![]() |
Cytuj:
pamietam z na poczatku serva foriuss pomagal mi poprzez galtara jak bylem z nim w gildi |
xDDd
a nom moze i tak jeden z Olsztyna odemnie a drugi w Angli siedzi
|
no i ten co w angli siedzie to chyba jest od rl od foriussa no kiedys byl tlyko teraz moze wyjechal do angli czy cos
|
Cytuj:
Cytuj:
|
ty myslisz ze galtar jest anglikiem??
|
Błąd. Juz dalem edita. Wybaczysz mi ? :)
|
Myslisz ze glatar jest anglikiem wiec...?
|
@up
Nien jest polakiem owszem, ale mieszka w Anglii jak nie wiesz od ilu lat to sie nie odzywaj. 11:44 Foriuss: 11:44 You advanced from Level 85 to Level 86. Gz Foriuss ! Tutaj kłótnie o nie wiadomo co a LS expi :) |
Cytuj:
baljong wylecial z LS pare dni wczesniej za smarowanie po nas na ventrilo |
Gedd wejdz na gg ;>
|
Help
ej nie wiem gdzie sie z tym zglosic pomocy prosze od 4 dni nie mam www.tibia.com wam tez nie dziala ? pytalem sie kolegów czy im dziala , im dziala a mi nie :( nie moge pasow zmienic ani nic tak jak by ta strona wygasla moze ktos wie czemu , albo cosik prosze pomocy ;( ;(
|
zainstaluj sobie firefoxa ( http://www.firefox.pl ) the best przegladarka :] bo ta IE to coraz barzdziej szwankuje.
@do tematu juz 2;0 dla Last Stand :) dzis w nocy padl Ikarus Zie - zabity przez Moon~~ |
:(
Nie udało się nawiązać połączenia.
Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem www.tibia.com. * Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut. * Jeśli nie możesz otworzyć żadnej strony, sprawdź swoje połączenie sieciowe. * Jeśli Twój komputer jest chroniony przez zaporę ogniową lub serwer proxy, sprawdź, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z In zaraz sie wkurze no jak ja moge grac bez tibia.com inne strony normalnie mi dzialają tylko tibia.com nie ;(( mam tak od 4 dni zalozylem neostrade tydzien temu i mnialem normalnie tibia.com 3 dni a od 4 juz kij ;( jak ktos cos wie to prosze na gg :3301388 |
;/
sory za te posty ale nie wiem gdzie je w ogole napisac kurde :( na tibia.com moge tylko forum ogladac nic wiecej niccccc! tylko na forum klikac i wtedy mi sie pojawiaja te swiaty a jak klikne na byle co innego odrazu pisze ze nie mozna wyswietlic strony;/ PROSZE POMOCY OD TEGO ZALEZY CZY BEDE GRAC W TIBIE PLS :(:(:(:(:(:(::(:(:(
|
moze cos z firewallem przestaw
|
Cytuj:
|
Wez najlepiej poszukaj bo bylo wiele tematow dotyczacych tego problemu albo napisz w dziale "inne" lub o wszystkim i o niczym" bo tylko zasmiecasz dzial o wydarzeniach z kyry.
|
@up
popieram |
a jak nie to www.google.pl
|
Omg fajnie sie temat rozwija. Dzieciak nie umie Firewalla wyłączyć a reszta wczówa się w informatyków zamiast kazać mu zamknąć pysk na tym forum.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:25. |