Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Sucide Boys - Dark Purples Faster Turtles (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=143891)

Santa Claus 03-09-2007 16:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1638091)
a ty kim jestes? Jakims pionasem co nawet 100 lvl-u nie potrafil wbic xD

P.S Gosc mi pewnie zaraz wyjedzie ze ma inne cele w tej grzej,albo ze nie traci zycia na rl, lub inne bzdury tego typu xD:D

haha ostra polewe z ciebie mam, jeszcze moglem zrozumiec ze turtli bronisz jak wilk owcy, ale te slowa swiadcza o tym ze grasz na arcanii od gora pol roku, a jak piszesz ze jestes w turtlach i wyjasniasz nam bardzo wiele
(pewnie wiedze czerpiesz z gc)
to strzelam ze jestes ten mauro c.B) a jak nie to zwracam honor dla Niego;)

Poll 03-09-2007 16:50

Może nie wbił 100lvl,ale ile lvli wbił innymi charami,Eizix to jeden z najelspzych graczy i pwoer gammerów jakich miała arcania.Wielu hlvli z Arcani lizało mu dupę byle tylko z nimi posharowal,wbił choc level,żal;)

I smokuu jestem więcej niż pewien że ktokolwiek z moich ludiz osiągnął 3 razy tyle co Ty będziesz wstanie osiągnac w swoim tibijskim zyciu.pozdro

jacke ja wiem mniej wiecje kim jesteś i jesteś zwykłym pionkiem więc po co te kozaczenie na forum?

Aro aka papa 03-09-2007 16:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll (Post 1638204)

jacke ja wiem mniej wiecje kim jesteś i jesteś zwykłym pionkiem więc po co te kozaczenie na forum?

Wlasnie dlatego ze jest pionasem chce sie dowartosciowac na forum ze niby yo yo ziomal jest.

Koszyk 03-09-2007 17:15

Jesli tok myslenia ludzi na tym forum jest 'mowie co wiem' a nie 'wiem co mowie' to chyba przestane sie tu wypowiadac... jak patrze na komentarze 'Smokuu' to mi sie slabo robi...

Cytuj:

a ty kim jestes? Jakims pionasem co nawet 100 lvl-u nie potrafil wbic xD
a Ty pochwal sie swoim 40 pallkiem...

idz poexpic na tombie albo na 3x drag ankh bo na nic lepszego chyba nie mozesz isc...

Filush 03-09-2007 17:48

Smokuu ty pewnie nigdy nie wbijesz 100 lvl....

gigoro 03-09-2007 18:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filush (Post 1637778)
Xilvent nie używa bota ... DPFT nie używało combo-bota na wojnie z sk ... a Damoon jest nadal polakiem..

Co jak co, ale uwazam ze Polak powinien wiedziec, ze "Polska" i "Polak" pisze sie z wielkich liter q_p

Smokuu 03-09-2007 18:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Santa Claus (Post 1638202)
haha ostra polewe z ciebie mam, jeszcze moglem zrozumiec ze turtli bronisz jak wilk owcy, ale te slowa swiadcza o tym ze grasz na arcanii od gora pol roku, a jak piszesz ze jestes w turtlach i wyjasniasz nam bardzo wiele
(pewnie wiedze czerpiesz z gc)
to strzelam ze jestes ten mauro c.B) a jak nie to zwracam honor dla Niego;)

Gram tutaj od ponad 2 lat :) , nie jestem zaden Mauro C, bo nawet takiego typa nie ma :D , jak juz to Moruthanix Coron ale nim tez nie jestem :), i wogole jesli twoim zdaniem wypowiadam bzdury to czy oby napewno jestem członkiem DPFt? :D :>

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 1638243)
Jesli tok myslenia ludzi na tym forum jest 'mowie co wiem' a nie 'wiem co mowie' to chyba przestane sie tu wypowiadac... jak patrze na komentarze 'Smokuu' to mi sie slabo robi...

a Ty pochwal sie swoim 40 pallkiem...

idz poexpic na tombie albo na 3x drag ankh bo na nic lepszego chyba nie mozesz isc...

To lepiej juz zaprzestaj bo gowno wiesz :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filush (Post 1638309)
Smokuu ty pewnie nigdy nie wbijesz 100 lvl....

