![]() |
1. Prawym na ikonke zwiezaka i change name czy jakos tak.
2. Do Silver~ tylko jak masz TBC jak nie to nie wejdziesz. Do Thundera musisz lezc na piechotke przez barrens co na 10 lvl moze byc niebezpieczne. Przejdz sie tam na 15+ to podrodze cie nie zabija. 3. Mounta 60% speed od 40lvl a 100% od 60 Latajacego 60% od 70 100% tak samo 4. Tak mozna ale imo raptor trolli wyglada najlepiej. |
Pytanko :D
czy change name zadziała na Demona??? [zwierzak Warlocka] |
chyba nie bo demon jest taki nieprzyjemny i wogole demoniczny a my legionu demonow nie lubimy =P
|
Warlock nie może nazywac swoich "poddanych qmpli" takie rzeczy to tylko u huntera noi w erze;)
|
Jeszcze dwa pytanka ;) :
1. W co najlepiej ładować talenty hunterowi? 2. Czy mógłby mi ktoś pokazać jakiś opłacalny build? |
cholera wejdz w http://forum.battlenet.pl/Przydatne_...ra-t25096.html
i poszujak sobie takiego jaki ci sie podoba no i czy ma byc pod pvp czy pod pve czy jaki. btw polecam najpierw walnanc te pierwsze pkt w hawk eye i improved aspect of the hawk |
Zależy jak chesz grac...jeżeli bardziej myslisz o grze solo no to raczej beast mastery a jak wolisz grwac w grupie no to chyba marksmanship
...No w kazdym razie tak mi sie zdaje... Mysle ze marksmanship dobrze pomieszany z survival tez moze dac calkiem niezlego builda. Aha niewiem czy kogos to obchodzi ale wychodzi na lato 2008r nowa seria figurek http://dccomics.com/dcunlimited/wow/?action=catalog I w końcu "...a nad jego truchłem dumnie powiewa polski sztandar. Tym razem coś z naszego podwórka - po raz pierwszy polska gildia wyczyściła całe Black Temple kładąc Illidana do snu wiecznego..." No nic nie pozostaje tylko troche pozazdroscic;p i gratulowac typom |
Można na trialu (obojętnie jakim, byle by nie zakładać "normalnego" konta), zrobić postać z TBC?
Pozdrawiam |
nie, no chyba ze chcesz miec trial tbc n normalnym koncie wtedy chyba tak.
|
skoro o mountach mowa, ciekawe jakie nam Blizz dorzuci kiedy wujdzie WotLK B)
Już się nie mogę doczekać... ...Shadowfury B) czy opłaca mi się on na 52 lvlu(prawdopodobnie już wtedy będę w jego posiadaniu) |
Czy w grupach widzicie czesto feral druidów(którzy moga sie sami leczyc w przeciwienstwie do rogala któremu czasami trzeba zalatwic healera) nastawionych na dps czy raczej bardzo bardzo rzadko
|
Z Feral druidem jako dpsem byłem AŻ dwa razy na inście:P
Jeżeli chodzi o skład drużyny, to mój ulubiony wygląda następująco: -Tank (nieważne czy warr czy feral druid - z protection paladynem rzadko chodziłem) -Mage jako dps (może w razie czego zamienic bestię w owieczkę :D) -Hunter (trap i po sprawie) -Holy priest(bo ja nim gramxD) -Shadow priest lub rouge (w zależności jaka instancja) |
Wielkie dzieki Lord Dreathan bardzo mi pomogles:)
|
No i 20 % TBC :) ale radocha !
|
Mam zamiar zagrać se undeadem. Poradźcie mi jaką klasą najlepiej się gra umarlakiem.:)
|
Undead? Jeśli PvP to Priest :> Więcej tu: http://wow.battlenet.pl/120/1/
|
Nie chcę jednak undeada (przez te kości :P ) zrobię sobie kogoś innego.
|
Cytuj:
Widziales kiedys rogala undeda grajac nim ?? jak byl w stealth. reszta ras wyglada tylko jagby sie skradala. A undead wyglada jakby naprawle skradal sie by zabic. No i dla rogue nie ma nic grozniejszego niz nagly fear puszczony przez warlocka a to tutaj to neguje. |
@Bluray
Zrób se Elfa [Blood/Night] ;] fajnie sie nimi gra Blood ma ładna [jak dla mnie] kranie a u Nighta imho szybko sie q robi... |
No i fajnie,jeszcze przede mną 3x700 mb patch
|
imho do rogala bardzo ladnie pasuje troll, chyba ze komus nie podoba sie troche nieproporcjonalny model.
|
Bloody Elfy jedynie fajne baby maja, bo faceci to smieszni jacys :d Polecam Undead babe ew. chlopa. Taureni sa przepiekna rasa, zaluje ze na poczatku ich nie wybralem i nie maja locka :/ chociaz szaman tez zly nie jest. Co do alliance nie polecam nic, bo przekomicznie smieszne maja rasy :d
Undead Warlock pwh! :d |
Mam pytanie
Czy na EUROPEJSKIM kliencie mogę grać na privach? |
@up
Obojętnie na jakim Pozdrawiam |
Wybrałem orca (już od pierwszego warcrafta byli moją ulubiona rasa) warriora.
|
WoW jest zajebisty:)
mimo że gram w niego dopiero 2 miechy to już się niezle wciągnołem:D |
A wytłumaczy ktoś mi jak się zalagować na priva?
|
najpierw trzeba wejsc w strona a privach a potem to juz z gorki. btw pamietaj ze privy sia nielegalne i nie pytaj o nie wiecej
|
Bez urazy, troll wygląda jakby niósł dwa telewizory pod pachami w stealthie xD UD ftl! ^^
|
Cytuj:
|
No i jutro o 13:xx konczy mi sie oplacone konto... Buuu ;( Trzeba teraz 1,5 miecha przepekac na szkoleniu, a potem powrot i znowu granie az do wyjazdu na misje :d
For the Horde! For The Lich King!! :) |
biedactwo xD btw pochwal sie lvl jakims ss'em lub czyms. Btw wiecie co mysle ze to strasznie hamskie ze strony blizzardu ze BE nie moga zrobic warriora. btw mam nowa karte graficzna co sie nie przegzewa teraz czekam tylko na preepaida i znowu bedzie farming :evul::evul:
|
Czy moge na trialu wowa zrobić triala na wowa:TBC
|
Raczej nie
|
Na 100% nie
|
Cytuj:
|
a tu moim priestkiem sieczke robie :))
1.http://www.***********.com/232918278.html 2.http://www.***********.com/844288446.html sorki ze na speedysharze ;P scriuny z bg jeden lvl i shadowoforma =) (w miejsce kropek wstawic speedy share (bez spacji) xD |
A ja muszę ściągnąć tylko 900 mb
|
@2UP
czy tylko ja tu czuje tu podstęp?? @top Pytanie:Gdzie w Teldrasill [zachciało mi sie zrobić NE] Zdobędę Ryby/mięso bo Zwierzaka chce nakarmić?:p |
Wlasciwie to nigdzie bo tez kiedys szukalem a znalesc nie moglem wiec pozostaje ci tylko czatowac az poleci jakies miecho z potworkow albo samemu lowic rybki. Btw polecam jednak przejsc sie na piechotke do ironforge z teldrasill i po drodze zlapac swinke na 10 lub wiekrzym poziomie. Dobra jest do expienia i zre wszytko az sie jej uszy trzesa.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |