Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aldora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=186)
-   -   Chosen Ones + ANIMA vs. Eternal March !!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104197)

Wigget 25-01-2007 01:18

lol ladne baty zet dostaje :) a wszyscy pisali jako to jest best evul i najlepszy pvper w tibi...haha

Sigma Six 25-01-2007 01:39

Ron Montegro
Jan 25 2007, 00:08:33 CET Killed at Level 167 by Nemtor
Ice Max
Jan 25 2007, 00:07:48 CET Killed at Level 104 by Nemtor
and by Alorous
Escuridao of Daru
Jan 25 2007, 00:05:16 CET Killed at Level 132 by Nemtor
and by Bamion
Royal Suchy
Jan 25 2007, 00:09:38 CET Killed at Level 146 by Nemtor
and by Froneazin
Noiry
Jan 25 2007, 00:06:07 CET Killed at Level 90 by Brollik
Pempushek
Jan 25 2007, 00:07:24 CET Killed at Level 115 by Nemtor
and by Last Del'Impro
Piromann
Jan 25 2007, 00:13:57 CET Killed at Level 106 by Nemtor
Vieri Azzurra
Jan 25 2007, 00:05:49 CET Killed at Level 116 by Nemtor
Xrio Iguin
Jan 25 2007, 00:04:43 CET Killed at Level 111 by Nemtor
and by Kirenox
Willy Stonesoul
Jan 25 2007, 00:09:15 CET Killed at Level 137 by Nemtor
and by Masakrowiec
Ernestos
Jan 25 2007, 00:09:47 CET Killed at Level 106 by Nemtor
Darth Lucyfer
Jan 25 2007, 00:10:34 CET Killed at Level 100 by Nemtor
and by Azka Elvan

ładne baty zet rozdaje;)

Tajemniczy Ktos ^^ 25-01-2007 01:40

Shael Elvenwood
Jan 25 2007, 00:02:24 CET Killed at Level 157 by Gloomy Chooper and by Piechtolot

Vieri Azzurra
Jan 25 2007, 00:05:49 CET Killed at Level 116 by Nemtor

Willy Stonesoul
Jan 25 2007, 00:09:15 CET Killed at Level 137 by Nemtor and by Masakrowiec

Noiry
Jan 25 2007, 00:06:07 CET Killed at Level 90 by Brollik

Ernestos
Jan 25 2007, 00:09:47 CET Killed at Level 106 by Nemtor

Ice Max
Jan 25 2007, 00:07:48 CET Killed at Level 104 by Nemtor and by Alorous

Pempushek
Jan 25 2007, 00:07:24 CET Killed at Level 115 by Nemtor and by Last Del'Impro

Royal Suchy
Jan 25 2007, 00:09:38 CET Killed at Level 146 by Nemtor and by Froneazin

Piromann
Jan 25 2007, 00:13:57 CET Killed at Level 106 by Nemtor

Escuridao of Daru
Jan 25 2007, 00:05:16 CET Killed at Level 132 by Nemtor and by Bamion

@up. Aff szybszy :P

Neaniver 25-01-2007 02:33

Po raz kolejny zostało dowiedzione, że bez Nemtora CO i ich allies nie są w stanie zrobić absoultnie NIC. I wcale nie chodzi o to, że Nemtor jest genialnym strategiem, wspaniałym liderem gildii, niedoścignionym wzorem pvp (którego tak naprawdę już nie ma) - może i jest, ja nie mogę tego ocenić, ale swoje widzę. Nemtor jest ewidentnie najszybszym graczem na Aldorze, ma największą siłę rażenia i kilkudziesięciu przydupasów, którzy w razie potrzeby zginą zamiast niego.

Swoją drogą - gratulacje, wojna jest ciekawsza, jeżeli druga strona (nawet jeśli tylko dzięki jednej osobie) też od czasu do czasu coś zrobi.

