Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Nine Thou Vs Unforgivens + All your snakes belong to us (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=93200)

Dawids 20-11-2006 16:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Level (Post 1089663)
haalo nie wyspałes sie czy co?

Jaki kolegia z gildii? Auroth.

Jaki kontynent? Chyba o Tibii mówimy i wystarczy odrobina dobrej woli,zeby sie domysleć,ze chodzi o teren w grze Tibia.

Pozatym dalej nie wiem kto ma być huntowany, ten co tanio sprzedaje czy ten co tanio kupuje,no i wciaż nie wiem jak ktoś z np.bip ma sie dowiedziec o tym ze ktos nie trzyma sie price listy?

Ta nie wyspalem sie..
Jaki kontynet to wiem ..

a odp. na twoje glupie pytanie
Wystarczy ze ktos powie ze ktos seluje taniej albo zobaczy oferte na trade...
a co sie z nim stanie nie wiem Pewno dostanie ostrzezenie..a potem to mozna sie domyslec..
Raczej ten co taniej sprzedaje...

Level 20-11-2006 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawids (Post 1089689)
a odp. na twoje glupie pytanie
Wystarczy ze ktos powie ze ktos seluje taniej albo zobaczy oferte na trade...
a co sie z nim stanie nie wiem Pewno dostanie ostrzezenie..a potem to mozna sie domyslec..
Raczej ten co taniej sprzedaje...

Nie głupie i nie pytanie (bo pytania)

Ktoś powie,ze druga osoba tanie sprzedaje...i to wystarczy? Suuper teraz jak ktos kogos "spekuje" to ta druga osoba bedzie pisała ze ów pker tanio rzeczy sprzedaje ;)

Myslisz,że ten który taniej kupił bedzie o tym mówił? Ucieszy sie,ze taniej i tyle. Na trade nie trzeba ceny pisac ;)

Dawids 20-11-2006 16:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Level (Post 1089725)

Ktoś powie,ze druga osoba tanie sprzedaje...i to wystarczy? Suuper teraz jak ktos kogos "spekuje" to ta druga osoba bedzie pisała ze ów pker tanio rzeczy sprzedaje ;)

Myslisz,że ten który taniej kupił bedzie o tym mówił? Ucieszy sie,ze taniej i tyle. Na trade nie trzeba ceny pisac ;)

Nie nie wystarczy ze 8 lvl zacznie spamowac i klamac pozatym nie powiedzialem ze tak musi byc i ze tak bedzie tylko ze tak moze byc...

Slodki_Pomek 20-11-2006 16:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luka_Warss (Post 1089631)
Slodki Pomek straszy, bo to jego kolega z gildii. A swoją drogą jak jedna gildia będzie kontrolować cały kontynent?

Hehe, w najgorszym przypadku depa będą opustoszałe, a ludzie będą handlować na expowiskach:D

Tak, mamy zamiar kontrolować ceny na całym serwerze abysmy mogli >>zarabiać<< na polowaniach (wiem że większości z was sposobem na zarabianie jest zbieranie flasków ale my to robimy inaczej oO).

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Level (Post 1089725)

Sądzę iż najlepszymi dowodami będą "screenshoty"/filmy lub informacje od zaufanych graczy.

Level 20-11-2006 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slodki_Pomek (Post 1089797)
Sądzę iż najlepszymi dowodami będą "screenshoty"/filmy lub informacje od zaufanych graczy.

Czyli bedziecie mieli swoje takie R. Beger nagrywajace kompromitujace rozmowy ?:D ehh to szalenstwo dotarlo nawet do Tibii

Dawids 20-11-2006 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Level (Post 1089994)
Czyli bedziecie mieli swoje takie R. Beger nagrywajace kompromitujace rozmowy ?:D ehh to szalenstwo dotarlo nawet do Tibii

Wejz czlowieku zachowaj te glupie txt dla siebie...
Grasz na saphira ze tak lubisz ten temat??

Level 21-11-2006 00:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawids (Post 1090023)
Wejz czlowieku zachowaj te glupie txt dla siebie...
Grasz na saphira ze tak lubisz ten temat??

uuuu a kim jestes,że ty możesz wypisywać rozmaite głupoty,a innym zabraniasz? Sorry,ale na mnie nie robi wrazenia twój super wypasiony lvl B)
Zabronisz mi pisać? Hunta juz mam? buhaha :D

ps.
Gdybys był uwazny to byś znał odpowiedz na swoje pytanie.

Xetif 21-11-2006 04:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Level (Post 1090865)
uuuu a kim jestes,że ty możesz wypisywać rozmaite głupoty,a innym zabraniasz? Sorry,ale na mnie nie robi wrazenia twój super wypasiony lvl B)
Zabronisz mi pisać? Hunta juz mam? buhaha :D

ps.
Gdybys był uwazny to byś znał odpowiedz na swoje pytanie.

Powiem tylko ze jestes zalosny i niczym sie nie roznisz od post-charow z forum tibia.com ktorzy chocby pisali dobre rzeczy na czyjs temat to i tak sie nie przedstawia bo... SIE BOJA nie wiadomo czego <Hi-Lamus-Yes-Bye> .

Level 21-11-2006 09:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xetif (Post 1090927)
Powiem tylko ze jestes zalosny i niczym sie nie roznisz od post-charow z forum tibia.com ktorzy chocby pisali dobre rzeczy na czyjs temat to i tak sie nie przedstawia bo... SIE BOJA nie wiadomo czego <Hi-Lamus-Yes-Bye> .

