![]() |
Nie rozumiem, czemu wy jak macie wojne to sie tak wyzywacie, na Xerenie polacy bili sie przeciwko sobie niektorzy byli z tengu niektorzy nie ale w tibi i na gg gadali jak koledzy a za 5 min potrafil iisc i sie bic ale mimo tego byla pelna kultura i nawet byl pomysl zrobienia imprezy - wiem co mowie
#Kafar gdzies tam up napisales ze na OB wiekszym stresikiem jest nie to ze sie padnie tylko to zeby sie nie osmieszyc :D ja bym mial to w dupie czy ludzie z ktorymi nie gadam i nei znam sie ze mnie smieja czy nie ;p wolalbym zyc ! xD to tak samo jak niektorzy tu wrzucaja na Lavio e t c na jego miejsu mialbym to gleboko w d.. ;p ze na forum mi wrzucaja;p podsumowując naprawde chlopaki lepiej jest jak jest wolna ale jest pelny szacun ... |
Marelw the wolf
Jan 25 2008, 04:23:44 CET Killed at Level 89 by Lavio Cold and by Sath Mion Azreal Wizard Jan 25 2008, 04:24:49 CET Killed at Level 109 by Dizt Cold and by Sathoz Jessie drestas Jan 25 2008, 04:12:04 CET Killed at Level 152 by Azreal Wizard immortality master Jan 25 2008, 04:21:04 CET Killed at Level 77 by Azreal Wizard and by Marelw the Wolf ..... dzisiejsza akcja, panom gratulujemy noobow, Azreal :* |
@up
Gratuluję. ;) Co do Jessie to bez komentarza, w dodatku miałeś też trochę szczęścia, a może po prostu skilla. ;) PozdrO! P.S Cinek ładnie was wystawił. Idę spać. ;) |
Nie wiem na jakiej podstawie zamierzasz oskarżyć pana, jeśli nie ma tutaj wprost wskazanej groźby przeciwko drugiej osobie, a co ważne nie jest ona z żadnej strony zagrożona (Art. 190 kk). ^^
|
heh, troszke skilla i duzo szczescia...
ale odrazu mi sie spac odechcialo jak przyszliscie ;) |
Nawet sneak Wam się nie udaje Panowie :)
|
Cytuj:
|
Wygląda na to, że Tengu dochodzi do wojny :D
|
Ze tengu dojdzie to bylo wiadomo ;) Sikamy na to.
@xD0xD A nie dopuszczasz takiej mysli , ze mozna zyc i jednoczesnie miec dreszczyk emocji jak karasz sie na OB? I pisz troche jasniej bo nie rozumiem po jakiemu ty piszesz i o co Ci chodzi.W sumie najlepiej to zamilcz. @War Zaczyna mnie juz irytowac ten caly war... na vencie nonstop siedza te same osoby i na wieczor wejdzie 5 dodatkowych .Jak tak dalej bedzie to mozecie sie pozegnac z Morgana.(Do Rise) |
Kafar, nie rozumiem cie, czemu tak jeździsz po swoich? Gdyby byles jeszcze "neutral" twoje posty wydawaly mi sie madrzejsze..
PS; Wiem kto jest u was szpiegiem, prawie na 100% :) |
Chce ich zmotywowac ^^
Soul lookaj PW |
@
Kafar Wyjdz ze statku xD @ War ciezko bedzie mialo Rise... @ Ktos tam To kto jest tym Spy?? xD |
Cytuj:
Ten sam problem był u nas po OB w ankh :P @Llein A o jakim sneak'u mówisz? @Fidosek Możesz tak w skrócie przekazać jak ubiliście Jessie? |
Cytuj:
Mikolajem to ty mozesz dzieci straszyc XDDDD. Panie prawnik made in podstawowka to chyba raczej do tibia.pl powinienes slac pisma i wezwania jak to koles napisal na forum tibia.pl. Noo chyba ze wyjasnisz wysokiemu sadowi i wysokiemu sedziemu, ze to taka sprawa jest ze koles napisal na forum tibia.pl ktora jest supported fansite tibi.com i ze ma taki nick na forum jak w Tibi i za to kara musi byc. PS. Patrze na twojego posta i mysle, ze takich programow jak Sedzia Anna Maria jakas tam, powinni zabronic :P. Dla twojego dobra ! |
Cytuj:
No to Cię poniosło mój Drogi. W przeciwieństwie do Ciebie mam lat ~dzieści i znam troszeczke prawo. Stety, niestety dla Ciebie w Polsce panuje wolność wyrażania swoich myśli i przekonań. Poza tym dam zadam Ci takie pytanie: "Czy też pójdę do więzienia jeżeli powiem kumplowi z osiedla, że np. Kafar mieszka w Cz-wie???" lol Wiem chciałeś się popisać i zabłysnąć tu na forum, niestety nie udało się:( a propos postepowania Fureyki: Gardzę ludzmi wykorzystującymi słabości innych, by się wzbogacić (czytaj sprzedaż pacc) |
Cytuj:
|
Cytuj:
expil na elfach, pobieglismy po niego,ja pilnowalem tylów wiec dużo nie widzialem ale gonili ją Azreal, Marelw i Cinek noi ziomek padl... potem po nas przyszli i zrobilo sie gorecej ;p |
Cytuj:
Ja też tam byłem... no i nieszczęśliwie.. zaspany byłem... i nie do końca ogarnąłem sytuację, co zresztą widać w moim deathlist :P A Cinek dał tam z tyłu loga? XD |
Macie filmik z tej akcji?