Jiibav 25-01-2007 03:04

Tyrrain
Jan 24 2007, 23:25:20 CET Killed at Level 130 by Anubis Woman
and by Smuulaan

Vu'xiu
Jan 24 2007, 23:39:19 CET Killed at Level 111 by Redd Xedriand

Lady Galfi
Jan 24 2007, 23:49:43 CET Killed at Level 90 by Lunusa
and by Quf

Meteonka
Jan 24 2007, 23:50:28 CET Killed at Level 65 by Royal Suchy
and by Smuulaan

Ananek
Jan 25 2007, 00:04:31 CET Killed at Level 110 by Maly wizak
and by Ares Deathbringer

Czaroodziejka
Jan 24 2007, 22:25:44 CET Killed at Level 83 by Noiry

Teraz to sie dopiero zaczelo fragowanie, wygrywalismy dopoki nie przyszlo 1-95815-185-9158-151- noobcharow aby nas blokowac:p Dzis Wy wygraliscie mam nadzieje a w zasadzie jestem pewien,ze nastepnym razem to my wygramy.

1,5 bp ssa wasted xDddd

nie martwcie sie nasi ludzie sie nie zalamali po deadach wrecz przeciwnie, cya on next battle field

Lenrock 25-01-2007 10:06

abnis przydupas CO, dobrze ze kolega ma 70 ms na aldorze, to cie zajebie.

no nemtor juz nie bedzei tak fragowal, bo bana załapie

Hupe 25-01-2007 10:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neaniver (Post 1220749)
Po raz kolejny zostało dowiedzione, że bez Nemtora CO i ich allies nie są w stanie zrobić absoultnie NIC. I wcale nie chodzi o to, że Nemtor jest genialnym strategiem, wspaniałym liderem gildii, niedoścignionym wzorem pvp (którego tak naprawdę już nie ma) - może i jest, ja nie mogę tego ocenić, ale swoje widzę. Nemtor jest ewidentnie najszybszym graczem na Aldorze, ma największą siłę rażenia i kilkudziesięciu przydupasów, którzy w razie potrzeby zginą zamiast niego.

Swoją drogą - gratulacje, wojna jest ciekawsza, jeżeli druga strona (nawet jeśli tylko dzięki jednej osobie) też od czasu do czasu coś zrobi.

Ich problem polega na tym ze Nemtor wcale nie jest dobrym liderem. Moze i ma dobre pvp, ma 220+ lvl ale napewno nie jest dobrym liderem. Byc moze umialby dowodzic 5 osobami w caffe ale z tego co widze to nie potrafi dowodzic 50+ osobami, tak jak Eli to robi. Wszystkie fragi praktycznie sa Nemtora i to nie dlatego ze ma najwieksza sile, ale dlatego ze biega sobie sam.

elmo_us 25-01-2007 10:50

Nom w dupe ladnie dostalismy po ostatniej bitwie, chlopaki z CO/Valiant sa niezmiernie podekscytowani tym faktem, tyle ze my wygrywalismy poprzednie bitwy^^. A oni jak zawsze ubilismy im czlowieka i musielismy czekac az zadzwonia po Zecika az wroci z blunta i bedzie musial grac w Tibie:) No nic przez to czekanie musialem zejsc z kompa, szkoda szkoda, ale sadze ze by to niewiele zmienilo jak bym byl w tej bitwie.

Ojciec Dyrektor 25-01-2007 11:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1220933)
Nom w dupe ladnie dostalismy po ostatniej bitwie, chlopaki z CO/Valiant sa niezmiernie podekscytowani tym faktem, tyle ze my wygrywalismy poprzednie bitwy^^. A oni jak zawsze ubilismy im czlowieka i musielismy czekac az zadzwonia po Zecika az wroci z blunta i bedzie musial grac w Tibie:) No nic przez to czekanie musialem zejsc z kompa, szkoda szkoda, ale sadze ze by to niewiele zmienilo jak bym byl w tej bitwie.