Powiedz mi do czego bedzie potrzebny nick mojej postaci w Tibii, czy bedzie bardziej pomocny w tej dyskusji?

Moze pesel i nr buta jeszcze podac? ...ale po co?

Nie wiadomo czego sie boja? Buhaha na servie gdzie hunta dostaje sie za to,ze zabilo sie nie tego ghoula co trzeba tym bardziej hunta mozna dostac za to,ze sie mysli inaczej niż TWA ;),a dzieki post charom mozna przekazac bez obawy wiele ciekawych inf. wiec nie wiem dlaczego czujesz taka niechec do p.charów.

Siergiey 21-11-2006 13:03

przejaw tchorzostwa? ;p
dlatego

Level 21-11-2006 13:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siergiey (Post 1091113)
przejaw tchorzostwa? ;p
dlatego

...a za przejaw odwagi należy uznać huntowanie 20lvl przez 80lvl :baby: tak?

Czy w grach wirtualnych można wogóle mówic o odwadze i tchórzostwie?
niektórym świat wirtualny miesza sie ze światem rzeczywistym.

Luka Wars 21-11-2006 15:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Level (Post 1091130)

Jeśli miesza się Ci z rzeczywistością to jak najbardziej można mówić o tchórzostwie i odwadze. Ty się poprostu boisz hunta, bo czemu to nie chcesz podać nicku z gry?

Level 21-11-2006 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luka_Warss (Post 1091292)
Jeśli miesza się Ci z rzeczywistością to jak najbardziej można mówić o tchórzostwie i odwadze. Ty się poprostu boisz hunta, bo czemu to nie chcesz podać nicku z gry?

Czy boje sie hunta? W pewnym sensie tak, tak samo jak idąc łąką boje sie,ze wdepne w krowi placek.

Nikt z graczy w Tibii nie jest w stanie mnie przestraszyć, moze conajmniej utrudnić mi gre i tyle,a po co sobie samemu utrudniac gre ? ;)

Nie podaje nicka z prostej przyczyny, jaki mam w tym interes?

Xetif 22-11-2006 05:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Level (Post 1091000)
dzieki post charom mozna przekazac bez obawy wiele ciekawych inf. wiec nie wiem dlaczego czujesz taka niechec do p.charów.

Jedyna rzecza jaka narazie przekazujesz sa inf. typu " gowno-wiem-na-ten-temat-ale-i-tak-sie-wypowiem" . Tak jak to robiles opowiadajac o mnie co ja takiego zrobilem albo jaki to ja jestem zly , wcale mnie nie znajac i nic o mnie nie wiedzac xD! Zreszta mam gdzies co o mnie napiszesz , nie bede dyskutowac z nikim dopuki nie bede wiedzial z kim rozmawiam. Bez pozdro.

0lik 22-11-2006 08:35

gowno-wiem-na-ten-temat-ale-i-tak-sie-wypowiem

Dawids 22-11-2006 10:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 0lik (Post 1092368)
gowno-wiem-na-ten-temat-ale-i-tak-sie-wypowiem

@up
Chyba ci sie pomylily tematy (zapomnialem ze wasz temat to co post "oh same Pa")i musisz wypowiadac sie gdzie indziej.
Idz lepiej na swoja kyrke i tam sobie rob PA

Level 22-11-2006 10:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xetif (Post 1092337)
Jedyna rzecza jaka narazie przekazujesz sa inf. typu " gowno-wiem-na-ten-temat-ale-i-tak-sie-wypowiem" . .

Spójrz na swoje wypowiedzi ,same " gz means" " hahaha" lub "pl?" czyli zbyt rozbudowanego słownictwa nie posiadasz

Cytuj:

Tak jak to robiles opowiadajac o mnie co ja takiego zrobilem albo jaki to ja jestem zly , wcale mnie nie znajac i nic o mnie nie wiedzac xD! .

haha pochlebiasz sobie

Cytuj:

Zreszta mam gdzies co o mnie napiszesz , nie bede dyskutowac z nikim dopuki nie bede wiedzial z kim rozmawiam. Bez pozdro.

Trzymam cie za słowo B)

0lik 22-11-2006 14:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawids (Post 1092457)
@up
Chyba ci sie pomylily tematy (zapomnialem ze wasz temat to co post "oh same Pa")i musisz wypowiadac sie gdzie indziej.
Idz lepiej na swoja kyrke i tam sobie rob PA

a) nierobie rzadnego pa i niemow nic bo nawet mnie nieznasz OK? Ja niemowie nic na nikogo kogo nieznam/niespotkalem/niemam pojecia

b) gram tu zoabcz na moj profil to chyba wyraznie widac ze gram tu

buziaczki,
0lik

Siergiey 22-11-2006 19:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Level (Post 1091130)
...a za przejaw odwagi należy uznać huntowanie 20lvl przez 80lvl :baby: tak?

;pp
nie odwracaj kota do gory ogonem..
rob co chcesz ; i tak chuj mnie to boli

Luka Wars 22-11-2006 20:17

Dobra, wróćmy do kwesti bananów B)

Jak będziecie kontrolować handel na kontynencie? Kogo już zabiliście? Co się stanie jeśli najwyższy level sprzeda golden armor za 10gp? Jak go zabijecie? Czy ktoś to bierze na poważnie? Czy Auroth cierpi na nudę? Czy istnieją screeny z egzekwowania waszego prawa? Czy wszystkie banany to Polacy?

Na wstępie to tyle.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:03.