Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   DarkEden (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=12913)

Ojczul1 29-09-2005 12:15

Potrzebuje vampira z evil ktury pomoze mi wbic wery good i kogos kto da mi dobre itemki rekawice i ringa ieolha int+ bo wydropilem przy dedzie POMUZCIE ****A

Aeglos Tribunal 29-09-2005 14:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gloudar'Knight
jestem vampirem na 17 levelu i niewiem jak uzywac czarow pomocy

więc tak najpierw musisz je wstawić pod skróty klawiszowe (np. f9 itp) ,a używasz go PPM (prawym przyciskiem myszy :P) to chyba wszystko jeżeli se coś więcej przypomne to napiszę ;) :evul:

Wilq 29-09-2005 15:21

Ja mam jeszcze jedno pytanko: W jaki sposob gadac z kims na prv??

Fivapo 29-09-2005 15:54

LOl

Ej ****a X( pomoze mi ktos albo nie .Bo mam wrazenie ze olewacie oje posty?

Zainstalowalem grae sacred i sie chce podłanczaci zaczyna sie autoupdate i wyskakuje mi jakis blad i cos tam pisze po koreansku i niewiem co?Mam angielskom wersje .Moze jest potzrebny patch pls pomozcie?

Bakura 29-09-2005 16:09

Po 1 :Naucz się ich u pana w kaptórku:D
Po 2: Wybierz czar z listy
Po 3 :Najedź myszą na przeciwnika
Po 4: Naciśnij prawy od mychy trzymając kursor na przeciwniku ( i już)

Ojczul1 29-09-2005 17:38

czy ktos pomoze mi mam wery evil nie mam kasy i stracilem cenne itemy?? pomuzcie

Ziven 29-09-2005 22:00

Tiaaa tylko gdzie ja tu napisalem ze wiem wiecej o DE. No ale ty sie czepiasz ja odpowiadam. Zreszta juz sam przymknij morde bo te gadki sa zbedne :P

Bakura 30-09-2005 11:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ojczul1
czy ktos pomoze mi mam wery evil nie mam kasy i stracilem cenne itemy?? pomuzcie

UUuu..to lipke masz:P itemów nie odzyskasz ,a very evil odrobisz u npc za kase...moge ci PORZYCZYĆ.

Widzisz...tak to jest jak się zabija^^

Ojczul1 30-09-2005 22:23

To pożycz a wery evila wbiłem przez pomyłke

Gohan Demon 01-10-2005 14:30

halp -.-

Yo, ppl

Od paru dni rozłącza mnie z DE "disconnected" i poprostu się grać nie da, bo jak mnie kicknie to trace całego expa !!! + itemki (ahh ten very evil :D :P)
i czy ktoś wie jak temu zaradzić albo czy kicki były, są i bedą czy to chwilowe ??. Napewno to nie wina kompa ani neta bo dużo moich kumpli się na to skarży. A i czy vampy mogą jeździć na motorkach ??

Wilux 01-10-2005 17:36

http://img100.imageshack.us/img100/360/beztytuu4jf.png wyskakuje mi ten blond przy instalce co robic?

Apticer's 01-10-2005 20:51

1.Gram Vampirem i widziałem u współ plemieńców takie różne 'ząbki' koło ich głowy (coś a'la skull w tibii) ja można zyskać np. 2 takie ząbki?
2.To chyba ma połączenie z pierwszym pytaniem, jak zdobywać % do 'reputacji'? chodzi mi o te % gdy włanczam 3-4 zakładke od skilli? Zabiajłem normalnie potworki ale to czasem dochodzi ten % a czesem nie...:(

Aeglos Tribunal 01-10-2005 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Apticer's
1.Gram Vampirem i widziałem u współ plemieńców takie różne 'ząbki' koło ich głowy (coś a'la skull w tibii) ja można zyskać np. 2 takie ząbki?
2.To chyba ma połączenie z pierwszym pytaniem, jak zdobywać % do 'reputacji'? chodzi mi o te % gdy włanczam 3-4 zakładke od skilli? Zabiajłem normalnie potworki ale to czasem dochodzi ten % a czesem nie...:(

więc tak musisz zabijać potworki to rośnie Ci tzw. Grade LVL czyli LVL Rangi te ząbki jest to właśnie żeby zdobyć te 2 ząbki to musisz mieć najpierw jeden czarny ząbek który później zmienia się w 2 żółte i tak wkółko :) ale przy każdym poziomie Grade LVL potrzeba więcej expa :)

