![]() |
Haisushuieehehehehhehe... Fajnee...
|
Faaaaajneeeeee......... 10/10 czekam na reszte
|
Spokie jestem z chorzowa wiec o GKS'ie mi sie najbardziej zpodobalo
|
*Veruis lapie za miecz i tarcze i stoi w gotowosci bojowej
-czekam! Mam spapray humor dzisiaj... o co w tym chodzi? xD |
Cytuj:
|
A za Ruchem idziesz ZenNeron??
|
Świetne. Rób dalej.
|
Zajacuś ( tylko bez podtekstów :D) zrob wiecej... plxxxxxxxx
|
Cytuj:
@editup: Wlasnie, Piasusiu, nie piszus takisiowych zdrobnienioszek, bo to zjebisiosiscie brzmi. -.- A juz szczegolna porazka jest 'tylko nic sobie nie myslcie', 'bez podtekstow'. |
Cytuj:
@Fake Niezłe, choć zauważyłem, że z tematów tibijskich przeszło na 'o wszystkim i o niczym'... Nie jest to wada, byle było śmieszne. |
Witam ponownie...
Wiem że debilny nick ale chciałem mieć coś poważnego... Jak się jeszcze nie orientujesz - to ja jestem autorem tematu. Chciałem jedynie powiedzieć że będę się starał go kontynuować. |
głupi archeolog jak chcesz robić fake to rób ale nie odświeżaj starych tematuw tylko zrub nowego... -.- X( :evul: X( :evul:
|
ZAJAC baks!!!8o
trzeba było brać przykłąd z Seza i nazwać sie "zajacowaty" :evul: A tak na serio to bardzo sie ciesze że jadnak nas nie opuszczasz i postanawiasz kontynuować fake :P mam nadzieje że tak jak i seza nikt cie nie reportnie :P @down 20k? oo ja cie xD |
Nie mam zamiaru robić nowego tematu i wrzucać wszystkich pasków od nowa, skoro jest ich prawie 30... pozatym ten temat ma prawie 20.000 komentarzy
|
@welwets
Vantem znaczy się Zając ;] Napisał, że jest autorem tematu... @Topic Zając rób dalej ;] |
Hahaha welwets rox xD
To dobrze ze bedziesz kontynuowal fake'a |
Zając wrociles8o
A myslałem ze dales sobie spokoj ale czemu tak długp zwlekałes z nowym kontem?? |
Zając wrócił!
Kontynuuj fake, więcej nie mam do powiedzenia ;p |
Zajac is back xD Dawno cię nie widziałem :) To dobrze, że na nowo zacznie funkcjonowac ten topic.
Usiehahaha xD 20 k komentarzy? Where? |
Cytuj:
Chyba odwiedzin xP A tak btw. Zgadnijcie kto podeslal nick Sezemu? Ja! xD Rob te paski albo porozmawiamy inaczej :< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:03. |