![]() |
@up
Możesz mieć tyle addonów ile Ci się zamaży, chociaż na większość może Cię nie stać ^.^ I można mieć max 2 addony do jednego outfitu (narazie), 3'ci to jakąś lipa, nie można go zdobyć... |
Hej Powiedzicie mi gdzie można zdobyć addona Dla graczy Facc ;)
|
Cytuj:
|
Jak to nie ma, gdzieś na początku Forum ktoś napisał że są Outfity da Facc :crusader:
|
Cytuj:
|
LoL??
Ekhm....Nie wiem czy ja tak niezrozumiale pisze, czy (z całym sazcunkiem)odpowiadają mi sami ludzie którzy pamiętają Tibie sprzed 5 lat;/,moje pytanie brzmi tak:"Czy są Outfity dla Facc(juz wiem ze są),i i gdzie je znaleźć??"X( :baby:
|
Cytuj:
|
Dobra pomylilem sie w moim 1 poście :confused: :confused:.Ale powiem mi ktoś gdzie są te Outfity do zdobycia prosze o wskazówki
|
Outfity dla facca masz odrazu, a żeby zdobyć pozostałe musisz kupić pacca i albo dodadzą ci sie same, albo będziesz musiał zrobić questa na nie.
|
Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=89474 Na przyszłość- na korzystanie z "szukajki" nie trzeba mieć PACC ;) |
Mialem kiedys sniper gloves mysle se zrobie se addona (ja na Faccu xD) wiec ide do glidi pallow w carlin mowie hi/sniper gloves/yes
patrez a tu 2k w plecaku.. Zlezka... |
@up
Jeśli to prawda... TO ZAJE(dwa)BIŚCIE!!!!!!! xD |
Cytuj:
Tak, szczególnie, że ludziom można za około 10 k sprzedać. |
Nimoge nie warto kupowac sniper glowes za 10k<po tyle chodzi na moim servie> juz drugi raz trafilem ze jakis noob nie wie co to jest i mu muwie ze
tego 100 do addona potrzebuje a ten mi to za 300 gp sprzedaje.Wienc pamientajcie nie kupujcie sniper gloves od hlvli bo lepiej szukac''okazji'' |
Pytanko, czy moża robić różne adony z różnych Outfitów?? Jak by co mam pacca. Chodzi mi o mieszanie np. czapka z piórkiem i miecz na plecach.
|
@up
Nie, nie można. Każdy outfit ma swoje dwa(po tym update trzy) addony. |
Pytanie wazne
sa addony na rooku? jak tak to mozna jakies wskazowki prosic? |
Przyznaje, ze na niektórych światach Sniper glowes są warte 10k ale raczej idą za 4-5 ale i tak nie warto ich kópywac. Bardziej sie opyla iść pohuntowac na hunterki i wypadną ze 3 pary. Mi osobiście po 20 minutach biegania wypadly 2 pary.:D
|
hunt na hunterach to waste na maxa, na każdym lvlu - za mały lvl = ryzyko padnięcia i zero loota, średni lvl = za duże koszty kiepski loot i exp taki sam jak na cycach które są o niebo słabsze, duży lvl - nie opłaca się bo nigdzie nei ma dużych spawnów i zero expa...
co do addonów na rooku - można mieć full citizen oraz addon z łapkami, więcej nei mogę powiedzieć... |
Cytuj:
Jestem ms i moge ją miec ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:13. |