Apticer's 02-10-2005 11:50

Thx

Dzięki, ale mam jeszcze pytanie, gdyż z kumplem biliśmy na party i przyszedł pan slayer, zabilismy go i nie wiem czy to dzięki temu ale mi tak nagle skoczył ten grade lvl, a brakowało chyba z 10% czy to od tego zabójstwa tyle doszło?

I jeszcze jedno, czy jak będę wysysał potforki to więcej tych % dojdzie?

PS. Czy skrzydełka nietoperka są jednokrotnego użycia?

Bakura 02-10-2005 14:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Apticer's
Dzięki, ale mam jeszcze pytanie, gdyż z kumplem biliśmy na party i przyszedł pan slayer, zabilismy go i nie wiem czy to dzięki temu ale mi tak nagle skoczył ten grade lvl, a brakowało chyba z 10% czy to od tego zabójstwa tyle doszło?

I jeszcze jedno, czy jak będę wysysał potforki to więcej tych % dojdzie?

PS. Czy skrzydełka nietoperka są jednokrotnego użycia?

Tjaa;D Im mniejszy lvl i bijesz slayerów z większym tym więcej dostajesz;>

Potem dostajesz bonusy :D

A co to disconectów...ano ten felerny server tak robi -.- Niestety

Apticer's 02-10-2005 15:29

Aha, a czy np. inne rzeczy znajde w sklepie w zamku (tam gdzie się zaczyna grę vampirem) a inne w innym mieście?

Ojczul1 02-10-2005 20:19

Nie pamiętam kto mówił ze mi kase pozyczy ale kto to mówil niech mi na priv napisze potrzeba mitoche kasy na aligment i musze odzyskac eq:(

Apticer's 03-10-2005 11:08

Ja mam pytanie, jak dojść do miejsca gdzie są lov-lvl-owi slayerzy? NP. tam koło ich tego miasteczka albo tam gdzie oni expia? Może by mnie ktoś tam zabrał? Jestem (teraz, może później będzie lepiej) 35 lvl vampir nick: Apticer, najlepiej gdyby mnie ktoś tam zabrał dziś koło 16-17

Apticer's 03-10-2005 19:28

@UP,up,up,up to Wilux

Najprawdopodonije dłąd ten wyskakuje ci ponieważ nie ściągnołeś gry do końca, tj. wyłączyłeś ściągnie przed końcem, albo wystąpił jakiś błąd połączenia pomiędzy tobą a serverem.

Rozwiązanie jest banalnie proste B) ściągnij grę jeszcze raz ;) :P

Bakura 03-10-2005 20:30

Dobra...do ojczula...napisz na gg: 4471158 Dogadamy sie z all ;< Vamp czy Slayer?

Dwa: Eeee....Ten no pan z vampem w avku.Dojść do slayerów możesz przez perone...najpierw do NW potem do SW...Co tam jeszcze chcieliście ?:P

BTW...lubie placki O.o

Apticer's 03-10-2005 21:14

Tak, chciałem się spytać (zaczołem grać slayerem [trudniej się gra]) jak dać ampułki życiowe i manowe do 'paska szybkiego użycia'?

Bakura 04-10-2005 08:18

masz je w plecaku? Kliknij na nie lewym ,puść lewy i przeciągnij i kliknij lewy;P

Aeglos Tribunal 04-10-2005 08:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bakura
masz je w plecaku? Kliknij na nie lewym ,puść lewy i przeciągnij i kliknij lewy;P

hehe zacznijmy od tego , że najpierw musi mieć pasek ;) zaqp sobie takowy :P :evul:

Bakura 04-10-2005 15:45

Kurde...nie pytał by sięjakby go nie miał ciulku nie?

sorcer3 05-10-2005 00:40

problem

Jak wogole uruchomic ta gre.Zainstalowalem i uruchamiam ikona z pulpitu
wyskakuje updater i przy 25% wyskakuje updater I cos tam po arabsku tam dalej pisze i niemoge dokonczyc aktualizacji;[ wie ktos co z tym zrobic.