Kolego tak się składa że kolega starszy Nemtor przyszedł w chwili kiedy my już do was mieliśmy zmierzać i zapadła decyzja iż na niego poczekamy ;)

Hupe:
Tak się składa iż wg. nas Zet jest lepszym liderem gildi niż Eli, i jestem przekonany iż zdarzy się OB bez Zeta i wynik tej walki będzie nawet lepszy od wczorajszej bitwy. A wszystko w swoim czasie ;)

Didek Boys 25-01-2007 11:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vagraav (Post 1220965)
Kolego tak się składa że kolega starszy Nemtor przyszedł w chwili kiedy my już do was mieliśmy zmierzać i zapadła decyzja iż na niego poczekamy ;)

Hupe:
Tak się składa iż wg. nas Zet jest lepszym liderem gildi niż Eli, i jestem przekonany iż zdarzy się OB bez Zeta i wynik tej walki będzie nawet lepszy od wczorajszej bitwy. A wszystko w swoim czasie ;)

1.Vagraav ty nie wiesz co ty gadasz na OB w Carlin jak ktos właczył sobie wasz GC
to u was w gildi jest taki chaos mówie tutaj o Valiant.
2.Bez Nemtora i Roshara wasze gildie sa tylko fragami do rozdania dla EM 0 taktyk niczego.
3.Nemtor nie jest i nie bedzie lepszym liderem od ELiego bo Nemtor sam sobie smiga a was ma w dupie.
4.Gdyby nie Nemtor byloby juz z hmm... 50+:10?
5.Błedem było zalozenie tej gildi Valiant jak w 1 gildi sobie nie dawaliscie rady a teraz dwie.

To na tyle gz to Nemtor:)
Hail EM!:]

P.S: skonczie ta wojne bo gdzie 2 sie bije tam 3 korzysta w tym wypadku DA ktore sie zmienilo w Otium oni rosna w sile a wy sie tluczecie :P

CO + Valiant nie macie sie czym szczycic ze wygraliscie te OB bo je wygral Nemtor 11 na 13 wszystkich fragow :)

MagField 25-01-2007 12:53

^^

Zauważyłem że EM ma lepsze zgranie dlatego więcej fragów.CO bez nomtora robi dosłownie nic.No jakieś tam pojedyńcze fragi innych osób są ,ale to i tak nic w porównaniu co nemtora.Nemtor nie umie dowodzić ludźmi i nie umie nimi kierować i nie są zgrani czyli nie jest dobrym liderem dlatego dostają po dupie.I tak jestem za CO i animą ,ale przyznam że em już w tej chili wygrało.Wiem że wojna trwa nadal i wszystko może sie zdazyc ,ale zobaczcie na ilość fragów dla em.(p.s ktoś poda aktualny wynik?:>).A tak w ogóle w sumie nie jestem za CO ,ale bardziej za animą podobało mi sie ich zgranie w poprzedniej wojnie z em.No ale skoro anima jest z co to jestem za nimi.Nie wymieniam reszty jakiś gildi bo naprawde nie wiem po chuj je robili...
Myśle że to tyle :P
Hail Anima!
46:30
Nieźle widze że "przyFragowaliście" są chyba jeszcze szanse że ich pokonaćie :>

Ojciec Dyrektor 25-01-2007 12:57

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1481665

elmo_us 25-01-2007 13:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vagraav (Post 1221066)

Nom, EM zbliza sie do 50siatki ^^.

Vuxiu 25-01-2007 13:40

1.Vagraav ty nie wiesz co ty gadasz na OB w Carlin jak ktos właczył sobie wasz GC
to u was w gildi jest taki chaos mówie tutaj o Valiant.

co za roznica co na gc jest, liczy sie tylko ts lol

2.Bez Nemtora i Roshara wasze gildie sa tylko fragami do rozdania dla EM 0 taktyk niczego.

za patrona gildii wybierzemy sobie kononowicza. swoja droga skoro bez taktyk w 1 battle zabilismy 13 osob to co by bylo jakbysmy mieli taktyke :OOOOOOOOOOO

3.Nemtor nie jest i nie bedzie lepszym liderem od ELiego bo Nemtor sam sobie smiga a was ma w dupie.

eli biegal sobie sam i jak sie to skonczylo?

