![]() |
Ktoś powił, że przestój w walkach:
Ekz De Jun 24 2007, 02:29:41 CEST Killed at Level 95 by Sabo Tache Na forum tibia.com Hicham przedstawił listę, kto i ile z Gipo musi zapłacić, żeby być wolnym. Są też osoby, które nie mają takiej możliwości: http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1710835 |
ladnie sabo tache biegal se w ank :D
wri nie pokazalo klasy |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Sabo jest cienko przecież ..
|
@ o Sabo
sabo nie jest cienko(??) Ja bym spytal o to Ekz De. @Kafes Co zrobicie na next open battle jeżeli nie wyjdzie wam pitstop albo necro quest będzie zablokowany? @Wojna? Każgy kto oglądał filmik z Sabo tache zobaczył jakie zasady panują w we run it... Jeden z ownerów każdej postaci musi być przy kompie 24/7 lub podzielić się passami. Czekam tylko na update i zaczynam najprawopodobniej levelować wszytko zalezy od pewnej kobiety :] |
lol eneris jak bys nie wiedzial ze oni siedza cala noc zawsze :(
/ a cos ty sie tak czepil tych necro questow i tak sam obstawiasz tyly to ci wszystko jedno powinno byc :S |
Cytuj:
|
Nie wytrzymam...
Kiedyś grałem na elysi, kafes byłeś debilem jesteś i prawdopodobnie dalej bedziesz debilem który mysli ze jak pisze post który składa sie z 2-4 słów jest fajnie i inteligentnie. Zmartwie cie - nie jest :( |
@kafes
W jakim mieście mieszkasz kafesik?
|
Cytuj:
@Down A to przepraszam i zwracam honor. |
Kurwa mac daruj, ale juz mam dosc tego ze wszystkie rozmowy niezaleznie od swiata koncza sie na: "ty kurwa taki kurwa cwaniak jest na tibii chodz przyjedz do xxxx albo powiedz gdzie kurwa mieszkasz cieciu zajebany to cie kurwa zajebie". To tylko gra...
nie chodzi mi oto chodzi mi ze moja kumpela mieszka w grecji i widziala ze ktos gral w tibie to moze kafes tak tylko pytalem bo na erig pisze ze on z grecji |
Tak jasne, że to akurat on był :p
btw. @Kafes Dlaczego mnie biłeś? Może dasz mi spokój, nie po to kupowałem pacca, żeby się teraz marnował. I jeszcze te "join GIPO" - możesz wyjaśnić? |
nie mieszkam w żadnej grecji ziom :S
@radzio nie sraj juz nie bede, taki zarcik >: |
No nie wiem czy nie będziesz, teraz wiesz nocami spać nie mogę bo mnie w snach prześladujesz hehe:). W każdym razie ja nic do ciebie nie mam, jak nie mogę wyjść z dp z kumplami to powiedz, a nie że pizgasz nie wiadomo za co :(
btw. masz już norseman outfit? Jak tak powiedz jakie potworki trzeba załatwić. |
nie, i nie robie
|
Czyżby wojna prowadziła ku końcowi? Kolejni członkowie GiPO się wykupują, a na forum.tibia.com chodzą słuchy, że w GiPO Szwedzi nie mogą dogadać się z Polakami. I dzisiejsza deklaracja Gekkesosa, że nie gra już w Tibię...
|
Name: Aiwen Maggus
Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 115 World: Elysia Residence: Thais Guild membership: Falling Legion of the Geeks in Pink Outfit Last login: Jun 29 2007, 08:45:45 CEST Account Status: Premium Account Account Information Real name: Aiwen Location: Sweden / Västervik Created: Jan 14 2005, 21:19:47 CET Lan wraca??? czemu Dark~ Aiwen Eneris i inni nagle mieszkają w Szwecji?? :P |
bo "robią sobie jaja":)
|
@War
W wojnie już nie jestem. Zaczołem sprzedawać eq i pokusiło mnie żeby jednak spróbować zapłacić. Co z tego będzie ? narazie jest nie najgorzej ale dziś posypało się kilku polaków co nie wróży dobrze. @Midarth Wyróżniasz się na tym forum. |
Cytuj:
|
Hum
Dobry kafes, nie jest zły:P:) a co do wojny to raczej nic juz z tego nie bedzie.... szkoda bo teraz Timmiie i reszta Wri biegaja i huntuja all co sie rusza:] no ale cuz zawsze tak było no i chyba juz bedzie :( a szkoda |
kurwa, kurwa, kurwa! gdzies tam pisalem na poczatku ze bedzie jak zwykle... a moglo byc zajebiscie a jest chuj...
