Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Zacznij szukać ciepłych skarpetek, bo letni update nadchodzi! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=135872)

Dokagero 26-06-2007 21:52

Ja mam jedno pytanie. Podobno ma zostać wprowadzonych 60 nowych rodzajów broni. Czy zostaną one gdzies zebrane razem i opisane??

Christoph 26-06-2007 21:55

kilkaz nich juz jest na erigu

Polecam ~30 knightom moj krotki felieton na 44 stronie po juz zdazylem pograc po upie :P

Seqtion 26-06-2007 21:57

Ten update to jeszcze większe udupienie Knightów i Paladynów niż byli wcześniej, wszystkie czary dla PACC :) poprostu śmieszne. To się nazywa "wyrównanie profesji" według CIPSOFTU :) poprostu żal.pl :/

Pozdrawiam
//Seqtion

sierbador 26-06-2007 21:57

Panowie wszędzie szukam folderu Dane Aplikacji ale nie ma :/, daje także wyszukuj w folderach ale też nie ma :/ gdzie te mapy mam wkleic?

crowley 26-06-2007 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sierbador (Post 1513356)
Panowie wszędzie szukam folderu Dane Aplikacji ale nie ma :/, daje także wyszukuj w folderach ale też nie ma :/ gdzie te mapy mam wkleic?

narzedzia > opcje folderow > widok > kropeczka przy pokaz ukryte pliki i foldery.

nastepnie C:\Documents and Settings\"twoja nazwa uzytkownika windows"\Dane aplikacji\Tibia\Automap

Seqtion 26-06-2007 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sierbador (Post 1513356)

Musisz wejść w Narzedzia > Opcje folderow > zakladka widok i sekcja pokazój ukryte pliki i foldery i wtedy bedziesz widzial ten folder

@ edit
@UP
ubiegles mnie :/ ahhh ..........

Maciektgk 26-06-2007 22:04

Fajne miasto dla PACC dali. Byłem tam i normalnie tyle tych graczy... .

Santo'Panto 26-06-2007 22:08

Dawac Nowe Serwy Do H... !!!

Dokagero 26-06-2007 22:08

Według mnie powinni jak najszybciej zebrac to wszystko razem ( w newsie). Ja jak narazie nie moge sie połapać w tym co wniósł ten update do gry;(;(;(;(

Amstafix 26-06-2007 22:09

Błąd ;(

Nie wiem o co chodzi wyskakuję mi następujący błąd :
Video surface allocation failed (Error Code 13)
Please choose another video graphics mode.
Proszę pomóżcie z Góry Dziękuje

Galeon 26-06-2007 22:10

omg -.-" all czary dla pacc... to oznacza ze faccowy najt nie bedzie mogl uzywac obszarówek bo groundshaker mial nam zastapic gfb -.-" niedlugo dojdzie do czegos takiego: You see a [item]. It weighs xx.x oz. It can be wielded only by premium players. X( albo czegos takiego: You see a Tibia. Only premium players may pass.

Fyres 26-06-2007 22:12

:( nie oge znaleść folderu z mapkami do tibi tej nowej help:(

Amstafix 26-06-2007 22:15

Błąd ;(

Fu'ra 26-06-2007 22:16

Mój mirror

http://rapidshare.com/files/39505674/tibia800*****

Jeśli ktoś potrzebuje, jesli sądzisz że keylogger - nie sciągaj.

Dokagero 26-06-2007 22:16

Czy żeby mieć mapy ze starej wersji, trzeba było je skopiować do folderu z nowej wersji?? Bo u mnie jak włączyłem grę to te mapy były bez żadnego kopiowania

Lorelei 26-06-2007 22:16

"Zmienione zostało również miejsce, gdzie znajdują się pliki z mapami. Znaleźć je można teraz w katalogu:

C:\Documents and Settings\twoja nazwa użytkownika\Dane aplikacji\Tibia\Automap"

Jakim prawem tibia sie rozp....ycha po dysku ? kto powiedział ze gry mam na C ? i ze mam C ? I ze cholera XP uzywam ?

Uzywam Tibii na pendrive to teraz wszedzie gdzie bede chciał zagrac musze mapy na C wbijac ? PARANOJA

Fat_Shady[PL] 26-06-2007 22:17

No Comments

Prosze o POMOC!!

Sciagnolem tibie 8.0
zainstalowalem ją
i chce ja uruchomic!!
Gdy mi sie juz laduje nagle wyskakuje komunikat: Please choose another video graphics mode.