A czy lvl ktory widnieje ponizej mojego nicka musi oznaczac prawde? nie, kazdy moze sobie wpisac jaki chce, nie koniecznie musi on odzwierciedlac rzeczywisty. Ale w moim przypadku jest on duzo wyzszy, poprostu dawno nie robilem uptade mojego lvl xDDD

Filush 03-09-2007 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1638399)
A czy lvl ktory widnieje ponizej mojego nicka musi oznaczac prawde? nie, kazdy moze sobie wpisac jaki chce, nie koniecznie musi on odzwierciedlac rzeczywisty. Ale w moim przypadku jest on duzo wyzszy, poprostu dawno nie robilem uptade mojego lvl xDDD

Zapytałem, bo chciałem tylko sie upewnić kim jesteś . No i teraz jestem prawie pewny, że jesteś <50 PLN za info>.

Legionista1916 03-09-2007 19:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jacke (Post 1637802)
pokaz mi w regulaminie ze kozystanie z tp zeby np wrocic szybko do miasta jest nielegalne ;)
pomysl troche... widze ze ciezko z tym u ciebie

a czy ja wogule cos wspomnialem o tp?? wez sie ogarnij i nie zmieniaj tematu zostales zjedzony a nadal nawijasz, przyznaj sie do bledu , za duze ego szkodzi pamietaj.

Carlito7 03-09-2007 19:50

Hm, czyżby jakiś massik?

Tylko logłem się na nooba, a tu z pustego vip, zrobiło się vip pełne (oczywiście, ilośc miejsc ograniczona :))

Eizix 03-09-2007 19:58

nom zgadza sie

Ljubo:

Sep 03 2007, 18:31:02 CEST Killed at Level 157 by Tiuso
and by Aldius Ostoher

Smokuu 03-09-2007 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eizix (Post 1638506)
nom zgadza sie

Ljubo:

Sep 03 2007, 18:31:02 CEST Killed at Level 157 by Tiuso
and by Aldius Ostoher

Odnosnie massa, gz fraga, ale zal dupe sciska jak widzimy jaki rodzaj taktyki obraliscie, mass, szybka ucieczka w miejsce zeby sie bloknac najtem, uhanie go wylogowanie, x log najta. zal.pl Wezscie sie ogarnijcie i wyjdzie na jakis open battle =] ....

Carlito7 03-09-2007 20:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1638549)
Odnosnie massa, gz fraga, ale zal dupe sciska jak widzimy jaki rodzaj taktyki obraliscie, mass, szybka ucieczka w miejsce zeby sie bloknac najtem, uhanie go wylogowanie, x log najta. zal.pl Wezscie sie ogarnijcie i wyjdzie na jakis open battle =] ....

<miły>Każda taktyka prowadząca do zwycięstwa jest dobra :] <.miły>
<niemiły>A słyszałeś kurwa kiedyś o czymś takim jak przewaga liczebna?<niemiły>

Koszyk 03-09-2007 20:25

@up
Ekhem... my wiemy ze gdyby nie bylo ogranicznikow fragow to Ty bys fragowal wszystkich SB w 1 battle i wogole solo bys ich pojechal i wogole...

@SB

Gz fraga!

Tiuso jeszcze 1 frag i hattrick :D na Ljubo :D

notop 03-09-2007 20:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carlito7 (Post 1638554)

tu sie zgodze choc bardzo malo wojen wygrywaja ci ktorzy sa sprowadzeni tylko do walki masslogami...

Smokuu 03-09-2007 20:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carlito7 (Post 1638554)

oj nie wiem czy ta taktyka przyniesie wam zwyciestwo :)
Zanim nastepna osobe zabijecie tamta juz zdarzy 2 razy lvl odrobic ;d

Beli 03-09-2007 20:30

Sua... nie chce Cie obrazac bo Cie nie znam, blagam tylko popraw ta ortografie w podpisie bo w oczy kole :S

Zawsze jest szansa na wygrana :)

@smokuu
Taki jestes kozak na forum to powiedz jaki masz nick na Tibii :)

Kiro 03-09-2007 20:36

Chociaz jestem w Sb to nawet nie wiedzialem o tej akcji, gdyby na forum ktos tam up@ nie dal copy z fraga -.^.GZ draga itp itd, ljubo pewnie zalamka :>.
Cos do Smokaa:
Tylko odwazni sie ujawaniaja :P, dalej nie komentuje.

Aro aka papa 03-09-2007 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1638574)
oj nie wiem czy ta taktyka przyniesie wam zwyciestwo :)
Zanim nastepna osobe zabijecie tamta juz zdarzy 2 razy lvl odrobic ;d

No to nie masz sie czym martwic prawda?

