![]() |
Cytuj:
|
Zapraszam, tylko wyjmij słomę z butów przed wejściem do bloku, bo stąd widzę jak Ci wystaje, prosty człowieku.
|
Cytuj:
|
@Zolzoller
Przeczytaj temat a pozniej sie udzielaj , bo nie widze zeby twoje posty cos do tematu wnosily.<spam><spam> A czytajac twoje posty stwierdzam ze musisz miec cos na bani piszac takowe glupoty... Czyzbys zazdroscil czegos komus? Bo nie widze najmniejszego powodu twego pisania na tym forum. Jezeli chcesz udzielac sie na forum pisz o tym co jest zawarte w temacie a jesli nie zaloz nowy temat o tytule "spam" :) |
Cytuj:
|
Dzieciaku? hmmm W sumie mam tylko 18 lat...
Niegdy nie mowilem ze jestem z Olecka :D Sorki za moj styl pisania... Postaram sie pisac prostszym jezykiem bo patrze niektórzy maja problemy ze zrozumieniem moich postow. ;] Nie bede Ci odpisywal wiecej czyli nie pomoge Ci w spamowaniu tego tematu... Wiec gl w spamowaniu tego tematu i calego forum swoimi idiotycznymi postami typu "wiem gdzie mieszkasz" , "masz wpierd**". Cya dziecko Neostrady |
Cytuj:
A o udawanie zes nie z olecka to taka mala prosba .. nie rob siebie gupszego niz nim jestes "Location: Swietajno-Olecko-Poland" z tibia.com .. |
To jak wpadasz już do mnie ?, tylko pamiętaj słoma przed blokiem zostaje.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
poldek_p : You are not invited .. You has left the forum.tibia.pl |
Wiesz jak niedorozwinięte dziecko to ty sie zachowujesz z tym najeżdzaneim na nich . Skoro są takimi dziećmi z olecka to ich olej i , żyj swoim życiem bo jak ktoś jest głupi to będzie głupi i twoje najeżdzanie na nich i udawanie mądrego są gówno warte. Wszedłem do tego tematu ,żeby poczytać o wojnie a z tego co widze to tylko twoją dziwną paplanine
|
Cytuj:
|
...
Sowqu Free ;p....
|
Cytuj:
|
Dwa Slowa : Ave Sowqu!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ciacho padł :(
|
a co powiesz o sunze i deco~? :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
jezeli ciebie cieszy smierc takiego ciastka, ktory zamiast blesow nosi mmsa z rsem+pada przynamniej trzy razy dziennie i nie potrafi uzywac nawet destroy fielda to gratulacje ;) |
Cytuj:
|
to popatrz na wyniki kazdej walki i porownaj z waszym :<
|
Cytuj:
|
sck porownaj sobie levele, liczebnosc, morale i KASE wojenny cwaniaczku. przyszedles na gotowe a robisz z siebie nie wiadomo kogo
|
Cytuj:
Nie mam nic do vu , wiekszosci .. no bo kilka osob nie moga sie powstrzymac od gupich odzywek w stosunku do innych , np moich rli typu "Wes ja nie moge jakie kurwa nooby" .. Az tak wam bardzo przeszkadza ze ktos ma mniejszy lvl od was i nie bierze tej gry na powage ? @Sck .. a czego nie chcesz nam powiedziec ile czasu go biliscie ? :P Przecież to nie jest żadna tajemnica rzadowa czy cos .. no nie ? :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
@outsider nie uwazam siebie za nikogo lepszego od innych, stwierdzam zwykle fakty, a to ze ci one nie pasuja to nie moj problem |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hmm to przez ciebie wszystkie wojny przegrywalismy i nawet koza, osiol, pies czy mrowka powie ci ze to ty zjebales!
|
Cytuj:
Tia :D Teraz mozesz sobie tak tlumaczyc :D a kto wolal do Tima na tsie ze zjebal? ;d |
dobra sam tego chciales reported
EDIT: 21:28 CM Manina Nebula: Yes, I know that Tert zjebal but it is not any rule violation so I can't banish his account. upieklo ci sie... |
Cytuj:
Webi ja wiem, ze lapowka to normalna rzecz dla Ciebie ale zeby korumpowac cmow? o.O |
Andrenos\/
Sep 18 2007, 18:32:37 CEST Killed at Level 94 by Redeo and by Xaiev Movie plx ;] |
Thegi:
Sep 18 2007, 18:56:26 CEST Killed at Level 85 by Arthas of nebula and by Xefi Nenix |
alee hidek filma wyjebal Oo !!! zajebisty!
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:21. |