![]() |
no narescie Cipsoft zabrał sie za tych botterow :) tylko ciekawe co bedzie sie działo teraz na beryli??
|
Cytuj:
|
W sumie to nawet lepiej żeby zaprzestali wojny odkad gram na beryli to sa ciagłe wojny. Może przyszedł czas zapomnieć o wojowaniu?!?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Knightsolo,Korobskura,Eteneel zaplacili za wolnosc i sa teraz wolni i nietykalni przez life style niech graja teraz w pokoju Hail :)
|
Przez te delety mój kumpel sca nie kupi, bo wracają na Berylie ;/
Jeden dzień i byłby sca-.- Dobrze, że lifestyle chce pokoju, chociaż ja bym wolał nie widzieć gildii knighthood na servie- ludzie niech zostaną, ale gildia nie. Ciekawe ile zajmie Fran i bracią na zrobienie next 100 lvl jeśli będzie to nadal Berylia. ps. Vitia rox ^^ |
Cytuj:
|
ojaaa ;p hehe najwieksz levele deleted ;p haha
Wsumie to fajnie no niewiem co powiedziec ;p a Delvnes był jesczez wczoraj w innj gildi dziś znou w KH heh 2 braci deleted ;p LS sie pewnie bedzie chciało odrodzić (że tak pwoiem) ;p |
HAHAHAHAHA ciekawe co bracia wykombinuja teraz? magebomb ich nie dziala maja lipe
|
Jak wcześniej Vatariel pisał , jego wieści sie są potwierdzone. Rizzlaa pisal do Excaila bo chciał pokój.
Btw. Kh sd combo now : 4539 Guardian@ U are still hunted:D |
hahahahahhaha jak to uslyszalem t podskoczylem z radosci tak mnie w*****alo jak k solo zamowal se guardy na 24h a teraz ma te swoje *********** hahah ueahuaehaue :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
|
Cytuj:
|
Zobaczymy Maciusiu :)
Znowu będzie " co się stao?" hahha P.S 23:16 Rizzlaa [108]: u are doing a misstake ;) |
Ufff w końcu, teraz jedynie boje się chamstwa ze strony naszych, znaczy polaków (słyszałem o chamstwie ze strony Vatariela, ale tylko słyszałem ja tam nic nie mam do nikogo), na delety dla KS prosiło się od dawna jednak do teraz myślano że ma wtyki u CIP nic podobnego (na szczęście, chociaż przysługuje im jeszcze prawo do odwołania).
Jestem ciekaw min owych osobników gdy skasowano ich konta, podejrzewam że afera z taboretem na mamie to pikus do tego co się dzieje u nich :) Guardian anubite niezłe przeprosiny na forum tibia.com :P Gdyby każdy chciał od ciebie takie osobne to chyba bys tam bana zarobił za zaśmiecanie (no offence). :D Ulżyło mi chamstwo zostało ukarane :) |
Cytuj:
A GDZIE SIE PODZIALO " FOR KING AND COUNTRY HAIL KH " ZMIANA PLANU ? obiecuje Ci ze jezeli wsyztsko pójdzie jak powinno BEDZIESZ MIAL " pokój ":evul: :evul: :evul: :evul: FOR KING AND COUNTRY HAIL KH FTW _/:evul: :evul: |
Cytuj:
Co do tych kasacji to tak naprawdę dużo w szeregach Khood nie zmieni bo Ajo pewnie weźmie postać od Daniela (Lanak) a Korobskura przechwyci Aradne, zresztą głównym taktykiem na battlach był Excail i to dzięki niemu i jego "grupie" Khood wygrało ostatnio... ewentualnie sytuacja może się zmienić jeśli znowu będzie jakieś "powstanie" przeciwko Kh... |
Hmm podobno zrobiłeś sobie 2 chara/ochraniałeś kogoś i zabijałeś za byle co np. jak ktos do ciebie coś powiedział co ci się nie spodobało. Zresztą cholera niepotrzebnie zaczynałem jak nie znam sprawy mój błąd :) tego wyżej nie było :]
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:23. |