4.Gdyby nie Nemtor byloby juz z hmm... 50+:10?

gdyby babcia miala wasy i byla traktorem to czy slodzilaby herbate hulajnoga?

5.Błedem było zalozenie tej gildi Valiant jak w 1 gildi sobie nie dawaliscie rady a teraz dwie.

no nie radzimy sobie ale ty sie chyba powinienes cieszyc skoro "hajl em!!!!1" jestes

To na tyle gz to Nemtor:)
Hail EM!:]

P.S: skonczie ta wojne bo gdzie 2 sie bije tam 3 korzysta w tym wypadku DA ktore sie zmienilo w Otium oni rosna w sile a wy sie tluczecie :P

niech rosna, otium to pokojowa gildia bez ambicji ekspansjonistycznych

CO + Valiant nie macie sie czym szczycic ze wygraliscie te OB bo je wygral Nemtor 11 na 13 wszystkich fragow :)

no jak idzie combo to raczej pewne jest ze nemtor bedzie tym co najwiecej hp wezmie walac sd mocniejsze o 100 od nastepnego w kolejce roshara.

Didek Boys 25-01-2007 13:41

Vu'Xiu ty akurat roX najlepszy ze starej Animy :P

Makaveli Tha Don 25-01-2007 16:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MagField (Post 1221060)
Zauważyłem że EM ma lepsze zgranie dlatego więcej fragów.CO bez nomtora robi dosłownie nic.No jakieś tam pojedyńcze fragi innych osób są ,ale to i tak nic w porównaniu co nemtora.Nemtor nie umie dowodzić ludźmi i nie umie nimi kierować i nie są zgrani czyli nie jest dobrym liderem dlatego dostają po dupie.I tak jestem za CO i animą ,ale przyznam że em już w tej chili wygrało.Wiem że wojna trwa nadal i wszystko może sie zdazyc ,ale zobaczcie na ilość fragów dla em.(p.s ktoś poda aktualny wynik?:>).A tak w ogóle w sumie nie jestem za CO ,ale bardziej za animą podobało mi sie ich zgranie w poprzedniej wojnie z em.No ale skoro anima jest z co to jestem za nimi.Nie wymieniam reszty jakiś gildi bo naprawde nie wiem po chuj je robili...
Myśle że to tyle :P
Hail Anima!
Nieźle widze że "przyFragowaliście" są chyba jeszcze szanse że ich pokonaćie :>

Ja lubie tamtych, ale bardziej tych i lubie dlatego i za to i za tamto...
Człowieku nie potrafisz sie wysłowic? Piszesz jak najarany małolat i czytelnik bravo girl (all rights reserved- to nie ja wymyslilem). W twoim tekście panuje wielki chaos.

P.S.
Jak mowilem ze Nemtor to kozak, to wszyscy- buahahaha, ale nab! (fakt palnołem pare bredni:D ). Nie chodzi mi o to że liże mu rowa, zeby dostac fri itansy, ale poprostu go szanuje jak mało kogo (pamiętam czasy BWB) ) i zgadzam sie z Didkiem, ze bez zeta CO nie istnieje.

Make love, not War. PEACE.:D

Tajemniczy Ktos ^^ 25-01-2007 18:32

Jakiś filmik znaleziony na tibiabr.com -
http://uploads.tibiabr.com/download....95fffdffa33a9f (neutralny kameruje)

MagField 25-01-2007 18:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Makaveli Tha Don (Post 1221475)
Ja lubie tamtych, ale bardziej tych i lubie dlatego i za to i za tamto...
Człowieku nie potrafisz sie wysłowic? Piszesz jak najarany małolat i czytelnik bravo girl (all rights reserved- to nie ja wymyslilem). W twoim tekście panuje wielki chaos.

P.S.
Jak mowilem ze Nemtor to kozak, to wszyscy- buahahaha, ale nab! (fakt palnołem pare bredni:D ). Nie chodzi mi o to że liże mu rowa, zeby dostac fri itansy, ale poprostu go szanuje jak mało kogo (pamiętam czasy BWB) ) i zgadzam sie z Didkiem, ze bez zeta CO nie istnieje.

