![]() |
21:19 Aata Arhari [200]: 21:19 You advanced from Level 199 to Level 200.;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To teraz jak juz od Advanc~~ Ataa dobil 80 m lvl O maj gad same dobre wiadomosci xDDDD Nikt nikogo nie huntowal <nice> |
Poczekajmy jeszcze rok czasu a nasz ata dobije 250 lvl ....
Gdyby "stary" bedurion chara nie sprzedał... najprawdopodobniej mielibyśmy już mniej więcej 230~ek Gz ata.. |
gz
Gz Aata :>
|
Cytuj:
|
Sux
Malo Sie Dzieje Na Arcani i na Forum...
|
o.O
Yah Ciacho masz racje;d nic na arcani i nikt nie pisze na forum!!
|
Jak to sie nic nie dzieje ja ostatnio wylotowalem ser z Rata <lol>
JoKe A tak na serio to serialnie Nudy na maxa na Servie Kazdy expi treni czasem Ktos padnie xD |
Na arcani to co mialo się dziać to już mineło teraz jest spokuj ale wszyscy znów ożyją po update. Jedno mnie cieszy palkowie będą mieli cos ladnego po update :D
|
Cytuj:
Aata juz 203?;p Szybko leci :) |
Cytuj:
|
Ja jakoś bardzo nie tęsknie za old arcania co bylo już nie wróci ... nowy rok nowa historia :D
|
Jakby każdy gral tyle co aata to kazdy by miał przynajmniej 100 lvl -.- W tibie trzeba umiec grać a nie traktować go jak nałóg i grać po 15h dziennie. To ze sam gra to pewne , to ze Beduriona prześcignie wiedziałem gdy miał 180 ~ lvl i sie nie pomylilem.
Ps. ktoś muwił ze za 1 rok aata bedzie miał 250 lvl ? Chyba sie myli , daje mu co najwyżej 6 miesięcy i bedzie miał 250 lvl ;] w takim tępie expenia i tyle godzin przed kompem w co najwyżej 6 miechów dobije ten 250 lvl . |
Nie jest powiedziane ze z dnia na dzień przestanie expic.
|
a ja mam pytanie kiedy tu bedzie jakaś wojna? wydaje mi sie że nigdy.. DPFT przyjmuje kazdego 90+ ech... zal.pl stracony serv dpft tylko PA robi i nic wiecej. Pamietam pamietne czasy EZ :)
|
Cytuj:
A tak To watpie ze aata gra sam... Jak gra sam to ma ladnie zwalone zycie rl^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
2Jedyna konkretna wojna moze powstac jedynie z rozlamu Dpft. 3To fakt=p |
DPft nie przyjmuja wszystkich :D
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:36. |