![]() |
A oto moje top 10 ulubionych potworków:
1. Cyklop (jak na tak słabego potworka świetny exp) 2. Dawrf Soldier (spory exp. czasami pigibank:) ) 3. Valkierie (przyzwoity exp i może się trafić Double axe albo PA:p ) 4. Amazonka (ma sporo kasy) 5. Dwarfy Guardy (duży exp tylko wiać trzeba) 6. Ghoule (dobry exp i trochę kasy) 7. Wild Wariorr (słaby exp ale może wypaść W hammer) 8. Dwarf (słaby ale zwykle występują w gromadzie) 9.Slim (nic nie wypada ale jest exp bez wysiłku, chyba że jest ich więcej niż 2-3:confused: ) 10. Beholder (dobry exp ale trzeba mieć palec na Exurze Gran bo umie nieźle walnąć, spory exp, kasa i czasami trochę warte itemki) Tak wygląda moja lista ulubionych potworów. Możecie się z nią nie zgadzać ale zauważcie, że nie mam zbyt wysokiego lvla B) |
Hmm
Moje ulubione potwory to demy, demy i jeszcze raz demy :evul:
|
szkoda ze 78 mlvl niema 243 ms najlepszy z moejgo serwa a ty na 191 masz taki mlvl zal... normalnie
moj best exp dl komnata z dl pod poi ;] sio i zchodzina 2-3h 10 uh |
ja lubie ... hmm xD
-dragi, cyce , minotown~ , zolwie |
Kiedyś, kiedy mieszkałem w Carlin, lubiłem chodzić na gobliny, na orków koło zamku (na sam zamek nie szedłem), na amazonki, mały respawn dwóch rotwormów, na waspy itd. Teraz mieszkam w Thais i expię na fibulijskich rotwormach.
|
:p
Lubie expic na beho itd. fajnie jest na wieży jak sie idzie na kazz albo ancient temple gleboko na beho .PS:macie temat z mini shaabalem czy coś takiego??
|
cyce
Najbardziej lubie expic na cyclopach :baby: sa dosć proste i moze wypasc halberd ( u Sama za 400gp B) )
|
ghule/beho/roty/valkirie/amazony/cyklops
|
Ja najbardziej lubię chodzić na CYCE I CARRIOR WORMY :p
|
Dwarfy wszystkie :).
Raty tez sa niezłe :). |
a ja lubię shhep oneone!!!!11
tak na serio to spox są guardy, zerki, ridery |
Wszystkie rodzaje nieumarłych - od ghouli do necro, lichów. Spoko też sa dragi.;)
|
Ja lubie slimy i soldy. Na moim lv najlepsze źrodlo expa :D
(nabilem na nich z 17lv na 20lv w 1 dzień 8o ) |
A ja lubie Bugi. Fajny exp i kasa, i może polecą Cheery.
|
Ja lubię dwarfy, bo fajny zarobek ;)
Tylko jak mało many to cienko :/ |
Głównie Dwarfy (wszelakie prócz Geo - za młody jestem jeszcze :p) i roty, poza tym Cyclops, Slime, Orci (do Berserkera :P), Minosy, czasem miło walnąć Beholdera, no i myślę, że niedługo dojdą Dragi :)
|
Ja najbardziej lubie Witche i Beho :) No i Hydry :P
|
Moje ulubione są cyklopy .;) Dlaczego? Bo są głupie a na mnie najsilniejszy ich blod hit to 20:]
|
Ja najdluzej expie na minataurach itd. i powiem wam ze bardzo lubie tez expic na
cycach nie som zle ale jeszcze lepiej to dwarfy:D |
ja lubie na cycach dobry loot i exp:sword:
i jeszcze na DC :mag: puszczam np. UE i na cepa lecą |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:06. |