Masslogi sa zawsze domena slabszej ekipy. Podliczcie sobie dpft+sf+integra i reszte guildless supporterow vs Sb...odrazu widac ze lamus wybierajac guild name wiedzial jak to bedzie wygladacxD

PS. gz ostatnich massow nicely done guys

Szefie :) 03-09-2007 20:55

Najlepszym przykladem takiej walki jest np. gildia Vision z Furory, massy, massy, massy przez dluzszy czas, a jak urosli w sile to openka i wygrali. Teraz panuja na servie. Chlopaki spokojnie bedzie open predzej czy pozniej

Poll 03-09-2007 21:04

nie na opena czekamy aż wróci nasza tajna broń po banie.czyli Ca'fuze:)

Gelt 03-09-2007 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1638597)
odrazu widac ze lamus wybierajac guild name wiedzial jak to bedzie wygladacxD

Ale... Służby Bezpieczeństwa przecież wszystkich zawsze trzymało w garści o.O

Eizix 03-09-2007 21:35

@Aro

nazwe wymyslilem ja, bo jak inaczej moglem nazwac 4-5 wtedy typow (aktywnych) vs 80% serva. xD

Gidekab 03-09-2007 21:37

poczekajcie jeszcze na mnie tak do 26 wrzesnia tez chce sie pobawic w wojenke :)

jacke 03-09-2007 21:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll (Post 1638204)

wiec hcyba jednak nie wiesz kim jestem :) do pionka mi daleko, jesli nie wiesz na 100% to sie nie wypowiadaj na ten temat

Koszyk 03-09-2007 21:54

@UP

To powiedz kim a nie sie ukrywasz x), zobaczymy czy jestes pionkiem czy czyms wiecej...

Eizix 03-09-2007 22:06

to nie jest xilvent przypadkiem? czy coś w tym stylu? xD

Trampolina 03-09-2007 22:19

ehh jak widzicie nie wypowiadam sie zbyt czesto na forum bo nie lubie sie produkowac.

kto zna trampoline to wie kim jestem i w jakiej gildi jestem.

1) dawanie xloga to taktyka a nie jakies lamanie regulaminu czy cykanie sie ze mnie zabija i jak widac niezla taktyka jesli udaje sie to prwda.
2) mass logi zawsze byly sa i beda istnialy i tylko gratz dla tego kto potrafi go zorganizowac tak zeby nie bylo kontr masa.
3) notop faktycznie malo kto na masslogach samych daleko doszedl ale tak naprawde to zalezy od wytrwalosci i samozaparcia ludzi robiacych masslogi jak dlugo wytrzymaja w pz i na samych masslogach bo jesli ktos w samych masslogach widzi swietna zabawe a nie w expieniu itd to moze to trwac latami.
4) porownam mass logi do wydazen realnych ;) czyli czy ktos pamieta z histori ilu niemcow w warszawie zginelo od masslogow polskiej partyzantki ktora potem sie chowala do kanalow ;) a potem na opena wyszli z armia radziecka XD (fakt wiekszosc mlodszych ludzi z tego forum nie ma pojecia ale co tam moze sie zainteresuja)
5) wygraja wytrwali i ci co maja mniejsze lagi :P

pozdrowienia trampolinka ;)

Smokuu 03-09-2007 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trampolina (Post 1638850)
2) mass logi zawsze byly sa i beda istnialy i tylko gratz dla tego kto potrafi go zorganizowac tak zeby nie bylo kontr masa.

ehh wierz mi ze dpft tez potrafi zorganizowac Massa, tylko niestety nie maja takiej opcji, gdyz Sb wogole nie expi , lecz tylko przesiaduja w pzcie ;/;/

Mordor 03-09-2007 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1638894)
ehh wierz mi ze dpft tez potrafi zorganizowac Massa, tylko niestety nie maja takiej opcji, gdyz Sb wogole nie expi , lecz tylko przesiaduja w pzcie ;/;/

Z tego co pamietam to dpft masslogi ostatnio robilo chyba w wojnie z EZ i to tez nie byly jakies super ;)

Trampolina 03-09-2007 22:43

no to moze przypomne mass log na koniec wojny z TTT w kanionie na edron ;) gdzie dali sie podpuscic i nie zorientowali sie nawet za Wovi~ zabilo kilku EK i alunir :P a reszta DPFT czekala az TTT porobi pz locki ;)

Filush 03-09-2007 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gigoro (Post 1638392)
Co jak co, ale uwazam ze Polak powinien wiedziec, ze "Polska" i "Polak" pisze sie z wielkich liter q_p

Z każdym dniem i z każdym otwarciem tego topicu mam coraz większe wątpliwości czy "Polak" powinno sie pisać rzeczywiscie z wielkiej litery ...

