![]() |
W moim tornistrze jest pełno połamanych linijek ( nie chce mi się wyjmować :P)
|
Fajny temat :D (troche spamerski)
Hmm.. co kryje się w moim plecaku? 0-2 splaszczone bułki, jakieś poobijane jabłko, połamane linijki itp., kartki ze ściągami, wypracowaniami i komiksami mojego wykonania :D |
Cytuj:
|
Jeden Wielki SYF! xD a po zatym : wódke,szlugi oraz (c?)holenderski towar ;SS
|
Cytuj:
|
Ja tam nosze sobie:
-SE K300i (czasami Nokie 3310 ale żadko) -portwel -klucze -legitke -i czasem jakieś śmieci (skruszone okładki) |
Ja w moim znalazłem :
-Puste paczki po czipsch :P -Płyte z Wormsami <lol> -skarpetkę <lol> -i stare kanapki <ROTFL> |
Cytuj:
Miłego pobytu w więzieniu. |
ksiazki, zeszyty, snidanie, piórnik, czyli wile niepotrzebny rzeczy:p
|
Bosz, jak tak sobie czytam to co druga osoba twierdzi, że ma półroczne/roczne/dwuletnie/prehistoryczne kanapki. Wiecie, to nie jest tak zabawne, jak myślicie ;)
A w moim plecaku oprócz książek i zeszytów nie ma nic <auhuahuhaa> Po co mi zbędny balast? |
Dokladnie po co zbedny balast, gdyby nie to, ze codzinnie biore wode i stroj na wf to bym wkladal jeden zeszyt olowek i dlugopis do kieszeni i szedl do szkoly
|
Zapomniałem dodać że nosze również wode i mari... eee.. to znaczy sałat..kkę...
@up, 2up Moja wina że macie mało capa ? :p |
To akurat nosił kiedyś moj kolega ktoremu pomagalem... no ale:
splesniale kanapki z twarogiem, splesniale kanapki z przynajmniej miesiaca (juz nie wiadomo z czym), mnostwo papierkow... A tak wygladal plecak mojego wojka (tak mi opowiadal): bez ksiazek, zeszytow i wogole bez niczego, tylko caly plecak wypchany mini petardami produkcji wlasnej |
3 zeszyty(zawsze 3, nigdy mniej, nigdy wiecej), 'sprzet na wf' mam w szafce, iPod, dezodorant, 2 długopisy, dokumenty, kombinerki(musze sie pochwalic ; ). Jestem 1 w andergrandowym rankingu rozkrecania lawek : P ), obowiązkowo CDA. Kom, klucze i portfel nosze przy sobie.
|
-zarcie
-piornik -kartki z karykaturami ludzi(głownie nauczycieli) -ksiazki,zeszyty -jakies sciagi -stroj na wf -czasem jakies shity potrzebne na plastyke & technike -.- mp3,koma,klucz od szafki i kase w kieszeni thiefy w szkole ;d |
papier toaletowy... ten sam od 5 lat :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:31. |