![]() |
ile można czekać ? 8o
dalej lagi.;( |
No kurwa, wracam ze szkoły porobić coś co pozowli mi zapomnieć o problemach, a tu kurwa lagi -.-
Chyba trzeba będzie z kimś na piwo iść.. |
Cytuj:
|
;d
no, ale czemu ja mam lagi tylko na tibii, a wy na p2p i u tube itp. ? : D |
A ja dzis nie mam lagow, zobaczymy jak bedzie dalej :>
|
Zaczyna mnie nudzić to ...
mam lagi nie mam lagów o znowu mam lagi o nie mam lagów przez 3min o znowu lagi |
Shea przeżywam to samo ;d
ale chwilami da się pograć. Stwierdziłem, że pogram na rooku, bo trudniej paść jak już mam te best eq, a na mainie nie ma po co grać narazie. Tzn. na mainie też mógłbym poexpić na słabych, ale jakoś mi się chce rookstayera zrobić ; ) Wbiłem 5 lvl i nie było lagów. Potem kick i tyle sobie dziś pograłem. |
ja dzis z 20 min pogralem do tej pory ciagle lagu
|
i juz sa lagi, tyle z expa na dzis :]
|
Yhy. Już teraz się pograć nie da ;)
|
To teraz tak, dajcie sobie start uruchom cmd i wpiszcie tracert 193.47.187.131
Jesli na 3 pierwszych serwerach czasy wynosza wiecej niz 25, polecam dzwonic do multii i im to zglosic :] U mnie dzis w czasie lagow wygladalo to tak: 2 142 ms 5 ms 201 ms 89.228.6.17 3 150 ms 20 ms 20 ms host-217-172-225-241.gdynia.mm.pl [217.172.225.241] 3 140 ms 221 ms 505 ms host-217-172-225-241.gdynia.mm.pl [217.172.225.2 41] Po czym czasy wrocily do normy i lagow juz nie bylo :o |
Bym sprawdził, ale mam ubuntu i nie wiem jak tu sprawdzić to, bo mam ubuntu od 2 dni ; <
|
Cytuj:
bo ja tam lagi mam non stop ... |
Nosz kurwa, to jest nie do wytrzymania! Codziennie lagi..
|
Cytuj:
|
Przecież na tibia.pl nie są liczone posty, więc nie ma nabijania =]
|
Ja mieszkam w Rzeszowie. Miałem lagi z tydzien temu i trwały ponad miesiąc ale już mam spokój :D
|
Cytuj:
|
To wam powiem że dzis zagadalam do kolegi tez z olsztyna ktory wrocil do gry i ma multimedie i nie ma lagow...łącze ma 512...ale modem ma motorolli.
Wczesniej tez mialam maodem motoroli i wtedy nie mialam zadnych problemow...teraz mam thomsona i sie dzieje to co sie dzieje... Zastanawiajace. |
Cytuj:
|
Dzieeennndobryyyy Polskooooooooooooooooooooooo
|
Cytuj:
oo Sooray Tez masz Multimedie i Grac nie mozesz ?? |
Cytuj:
|
Jakos gadalam ze Szpeniem i mowil ze nie ma problemow.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Każdy kogo znam ma lagi z multimedi, to musi być ewenement albo syn prezesa xDD
|
Sobota 29 listopad
Nic nowego nie zrobili.. :] Lagi jak byly tak i sa. K thx bye. :< |
Cytuj:
|
PS. polacy sa na 4 miejscu najmniej pijących europejczyków ...
a ponoć my i ruscy wszystkich rozpijamy ... ehh Spiszemy sie kochać lagi ... tak szybko odchodzą. ciekawe ile to jeszcze potrwa :P mam nadzieje że w wakacje sobie pogram bo o świętach nie myśle nawet |
Ja tam mam lagi od 4 miesięcy, a mieszkam może z 200metrów od siedziby tej całej Multimedii... Lagi + net offy + po blokowane porty p2p...
Ps. Wybite okno w MM - 30zl Porysowany samochód prezesa MM - 100zl Jak cos to na pw pisac :P |
Bebilon w swoim poscie zapomniales dodac
"Lagi = bezcenne" xD |
Jestem z okolic Olsztyna i tak samo jak wy mam ten sam problem... Nie ma żadnego rozwiązania żeby to wszystko chodziło normalnie?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A ile kosztuje "Wyjebac to wszystko w powietrze" ?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
40 lat odsiadki. |
Cytuj:
|
Cytuj:
No nie gadaj ! TO nie youtube się psuje tylko multimedia. Jeśli chodzi o lagi na www to przejdą :) przynajmniej w moim wypadku. Tak się zastanawiam co policja by zrobiła po zatelefowaniu iż na mojej ulicy wylądował transporter na ruskich tablicach oraz 5 niezarejstrowanych czołgów :) |
30.11.2008 r.
godz 12:10 - powrót do normalności ; d ( do lagów :P) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:45. |