak juffs i baljong mogli byc myramidans jak oni doszli do nas dopiero po tym jak wojna sie zaczela a juffs byl w LS

Widze ze nei widzisz roznicy miedzy Anglia a USA.Foriuss mieszka w polsce Gal mieszka w Angli. Niech ci mama zapisze tonakarteczkce i naucz sie tego na pamiec.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nimuro
zuvuxon to ty pierwszy zaczeles obrazac ze ja i łolek donosimy a pontheus pinguje :D moze jeszcze cos napiszesz o kims ?

Aha wiec wedlug ciebie to jest obrazanie. Bede pamietal na przyszlosc zeby Cie " nie obrazic ".

Łolek 13-07-2006 12:08

ty myslisz ze galtar jest anglikiem??

Zuvuxon 13-07-2006 12:18

Błąd. Juz dalem edita. Wybaczysz mi ? :)

Łolek 13-07-2006 12:22

Myslisz ze glatar jest anglikiem wiec...?

Zuvuxon 13-07-2006 12:27

@up
Nien jest polakiem owszem, ale mieszka w Anglii jak nie wiesz od ilu lat to sie nie odzywaj.

11:44 Foriuss: 11:44 You advanced from Level 85 to Level 86.

Gz Foriuss ! Tutaj kłótnie o nie wiadomo co a LS expi :)

Gedd 13-07-2006 15:33

Cytuj:

JUFFS ORAZ BALJONG NIE BYLI CZLONKAMI MYRMIDANS DO MOMENTU AZ WOJNA SIE ZACZELA. CO WIECEJ JUFFS BYL CZLONKIEM LS.

juffs zostal wyje.bany z LS pare godzin wczesniej za power abusowanie wszystkich na około. wiec nie pie rdol ze byl w ls
baljong wylecial z LS pare dni wczesniej za smarowanie po nas na ventrilo

pivope 13-07-2006 17:18

Gedd wejdz na gg ;>

Legiren 14-07-2006 09:17

Help

ej nie wiem gdzie sie z tym zglosic pomocy prosze od 4 dni nie mam www.tibia.com wam tez nie dziala ? pytalem sie kolegów czy im dziala , im dziala a mi nie :( nie moge pasow zmienic ani nic tak jak by ta strona wygasla moze ktos wie czemu , albo cosik prosze pomocy ;( ;(

Zuvuxon 14-07-2006 11:20

zainstaluj sobie firefoxa ( http://www.firefox.pl ) the best przegladarka :] bo ta IE to coraz barzdziej szwankuje.

@do tematu

juz 2;0 dla Last Stand :) dzis w nocy padl Ikarus Zie - zabity przez Moon~~

Legiren 14-07-2006 11:40

:(

Nie udało się nawiązać połączenia.

Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem www.tibia.com.

* Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.

* Jeśli nie możesz otworzyć żadnej strony, sprawdź swoje połączenie sieciowe.

* Jeśli Twój komputer jest chroniony przez zaporę ogniową lub serwer proxy, sprawdź, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z In

zaraz sie wkurze no jak ja moge grac bez tibia.com inne strony normalnie mi dzialają tylko tibia.com nie ;(( mam tak od 4 dni zalozylem neostrade tydzien temu i mnialem normalnie tibia.com 3 dni a od 4 juz kij ;( jak ktos cos wie to prosze na gg :3301388

Legiren 14-07-2006 17:51

;/

sory za te posty ale nie wiem gdzie je w ogole napisac kurde :( na tibia.com moge tylko forum ogladac nic wiecej niccccc! tylko na forum klikac i wtedy mi sie pojawiaja te swiaty a jak klikne na byle co innego odrazu pisze ze nie mozna wyswietlic strony;/ PROSZE POMOCY OD TEGO ZALEZY CZY BEDE GRAC W TIBIE PLS :(:(:(:(:(:(::(:(:(

Łolek 14-07-2006 19:48

moze cos z firewallem przestaw

Legiren 14-07-2006 22:48

Cytuj:

moze cos z firewallem przestaw

lolek ja umiem grac tylko w tibie itp jak sie ustawia firewall :P?

Exodus 14-07-2006 23:09

Wez najlepiej poszukaj bo bylo wiele tematow dotyczacych tego problemu albo napisz w dziale "inne" lub o wszystkim i o niczym" bo tylko zasmiecasz dzial o wydarzeniach z kyry.

Zuvuxon 15-07-2006 01:29

@up

popieram

Łolek 15-07-2006 10:32

a jak nie to www.google.pl

Azeris 15-07-2006 11:20

Omg fajnie sie temat rozwija. Dzieciak nie umie Firewalla wyłączyć a reszta wczówa się w informatyków zamiast kazać mu zamknąć pysk na tym forum.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:25.