![]() |
Cytuj:
;o Jak mogłem przeoczyć? :S @Arczi Exori Mort kosztuje 800gp. A co do Exury Sio to masz rację, poprawione. |
Mam jedno pytanie: "Czy Można By Było Zrobić Mapke Expienia Przy Thais ?" Bo akurat to miasto wybrałem (dodatko na Dolerze, więc prosze też zaznaczyć najrzedziej odwiedzane expowiska)
|
Cytuj:
Wybitnie nie polecam tego miasta. :x |
hmm serio 800gp?? wydawało mi sie ze za 600 kupowalem :p ale jeszcze sprawdze :p
|
800gp :p jednak sie pomylilem
|
Cytuj:
Btw. edytuj posty. |
Pordanik DLA druida By Emok
No nie ma co , fajny poradnik , gram druidem od tygodnia , i narazie jest fajnie 8o
|
Cytuj:
Cytuj:
^^ |
Poprawiłem.
|
Bardzo sie Ciesze : *
|
Spis treści:
1. Wyposażenie 2. Mlv 3. Czary - czyli co warto kupić? 3a.Czary dla PACC 4. Exp 4a.Mapki expa 4b.Opis Dragon Lair 4c.Hydry 5. Summony 5a.Summony na hunty 6. Zabijanie 7. Rody 8. Linki do przydatnych poradników. ee skoro masz w 5 punkcie napisane 'Summony' to czego tam w poradniku jest 'Hunty' xd? Do 25 lvl Cóż nie mamy zbyta dużego wyboru jak "comba" Rod + HMM/Icicle/GFB. Gdy zabrano nam możliwość używania sd do 45lv, to jesteśmy na razie zerem z tego co wiem , GFB od 30lvla i Icicle od 28 lvla wiec sie tymi runami do 25lvla nie pobawimy ;/ zamiast tego mozna by bylo robic 'combosy' np : rod + ice strike, flam strike itd. |
@upppp
? xd @down thx |
Moldy ;)
no poradniczek jest supcio wielkie gratz :)
|
Cool poradnik wielkie gratki dla ciebie ;p zrobiłem se new druta jak na razie 11lvl ^^
|
a nie lepiej 8-33 bocic na larvach pozniej do 50 lew bot na trasure island, potem troche pobocic na edl i od 70 na vdl do 100+? :F
|
Cytuj:
|
Przejrzysty, są mapki, świetnie wytłumaczone :) Po prostu Emok nadaje się do tworzenia poradników ^^ 10+/10 B)
|
poprawka
mala poprawka gdzies jest wpisane w wyposazenu chyba miendzy 14 a 20lvl (chyba) zeby obierać plate armor/blue robe ja bym polecil w to miejsce mamoth fur cape za 3-5k
|
Nie podoba mi się tylko to, że napisałeś o expieniu solo do 40 levela.
7/10, bo to najważniejszy podpunkt. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:14. |