Ormo i tak rozwali wszystkich na tej wojnie ...

Eizix 03-09-2007 22:55

co do tamtego massloga w kanionie to wiedzielismy, ze jestescie rdy na niego, ale chcielismy powalczyc. ;]

GallAnonim 03-09-2007 23:00

i tak kazdy wie ze ormo mialo najlepsza organizacje w historii arcanii;] ORMO FOREVER IN MY MIND pozdrawiam ludzi ktorzy od nas padli bo nie sposob ich zapamietac ;]. Do tych ktorzy zaczynaja zabijac innych graczy powiem tak czasem 15 lvl ma lepsze eq niz 50 sam sie przekonalem :]. Co nie znaczy ze zabijalismy 15 lvle kazdy wie na co ormo bylo stac;]

Kiro 03-09-2007 23:02

Jak to mowia ludzi z Tibi xDDD, Ziomek nie liczy sie lvl, lecz doswiadczenie :P.

Trampolina 03-09-2007 23:04

ready czy nie byla niezla zabawa. wogule wojna to fajna zabawa nei lubie tylko jak ktos bierze sobie zycie virtualne do serca. a to ze teraz DPFT ma takigo a nie innego przeciwnika co bazuje na masslogach no to po prostu musi sie dostosowac do warunkow i cos wymyslec i to moze byc niezla lekcja dla wszystkich i niezla zabawa bo podejzewam ze jesli byscie nawet padli w najleprzym masie i sie dobrze schowali i jak by DPFT udlo sie was rozbic to bylo by to cos ciekawego jakas nowa taktyka czy cos i kazdy moze sie czegos nauczyc prawda ;)

Medivh Shady 03-09-2007 23:41

Cytuj:

wogule wojna to fajna zabawa nei lubie tylko jak ktos bierze sobie zycie virtualne do serca.
Ta w szczególności teksty typu " masz wjeba jak do wrocka przyjedziemy itp , świadczy o tym że kolesie to na serio sobie biorą

Jeśli mówicie że robiąc takie akcje nie łamiecie zasad gry to czemu zawsze tp robicie aby z tamtąd wyjść.

jacke 04-09-2007 00:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 1638777)
@UP

To powiedz kim a nie sie ukrywasz x), zobaczymy czy jestes pionkiem czy czyms wiecej...

po co mam sie ujawniac? :) zeby byc pojechanym przez ludzi ktorzy mysla ze jestem "ten a ten" a nie wiedza o mnie nic? nie w tym sens... jak ktos mnie nie zna, to niech tak zostanie, niech nie pisze na mnie glupich textow typu "pionek" bo jak nie wie, to czemu sie wypowiada...? nie zalezy mi na szacunku tu na forum, traktuje wypowiadanie sie tu jako niezla zabawe :) widzac takiego wovimusa, valdarnoka czy arcasha czy kij wie kogo jeszcze z sb, myslacych ze sa fajni bo zrobili wojne na arcanii :)))) wojny na arcanii zaczely sie od zabicia cha'os'a na edron skalce jak mial niecaly 30 lvl... i wtedy mozna bylo powiedziec ze barlox i reszta byli fajni, ale w tamtych czasach wiekszosc obecnych sb nie myslala nawet o graniu na arcani, teraz uwazaja sie za niewiadomo kogo
www.zal.pl

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 1639024)
Ta w szczególności teksty typu " masz wjeba jak do wrocka przyjedziemy itp , świadczy o tym że kolesie to na serio sobie biorą

Jeśli mówicie że robiąc takie akcje nie łamiecie zasad gry to czemu zawsze tp robicie aby z tamtąd wyjść.

swiete slowa...

Aro aka papa 04-09-2007 01:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mordor (Post 1638904)
Z tego co pamietam to dpft masslogi ostatnio robilo chyba w wojnie z EZ i to tez nie byly jakies super ;)

Jak za czasow EZ robilismy masslogi to ty jeszcze pewnie na rooku raty klepales, bo jakos cie nie kojaze z tamtych czasow.

Poll 04-09-2007 06:05

@jacke
i większośc obecnych turtli też nie myślała.

@arow
cos w ten desen za ez boroth mial jakiś 30lv.xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:48.