![]() |
exori ""time for die xD""
adori vita vis ""m lvl nie przyjdzie dzi¶ ;["" utamo vita ""blue power! i mozesz mi naskoczyc!!!"" exevo pan ""pizza plx"" adori gran ""HMM n00b killer"" adori ""gówno nad gówna :D"" |
Adevo Grav Vis ""See if you can make it throuh THIS!
Adori Gran ""Heavy? Jakie Heavy? to jest HMMZFWN( HOLMING Magic Missile z funkcja wyszykiwania noobkuw Adura vita ""Shit, not missclick again Exevo Gran Mas Vis ""LIght, Exura, HMM, UH, SD..... oh, here it is...... UE Adevo Mas Hur ""Kazdy trafiony user 4um tibia.pl ma + do repa! Tak wogule to wypadałoby od¶wieżyć topic. |
utani hur ""je.bani hu.j""
|
Exevo Gran Mas Vis ""LIght, Exura, HMM, UH, SD..... oh, here it is...... UE" RoX :D
ja widzialem exura ""bla bla bla just heal me ok ?!"" :P :D |
exevo con ""I shot the sheriff...
:) |
Utani hur "odpalam s*******am i nikt mnie nie zlapie"
|
Exevo gran mass Vis ""You see yourself. You are a PK
|
ADURA VITA "" PRZED UZYCIEM ZAPOZNAJ SIE Z INSTRUKCJO DOLOCZONO DO OPAKOWANIA BADZ SKONSULTUJ SIE Z LEKARZEM LUB FARMACETO
to moje bylo i adori vita vis "" to nie boli exiva nick "" i see you exevo gran mas vis "" take this exana pox "" trucizna cos wkurzajacego exana pox "" scorpion nic mi nie zrobi exura "" czemu to tak malo leczy exevo gran mas vis "" jak sorc piardnie to smierdzi jak cholera exori "" a po sorcu knight tez musi piardnac exura sio nick "" lecze kumpli |
utevo lux ""die !!!! upss, wrong spell"
adori vita vis ""no pain . only death" |
Bardzo wszystkich przepraszam za offtopic, ale te bledy sa irytujace.
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
utevo lux ""and torch sux
exura ""no die me plx!!!11 exana pox ""i wszystko jest spox adori gran ""kolejny maly dziwny glupi runek który trafi do jakiegos glupiego fioletowego plecaka ktorego opchne na czarnym rynku za marne 1k ale sie przyda bo potrzebuje kase na sudden death dla niewtajemniczonych szybka smierc adori vita vis ""pk? exevo gran mas vis ""ooops missklick |
Moje:
Exori Vis ""Where is the Love? Adori Gran Flam ""Burn baby, burn! Exani Tera ""Rope Me PLX Utani Gran Hur ""Za szybki, za wsciekly Utana Vid ""Znikam xD |
Exori vis "miejsce plis"
|
:p
No to też dołożę dwa grosze :p
(moje własne :] ) -Adori gran ""bann"" -exevo flam hur ""Hear my Voice" -adito grav ""floor cleaner"" -exana pox ""Refreshing Wind"" Nie ¶miać się :p :p :p |
lol
patrz±c na te wasze wszystkie opisy nasuwa mi sie jedna mysl.....<lol>:)
moje propozycje exiva...""przychodzi baba do lekarza... adura vita""pogotowie w pogotowiu:P exevo con""ile te naboje daja radosci..... food""cip,cip,tas,tas..... antidote""ech..ten McDonlad's..... exura vita""moja glowa moja glowa:) czekam na lepsze propozycje..... |
utevo lux ""FIRE ON MY ASS""
|
to co dlugie zawsze glupie :P :
exura gran ""takie ¶rednie leczonko lepsze od exury ale gorsze od exury vity i cos krutkiego i dosc fajnego :D : Adura Vita ""Extasy |
Ja widziałem jeden fajny (mojego autorstwa, zwazajac jak wielu ludzi wykrzykuje to zdanie postanowilem je opatentowac przy robieniu runek:)
ADURA VITA """UH ME PLZ""" |
utani gran hur "daje nogę póki mogę
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:10. |