Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Berylia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=197)
-   -   Wydarzenia z Berylii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=98171)

Teksako 09-11-2006 21:22

no narescie Cipsoft zabrał sie za tych botterow :) tylko ciekawe co bedzie sie działo teraz na beryli??

Vatariel 09-11-2006 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Teksako (Post 1071078)
no narescie Cipsoft zabrał sie za tych botterow :) tylko ciekawe co bedzie sie działo teraz na beryli??

Z nieoficjalnych przecieków wiem że Ls chce pokoju?

Teksako 09-11-2006 21:36

W sumie to nawet lepiej żeby zaprzestali wojny odkad gram na beryli to sa ciagłe wojny. Może przyszedł czas zapomnieć o wojowaniu?!?

Guardian anubite 09-11-2006 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatariel (Post 1071106)
Z nieoficjalnych przecieków wiem że Ls chce pokoju?

Ile chcesz za moją wolność? i Inni twoi znajomi jakbys mogl się dowiedzieć plx.:)

Vatariel 09-11-2006 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1071141)
Ile chcesz za moją wolność? i Inni twoi znajomi jakbys mogl się dowiedzieć plx.:)

Przeprosisz mnie za wyzwiska (jak nie pamiętasz które to wróc kilka stronic wcześniej) i poprawisz swoje zachowanie tutaj i jesteś free.

Guardian anubite 09-11-2006 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatariel (Post 1071162)
Przeprosisz mnie za wyzwiska (jak nie pamiętasz które to wróc kilka stronic wcześniej) i poprawisz swoje zachowanie tutaj i jesteś free.

No powiedzmy od ciebie ale jak byś mogł dowiedzieć się u reszty beryli .. zemną nie chcą rozmawiac:((: chcialem wrocic do znajomych :D:D może to się wyda głupie ale cuż..

Kajn 09-11-2006 22:01

Knightsolo,Korobskura,Eteneel zaplacili za wolnosc i sa teraz wolni i nietykalni przez life style niech graja teraz w pokoju Hail :)

Mastermind Toothy 09-11-2006 22:03

Przez te delety mój kumpel sca nie kupi, bo wracają na Berylie ;/
Jeden dzień i byłby sca-.-
Dobrze, że lifestyle chce pokoju, chociaż ja bym wolał nie widzieć gildii knighthood na servie- ludzie niech zostaną, ale gildia nie.
Ciekawe ile zajmie Fran i bracią na zrobienie next 100 lvl jeśli będzie to nadal Berylia.
ps. Vitia rox ^^

Guardian anubite 09-11-2006 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajn (Post 1071181)
Knightsolo,Korobskura,Eteneel zaplacili za wolnosc i sa teraz wolni i nietykalni przez life style niech graja teraz w pokoju Hail :)

Niech spoczywają w pokoju HAIL

Wala 09-11-2006 22:06

ojaaa ;p hehe najwieksz levele deleted ;p haha
Wsumie to fajnie no niewiem co powiedziec ;p

a Delvnes był jesczez wczoraj w innj gildi dziś znou w KH
heh 2 braci deleted ;p
LS sie pewnie bedzie chciało odrodzić (że tak pwoiem) ;p

Szkut 09-11-2006 22:31

HAHAHAHAHA ciekawe co bracia wykombinuja teraz? magebomb ich nie dziala maja lipe

Corso 09-11-2006 22:45

Jak wcześniej Vatariel pisał , jego wieści sie są potwierdzone. Rizzlaa pisal do Excaila bo chciał pokój.

Btw. Kh sd combo now : 4539

Guardian@ U are still hunted:D

matekk fst bolt 09-11-2006 22:57

hahahahahhaha jak to uslyszalem t podskoczylem z radosci tak mnie w*****alo jak k solo zamowal se guardy na 24h a teraz ma te swoje *********** hahah ueahuaehaue :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Guardian anubite 09-11-2006 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corso (Post 1071309)
Jak wcześniej Vatariel pisał , jego wieści sie są potwierdzone. Rizzlaa pisal do Excaila bo chciał pokój.

