![]() |
Ja mam jedno pytanie. Podobno ma zostać wprowadzonych 60 nowych rodzajów broni. Czy zostaną one gdzies zebrane razem i opisane??
|
kilkaz nich juz jest na erigu
Polecam ~30 knightom moj krotki felieton na 44 stronie po juz zdazylem pograc po upie :P |
Ten update to jeszcze większe udupienie Knightów i Paladynów niż byli wcześniej, wszystkie czary dla PACC :) poprostu śmieszne. To się nazywa "wyrównanie profesji" według CIPSOFTU :) poprostu żal.pl :/
Pozdrawiam //Seqtion |
Panowie wszędzie szukam folderu Dane Aplikacji ale nie ma :/, daje także wyszukuj w folderach ale też nie ma :/ gdzie te mapy mam wkleic?
|
Cytuj:
nastepnie C:\Documents and Settings\"twoja nazwa uzytkownika windows"\Dane aplikacji\Tibia\Automap |
Cytuj:
@ edit @UP ubiegles mnie :/ ahhh .......... |
Fajne miasto dla PACC dali. Byłem tam i normalnie tyle tych graczy... .
|
Dawac Nowe Serwy Do H... !!!
|
Według mnie powinni jak najszybciej zebrac to wszystko razem ( w newsie). Ja jak narazie nie moge sie połapać w tym co wniósł ten update do gry;(;(;(;(
|
Błąd ;(
Nie wiem o co chodzi wyskakuję mi następujący błąd :
Video surface allocation failed (Error Code 13) Please choose another video graphics mode. Proszę pomóżcie z Góry Dziękuje |
omg -.-" all czary dla pacc... to oznacza ze faccowy najt nie bedzie mogl uzywac obszarówek bo groundshaker mial nam zastapic gfb -.-" niedlugo dojdzie do czegos takiego: You see a [item]. It weighs xx.x oz. It can be wielded only by premium players. X( albo czegos takiego: You see a Tibia. Only premium players may pass.
|
:( nie oge znaleść folderu z mapkami do tibi tej nowej help:(
|
Błąd ;(
Nie wiem o co chodzi wyskakuję mi następujący błąd :
Video surface allocation failed (Error Code 13) Please choose another video graphics mode. Proszę pomóżcie z Góry Dziękuje |
Mój mirror
http://rapidshare.com/files/39505674/tibia800***** Jeśli ktoś potrzebuje, jesli sądzisz że keylogger - nie sciągaj. |
Czy żeby mieć mapy ze starej wersji, trzeba było je skopiować do folderu z nowej wersji?? Bo u mnie jak włączyłem grę to te mapy były bez żadnego kopiowania
|
"Zmienione zostało również miejsce, gdzie znajdują się pliki z mapami. Znaleźć je można teraz w katalogu:
C:\Documents and Settings\twoja nazwa użytkownika\Dane aplikacji\Tibia\Automap" Jakim prawem tibia sie rozp....ycha po dysku ? kto powiedział ze gry mam na C ? i ze mam C ? I ze cholera XP uzywam ? Uzywam Tibii na pendrive to teraz wszedzie gdzie bede chciał zagrac musze mapy na C wbijac ? PARANOJA |
No Comments
Prosze o POMOC!!
Sciagnolem tibie 8.0 zainstalowalem ją i chce ja uruchomic!! Gdy mi sie juz laduje nagle wyskakuje komunikat: Please choose another video graphics mode. Co to oznacza?? Czy wystarczy sciagnac lepszego DirectX czy jakies inne operacje trza przeprowadzic! Prosze o szybkie odpowiedzi:(:(:( |
bład
Tez mi wyskakuje to co koledze up....... napiszcie co z tym zrobic. Z gory dzieki
PS: Przestancie spamowac non stop o tym ktory serwer jest wlaczony a ktory nie... normalnie n/c -.- |
Witam :!:
Cóż mam nadzieje, jeśli mi wybaczycie, że zadaje pytanie nie czytając całego tematu, ale po paru stronach odechciało mi się... :roll: Cóż ostatnio mało grywam w Tibie, ale jako właściciel Knighta zmuszony jestem wypróbować jak to wygląda :evul: Bynajmniej, mam jedno pytanie. Poprzednia wersja Tibi była dostępna zarówno an Windowsa i Linuxa. Ja jako szczęśliwy posiadacz Ubuntu chciałbym się zapytać co z wersja 8 na linuxa :?: Nie rozumiem dlaczego nie ukazały się od razu 2 wersje Tibi :confused: Mam nadzieje, że nie każą mi czekać, parę miesięcy, albo bawić się w emulacje Winem Wie ktoś, kiedy wyjdzie wersja linuxowa, i jak to wyglądało przy poprzednich updateach, kiedy się ukazywała :?: Pozdrawiam ;) |
ha a nikt nie ma takiego problema jak ja ^^ mam viste i jak sie chce lognac to mi pisze :you mus enter your account number ! ^^ WTF?