|
Własnie jak macie ten filmik to daj link :))
|
Cytuj:
Wiesz... zrobiłbym filmik, bo zawsze robię ale dziś rano byłem strasznie śpiący i zapomniałem. |
Z tego co wiem movie nie ma ;p a sam bym chetnie zobaczyl jak to wygladlo ;)
|
filmik jest ;p troche zal bo w nocy 1 osoba nie miala mikrofonu, 2 nie mogly mowic, 1 nie miala venta wiec... pisalismy dlatego jak dla mnie zgranie bylo chalowe (i nie tylko dla mnie)
ja krecilem: nie widac jak jessie pada(pilnowalem tylow-tez zal ;d) ale jest pokazana nasza mala rozróba. nast razem wszyscy beda mieli mikrofony itp to bedzie to inaczej wygladalo http://www.*********com/549145181.html speedy s h a r e pozdro dla panow z eternitas ;) |
Do pana Adwokata:(
Po pierwsz BEZ MOJEGO ADWOKATA IE POWIEM NIC!!!!!!!!!!!!!
Po drugie, po co Mariuszku( Fureyko) zrobiłeś nowe konto??? Wiem boli prawda:(:( nie porade ci nic:( CZY KTOS MI BEDZIE WYSYLAL PACZKI DO WIEZIENIA W KAZZ:(:(:( PLZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ' @Topic GZ AKCJI :D::D:D:D:D: |
@Fiodos
Powiem tak... nie wiem czemu Ty z Cinkiem nie walczyliście... 128 rp i 158 rp... nie wbili pz'ta.. :) Szczerze to nie wiem czy byśmy dali was ubić jakbyście oboje wyskoczyli.. :) Ale skończyło się jak skończyło, szkoda że noob char nie zablokował. |
Lavio dobrze pisze... powinniście ich karać razem z Cinkiem bo dalibyście rade jedynie problem mógłby byc z ubiciem Sathoza a reszta bez problemu ;) następną raza bardziej odważnie ;)
|
Strach zrobil swoje.Wasze szczescie ze ubiliscie Jessie (Swoja droga kolejny gracz z dobrym pvp u nich <3) A jak juz uciekales to mogles jeszcze raz ubic immorality master(Byl bez niczego).Nie wiem jak 5 osob moglo kogos z was zabic.Skoro nie bylo ich wiecej to np.Cinek mogl by biegac z nimi nawet do ssa i nie powinni nawet go zjechac do yellow 8o Ale jak juz pisalem strach zrobil swoje.I nastepnym razem jak juz robicie takie akcje to nie w takiej skromnej ekipie.
|
Sry Wodzu xDDDDDDDDDDDDDDDDD
To sie juz nigdy nie powtorzy :) :* |
Cytuj:
jedyne co to glupio mi troche ze Marelw i Azreal padli a ja przezylem @Kafar tak wiem, juz nie bedziemy sms puszczac tylko dzwonic zebyscie sie pobudzili ;p a pozatym rzadza mordu jest ogromna :) |
Russel next -1kk?
Czy Berige stara sie ocali swoje dupsko na servie? :D Spoko jak nabroimy nie bedzie litosci :) Ku Wolnosci _/ |
co wy macie z tym 1kk ??
jak dobrze pamientam to volltio se dla jaj napisal ze dosatl 1kk a wszyscy to lyki ? |
Gdyby nie to, że nie mam samozaparcia i jestem leniwy, zapewne ja również wspomagałbym Was w wojnie ;p
|
DON HOOST - Free -.- |
Zaznaczam tylko że zapłacenie co do niektórych osób nie będzie oznaczać wolności, bo ja mam pamięć do bluzgania, wyzywania i wjeżdżania na moich rodziców.
Pozdrawiam! |
@UP
Panie pedant, jak lubisz tak ą,ę i przecinki to przed "że" też stawiaj bo sie ciezko takie cos czyta :/. |
Don Hoost zaplacil .. humm.. zadna to dla nas starta bo knighotw mamy od zaj****a ;) A to ,ze zaplacil to juz jego problem ;)
@Lavio Ja tez bede w tych ktorzy jesli sie wyplaca beda dalej hunted od Ciebie?:) (Pytam z ciekawosci bo dla mnie wojna dopiero sie zaczyna ;) ) |
Lavio dobrze że macie Nashgana w swoich szeregach xddd Siema !
|
Hooscik sie wyplacil bo byl za malo cierpliwy.On myslal ze ta wojna to potrwa tydzien ;] Zrobil co chcial i tyle.
Tak jak kafar powiedzial wojna sie dopiero zaczyna ;) |
Cytuj:
|
Dlaczego nie walczyliście w nocy? :| Ich 8, Was 15, Saweh z pz... Co się stało?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:07. |