![]() |
omg to chyba normalne ze te sthity zostana n/c
jak juz ktos wyzej napisal "to woła o pomste do nieba" ladnie sie usmialem bo te forum ownują nooby |
zdobyłem troche ozdóbek, kit z girlandą ale maskotke mikołaja chce zostawić!!!!!!!!!
|
mi się podoba że Ci co zazdroszczą domku w końcu przestaną go zaśmiecać :D
|
|
21:46 You see a dead vocation. You recognize Knight.
|
Cytuj:
buahahaha dobre btw. sam mam 68ek na harmoni i bardzo mnei wk ************ ze jak zwykle knightowi nic nie dodali! co update to dla knightow gorszy wtf! edit: od 2h sie nie moge wbic bujam ogladac magma m xD sprobuje o 24~ |
A ja tam dalej proboje wbic na testa (testere) 8o 8o
Jeszcze nie wylaczyli testow :evul: |
noob
ale gowno mi sie ladnie pobral w koncu klient autowatycznie i niby wszysatko ladnie uruchomilem jeszce raz tibie i jest H*j bo to gowno sie nie walncza bo wychodz dokladnie taki komunikat:
____________________________ Cannot Connect to a login server. Error: Disconnected from server. For more information take a look at the FAQs in the guide section at www.tibia.com. Prosze o pomoc z gory dzięki |
"I nastał ten sądny dzień kiedy to z mórz i oceanów wyłonili się oni: Magowie, Druidzi oraz Paladyni. Rzucając się na rycerzy, siali ogromne spustoszenie w ich szeregach. Niewielu śmiałków przeżyło tamte zdarzenia, a szczęśliwcom życie zgotowało okrutny los. OTO CIPSOFT ZAPOMNIAŁ O PROFESJI KNIGHT I OD TRZECH LAT NIC DLA NIEJ NIE ZROBIŁ!!!"
|
lol. Jaki zemnie down. Włonczyłem sie na mojego 40 druida. Podniecony poszedłem do santa clausa. Dostałem piggy pank. Żadko go dostaje się od mikołaja czy zawsze? I lognełem sie bo chcialem na 2 postać. A tam znowu cannot conect.. Lol :D
|
Cześć!
Widze ze chyba test server jeszcze działa bo jak wpisuje passy to wyskakują mi postacie.. może ktoś to teraz potwierdzić? |
skad wiecie?? moze np magie walneli sd dla knajta :D :D :D ale serio to moze dla pallków i kantów dali magie albo np bronie dystansowe pare rodzaji strzalek nie to ze zartów albo cos tylko ze np +10% dmgae aby tak bylo jeszcze nie zwiedzili wszystkiego co mozna :) :baby: :baby:
|
Up
Ja potwierdzam ze dziala... ale trudno jak wczoraj na niego wbic :| |
a na tibie jakoś wlogować sie niemogę choć cipsodt powiedział że o 20
|
Dostał palek jakiś nowe bronie albo cuś???:confused:
|
Hehe dzieki za potwierdzenie no to loguje se na mojego 50 palla z chimery xDD i sie troche zabawimy może .. ;)
|
A ja nie mogę się zalogować:( Tak długo ten upload trwa?!?!?!? Cały czas komunikat "Connection fialed" X( X( X(
|
gdzie na edron jest mikołaj??
|
Ku...
A miało być tak pięknie ....Disconnet from server ...chyba se nie pogram :(
|
Jak zrobić ciasto z owocami??
|
oto chodzi ze watpie zeby ktos jeszce cos lootnol :P np jakies snajperki :D :D
|
Grilia, ile razy jeszcze napiszesz jacy to cipsofci są źli? Bo to już chyba twój 4 albo 5 post. To się staje nudne, imho.
|
Podobno dostał kusze która strzela 2 boltami naraz
|
gdzie na edron jest santa???????/
|
@grilla
zgadzam sie z toba w 100%, jednak nie spamuj juz tak, gdyz ban nieuchronnie nadchodzi... czas chyba sobie zrobic druida...moja pierwsza postac odchodzi w zapomnienie ;( |
to czym tak konkretnie polepszono pallka ?
|
Cytuj:
|
haha dobre :D i jeszcze taka magie ze jak sie wklepie 10 razy to na razy 10 bolca wywali z kuszy :D ale jajca by byly :D :D :D :D
|
Kurcze próbuje sie zalogowac na test serva a jak juz wybiore postać to cały czas "Connecting to the game world. Please wait." potem nadal czekać czy co??
|
ja gralem chcialem zobaczyc drugiego chara na tym samym konci i juz sie niezalogowalem a te konta to fajna sprawa ale szkoda za cipsoft niezrobil mozliwosci zarabiania w banku np miesieczne oprocentowanie konta 3% na miesiac 3% wiecej kasy :D
to by bylo nice |
mikołaj na Edron gdzie???????????????/
|
DO WSZYSTKICH, KTÓRZY NIE MOGĄ WBIĆ:
Tak się składa, że wyszedł wyczekiwany przez wszystkich update i wszyscy chcą go zobaczyć... pomyślcie ludzie... server logowania jest tak obciążony setkami połączeń (o ile nie tysiącami), że trudno się do niego dostać... poczekajcie do jutra wszystko będzie cacy... |
Blagam was, powiedzcie mi ze exori vis zabiera teraz wiecej many. Blagam! Kurcze, nie po to gralem przez 2 lata knightem zeby teraz byc szmata w rekach sorców. Dałem ponad 300 zł na pacce żeby mieć porządna postać a teraz się okazuje że byle gówniarski sorcek na 30 levelu wali więcej z visa niz ja z broni i do tego prawie za darmo. Ku*wa, do czego to doszło. Tibia schodzi na psy, balans profesji to juz historia. ;(
|
santa claus na edron gdzieeeeeeeee??????? ;( ;( ;( ;( ;( ;(
|
Popieram wszystkich co sa wkur.. na cipsoft ze nic nie zrobili z knightem ... ale mam problem nie da sie zalogowac :p
@edit : aahh zapomnialem jak zwykle servery nie wytrzymia .... |
lol nawet jakby zabierala po 50+ to jak poejdzie sorc w trap to ma na 50 lvl 1500 many i tak padniesz i tak chyba ze masz w duzo uh to mzoe jakos....
Wiadomo cos o new weapon?8o |
Aff
Cytuj:
Update nie jest zły - mi się podoba, chociaż lekko przereklamowany :P EDIT: Tylko serwery niestabilne :( JA ogólnie nie rozumiem narzekań na CipSoft, a mimo tego gracie w Tibię.... |
@Grilia
Miałem nadzieje, że Vis będzie więcej many zabierał, ale niestety tak nie jest. :( Sorce mają za dużą przewagę nad pozostałymi profesjami... |
wszyscy up!
JEZELI WAM SIE KU**A NIE PODOBA KNIGHT TO PO CHOLERE NIM GRACIE? UWAZACIE ZE SORC ROX TO GRAJCIE SORCEM A NIE NARZEKACIE PRZEZ 50 STRON TEMATU! KU**A! o.O |
jezeli nei ulepsza knajta/palla to gram sorcem albo ide na nov pvp ....;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:44. |