![]() |
Cytuj:
...Zal stary.. te osoby co cie znaja jako "Khazula" dokladnie wiedza ze ty podajesz sie pod pseudonimem Hare_Krishna, a dlaczego? Dlatego ze teraz bowisz sie spojrzec prosto w oczy tym ktorych okradles.. Po porstu jestes skonczony, chlopak...:] |
wyjasnijcie mi cos...
dlaczego kolejne osoby z vision sa zabijane solo (albo we 2) przez pk chary na gora 50 lvlu ? rozumiem raz czy dwa z zaskoczenia na afku czy cos.. ale tego jest coraz wiecej... do tej pory nie wierzylem w te oskarzenia ze ktostam 'zginal bo go pingowali' ale teraz? wojna na Furorze to chyba najgorsza wojna tibijska, to juz nei wojna glidii, fragi tylko hacki, rookowania, kradzieze, szpiedzy, oszustwa, bany, pingowanie, grozby do rl... niedlugo naprawde ktos wyladuje w szpitalu ;/ i wszystko z powodu pikselowej gierki nad ktora marnuje sie 1/3 zycia... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dzieciaku ile ty masz lat .. 11 ? .. 12 to max... a tak pozatym z kad mozecie wiedziec ze to akurat modki rozprowadzaja wasze ajpi ? LoL ;P |
To juz sie przed pingowaniem nie umiecie nawet obronic ? Oo
Btw sa inne metody zdobycia ip.. wiec nie oskarzaj modów ;) |
Wstyd mi za was:/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Bo nie zrozumiałem postu ;) |
Nie ziomus mialem namysli np Rumuna co sie jara ze jakis c*** z mythery nas pinguje.
Teraz rozumiesz? :) |
Oto cale vison http://img487.imageshack.us/my.php?i...gayteamoz8.jpg
|
Teraz kapuję :) Ale to wyglądało po prostu inaczej, najpierw Rym eloelo Imargama (całkiem fajnie wyszedł pomimo ciężklich bluzg, chłopak ma talent, choć za nim nie przepadam) , potem Borut, jakiś post wcześniej jeszcze ktoś, to źle sobie to zinterpretowałem :D:( :(
|
Cytuj:
trzeba bylo k***a grac wg nas fair, a jak wam sie krzywda teraz dzieje to jestesmy najgorsze c***e i cheaterzy nara |
To nie moje tylko pewniego pana na ktorego sie mowi "Peja" ;>
Man U 1:1 milan :( |
Ima pisze się "chuj", zrób tak żeby ta śliczna rymowanka nie zawierała błędów.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
tibi.com ze jestescie super eloe elo mastahy oagrnij sie pajacu |
Cytuj:
http://img487.imageshack.us/my.php?i...gayteamoz8.jpg |
down :/ soryy double post :/
|
Cytuj:
|
ej co wy kurwa chcecie wszyscy ?????? po co była wam wojna ? zaczęliście to macie co chcieliście :/ pingowanie rookowanie hacki :/ 10h dziennie przed pixelami przewradza ludziom w głowach ! teraz odrabiajcie po 1kk expa jak takie kozaki z was :] HAIL VISION HAIL DUSKI~ .. HAIL ALL NOOB HAIL ALL... żal.pl/br/swe
btw ManU 1:2 Milan :( ciacho |
Cytuj:
Oczywiście przerobiony. Poza tym bit do tego utworku jest wzięty zjakiegoś kawałka Snoopa(nie pamietam tytułu - g hustlaz cos takiego ;s) |
Cytuj:
teraz duskines ma swoich w vison i niech se szukaja teraz tego jednego albo 2 czy tam 3 kto ich sprzedaje :) |
Cytuj:
nie, ciekawsze byly codzienne awanse zwidka, narazie to chyba najciekawszy watek servera to jest forum o furorza dla twojej informacji, a co ja mam o pieknej pogodzie pisac ?? jakbym chcial pisac o pilce noznej jak twoi koledzy to bym sobie na onet.sport pogadal kto tu czym spamuje |
Pragnę przypomnieć wypowiedź kogoś z Vision jakiś czas temu, że "na pól Furory wystarczą noobchary"
Mieliście rację : ) Z poświęceniem udowadniacie swoją tezę xDD |
to ja wrzuce swoje 3 grosze...
Tak jak mowilem juz kilka razy, bylem od samego poczatku za vision, tyle jedynie ze Imargam psuje im opinie - mocno. a co do hackingu i obrazania innych - zanim to zrobisz, zastanow sie czy sam bys chcial(a) zeby Ci(ebie) to zrobiono/obrazono. |
Cytuj:
i to nie tylko IP... |
Powiem w ten sposób: VISION NIE DLUGO KONCZYCIE Z FURORA (przegracie ta wojne na 100%)
|
vison zaczyna pekowac noobami ahh te dzieciaki
sumujac to fragi to vison 0:5 lodzie z furory :cup: :cup: :cup: |
lol jak mozna kurwa rozdawać ip ? te modki są pojebane czy co? kurwa a pozniej sei dziwic ze hlvle nie pisza czy cos...
|
lol jak można wierzyć w to że moderatorzy tibia.pl rozdają IP hahahaha no nie rozśmieszajcie mnie XD
|
Cytuj:
|
|
nie bede mowil kto daje dupy pod monopolowym (tak to mikunia skierowane do ciebie)
Man 3:2 Milan Owned ;d |
Cytuj:
|
Jakoś jak słysze z waszych (Vis0n) ust słowo "fairplay" to spadam z krzesła! Nie jestem zwolennikiem hacków/pingowania itd ale za rookowanie Cata i wileu innych qmpli należy wam sie delete all charów...
Brawa dla Krisa i Orzecha :D Mam nadzieje, że morale w Vision spadly;P Same plusy ostatnio:padło sporo Vision i Manchester wygrał :] |
;p
Apr 25 2007, 00:14:50 CEST Killed at Level 40 by Gohan Oblivion
gz rs! :D |
Sunrise
http://galeria.tme.szczecin.pl/main.php?g2_itemId=4486 Patrzcie 3 od lwej na dole to Magiq=D Który to Ty Sunrise? Jak mi powiesz dam Ci buziaka |
Cytuj:
|
Qel:
Mnie tam nie ma ;) Nice try ale nie ta liga, mnie nie pociągasz, pozatym nie chcę powtórzać błędu Margamiego ^.- http://img87.imageshack.us/img87/7581/margamihb5.jpg |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28. |