Make love, not War. PEACE.:D

Jeżeli coś ci sie nie podoba to wypier***j z tąd.Ty pierdolisz cały czas farmazony i bredzisz od rzeczy i teraz masz coś do mnie?Nikt nie zapomni twoich postów hahaha.Jeżeli ci sie nie podoba to co ja pisze to nie czytaj proste.

Neevald 25-01-2007 18:50

"Błedem było zalozenie tej gildi Valiant jak w 1 gildi sobie nie dawaliscie rady a teraz dwie."
Z tego co wiem , to guildia Valiant sklada sie z osob walczacych w wojnie: )).

Co do Nemtora i jego bycia liderem...to cos mu nie wychodzi =// przyklad open battle 23.01 gdzie nie zabardzo sie popisal.Moim zdaniem powinien Zet powienien biegac z Brollikiem , Gloomym~ , Erf~ , Masakiem =) Czyli w 5 , kazdy wali po 400+ z sd. 5x400+ = 2k+ hp czyli taki Maly Wizak bez ms sklada sie na 1 combo ; ) Mam nadzieje , ze ktos inny przejmie paleczke lidera ,albo Nemtor wkoncu zmadrzeje i pokaze sile swojej guildi! Bo jak narazie ma wielka sile ,ktorej nie umie wykorzystac..Takie jest moje zdanie: )

Hail Aldora _/ Hail Anima _/

kokos@ 25-01-2007 19:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1221087)
Nom, EM zbliza sie do 50siatki ^^.

Zwyciestwo w statystykach fragowych niezawsze swiadczy o zwyciestwie w wojnie to tak apropo:)

Lenrock 25-01-2007 19:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kokos@ (Post 1221931)
Zwyciestwo w statystykach fragowych niezawsze swiadczy o zwyciestwie w wojnie to tak apropo:)

a jakby em wygrywało 100;0 to by nie zwycięzyli? chosen by sie załamało, a em zarobiloby fortune na paymentach

Sid Domestos 25-01-2007 19:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenrock (Post 1221957)
a jakby em wygrywało 100;0 to by nie zwycięzyli? chosen by sie załamało, a em zarobiloby fortune na paymentach

Ehh a jakby CO sie nie zalamalo i zdobylo 50 fragow? to by moglo sie EM zalamac i CO by zarobilo na paymentach...

@topic
Teraz widac, ze CO zaczyna nadrabiac fragi :) Mam nadzieje, ze bedzie jeszcze pare ciekawych akcji.

Hupe 25-01-2007 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neevald (Post 1221853)
"Błedem było zalozenie tej gildi Valiant jak w 1 gildi sobie nie dawaliscie rady a teraz dwie."
Z tego co wiem , to guildia Valiant sklada sie z osob walczacych w wojnie: )).

Co do Nemtora i jego bycia liderem...to cos mu nie wychodzi =// przyklad open battle 23.01 gdzie nie zabardzo sie popisal.Moim zdaniem powinien Zet powienien biegac z Brollikiem , Gloomym~ , Erf~ , Masakiem =) Czyli w 5 , kazdy wali po 400+ z sd. 5x400+ = 2k+ hp czyli taki Maly Wizak bez ms sklada sie na 1 combo ; ) Mam nadzieje , ze ktos inny przejmie paleczke lidera ,albo Nemtor wkoncu zmadrzeje i pokaze sile swojej guildi! Bo jak narazie ma wielka sile ,ktorej nie umie wykorzystac..Takie jest moje zdanie: )

Hail Aldora _/ Hail Anima _/

Próbowali kilka razy samymi sorami pobiegac...4 wpisy na masaka death liscie.:D

Neevald 25-01-2007 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hupe (Post 1222131)
Próbowali kilka razy samymi sorami pobiegac...4 wpisy na masaka death liscie.:D

chyba 2 byly przez jego glupie bieganie ;>? Ale nvm.. maja slabe zgranie sorcami ;) i ogolnie slaba organizacjie ;] Nie lubie EM (tzn. wiekszosci osob z tej guildi) ,ale podziwiam was za to , ze nie poddaliscie sie i walczycie..chociaz wiekszosc spisala was na straty =) Wkoncu nie macie nic do stracenia dla was to tylko 4fun ,dlatego wygrywacie w fragach =)