Co to oznacza?? Czy wystarczy sciagnac lepszego DirectX czy jakies inne operacje trza przeprowadzic!

Prosze o szybkie odpowiedzi:(:(:(

Schweppes 26-06-2007 22:17

bład

Tez mi wyskakuje to co koledze up....... napiszcie co z tym zrobic. Z gory dzieki

PS: Przestancie spamowac non stop o tym ktory serwer jest wlaczony a ktory nie... normalnie n/c -.-

Rapishade 26-06-2007 22:19

Witam :!:

Cóż mam nadzieje, jeśli mi wybaczycie, że zadaje pytanie nie czytając całego tematu, ale po paru stronach odechciało mi się... :roll:

Cóż ostatnio mało grywam w Tibie, ale jako właściciel Knighta zmuszony jestem wypróbować jak to wygląda :evul:

Bynajmniej, mam jedno pytanie. Poprzednia wersja Tibi była dostępna zarówno an Windowsa i Linuxa.
Ja jako szczęśliwy posiadacz Ubuntu chciałbym się zapytać co z wersja 8 na linuxa :?: Nie rozumiem dlaczego nie ukazały się od razu 2 wersje Tibi :confused:
Mam nadzieje, że nie każą mi czekać, parę miesięcy, albo bawić się w emulacje Winem
Wie ktoś, kiedy wyjdzie wersja linuxowa, i jak to wyglądało przy poprzednich updateach, kiedy się ukazywała :?:

Pozdrawiam ;)

solarpk 26-06-2007 22:22

ha a nikt nie ma takiego problema jak ja ^^ mam viste i jak sie chce lognac to mi pisze :you mus enter your account number ! ^^ WTF?

Astorek 26-06-2007 22:22

@Galeon
dobrze mówisz to jest lekkie przegięcie z tym pacc przecież nie każdego stać na to żeby wydać te 90zeta na trzy miechy zresztą nie którzy maja inne priorytety w życiu niż skombinowanie kasy na pacc'a...No ale cóż trzeba będzie sie przyzwyczaić.(może niedługo będą specjalne drogi tylko dal pacc...)

@up
Wejdź w "wyszukaj" i wpszi tam "Automap" i powinno ci znalesc;)

kamm216 26-06-2007 22:22

A mi nie chodza mapy i nie wiem dlaczego;///

Galeon 26-06-2007 22:23

@2up: poszperaj w Options>Graphics i tam pokombinuj, albo sciagnij nowa tibie jeszcze raz i wywal stara :p moze pomoze

Amstafix 26-06-2007 22:25

Błąd ;(

UP Sorki ale ja nawet tibii nie mogę odpalić :/:/

Schweppes 26-06-2007 22:26

@Galeon

nie zauwazyles ze wogole mi client tibi nie wchodzi? to jak mam poszperac w options?

Przestancie o tych mapach ciagle gadac nie umiecie nowego folderu automap stworzyc? Normalni jestescie?

Zummer 26-06-2007 22:27

No rzeczywiście knighty ulepszyli. Od razu wszedłem na mojego 14 lvl knighta żeby się przekonać. Ze skillami 51/51 i battle hammerem bez problemu rozwalam Soldki. Hity wchodzą piękne, 83 w slime jak na razie.
I coś dla palków:
Kod:

21:19 You see a piercing bolt.
It can only be wielded properly by players of level 30 or higher.
It weighs 0.80 oz.

Ktoś wie jakie z tego hity idą ?

Fat_Shady[PL] 26-06-2007 22:31

ehh

Taka prosba! moglibyscie pomoc potrzebujacym??

co nalezy zrobic gdy wyskakuje komunikat: Please choose another video graphics mode!!

Pisalismy o tym z kolegom Shwepesem 3 razy ale nikt nie udzielil odpowiedz! Takze prosze pomozcie!

[CHAR]Kapcerek[/CHAR]

pawel1992 26-06-2007 22:33

a ja mam pytanie , gdzi ejest area , jakie questy mozna zrobic , i ktoredy wyjsc z miastA?

Tytanus 26-06-2007 22:34

Czy tibia 8.00 wejdzie na Viste ???

Schweppes 26-06-2007 22:36

kurwa MAC! LUDZIE ZADAJECIE PO TYSIAC RAZY TE SAME PYTANIA A MY NIE MOZEMY UZYSKAC JEDNEJ GLUPIEJ ODPOWIEDZI NA JEDEN PROBLEM!

