![]() |
Falcon wbil 200 lvl kolo 22:18
Gz dla niego (walic hejtersow ktorzy mowia ze kupil chara na 125 xD) |
New Age frags:
Colleri Feb 10 2008, 01:55:22 CET Killed at Level 126 by Lotiiz and by Zee'Bomba Xuva Malice Feb 10 2008, 04:53:44 CET Killed at Level 161 by Satlomos and by Wizo Daywalker Degarn Feb 10 2008, 04:53:11 CET Killed at Level 115 by Zakiya and by Wizo Daywalker AIE frags: Wizo Daywalker Feb 10 2008, 05:09:11 CET Killed at Level 93 by Lord Nanis and by Katura |
Cytuj:
|
napewno tak wygraja wojne
|
kleksu wbilbys w koncu fraga jakiegos zamiast sie klocic z tymi pojebami xd
/artur |
Heh kiedys to polaczki falcona nienawidzili a teraz juz 4 strona grtulacji za jego 200 lvl.BTW gz :P
|
Cytuj:
|
|
Nikt nic o wczorajszym nie pisze ;o!
|
a co tu pisać :P po wojnie
|
A co sie wczoraj dzialo?:o
|
Widze ze grasz kleksu znowu :) mozesz mi moje 200k oddac :PP
|
To co sie wczoraj działo ;p Podzielcie się.
|
Openka wygrano jakos 10:2
- Chamberlain awansowal na 82 lvl [; |
Powiem to tak. Lalismy w Carlin Blade-Moon ja Eldrax Hell Franz i Alto. Tengu zrobilo massloga chcialo nas zabic ale nie udalo sie im to. Pozniej bylo OB 10:2 dla nas. Po OB Chamberlain sie zrookowal:) to chyba tyle :P
|
Jest jakis film z tego OB?
|
czy ktos rozumie znaczenie slowa 'zrookowac'? ;s
zreszta 90% aie to zal poza tym glowr juz 94 lvl, nolife style _/ |
Jak sie ma sorca i wie gdzie expic to sie robi pg.Czemu odrazu nolife?
|
Cytuj:
A ty jstes ten 100% ziom co all wie i jest najlepszy.Wez sie chowaj bo siare sobie tylko robisz. |
Cytuj:
|
Glowr wymiata ale co do tego ze jest nolifer to prawda :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
pysk brudasie, na starych sie nie wjezdza Cytuj:
|
dziwne ze gdy aie wygralo wiele osob wrocilo na server.. all miejscowki sa zajete bo ludzie przestali bac sie expic.. nawet ludzie ktorzy sa przyjaciolmi aie maja problemy zeby znalesc expowisko.. nie ma az takiego pa jakiegos sie spodzialwalem co mnie bardzo cieszy ;)
|
@ Vaikor Morales
Feb 14 2008, 04:56:02 CET Killed at Level 101 by Helluxzii and by Hampish Już 5-6 bodajże dead , weś sie człowieku lepiej wypłać bo nie ma sensu żebyś tak padał i stracił tą postać ojj :(. Hahaha 8o. |
Cytuj:
|
Banished: until Feb 21 2008, 17:50:29 CET because of excessive unjustified player killing
Glowr ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
On jest z tego dumny haha |
@Pavvulonik
jesli ktos tak mowi to poprostu zazdrosci ;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
btw
1:18 Mogash [150]: new owner :P 01:19 Mogash [150]: bought this char haha |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do lizania dupska to fruis zrobil sie w tym dobry od kiedy stal sie kumplem rza sho ... :) A wlasnie rza sho, mowiles ze shogath nie bedzie mial 55 lvla + a ma 57 wiec cos ci nie wyszlo z tym pkowaniem :) |
a jak tam treningi Krzysiu :) u mnie coraz lepiej hehe massacra działa już po 5tej dawce ^^
|
Glowr, Gamio i Falcon Morales to pgeje \o/
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:49. |