Hail Aldora _/ Hail Anima _/ no i moze EM xdd

viper555 25-01-2007 21:30

no walczą walczą ale czy coś to da zobaczymy fakt iż em ma więcej fragów dużo nie daje ponieważ Co i całej reszty jest 2 razy więcej więc to się wyrównuje Em czym bardziej się daje złapać w pułapki tym dla nich gorzej bo mają mało ludzi więc w końcu nie będzie czym walczyć jak se zjadą chary o kilkanaście lvl Co ma przewage pod tym względem bo jest tam dużo 100+ lvl do tego 4-5? 150 sorków + Nemtor którzy z sd po 400-500 ciągną a u Em niema aż takiej siły all muszą nadrabiać Wizak i Anubis ewentualnie eli i eleik bo maja najwieksze lvl ale jest ich za mało... a no i ta cała zgraja noobów blokujących Em ;p

Makaveli Tha Don 25-01-2007 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenrock (Post 1221957)

Zwróciło by im sie za blessy, aole i runka8o

MagField 25-01-2007 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neevald (Post 1222159)
,ale podziwiam was za to , ze nie poddaliscie sie i walczycie..chociaz wiekszosc spisala was na straty =) Wkoncu nie macie nic do stracenia dla was to tylko 4fun ,dlatego wygrywacie w fragach =)

To raczej powinieneś podziwiać co i anime za to że sie nie poddali i walczą dalej mimo to że dostają w fragach...

Neevald 25-01-2007 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MagField (Post 1222414)
To raczej powinieneś podziwiać co i anime za to że sie nie poddali i walczą dalej mimo to że dostają w fragach...

Fragi to nie wszystko : ) Za co ich podziwiac? na wlasne zyczenie w dupe dostaja :PP

MagField 25-01-2007 23:39

Podziwiać za to że nawet jak dostają w dupe to sie nie poddają i walczą dalej mimo wszystko.Z resztą każdy niech robi co chce :P
Cytuj:

A za co tutaj ich podziwiać?
Przeczytaj sobie wyżej.O tym że nie mają organizacyji i że nemtor to słaby lider też o tym pisałem i o tym wiem.Odrazu mówie że to co napisałem tylko moje zdanie i że ja tak sądze na jakiś dany temat ,bo zaraz masa ludzi sie zaczyna do*******ać do mnie :[ ...

Neaniver 25-01-2007 23:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MagField (Post 1222414)

A za co tutaj ich podziwiać? Za to, że obie gildie uosobione są jednym charem - Nemtorem? Przecież bez niego nikt nic by nie zrobił i cała ta wojna byłaby skończona zanim na dobre się zaczęła.

Dostają w fragach dlatego, że nie mają organizacji. Nie mają organizacji, bo, jak powiedział Hupe~, Nemtor nie jest dobrym liderem. Nemtor nie jest dobrym liderem, bo lata sobie sam. Widzisz zależność?

roXen 26-01-2007 00:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Makaveli Tha Don (Post 1222384)
Zwróciło by im sie za blessy, aole i runka8o

lick, lick c(:

Makaveli Tha Don 26-01-2007 01:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez roXen (Post 1222952)
lick, lick c(:

No co ty?? Przeciez od początku mi o to chodzilo:D

P.S.
Musze odzyskac mojego plejt seta:(

Neaniver 26-01-2007 01:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MagField (Post 1222777)
Przeczytaj sobie wyżej.O tym że nie mają organizacyji i że nemtor to słaby lider też o tym pisałem i o tym wiem.Odrazu mówie że to co napisałem tylko moje zdanie i że ja tak sądze na jakiś dany temat ,bo zaraz masa ludzi sie zaczyna do*******ać do mnie :[ ...