|
ciekawe jakby teraz wygladalo open battle
|
Podejrzewałem, że skończy się jak zwykle, toteż jako pierwszy w sondzie zagłosowałem na WRI ^^.
|
rozumiem ^^ to standardowo przeciwnicy bylych "Grindersow" jak zwykle sie wyplacaja i na nowo "Lowe's" robi delikatne PA dobrze przynajmniej ze wzieli sie za eddito i innych Br's :P
|
Cytuj:
Wzieli sie za br, potem pewnie zabija paru z TD i sie miedzy soba pokluca, bo nie beda mieli juz kogo bic... |
Cytuj:
|
Cytuj:
ALe ciii bo to wydarzenia z Elysii :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a teraz złamie regulamin ;s
ZAPRASZAMY NA PROGRAM NIUSY GORONCE JAK ZAMRAŻARKA ŁIRPUL!!! dzisiaj około godziny 12 na forum.tibia.com pojawiła się DEKLARACJA WOJNY War declaration. Author Thread (#1734724) Eneris Inhabitant of Elysia Profession: Elite Knight Level: 115 Leader of the Nosgoth Posts: 377 Me and my guild decleares war upon Trinus Detrimentum and Trinus Detrimentum only! We dont want any other guilds involved in this war. Main reasons * Cali Dorev and Morki Warrior have tried to kill me Second; They insult our families irl real bad U have got time to leave guild to the next saveserver. I think wri memembers understand why we want fight. Edit: Cali Dorev can't leave. /Eneris DEKLARACJA JEST TYM BARDZIEJ ZASKAKUJĄCA Z FAKTU IŻ TD MA WIELU WIENCEJ CZŁONKÓW OD NOSGOTH, KTÓRYCH JEST ZALEDWIE 5 (11.07.07 23:26). NIEKTÓRZY GRACZE JUŻ OPÓŚCILI GILDIE TRINUS DETRIMENTUM. CZY TO SAMOBÓJCZA PRÓBA, CZY PRÓBA ZMIECIENIA TD PO DOSYĆ NIEUDANEJ WOJNIE Z WRI PRZEKONAMY SIĘ W NAJBLIŻSZYM CZASIE. SPECJALNIE DLA PAŃSTWA Misiuuu |
Cytuj:
|
Była wojna nie ma wojny TD sie obsrało i poprosiło dziadka o pomoc h3h3
Hail Neriust, Hail Angelo, Hail Hektor. |
huhu ladny pk team se teraz biega po elysii ,Nagowenen owned
|
Wojna i po wojnie ,duzo szumu gówno roboty, a mozna bylo to wygrac. Ja tam mam na to wyjebke,zwlaszcza po tym jak mnie za spy mieli. Do tej pory nikt oprocz Tanaki nie przeprosil mnie za traktowanie jak spy'a,co bylo dosc przykre. Poza tym gipo membersi zaczeli opanowywac dosc ostro inne servery,takie jak Kyra,Selena Thoria czy wreszcie Berylia wiec malo nas obchodzi Elysia. Nawet jesli gipo by wygralo to "starcie" to i tak lowes z ekipa walczyliby do upadlego. Poza tym komu sie chce grac msem po update? :D Jesli nie znajdzie sie nowy leader gipo zostanie disband :]
|
To niby Ty byłeś tym zdrajcą, o którym ktoś kiedyś wspominał?
|
Tak to bylem ja :> Cala fama poszla od faktu ze nie mialem micro na ventrillo. potem zbiegi okolicznosci np ze nie bylo mnie na open battle (burze mialem) wlogowalem chwile na noobchara ktos mnie na filmiku widzial i zgeneralizowal ze tak bylo caly open. byla akcja na kafesa ,kafes polecial odrazu do dp itd itp wiec znalezli se ofiare zeby zrzucic swe porazki. Jak juz kazdy wie spy byl Blind Bock i Swolarn :]
|
www.zalgipo.swe
z tym szpiegiem było inaczej piter niż ci się wydaje @Topic Decyzja zapadła jeszcze trochę pomęczymy Lowe (troche dziś nam nie wyszło), narazie przed ss a kiedyś może i po ss .... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:25. |