![]() |
Cytuj:
|
Eve napisz do mnie na gygy, im hide
|
Ech a jednak Berger miales racje;/ Zen boi sie cokolwiek zrobic az mnie dziw beirze:( nic z tego nie bedzie kolejny raz, wiec Arc dalej bedzie rzadzic serwem;/
|
Cytuj:
a Tibia pojebana :D |
taka gra jednemu zabierze drugiemu da
|
Ja was nie rozumie!!! server jest od Cipow to czemu arc ma rzadzic?:D Przeciez oni go wlanczaja itp. buhahahaa H** im w oko:p
|
|
po tym filmie to sie wogule odechciewa grac widzac jak oni pomiatają..
|
pozdro dla crealeth
topic: jakbym dorwal takiego pk i pa to nie rencze za siebie ehhhh. nogi z dupy bym powyrywal. |
Oj tydzien mnie nie bylo a tu taki pasztet oj mowie wam no jak babcie laczkiem musiałem u ciotki siedziec : |
Żeby nie było offtopa bo jako tako forum na komórce czytałem powiem że po tym filmie mam mieszane uczucia ;s Nie wiem czy mam grac czy nie ale chyba nie ok pyzydyry czas troche korzystac z lata;p Notatka: Wiem że coś dziwnie piszę, ale tak to jest jak sie było tydzień bez kompa, komórki są świeże ;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
10000 |
Anima Libera... tralalalalal
http://images28.fotosik.pl/48/79f60754cb011b43.jpg 19:58 Vaspari [25]: I have payment? 19:58 Aynama [106]: yes 19:58 Vaspari [25]: how much? 19:58 Aynama [106]: 10k 19:59 Vaspari [25]: Accepting Kebabs? 20:00 Aynama [106]: yes 20:00 Aynama [106]: send to my venore dp 20:00 Vaspari [25]: Ketchup too? 20:01 Aynama [106]: nah Lali mi zioma to ja ich ;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
btw moze znacie jakies fajne zyczenia na osiemnastke dla dziewczyny?:P ino takie od siebie :))) |
Neztas cos wymysli:p
|
Cytuj:
Tak, że mózg mi się zacina Słodka jesteś, aż mnie bierze... By powiedzieć ci coś szczerze Nie wiem, jak mam to powiedzieć, Wiesz i tak co chciałaś wiedzieć, Więc, by zebrać to do kupy; Mi - nie innym - dawaj d..py! ps - wSysTKieGoo NAjlEPsheeGOO z okazji osiemnastki!!1 |
offtop:
Był może ktoś w sobote na stadionie Lecha...? B) |
tekno sux .
|
Cytuj:
Ja byłem =) Żeby nie było off topu - dzisiaj w nocy miałem hacka, także kończę grać, bo za duże plecy (wiem Lisku ze najbardziej sie cieszycie ;) Może wreszcie zapomnicie o tym i spotkamy się ekipą z DB xD). Standardowo dziękuję wszystkim za grę - miło było ;) Jeśli ktoś by czegoś potrzebował to gg: 10933277. Bawcie sie dobrze ;-) Niech moc będzie z Wami - tymczasem xD |
Cytuj:
No to "Gud lak in Erel Lajf :)" |
Cytuj:
//dla pocieszenia przypomnij sobie jak pozamiatał Marko V :cup: (1.5h na obrotach B) ) |
Cytuj:
Sorry... ale HAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAA :DDDDD Wiesz... zawsze Cie kochalem, tylko tak to skrywalem.... Co do meetingu, watpie by kiedys to nastapilo... ale we'll see... ja chetny as allways:D Edit. W sumie to mi Ciebie szkoda... Jak kazdego by bylo szkoda... Kochac Cie nie kochalem... Sam dobrze wiesz dlaczego... Pewnie nigdy Cie kochac nie bede... Ale GL in rl life. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Pamietaj... jak cos to moze Ty a moze ktos z naszysz wspolnych kumpli ma moj nr gg.... Moze przy flaszce bysmy sobie mogli pogadac... :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Anum - MYŚL! |
Cytuj:
|
wit chcialem wam mesg ze zaczynam grac iridia wybijam sie z lew i bede wami rzadzil ;];];]]
|
Cytuj:
|
wit;];];];]]
|
Cytuj:
|
no ;]; ];] ;] ;];]];
|
a Ty rambo to kto Ty?;<
|
Cytuj:
sory za cytowanie tak starego posta : P ale nadrabiam zaleglosci xDXD licza sie kumple powiadasz ? ja ci powiem ze nie dla wszystkich xD |
widze ze nadal gadacie o dupie marynie :D
nudzilo mi sie to wstapilem na forum : O |
"Wyobraz sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraz sobie worek, w worku banknoty, a teraz spojrz na tych co sprzedali sie za piec zlotych"
|
Pozdro dla Fenshiego.... ;)
Go go go Znow mialem racje:D dolaczyl do sw trojcy ostatni krol , Lort , phoenix i fenshi xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:05. |