![]() |
Cytuj:
Jaki kontynet to wiem .. a odp. na twoje glupie pytanie Wystarczy ze ktos powie ze ktos seluje taniej albo zobaczy oferte na trade... a co sie z nim stanie nie wiem Pewno dostanie ostrzezenie..a potem to mozna sie domyslec.. Raczej ten co taniej sprzedaje... |
Cytuj:
Ktoś powie,ze druga osoba tanie sprzedaje...i to wystarczy? Suuper teraz jak ktos kogos "spekuje" to ta druga osoba bedzie pisała ze ów pker tanio rzeczy sprzedaje ;) Myslisz,że ten który taniej kupił bedzie o tym mówił? Ucieszy sie,ze taniej i tyle. Na trade nie trzeba ceny pisac ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak, mamy zamiar kontrolować ceny na całym serwerze abysmy mogli >>zarabiać<< na polowaniach (wiem że większości z was sposobem na zarabianie jest zbieranie flasków ale my to robimy inaczej oO). Cytuj:
Sądzę iż najlepszymi dowodami będą "screenshoty"/filmy lub informacje od zaufanych graczy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Grasz na saphira ze tak lubisz ten temat?? |
Cytuj:
Zabronisz mi pisać? Hunta juz mam? buhaha :D ps. Gdybys był uwazny to byś znał odpowiedz na swoje pytanie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Powiedz mi do czego bedzie potrzebny nick mojej postaci w Tibii, czy bedzie bardziej pomocny w tej dyskusji? Moze pesel i nr buta jeszcze podac? ...ale po co? Nie wiadomo czego sie boja? Buhaha na servie gdzie hunta dostaje sie za to,ze zabilo sie nie tego ghoula co trzeba tym bardziej hunta mozna dostac za to,ze sie mysli inaczej niż TWA ;),a dzieki post charom mozna przekazac bez obawy wiele ciekawych inf. wiec nie wiem dlaczego czujesz taka niechec do p.charów. |
przejaw tchorzostwa? ;p
dlatego |
Cytuj:
Czy w grach wirtualnych można wogóle mówic o odwadze i tchórzostwie? niektórym świat wirtualny miesza sie ze światem rzeczywistym. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nikt z graczy w Tibii nie jest w stanie mnie przestraszyć, moze conajmniej utrudnić mi gre i tyle,a po co sobie samemu utrudniac gre ? ;) Nie podaje nicka z prostej przyczyny, jaki mam w tym interes? |
Cytuj:
|
gowno-wiem-na-ten-temat-ale-i-tak-sie-wypowiem
|
Cytuj:
Chyba ci sie pomylily tematy (zapomnialem ze wasz temat to co post "oh same Pa")i musisz wypowiadac sie gdzie indziej. Idz lepiej na swoja kyrke i tam sobie rob PA |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
b) gram tu zoabcz na moj profil to chyba wyraznie widac ze gram tu buziaczki, 0lik |
Cytuj:
nie odwracaj kota do gory ogonem.. rob co chcesz ; i tak chuj mnie to boli |
Dobra, wróćmy do kwesti bananów B)
Jak będziecie kontrolować handel na kontynencie? Kogo już zabiliście? Co się stanie jeśli najwyższy level sprzeda golden armor za 10gp? Jak go zabijecie? Czy ktoś to bierze na poważnie? Czy Auroth cierpi na nudę? Czy istnieją screeny z egzekwowania waszego prawa? Czy wszystkie banany to Polacy? Na wstępie to tyle. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:03. |