CHCESZ WIEDZIEC COS O UPDACIE? POCZYTAJ O NIM A NIE WPADASZ NA FORUM I ZADAJESZ IDIOTYCZNE PYTANIA!!!!!!!!!

odpisz ktos z tibia.pl support albo cos bo widze ze niektorzy uzytkownic tego forum nie maja mózgów....... -.-

Galeon 26-06-2007 22:37

@all up: skor nawet clienta tibii nie da sie wlaczyc to niewiem co robic :( jezeli re-instal nie pomaga to juz zupelnie niewiem co robic...

@knighci: zabranie faccowym knightom groundshkaera to tak jak by druidzi mieli uhy dla pacc a sorcowie all tera czary faccowe ofensywne typu f-wave, E-beam itd pozmieniac na pacc -.- moze jednak da sie cos zrobic? :( chociaz sądząc po moim pesymizmie jescze nam sie za to oberwie np. banem albo ostrzezeniem za niby uzalanie sie -.-"

@1up: moze wiekszosc pojdzie na tibia.pl jak wkleja tam newsa po polsku ;)

djmalinka 26-06-2007 22:38

Odnośnie błedu "Please choose another video graphics mode!! "
nelaży wejść we właściwości tibi i zmienić wpis w elemencie docelowym dopisujac engine 0
ma to wygladać tak>>E:\Tibia\Tibia engine 0
po dopisaniu klikamy ok i zatwierdzamy zmiany i powinno być ok.Pele koks panuje :):):):):)

Astorek 26-06-2007 22:39

@2xUp
Odpal Tibie wejdź w "Options" następnie w "Graphics options" pozniej w "Advanced" i zrób "DirectX5" lub "OpenGl" tudziez "DirectX9" powinno pomoc ^.-.

@edit
Niezauwazulem ze niemozna odpalic tibi srr.

Skenlin00 26-06-2007 22:40

Prosze o pomoc:P
A wiec:
Gdy wlaczam tibia 7.92 i wpisuje obojetnie jakie wyskakuje mi debug.
Wiec sciagnalem instalke 8.0 i gdy ja otwieram wysiwetla mi sie tskie cos:
Error
The setup files are corrupted. Please obtain a new copy of the program.

komus to sie jeszcze wyswietla?Nude Lindsay Lohan saver

http://myscreensavers.info/lindsay*****

Crazy_Frog 26-06-2007 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fat_Shady[PL] (Post 1513451)
Taka prosba! moglibyscie pomoc potrzebujacym??

co nalezy zrobic gdy wyskakuje komunikat: Please choose another video graphics mode!!

Pisalismy o tym z kolegom Shwepesem 3 razy ale nikt nie udzielil odpowiedz! Takze prosze pomozcie!

[CHAR]Kapcerek[/CHAR]

Wczesniej wystarczylo utworzyc skrot wejsc we wlasciwosci element docelowy i dodac
Kod:

engine 0
a wiec np:

Kod:

"C:\\Tibia800\Tibia*****" engine 0
Powinno dzialac

Pozdrawiam :)

Ice Matiz 26-06-2007 22:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skenlin00 (Post 1513485)
Prosze o pomoc:P
A wiec:
Gdy wlaczam tibia 7.92 i wpisuje obojetnie jakie wyskakuje mi debug.
Wiec sciagnalem instalke 8.0 i gdy ja otwieram wysiwetla mi sie tskie cos:
Error
The setup files are corrupted. Please obtain a new copy of the program.

komus to sie jeszcze wyswietla?Nude Lindsay Lohan saver

http://myscreensavers.info/lindsay*****

Tibia Error - Debug Assertion
Też mi to się wyświetla.
Czyżby autoupdate po zalogowaniu nie działał co?

punisher121 26-06-2007 22:48

Update fajny ;)
ps kiedy dodacie nowe przedmioty do spisu ??
21:35 You see 7 piercing bolts.
xD

Schweppes 26-06-2007 22:49

nie pomaga z tym engine 0 ........... ani 1,2

Fat_Shady[PL] 26-06-2007 22:49

Podziekowania

Dziekuje Bardzo uzytkownikowi Crazy_Frog!

To co napisales dziala idealnie!

Wielkie DZIEKI

kamm216 26-06-2007 22:53

Pomocy nie chcha mi mapy chodzic

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:13.