|
@Galeon
dobrze mówisz to jest lekkie przegięcie z tym pacc przecież nie każdego stać na to żeby wydać te 90zeta na trzy miechy zresztą nie którzy maja inne priorytety w życiu niż skombinowanie kasy na pacc'a...No ale cóż trzeba będzie sie przyzwyczaić.(może niedługo będą specjalne drogi tylko dal pacc...) @up Wejdź w "wyszukaj" i wpszi tam "Automap" i powinno ci znalesc;) |
A mi nie chodza mapy i nie wiem dlaczego;///
|
@2up: poszperaj w Options>Graphics i tam pokombinuj, albo sciagnij nowa tibie jeszcze raz i wywal stara :p moze pomoze
|
Błąd ;(
UP Sorki ale ja nawet tibii nie mogę odpalić :/:/
Nie wiem o co chodzi wyskakuję mi następujący błąd : Video surface allocation failed (Error Code 13) Please choose another video graphics mode. Proszę pomóżcie z Góry Dziękuje |
@Galeon
nie zauwazyles ze wogole mi client tibi nie wchodzi? to jak mam poszperac w options? Przestancie o tych mapach ciagle gadac nie umiecie nowego folderu automap stworzyc? Normalni jestescie? |
No rzeczywiście knighty ulepszyli. Od razu wszedłem na mojego 14 lvl knighta żeby się przekonać. Ze skillami 51/51 i battle hammerem bez problemu rozwalam Soldki. Hity wchodzą piękne, 83 w slime jak na razie.
I coś dla palków: Kod:
21:19 You see a piercing bolt. |
ehh
Taka prosba! moglibyscie pomoc potrzebujacym??
co nalezy zrobic gdy wyskakuje komunikat: Please choose another video graphics mode!! Pisalismy o tym z kolegom Shwepesem 3 razy ale nikt nie udzielil odpowiedz! Takze prosze pomozcie! [CHAR]Kapcerek[/CHAR] |
a ja mam pytanie , gdzi ejest area , jakie questy mozna zrobic , i ktoredy wyjsc z miastA?
|
Czy tibia 8.00 wejdzie na Viste ???
|
kurwa MAC! LUDZIE ZADAJECIE PO TYSIAC RAZY TE SAME PYTANIA A MY NIE MOZEMY UZYSKAC JEDNEJ GLUPIEJ ODPOWIEDZI NA JEDEN PROBLEM!
CHCESZ WIEDZIEC COS O UPDACIE? POCZYTAJ O NIM A NIE WPADASZ NA FORUM I ZADAJESZ IDIOTYCZNE PYTANIA!!!!!!!!! odpisz ktos z tibia.pl support albo cos bo widze ze niektorzy uzytkownic tego forum nie maja mózgów....... -.- |
@all up: skor nawet clienta tibii nie da sie wlaczyc to niewiem co robic :( jezeli re-instal nie pomaga to juz zupelnie niewiem co robic...
@knighci: zabranie faccowym knightom groundshkaera to tak jak by druidzi mieli uhy dla pacc a sorcowie all tera czary faccowe ofensywne typu f-wave, E-beam itd pozmieniac na pacc -.- moze jednak da sie cos zrobic? :( chociaz sądząc po moim pesymizmie jescze nam sie za to oberwie np. banem albo ostrzezeniem za niby uzalanie sie -.-" @1up: moze wiekszosc pojdzie na tibia.pl jak wkleja tam newsa po polsku ;) |
Odnośnie błedu "Please choose another video graphics mode!! "
nelaży wejść we właściwości tibi i zmienić wpis w elemencie docelowym dopisujac engine 0 ma to wygladać tak>>E:\Tibia\Tibia engine 0 po dopisaniu klikamy ok i zatwierdzamy zmiany i powinno być ok.Pele koks panuje :):):):):) |
@2xUp
Odpal Tibie wejdź w "Options" następnie w "Graphics options" pozniej w "Advanced" i zrób "DirectX5" lub "OpenGl" tudziez "DirectX9" powinno pomoc ^.-. @edit Niezauwazulem ze niemozna odpalic tibi srr. |
Prosze o pomoc:P
A wiec: Gdy wlaczam tibia 7.92 i wpisuje obojetnie jakie wyskakuje mi debug. Wiec sciagnalem instalke 8.0 i gdy ja otwieram wysiwetla mi sie tskie cos: Error The setup files are corrupted. Please obtain a new copy of the program. komus to sie jeszcze wyswietla?Nude Lindsay Lohan saver http://myscreensavers.info/lindsay***** |
Cytuj:
Wczesniej wystarczylo utworzyc skrot wejsc we wlasciwosci element docelowy i dodac Kod:
engine 0 Kod:
"C:\\Tibia800\Tibia*****" engine 0 Pozdrawiam :) |
Cytuj:
Też mi to się wyświetla. Czyżby autoupdate po zalogowaniu nie działał co? |
Update fajny ;)
ps kiedy dodacie nowe przedmioty do spisu ?? 21:35 You see 7 piercing bolts. xD |
nie pomaga z tym engine 0 ........... ani 1,2
|
Podziekowania
Dziekuje Bardzo uzytkownikowi Crazy_Frog!
To co napisales dziala idealnie! Wielkie DZIEKI |
Pomocy nie chcha mi mapy chodzic
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:13. |