Haha, a ja lubię, kiedy masa ludzi się do mnie do******ala, zazwyczaj większość nie ma nic konstruktywnego do przekazania i jest śmiesznie.

Też tylko wyrażam SWOJE zdanie na dany temat, tak samo jak JA uważam, że Twoje posty są mało sensowne, jak JA uważam, że nie ma za co podziwiać CO, Animy czy innych ich sojuszników. Ale wiesz, to tylko MOJA opinia, nie musisz się z nią zgadzać. Za to bardzo chętnie zobaczę jak się do*****lasz, będzie ciekawie.

Cinkowski 26-01-2007 11:35

Makaveli~

Bony czlowieku wpierw piszesz jakies pierdy kompletne z czego sie wszyscy smieja, a tera nagle ci sie odmnieilo i jestes super kozakiem "musze odzyskac plej seta" - ta juz wszyscy zapomnieli o twojej glupocie jak napisales ten tekst <wow>

Zagadasz ze swoim kolega Nemtorem zeby mi dal itemy na Aldorze?( nie mow ,ze go nie znasz przeciez na forum Tibi.pl wychwalales go lol)

Makaveli Tha Don 26-01-2007 12:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cinkowski (Post 1223350)
Makaveli~

Bony czlowieku wpierw piszesz jakies pierdy kompletne z czego sie wszyscy smieja, a tera nagle ci sie odmnieilo i jestes super kozakiem "musze odzyskac plej seta" - ta juz wszyscy zapomnieli o twojej glupocie jak napisales ten tekst <wow>

Zagadasz ze swoim kolega Nemtorem zeby mi dal itemy na Aldorze?( nie mow ,ze go nie znasz przeciez na forum Tibi.pl wychwalales go lol)

Jestem bonym człowiekiem (cokolwiek to oznacza), pisze kompletne pierdy i jestem kozak, bo stracilem plej seta:]

Przeciez juz dawno wszyscy zapomnieli jak napisalem ten tekst <wow>

Moge zagadac z moim kolegom Nemtorem, zeby ci dal itemy na aldorze, tylko podaj nick, moge to zalatwic, przeciez go wychwalalem lol.

Make Love, Not War. PEACE!

MagField 26-01-2007 12:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neaniver (Post 1223036)
Haha, a ja lubię, kiedy masa ludzi się do mnie do******ala, zazwyczaj większość nie ma nic konstruktywnego do przekazania i jest śmiesznie.

Też tylko wyrażam SWOJE zdanie na dany temat, tak samo jak JA uważam, że Twoje posty są mało sensowne, jak JA uważam, że nie ma za co podziwiać CO, Animy czy innych ich sojuszników. Ale wiesz, to tylko MOJA opinia, nie musisz się z nią zgadzać. Za to bardzo chętnie zobaczę jak się do*****lasz, będzie ciekawie.

Ciesze sie razem z Tobą :)

Ghoree 26-01-2007 13:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jiibav (Post 1220756)
Tyrrain
Jan 24 2007, 23:25:20 CET Killed at Level 130 by Anubis Woman
and by Smuulaan

Vu'xiu
Jan 24 2007, 23:39:19 CET Killed at Level 111 by Redd Xedriand

Lady Galfi
Jan 24 2007, 23:49:43 CET Killed at Level 90 by Lunusa
and by Quf

Meteonka
Jan 24 2007, 23:50:28 CET Killed at Level 65 by Royal Suchy
and by Smuulaan

Ananek
Jan 25 2007, 00:04:31 CET Killed at Level 110 by Maly wizak
and by Ares Deathbringer

Czaroodziejka
Jan 24 2007, 22:25:44 CET Killed at Level 83 by Noiry

Teraz to sie dopiero zaczelo fragowanie, wygrywalismy dopoki nie przyszlo 1-95815-185-9158-151- noobcharow aby nas blokowac:p Dzis Wy wygraliscie mam nadzieje a w zasadzie jestem pewien,ze nastepnym razem to my wygramy.

