![]() |
pytanko bo nie wiem jednego jak mam juz pacc i dajboze wygram tu to czy zostanie on dodany do ilosci dni czy jakos inaczej jest to przeliczane?
widze ze modkowie sie staraja i dodaja nowe pytanka do konkursu. albo ja na poczatku nie znalazlem wszystkich metoda odswiezaj w nieskonczonosc :] pytanko do modkow z jakimi innymi stronkami organizujecie ten konkors sms bo na tibia.org.pl jest identyczny konkors sms nie watpie ze ten sam wiec hyba bedzie wielu zgloszonych i prawdopodobienstwo wygrania nie bedzie za duze... |
mam jedną prośbe, wiem że może za późno i to głupie ale zmieniłem postać i konto i chciałbym tego jednego smsa co wysłałem na Master Palladyn Pawcio przemienić na Rozpruwcz of Shanera bo wtedy bym miał 6 smsow (moge potwierdzić w tibi jak bedzie trzeba że chce to zrobić)
|
Bardzo dobry pomysł:]
Ludzie mogą dostac pacc prawie za free i znajdą się pieniądze na powiększenie i poleprzenie strony:dance: |
Cytuj:
Tak. Jesli wygrasz to pacc zostanie dodany do dni twojego starego pacca. |
A wyniki bedo odrazu po zakonczeniu konkursu czy kiedy?
|
Wyniki beda oda razu,skrypt sam losuje osoby.
|
wyniki będa dopiero o 17-00 ??
|
Obecna edycja trwa od 17-06-2006 20:26 do 01-07-2006 20:00.
|
Tak z ciekawosci mozna jeszcze wysylac smsy ? ^^ xD
|
tak, do czasu poki jest konkurs, ale tak 15 minut przed zakonczeniem radzilbym sie wstrzymac
|
O której beda wyniki bo już nie moge się doczekać
Sory nie zauważyłem u góry posta że o 20:00 |
Cytuj:
to chyba powinno wszystko wyjasnic |
mam nadzieje ze go wygram :))
|
A mozna wygrac dwa pacce naraz?Ze np. zająć 1 miejsce (180 dni pacc) i wygrac nagrode specjalną ?
|
Cytuj:
Pozdrawiam :> |
=]
Nie moge sie doczekac konca losowania bo moze to ja bede jednym z szczesliwcow :cup: :cup: :cup: :cup:
|
Ja bym chciał wygrać bo nie na paca nie stać :((
|
;/' nie wygralem .... ;( ale chociaz wspomoglem tibie.pl:D
|
No to mamy zwycięzców ciekaw jestem ile sms'ów wysłał Tyszeq :p .
Szkoda że ja nie wygrałem bo troche tych sms'ów odemnie poszło ;( Może w następnych edycjach mi się poszczęści ale napewno nie wyśle już tyle sms'ów jak w tej :p |
nie wygralem tez :( cosz los tak chciał
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:58. |