Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie La Revolution vs Interregnum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=166907)

Lafa 22-03-2008 06:57

logowac ludzie bo hujnia resp

skarabeusz323 22-03-2008 11:51

he he no wczoraj resp byl dupny

gigoro 22-03-2008 12:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seikeron
btw. Hell Kazi and Tylik Elane are pking with ORMO, so thread should be called 'Pking by LR'. It's annoying.

Co Ty kurwa pierdolisz?

Rycerski Cinek 22-03-2008 12:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fayter (Post 1964839)
Tez pierwszy raz o tym slysze a jestem czestym bywalcem tamtejszego venta

wesolych swiat :cup::baby::D:p

SnoziSF 22-03-2008 12:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gigoro (Post 1962425)
Twoje wypowiedzi jednoznacznie ukazuja Twoje poglady i przekonania dotyczace tej wojny

Nie dowiem sie juz na podstawie jakich moich wypowiedzi tak uwazasz?

Smokuu 22-03-2008 14:09

Next Ołnejdż :D

gigoro 22-03-2008 14:15

Mar 22 2008, 13:30:48 CET Killed [CHAR]Fert Mardo[/CHAR] at Level 155 ok

: ]]]]]]]]]]]]]]]]]

Lafa 22-03-2008 14:33

14:27 You see Boil (Level 119). He is a master sorcerer. He is Part of the Interregnum (Siergiej Liachowicz).

On tez dedl ;/

gigoro 22-03-2008 14:35

19 do 1

lr: kayetan

int~: achmed assassin, sebek de'bys, vesiga, thed xalin, aral boi, boil, koca gero, plan edson, dark kajko, arcash, banashee, lindlay, amenomm, drumlar, alunir, ziuziek, draman loth, fert mardo, paulosrcarolo

bemo 22-03-2008 14:39

ale rozpierdziel dostali
good job

Viste 22-03-2008 15:38

Dobry pomysł, lr wystawiło kaya jako przynętę, kay padł, bo to było 'w planie', reszta poszła machinalnie ;].

<tak słyszałem i tak to widziałem>

Mlodzieniaszek 22-03-2008 16:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viste (Post 1965220)
Dobry pomysł, lr wystawiło kaya jako przynętę, kay padł, bo to było 'w planie', reszta poszła machinalnie ;].

<tak słyszałem i tak to widziałem>

Wzrok i sluch masz bardzo dobry...

Hectore 22-03-2008 16:50

Ma ktoś jakiś filmik z tej bitwy?

Lafa 22-03-2008 16:59

http://www.<spidiszer>.com/910144395.html UWAGA

gigoro 22-03-2008 17:14

http://www.<spidiszer>.com/910144395.html

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Damoon
Damoon view .camed niggaz

P.S FOR ALL WHO LIKES SEX WITH HIGH LEVELS WATCH MI MOVIE I MAKE ROX PKEJ ON AATA JEJEJEJE

Hectore 22-03-2008 20:04

Dziękować i gz.

Koszyk 22-03-2008 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lafa (Post 1965345)
Tylko taki mi sie udalo zdobyc ;/

16:57 Argar Dras [8]: LINK <<--- Arcania war (Interregnum VS La Revolution) (Yesterday Battle)

Koncowka scr wiec trzeba odtarzac nowym programem "SuperCrawReally" mozna go zodbyc z www.tibia.com

Radze Ci edytowac post jesli nie chcesz bana.

Filush 22-03-2008 21:57

Kurwa dajcie mi kase, 500k Arcy Filu/Venore.

Nacpany_Wlodek 22-03-2008 22:03

Maciek z klanu znów się upił. Zasnął na lekcji! Chłopak wpadł w złe towarzystwo i stoczył się na dno!

http://maciek.z.klanu.znowu.popil.patrz.pl/

samul 23-03-2008 10:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nacpany_Wlodek (Post 1965950)
Maciek z klanu znów się upił. Zasnął na lekcji! Chłopak wpadł w złe towarzystwo i stoczył się na dno!

http://maciek.z.klanu.znowu.popil.patrz.pl/

Myslałem że nie da się zrobic wiekszego downa z Maćka a tu pomyłka -.-

Thuygioshok 23-03-2008 15:46

_/
teskniliscie?
kurde tak sobie dzis expie na rotach haarethem i mysle jak to kiedys musialo byc fajnie, bez light hacka, pamietam jak z cinem na rooku nosilismy po bag torchow, cien mial bota na swiatlo, a teraz ffs musialo byc pro jak nie bylo rozdzek aczkowliek nie gralem wtedy jeszcze, swietnie byloby bez vis i rozdzek gdzie by sie siedzialo caly dzien aby hmmy na exp zrobic,

co do wojny, mnie tylko interesuje aby kozaki z cfa przegraly, a czy inter czy lr jeden pies,

co do tego ze gra nimi hiberna, to fakt, nie maja funa z openow, ale jak to mowia "cel uswieca srodki"

i wesolyh siwiont rzyczy Felix

Smokuu 23-03-2008 16:23

to interregnum toż to zal nawet massa nie potrafia dobrze wykonac :D

Czubek^^ 23-03-2008 16:31

Jak tylko sie wypleni to ścierwo co strzela z dupy, to będą zmiany.
Jak nie ma hiberny i szpiega to jedyne co możecie to tylko s*******ać, jak np. podczas akcji z velornem.

