![]() |
Baa, powiem tylko co mi się nie podoba, albo czego nie skapowałem:
Dlaczego nie zabili tego Dark Alphadrona? Skoro Dukos i s-ka byli tam uwięzieni to dlaczego nosili przy sobie broń? Ten drewniany most tuż nad lawą... Jakoś pusto przy tej wieży - jakieś kości można byłoby rozsypać itp. Tak jakoś krótko... |
Ahh... Widzę, że mój Outfit wykorzystany ;] (Podoba Ci się Alph ? Xd)
A no trochę dziwne są uwięzieni ale mają broń Xd No ale dobra może nie mogą jej zdjąć :P I btw czym Oearta rzucił w tego strażnika ?? |
Pikne poprostu. :p Koledzy wyżej wymienili błędy, a raczej niedociągnięcia. Dopowiem jeszcze, że lawa krzywa. Tak poza tym nie rozumiem trochę tej części no ale dobra. 9/10
|
UHhaushuasuhauh ja i moi sludzy wymiatamy ^^ Krotkie...A do Kalasanty czy jak ty tam masz odpowiedzi:
Nie mieli czasu Tylko Dukos mial rozdzke, ktora i tak byla pozbawiona mocy No co ? Po lawie mieli chodzic? Nie chcialo mi sie robic xD 8/10 Bo bylem tam tylko raz -.- |
A ja się rozposzę bardziej.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Nareszcie jakiś dobry śmieszny i dobrze sklejony Fake!
Dziękuję WIeliemu Koperowi i wogóle :D Chciem wiedxzieć cou dalej! Prawada że głupi komentarz? a co miałem napisać? Chcę spider-mana w fakeu? Ocena ogólna 9-\10 PS. dostałeś 1,5 strony komentów, rób dalej. |
Baaaaaardzo Mi Sie Podboa 10/10
|
Baa, tego posta to tak bardziej piszę, żeby zmotywować autora, bo to jeden z nielicznych dobrych fake'ów a tak mało komentów dostaje...
Cytuj:
Cytuj:
@Irwin 1,5 strony to 15 postów. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:54. |