![]() |
Bez wątpienia swordy. Najlepsze bronie. Zawsze ich używałem, używam będe używal, czy to nowy czy stary świat...
|
Swordy debest :D
Najbardziej lubie swordy bo sa najbardziej dostepna bronia w tibi.
Ja osobiscie wale z fire sworda i giant sword. |
Swordy debest :D
Bez wontpienia swordy to według mnie najlepsze bronie w tibi poniewarz sa
najbardziej dostepne. Ja osobiscie sam wale z fire sworda i giant sworda. |
club is the best
Ja wole cluby po przecież dla magów polecają!! :cup:
|
Na palu wale tylko z kuszy bo mam w **uj kasy XD, druidem i sorkiem najlepiej walic ze skull stafa bo leciutki i nie taki drogi, a dla knighta myśle ze najlepszy jest axe bo mamy najlepsza bron 1reczna-f axe(no chyba ze planujemy zrobić ze 150lvl XD) i najlepsza 2reczna-d lance(niepacząc na defe XD).
|
Ja walę ze swordów, mimo iż jestem druidem, cluby są dla mnie za słabe.
A poza tym "mam magic sword" brzmi lepiej niż "mam stonecutter axe" Poza tym swordy są najbardziej zrównoważoną bronią (mała różnica między def a atk) i są wprost WYŚMIENITE dla blokerów, ale coś czuję że sword fighting staje się zapomnianą umiejętnością w Tibii, ponieważ usunięto te lepsze miecze, a przecież zamiast usuwać mogliby zrobić nowego questa (mówie o wrl sword) ciekawe kiedy zrobię Anni :evul: |
Ja nie wale tylko walcze, a walcze SWORDAMI. :)
Wiele potworków walczy swordami np.: - Orc Warlord - Orc Leader( dwa swordy :) ) - Orc Warrior - Efreet - Marid i tyle zapewne Black Knight też walczy swordem, ale go niewidać. :) |
Moją ulubionym typem broni sa swordy.Muj ruczrzyk nia walczy
|
Ja wole swordy bo sa najmocniejsze i stosunkowo najtańsze
|
Axe!!
Axe zomdzi :D:D jest tani i ma dobrego ataka f axe ( ale slaba obrona :() ale i tak zomdzi a do tego najlepsza dostepna bron na 100lvl to ? stonecuter(jakostak sie pisze).
|
Ja wale swordami bright sword i gs żądzą
|
Ja jestem paladynem, ale czasem lubię bić w zwarciu, a czasem muszę, bo znając Securę, podczas zabawy ludzie kradną speary i zabierają exp... Axe, bo mowię właśnie o tej broni 2 razy uratował mi życie, kiedy nooby przybokowały mnie na cyclopsach, szybko wziąłem do ręki Knight Axe i Dragon Shield i kontynuowałem walkę. Najbardziej lubię walkę dystansową na speary, ponieważ wykorzystuje starą taktykę exp + training ;), czasem użyję łuku jak trafi się coś silniejszego... jednak na powaznych huntach korzystam z kuszy.
|
axe sa najlepsze bo mają najwiecej ataku, a obrone daje np.tarcza czy zbroja.W broni patrzy sie przede wszystkim na atak a nie na obronę.
|
Ja najbardziej lubie swordy, ponieważ mają dobry atak, oraz obronę, np. taki bs :P .
Wiadomo, że są drogie ale warto zbierać, aby mieć takie cacko xD. |
Sword jest najlepszy!!!!!!
Swordem bo jest najlepszy i prawie każdy walczy swordem
|
Sword
ja walcze ze sworda tak tez zaglosowalem ;)
|
Zagłosowałem na Swordy, bo są najładniejesz i mają podobną obrone co atak.
|
Sword rulez
Ja poprostu kocham swordy:P
|
Ja to najbardziej lubie walczyc swordami
Najbardziej lubie walczyc swordami!na antice kosztuje 3-5k a na nowych swiatach to po 10k:sword:
|
Obuch
Dobre w miare tanie Only skull staff(którego jeszcze nie mam):]
To dla maga jak bym robil palka to naturalnie dist a dla knighta axe |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:52. |