Corso twojego hunta to mam gdzieś ty się dla mnie nie liczysz.. o te sprawy pytam tylko normalnych :)

Corso 09-11-2006 23:25

Zobaczymy Maciusiu :)
Znowu będzie " co się stao?"
hahha

P.S 23:16 Rizzlaa [108]: u are doing a misstake
;)

Brudinho 09-11-2006 23:34

Ufff w końcu, teraz jedynie boje się chamstwa ze strony naszych, znaczy polaków (słyszałem o chamstwie ze strony Vatariela, ale tylko słyszałem ja tam nic nie mam do nikogo), na delety dla KS prosiło się od dawna jednak do teraz myślano że ma wtyki u CIP nic podobnego (na szczęście, chociaż przysługuje im jeszcze prawo do odwołania).

Jestem ciekaw min owych osobników gdy skasowano ich konta, podejrzewam że afera z taboretem na mamie to pikus do tego co się dzieje u nich :)

Guardian anubite niezłe przeprosiny na forum tibia.com :P Gdyby każdy chciał od ciebie takie osobne to chyba bys tam bana zarobił za zaśmiecanie (no offence). :D

Ulżyło mi chamstwo zostało ukarane :)

Rev'ico 09-11-2006 23:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corso (Post 1071309)

""HAIL BERYLIA THE BEST WORLD ON WHOLE TIBIA !!"'

A GDZIE SIE PODZIALO " FOR KING AND COUNTRY HAIL KH "

ZMIANA PLANU ? obiecuje Ci ze jezeli wsyztsko pójdzie jak powinno BEDZIESZ MIAL " pokój ":evul: :evul: :evul: :evul:

FOR KING AND COUNTRY HAIL KH FTW _/:evul: :evul:

Vatariel 10-11-2006 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Brudinho (Post 1071390)
Ufff w końcu, teraz jedynie boje się chamstwa ze strony naszych, znaczy polaków (słyszałem o chamstwie ze strony Vatariela, ale tylko słyszałem ja tam nic nie mam do nikogo), na delety dla KS prosiło się od dawna jednak do teraz myślano że ma wtyki u CIP nic podobnego (na szczęście, chociaż przysługuje im jeszcze prawo do odwołania).

Jestem ciekaw min owych osobników gdy skasowano ich konta, podejrzewam że afera z taboretem na mamie to pikus do tego co się dzieje u nich :)

Guardian anubite niezłe przeprosiny na forum tibia.com :P Gdyby każdy chciał od ciebie takie osobne to chyba bys tam bana zarobił za zaśmiecanie (no offence). :D

Ulżyło mi chamstwo zostało ukarane :)

Co ja takiego "chamskiego" zrobiłem niby?

Co do tych kasacji to tak naprawdę dużo w szeregach Khood nie zmieni bo Ajo pewnie weźmie postać od Daniela (Lanak) a Korobskura przechwyci Aradne, zresztą głównym taktykiem na battlach był Excail i to dzięki niemu i jego "grupie" Khood wygrało ostatnio... ewentualnie sytuacja może się zmienić jeśli znowu będzie jakieś "powstanie" przeciwko Kh...

Brudinho 10-11-2006 00:12

Hmm podobno zrobiłeś sobie 2 chara/ochraniałeś kogoś i zabijałeś za byle co np. jak ktos do ciebie coś powiedział co ci się nie spodobało. Zresztą cholera niepotrzebnie zaczynałem jak nie znam sprawy mój błąd :) tego wyżej nie było :]

Vatariel 10-11-2006 00:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Brudinho (Post 1071415)
Hmm podobno zrobiłeś sobie 2 chara/ochraniałeś kogoś i zabijałeś za byle co np. jak ktos do ciebie coś powiedział co ci się nie spodobało. Zresztą cholera niepotrzebnie zaczynałem jak nie znam sprawy mój błąd :) tego wyżej nie było :]

Jakieś plotki :P czasami jest tak że zabijesz kogoś (nawet mając powód) a ta osoba puści w obieg jakaś głupotę o Tobie :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:23.