Dobra jakos se dalem rade;p a wie ktos jak sie uczyc czarow mam 6 lvl i chce sie nauczyc hide ale niemoge;[powiedzcie jak sie czarow uczyc.

OK juz wszystko wiem :p

Gashcan 05-10-2005 17:44

czy istnieje strona polska o tematyce gry Dark Eden ?:>

tak zeby bylo wszystko objasnione :P

Ojczul1 05-10-2005 19:18

Up:
Z tego co wiem to strony nie ma są forum ale strony nie ma chyba.

Apticer's 05-10-2005 20:26

Zmienność expa

Mam pytanie, otóż czy za zabitego potforka dostajemy stałą ilość expa (tak jak w tibii) czy malejącą wraz z lvl i naszymi umiejętnościami (tak jak np. w MU) ? Aha, i jeszcze jedno, czy im większy mam lvl tym lepsze itemki moge wylootować z potforków? I czy potworki mają jakiś stały loot?

Bakura 05-10-2005 20:53

Cały czas taki sam...lecz z lvl odczuwasz jakby go mniej było;p

Remcio11 06-10-2005 20:12

Ej jak tam sie robi czary bo moge jakies czary klikam w skills i pisze ze moge 2 czary ale nie wiem jak je urzyć :( POWIEDZ FAST

Kornio 07-10-2005 09:22

Jak mozna sie odwampiryzowac?

Witam, kolega nieszczesliwie po blood drain zapomnial sie wyleczyc i z 65 lvl blader stal sie 0 lvl vamp :] Jak mozna odwrocic ten proces? podobno gdzies w Castle Limbo moze to zrobic ktorys z NPC-ow, ale oblecialem wszystkich i nie trafilem na taka opcje.... Wiec jakby ktos step by step poprowadzil.... ;)

Bakura 07-10-2005 10:18

Tak,stanie się 1 lvl slayerem;D

Apticer's 08-10-2005 15:27

Jeśli już chcesz się stać tym slayerem spowrotem to wyjdź na zewnątrz Castle Limbo i tam znajdziesz tego NPC

Kornio 08-10-2005 15:31

Apticer's a czy pamietasz moze jak sie nazywa ten NPC ??

Bakura 08-10-2005 17:17

NPC Larva...głupia gnida ;]

Apticer's 08-10-2005 17:43

A teraz ja mam pytanku :) Mam reputacje (Vampirem) good, czy przez masowe tempienie Slayerów może mi wskoczyć np. very good albo coś podobnego? B)

Aha, jeszcze jedno czy kicki zależą od mojego netu czy od servera? bo wkurza mnie to że czasem mam do lvl'a z 20-30K a tu kick i spowrotem ~400K :(

Sir Patologia 08-10-2005 22:24

http://www.intdark.fora.pl Forum mojego kumpla o DE. Dopiero się rozkręca, ale jak będzie więcej wiary to będzie OK. Ale musicie nam pomóc :)

Adamix 09-10-2005 15:28

Sciągnołem sobie dark eden,zainstalowałem, zarejestrowalem sie na stronie i jak włączam wyskakuje mi Updater (takie okienko) a w nim obrazek (chyba z jakimś wampem i slayerką) pod tym jakiś napis po koreańsku pod nim chyba pasek ładowania złożony z czaszek i przycisk z jakimś napisem i jak na niego klikne (na ten przycisk) to updater się wyłącza. Po kilkunastu sekundach po włonczeniu updatera (o ile wcześniej nie kilknołem tego przycisku który opisałem wcześniej) wyskakuje małe okienko z jakimś napisem i jest do naciśnięcia tylko OK i jak klikne ok to to małe okienko znika a updater zostaje.

Apticer's 09-10-2005 16:28

Niestety napisałeś to troche niejasno... 'jakieś okienko', 'jakiś przycisk' może byś napisał co pisze na tym przycisku i w okinku, albo screeny porobił co?

Senon 10-10-2005 13:54

Chcialem was poinformowac ze jakos takos link nie dziala ; d

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:49.