![]() |
Lord zaatakowalem cie zeby sprawdzic jaki dobry jestes :P a to ze pisze u ciebie failed to znaczy ze ty przegrales :P
|
Uncle ma racje :P
Nie rozwalamy od teraz nie walimy do swoich chyba ze mamy jakies treningi :P ale nie do swoich bez powodu ( bede musial wykuc na pamiiec ponad 20 osob z crew`a zeby pozniej do nich przypadkiem nie walic) :P
|
hehehe, jak gdizes 2 godziny temu zaczołem grac, to zaatakował mnie jayzi teraz ja go rozwalam xD odwet xD
|
@RE Shinoda wiem że to znaczy że przegrałem, bo niezły byłby wstyd, jakby "starzy wyjadacze" gineli ode mnie :D
|
Cytuj:
nie powinnismy w ogole atakowac siebie nawzajem, mam takze propozycje, aby kicknac czlonkow gildii jezeli beda atakowali swoich (raz moze sie zdarzyc ale masowo to juz chamstwo moim zdaniem) Hegemmon, jako leader zalogi rozwaz ta propozycje... Zaraz spadam z neta jutro od rana bedzie ostra masakra na baby_bubble :) |
Nice lord ^^
|
Hey ale czasami mozemy jak sie obie strony zgodza to sie nawalac dla treningu :P
|
Mam prosbe wpisujcie nicki osob ktore was zabily a wtedy caly Gang bedzie sie na nim mscil :P
|
Jak mnie przyjmiecie, to nawet nie tylkne :D,bede nawet pomagał, w np zemscie xD, jakiegos wrogiego krevva :berserk:
|
O widze ze kroolik jest z mojego rodzinnego miasta :P ciekawe czy jak by do nie go msg to czy zdjal by dla nas reczy ;) Trzeba poexpic a baby_bubble jest juz nudny :P
|
Cytuj:
|
MOj nick to Blue Draggy i zycze powodzenia w walce ze mna ;]
|
Home juz dostal baty po czym zostalo mi 93 hp :P a jak zobaczylem czapeczke i bron blue draggyego to juz wolalem isc spac bo i tak pare hitow i po mnie ;)
DObranoc wszystkim :P |
xP juz niedlugo zakupie pimp armor i wtedy ebde kozaczyl juz niedlugo... =)
|
Muahaha
Napisalem temu gosciowi "Home" prywatna wiadmosc :
"Don't atk guys from mine crew or you'll DIE..." Hehehehe hrhrhr muahahhaah buahahah :P Edit: Luuudzie wlazcie na kanal mIRCowy naszej bandy. Bo siedze tam sam od rana i nikogo nie ma :( Jak sie podlaczyc do kanalu : Aby wejsc na kanal gangu musicie sciagnac sobie klienta mIRC ze strony http://www.mirc.pl i go zainstalowac. Po zainstalowaniu i niewielkim skonfigurowaniu (wpisanie nicka, ustawienie serwera itp...) juz mozecie korzystac z mIRCa. Aby wejsc na kanal gangu kliknijcie w link : LINK Mam nadzieje, ze pomoglem osobom ktorzy nie mogli wejsc na kanal. |
He , he kupcie sobie shotguna fajnie wygląda jak urwie np:kawałek głowy ;)
EDIT:A co to jest urinal? |
Urinal to pisuar :D Mozna nim walic jak baseballem, albo jak kijem do hokeja... tylko jest troche lepsze.
A proponowalbym najnowszego klienta mIRCa. ;] |
Shinoda, serio musiałeś mnie tyle razy zjechać? ziomoow z klanu sie nie bije;)
|
Ja sobie kupiłem wczoraj w nocy L83 i powiem wam, że ten gun ma ogromnego kopa... Poniżej pięciu pocisków wystrzelonych i gościu jest w ścianie... Teraz zbieram na Running Shoes :)
BTW... Wypróbowywał ktoś Rail Guna? :D A co do nowego przepisu ustalonego przez Hegemmona... To ja byłem przezorny i nabiłem sobie te 2k expa ;) |
a ja kupilem wlasnie AK-47 i powiem wam ze to byl zly wybor...Co mi radzicie kupic za bron?oprócz shotguna , axe , pistola?prosze o szybkie odpowiedzi!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:33. |