![]() |
Ten filmik jak Gonz i Lucas padaja to jest tylko koncowka z 3 godzinnej walki.
Ci , ktorzy nie wiedza jak to bylo, nie powinni sie raczej udzielac. |
Cytuj:
Btw: nie liż tak mocno dupska bo już sie nie dobrze robi |
Wybacz niemam komu "lizac dupska"... niegram juz na tym servie xq Ubili mnie wielcy masterzy na tym swiecie a jak narazie to brozyn zaduzo niepokazal a o gonzalesie juz nie wspomne. jedynymi normalnymi ludzi na tym swiecie z h lvl'i to Tie oczywiscie bez zikka , pandragon ginewra i vara...
xq |
:D ale vara normalny to nie jest
|
dzitka cos mi to mowi :p ale niewiem co. xDDDD
i love u ;* Moze i normalny nie jest ale Chociasz pomagal... A gozno jednego dnia prosi zebym byl jego providerem a teraz kaze mi placic :) za co? Hrhrhrhr |
Gonzo nie możesz sobie poradzić z glamour to zaczynasz zabijać jakieś 40 lvle... i to na dodatek Polakow... zal.pl Dark Brozyn to samo... Pandoria to jednak zjebany swiat...
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
Tam zawsze jest tak, ze padaja neutralni i zadna tam wojna tego nie zmieni. Cytuj:
|
A ja widze ze Carismo Niema na Kogo unjustów Tracić :baby:
Dec 14 2006, 14:16:55 CET Killed at Level 35 by Carismo Dec 14 2006, 14:15:54 CET Killed at Level 36 by Carismo B) |
To właśnie pokazuje nam że na Pandorii nie ważne która gildia wygra bo i tak będzie PA... :(
|
Tak nazekacie na pvp i PA to po co tu gracie? omg idzcie na non-pvp najlepiej a jak chcecie tu grac to lepiej zalatwcie se prota u kogos ;)
|
hrrhr
mam 3 protow
Tylko jedyny mnie nie olal tylko ze niegra :) poza tym to ze masz prota nic nie zmieni. przyjdzie taki zikk ubije Cie i co twoj prot poleci go ubic? nie . a na pandorii bedzie tak ze jak niemasz znajomosci od poczatku to jestes nikim :) Wygrają pin(k)gwiny i ta gilda sie rozpadnie członkowie porobią swoje gildie, poczym beda sie wybijac miedzy sobą xDD Baj Baj pandoria... łelkom Candia or eternia :D |
czy mi sie zdaje czy usunelo 1 strone w tym poscie?
|
Cytuj:
|
@Morgaroth
Czy podasz mi swoj nick w grze na pw? ploxor .
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:27. |