![]() |
Ja znam inne nicki:
H*J go wie jaki-eternia pedal na dwóch kólkach-secura zrobie ci uha-pandoria stara tranzystorka-nebula stolec twojej babci-pandoria czy to nie jest poj****e:) |
Ja widziałem niki takie jak :Zdzisław pedał {Elysia}-mój sąsiad z bloku(pozdrawiam) B) Bodzio Szatanista :evul: ITP:
:mag: |
The best nick to Tabletki Dopochwowe :D
Moja postać- Porrno kot P.S. jeszcze Lady Kaloryfer :) |
hehehe
Fajne nicki
ale ja widziałem Ruchac mnie (galana) :D |
A ja..
A ja kiedys spotkalem kolesia ktory mial nick:
- ty stara dupa jestes (czy to bylo razem to nie pamietam ale slowa byly takie) |
-ruski sape (galana)
-gruby chleb(galana) |
hehehe
Fajne nicki podajecie :]
JA widzialem -Naje**ny niedzwiedz( rubera) -S*ka robiaca uhy(arcania) -Zjarany rolnik(pandoria) -Kotku psik**as(rubera,delete) -japierdo*e(rubera) jAk sobie przypomne dam wiecej :P |
ja uwazam ze te nicki to potem beda 11 lvlowe druidy do robienia uhow.
|
A ja na Iridi Widziałem:
:flaga_pl: Ruchacz run ..... B) :D :D
i bodajże jeśli mnie pamięć nie myli to Szpitalna prostytutka ... :baby: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) |
Cytuj:
No co ty? naprawde? sherlock sie znalazl lol |
Astera
Ja na asterze widziałem nick " w****iona kicia"
|
na xanterze chyba jeszcze jest Wacek ****iplacek
|
glupich nickow czesc dalsza
Niepokonany Seler [ja]
Karmazynowy Zwierz -kumpel z rl Zielone Kiwi -kumpel z rl Cudowne dziecko dwuch pedaluw [nie znam, pisowna oryginalna :p ] Zgnile majtasy [xantera, tez nie znam] Niezwyciezona rzodkiewka [niestety nie znam ;p] i troche innych ale moglbym nazwe przekrecic wiec nie podam :/ |
Ja widziałem nick na isarze "Wyduta sosna"
|
Cytuj:
|
Cześć!!!
Mnie najbardziej rozsmieszyły takie nicki: -Jestem bez majtek(Isara) -Zrób mi l.ske(Isara) -Zwalce ta s.ke(Isara) Haha ;p |
Najzabawniejszy nick jaki spoktałem przez który prawie bym sobie rozwalił głowę o kaloryfer spadając z krzesła to :
-Korki Motorki Hehehe może wam się nie wydać smieszny, ale ja z niego nie moge xDDDD |
Nick
Ja osobiscie widzialem na Arcani goscia o imieniu takim jak "Wredny c***" czy "Niemów do mnie cos" badz "Andrzejek Lepperek"(elysia) osobiscie widzialem wiecej takich kretynskich nickow ale juz wiekszosc po zapominalem ;)
|
Hehe
Cytuj:
|
rozśmieszył mnie Rolnik Armagedonu BD
pewnie kolo który stworzył tą postać chciał bazować z tibii
moja propozycja jest nasępująca: -Gerwazy Wiertara -Bobcio Truskawa -Pan Jaruzelski :) |
Juzef niemyty (galana)
niemialem pomyslu na inny nick (dolera) raczej postac skasowana albo nick zmioniony :P |
mam lepsze nicki:
-Gerwazy Wiertara (Isara) -Gumka Co Ciumka (Isara) -Bolo z Fasolą (Aldora) -Garbiąca się Małpa (Isara) -Pan Jaruzelski (Aldora) -Naprawiacz Domofonow (Isara) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) |
Hehehe no to pora na mnie :)
-Zloty C***ek (no coment) -Zryty kretyn polykacz knedli -Bsd -Maniek pogromca bóraków -Pogronca Ratuw Wszystkie to postaci sa z Xantery bo narazie tylko tam gram :P |
pacera- krzysio kolega kasi
kapitan bucior |
Zemsta Proboszcza
Lepper Powraca |
jaja xD
też znam fajne :
Koński porzeracz kiełbasy [morgana] Nie Garb Sie a jego kolega Jest Pajoczek (jak staneli koło siebie to wyszła reklama TV market xD ) |
Tez znam dobre Brykajacy druid(eternia)
Konska kupa(isara) |
Ja mialem nick na Morganie
Co Ja Tu Kurde Robie i dostalem name locka :P |
heh....ja jak hcialem sie przeniesc na Morgane to taki koles wyskoczyl z nickiem "Bita Śmietana" i zmienilem zdanie :D
|
Na chimerze są bezkonkurencyjne XP :
Dla Mnie Masz Dauna Zygfryd Grzybnia Ziomek ze swiata poziomek Kupa Kaczka Kaczyka Dziwaczka Skocz po buroki bo mie braklo Wykastrowany Rudolf i jeszcze wiele innych ^^' |
widzialem nick Abdul zwisa mu lacha :D
|
a ja?
Cytuj:
|
a ja?
a ja sie nazywam Waleczna Kanalia i Zwariowany Wariacik i Urodzony Farmer. :]
|
Ja nie miałem pytań jak zobaczyłem na Arcanii uzytkownika
Suty Anety -_- |
Kupa de'master
Bols da'nachlany Kurna mać Magiczny pomidorek Pani cebula wszystko jednego kolesia /\ |
A ja jakie widzialem:
- Tordek Dena-turat - Maly kotlet - Zigizigi'ojoj - Ruchy bo robie uhy - Daje dupy za dwa uhy - Krecik okulista - Rat killer - Exura - Adura vita - Chorazy Jozefek - Krzywa Macica - Cycobojca - Cycata lolita No narazie wiecej przypomniec se niemoge :P CyU :o |
-Aerodynamiczny Szparag (to ja)
-Dyrektor Fabryki Uhow -Zgnile Majtasy -Kupolniak -Kainobian -Brassil Ehhhh lol na niektórych to słów szkoda :D |
- Ogromna Pyda (lol?)
- Jakie imie |
-Kupa w majtkach
-Co tam chcesz -Noob atakuje Niektórych nawet mi jest żal. :D |
Kurde Simsy mi nie dzialaja :D:D:D:D:D:D ( Astera )
Lolek of fortera :o ( Fortera ) Gienia sprzataczka (Fortera) Nazywam sie Mateusz ( Fortera ) Narazie tylko tyle ale ten Kurde Simsy mi nie dzialaja mnie rozbraja :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:14. |