Smokuu 23-03-2008 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czubek^^ (Post 1967309)
Jak tylko sie wypleni to ścierwo co strzela z dupy, to będą zmiany.
Jak nie ma hiberny i szpiega to jedyne co możecie to tylko s*******ać, jak np. podczas akcji z velornem.

Mow se co chesz ale to narazie wy przegrywacie wojne ^.^:p
Raz oni spierd^^$%ja podczas akcji raz wy ale co by nie bylo to oni prowadza :p

Mordor 23-03-2008 17:40

Fragi to nie wszytko ;)

Smokuu 23-03-2008 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mordor (Post 1967417)
Fragi to nie wszytko ;)

No ok, ale one chyba o czymś swiadcza.
Po za fragami co sie liczy : Ilosc ludzi w gildi (taka sama w obydwu przypadkach, z leciutka przewaga dla Inter) ilosc aktywnych graczy ( wydaje mi sie ze taka sama) stan konta? powiedzialbym ze znaczna przewage ma Lr gdyz tak jak mowicie "oni to som same peła, a pea maja kase hrhr^.^. Morale? w inter cienkie, kieebef i boil odeszli, pare osob sie wyplacilo, Doswiadczenie ? Wieksze ma Lr bo w sumie tam 3/4 to stare dpft "means" z zeszlych 3 wojen. aaa "wysokosc" lvli ? Lr przewaza.
mm chyba tyle sie liczy, albo cos pominołem, w kazdym badz razie po tym co przedstawilem zdecydowana przewaga dla LR :D :p

sakul 23-03-2008 18:14

Boro cipko:P moze i masz racje z fragami ale jak narazie to nie da sie ukryc ze mamy przewage.. zganiacie wszystko na szpiegow, na to ze nami graja ludzie z hiberny.. ciekawe czy uwzgledniliscie to ze wiekszosc osob z lr to ludzie z dpft ktorzy wygrali juz nie jedna wojne.. moze powiecie ze wtedy tez grali nimi ludzie z hiberny bo po tym co tu piszecie to kazdy z nas ma zero pvp i cala hiberna gra na naszych postaciach.. co do niektoych postow to proponowalbym pewnym osoba w momencie jak zechca napisac posta pojsc na piwo (chociaz sadzac po postach raczej do pelnoletnosci duzo im brakuje) to wyjdzcie z psem, zajmijcie sie czyms moze zapomnicie o tym ze mieliscie napisac jakiegos zenujacego posta:P a wracajac do tego szpiega czy jakakolwiek wojna bez tzw kontrwywiadu i szpiegow ma jakiekolwiek szanse powodzenia? wesolych swiat :)

Koszyk 23-03-2008 18:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1967295)
to interregnum toż to zal nawet massa nie potrafia dobrze wykonac :D

Potrafia, tylko spy znowu sie wykazal ;).

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1967463)
No ok, ale one chyba o czymś swiadcza.
Po za fragami co sie liczy : Ilosc ludzi w gildi (taka sama w obydwu przypadkach, z leciutka przewaga dla Inter) ilosc aktywnych graczy ( wydaje mi sie ze taka sama) stan konta? powiedzialbym ze znaczna przewage ma Lr gdyz tak jak mowicie "oni to som same peła, a pea maja kase hrhr^.^. Morale? w inter cienkie, kieebef i boil odeszli, pare osob sie wyplacilo, Doswiadczenie ? Wieksze ma Lr bo w sumie tam 3/4 to stare dpft "means" z zeszlych 3 wojen. aaa "wysokosc" lvli ? Lr przewaza.
mm chyba tyle sie liczy, albo cos pominołem, w kazdym badz razie po tym co przedstawilem zdecydowana przewaga dla LR :D :p

Co do hajsu LR dziwisz sie? Bedurion ktory ojebal pol arcani, Leszczu ktory okradl wlasna gildie. I badz tu w gildi ze zlodziejami, jestem ciekaw czy maja guild cash, jak maja jestem ciekaw kto go pierdolnie. Obstawiam, hm... Bedurion, Leszczu, Polo, ew. Shavenis

Ekipa Lamusiniego (LoA) ma tez spore doswiadczenie wiec nie patrz z gory na cala gildie ;)

Thuygioshok 23-03-2008 18:22

dla wygranego ormo funduje wczasy w venor

sakul 23-03-2008 18:32

Koszyk.. co do gildiowej kasy to spytaj sie moze osob z dpft co sie stalo z kasa z paymentow za wojny z dpft a pozniej osadzaj osoby od nas z gildi.. zreszta kasa to nie wszystko liczy sie zabawa :>

Smokuu 23-03-2008 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 1967486)
Potrafia, tylko spy znowu sie wykazal ;).