1,5 bp ssa wasted xDddd

nie martwcie sie nasi ludzie sie nie zalamali po deadach wrecz przeciwnie, cya on next battle field

jak na moj gust to wy nie mieliscie wcale mniej tych nobcharow wiec nie mozesz nic powiedziec o ty ze CO mialo ich wiecej pzdr:):*:baby:

a tak swoja droga to CO to sa w wiekszosci kumple Nemtora na rl i on nie lubi sie udzielac na GH a czemu? bo poprostu sie mu nie chce alo jest tak zjarany ze zamiast klawiatury widziczarna dziure i se wycelowac nie mosze ale i tak kazdy wie ze Zet stracil juz 1chara na aldorze wiec o co wam chodzi?? Sam biega bo wie ze go nikt nie ma szans dogonic jak pusci hura a eli? padl na combo jak ta lala
zreszta widac ze eli tez za bardzo nieumie skleic gilidi zaczna odchodzic... a druga gilidia w CO powstala dlatego bo Zet powiedzial ze kto pojdzie expic zostanie wywalony z gilidi i zrobili sobie 2 wiec jakis problem?:D

Neevald 26-01-2007 13:45

A ja was pie**ole i powiem wam , ze lubie Masakrowca Xdddd.

Nie no joke :P Ale jak niektore posty czytam to sikam przed kompem :S
Niech padaja jak najwiecej wkoncu spoty sa wolne =dd

ZimnyRox 26-01-2007 13:55

Wcziraj to mi CO/Anima normalnie banie zryli :D Próbowali dojechać mojego RL ziomka Kogerex (45EK) za to że dał Anubis Woman SD które spadły z Leisona (wtedy jak EM zrobiło miazge xD).
We 3 nie mogli go dojechać, Masakrowiec, Zdrajca i Death Mayer... Jak dzieci :baby: :baby: :baby:
Masak stwierdził że musi zapłacić dedem bo u niego sie tylko tak płaci <breht> (on chyba ma jakiś kompleks :P)
Naszczęscie Koguś genialny strateg uciekł im do domq (jak powiedział Masak - tego nie przewidzieli <lol>)
I powiedzcie mi co oni odp******ają... 8o
Niby nie są PA i wogóle...
Ja np. mam hunta od CO za to że napisałem Leisonowi GZ fraga na Noverisie.....
Trudno mi ich zrozumieć ale cóż xD

HAIL EM!!!:cup:

Neevald 26-01-2007 14:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZimnyRox (Post 1223585)
Wcziraj to mi CO/Anima normalnie banie zryli :D Próbowali dojechać mojego RL ziomka Kogerex (45EK) za to że dał Anubis Woman SD które spadły z Leisona (wtedy jak EM zrobiło miazge xD).
We 3 nie mogli go dojechać, Masakrowiec, Zdrajca i Death Mayer... Jak dzieci :baby: :baby: :baby:
Masak stwierdził że musi zapłacić dedem bo u niego sie tylko tak płaci <breht> (on chyba ma jakiś kompleks :P)
Naszczęscie Koguś genialny strateg uciekł im do domq (jak powiedział Masak - tego nie przewidzieli <lol>)
I powiedzcie mi co oni odp******ają... 8o
Niby nie są PA i wogóle...
Ja np. mam hunta od CO za to że napisałem Leisonowi GZ fraga na Noverisie.....
Trudno mi ich zrozumieć ale cóż xD

HAIL EM!!!:cup:

Po 1. Sam Zdrajca go bil : ) Masak go nie bil bo nie mial czym :) A Death gowno mu robil
Po 2. Masak nie chce od niego kasy , woli go zabic za to co mowil : P
Naszczęscie Koguś genialny strateg uciekł im do domquahuahuah kto mogl wiedziec , ze ma invita?-.- dlatego Masak powiedzial "Tego nie przewidzialem"
btw. tak jak Death powiedzial "Przyjaciel mojego wroga to moj wrog" masz przyklad Butterfly Effects wpaniale EM huntuje ich za pomoc Valiants/Animie : )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:47.