Co do hajsu LR dziwisz sie? Bedurion ktory ojebal pol arcani, Leszczu ktory okradl wlasna gildie. I badz tu w gildi ze zlodziejami, jestem ciekaw czy maja guild cash, jak maja jestem ciekaw kto go pierdolnie. Obstawiam, hm... Bedurion, Leszczu, Polo, ew. Shavenis

Ekipa Lamusiniego (LoA) ma tez spore doswiadczenie wiec nie patrz z gory na cala gildie ;)

to mysle ze pokazecie next time ze potraficie sie zalogowac w "dosc jednakowym" momencie :p
Nie dziwie sie tylko mowie jak jest, ze Lr ownuje :p. Bedu juz tej kasy nie ma O,o ,a Leszczu nie ojebal gildi, chyba zle info masz,
@gildi lamusiniego, to kazdy chyba mi przyzna racje ale macie doswiadczenie jak narazie to w przegrywaniu wojen. :D

GL :*

Smokuu 23-03-2008 18:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sakul (Post 1967509)
Koszyk.. co do gildiowej kasy to spytaj sie moze osob z dpft co sie stalo z kasa z paymentow za wojny z dpft a pozniej osadzaj osoby od nas z gildi.. zreszta kasa to nie wszystko liczy sie zabawa :>

ta ta Luki sobie wycieczke do hiszpani urządzil :D:D:D:D:D

gigoro 23-03-2008 19:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 1967486)
(...) Leszczu ktory okradl wlasna gildie. (...)

Nikogo nie okradl, to Luki nas okradl nie chcac wyplacic nam kasy z paymentow z wojny. Nawet na blessy nam nei chcial dawac :p

SnoziSF 23-03-2008 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sakul (Post 1967476)
kazdy z nas ma zero pvp i cala hiberna gra na naszych postaciach..

Raul here!

Kokoella 23-03-2008 21:55

Thuygioshok nie wiem jak wcześnie zacząłeś grać w Tibię, ale bardzo późno dowiedziałeś się, że praktycznie na każdej piramidzie w Ankrahmun jest protection zone.

Thuygioshok 23-03-2008 22:44

a no fakt, gram 2 lata, pacc mialem raz i teraz tak wychodzi ze stac mnie, aby przedlozac za kase w tibi, nie wiedzialem ze jest na piramidach pz, dlatego miedzy innymi jak bil mnie theos myslalem ze to zart jak wbilem na piramide i mnie nie gonil, psozedlem na tomba, a reszte to juz chyba znasz.pozatym i tak nie doszedlbym na piramide, bo bylem blokowany przez ciebie >.> + zauwaz ze padlem bo nie moglem sie wymanasowac.coz sie stalo ze przyszedles na fora arcani?poczules nieodparta chec dowartosciowania sie?+ zauwaz ze bicie mnie w 3ech po 100 przy moim bodajrze 40 to byla pro akcja co nie?

~~nie wiedzilaem
btw. fayter i sir skroja, tez podczas 1wszego paccu chcieli robic na sobie test exori na piramidzie i sie dziwili czemu nei wchodzi hail

Smokuu 23-03-2008 23:09

How nice.. nastepna sierota sie wyplacila :D, szkoda jak szkoda ze to amator z starej gildi moruta.. no ale cuz Xd kwestia paru dni, dostana w dupe na next spotkaniu to zaczna sie dalej wyplacac :evul:

Rycerski Cinek 23-03-2008 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fayter (Post 1967890)
ta strona z postami to jeden smiech na sali,najwiekszy flame zafundowal anonimowy smoczek,ktory zapewne jak by pokazal swoj name to by tak nie postowal no nic,post chary sa,byly,beda.Post snoziego przypomina playerom typu "nie gra mna nikt z hiberny" ze nie ma co sie cieszyc z fragow wbitych przez kogo innego na waszych charach,tak konkretnie wali mnie ta wojna ale jak sie flame'owac nawet dobrze nie potrafi w postach to nie nalezy tego na sile robic ^.^

Bob ma zawsze racje!12TsHy

Szefie :) 24-03-2008 00:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1967463)
Morale? w inter cienkie, kieebef i boil odeszli

widac ze wiesz co jest na rzeczy, kieebef dostal kicka z gildii, a boil wcale nie odszedl :(

Smokuu 24-03-2008 11:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szefie :) (Post 1968164)
widac ze wiesz co jest na rzeczy, kieebef dostal kicka z gildii, a boil wcale nie odszedl :(

ta bo kieebef dostal za niby spy'owanie a boil odszedl z "tylko gildi" bo rowniesz uwazany byl za szpiega :)

@Fayter

Ale cie boli ze nie wiesz kim ja jestem, tylko krzywdy sobie nie zrób :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:40.