![]() |
logowac ludzie bo hujnia resp
|
he he no wczoraj resp byl dupny
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Next Ołnejdż :D
|
Mar 22 2008, 13:30:48 CET Killed [CHAR]Fert Mardo[/CHAR] at Level 155 ok
: ]]]]]]]]]]]]]]]]] |
14:27 You see Boil (Level 119). He is a master sorcerer. He is Part of the Interregnum (Siergiej Liachowicz).
On tez dedl ;/ |
19 do 1
lr: kayetan int~: achmed assassin, sebek de'bys, vesiga, thed xalin, aral boi, boil, koca gero, plan edson, dark kajko, arcash, banashee, lindlay, amenomm, drumlar, alunir, ziuziek, draman loth, fert mardo, paulosrcarolo |
ale rozpierdziel dostali
good job |
Dobry pomysł, lr wystawiło kaya jako przynętę, kay padł, bo to było 'w planie', reszta poszła machinalnie ;].
<tak słyszałem i tak to widziałem> |
Cytuj:
|
Ma ktoś jakiś filmik z tej bitwy?
|
http://www.<spidiszer>.com/910144395.html UWAGA
|
http://www.<spidiszer>.com/910144395.html
Cytuj:
|
Dziękować i gz.
|
Cytuj:
|
Kurwa dajcie mi kase, 500k Arcy Filu/Venore.
|
Maciek z klanu znów się upił. Zasnął na lekcji! Chłopak wpadł w złe towarzystwo i stoczył się na dno!
http://maciek.z.klanu.znowu.popil.patrz.pl/ |
Cytuj:
|
_/
teskniliscie? kurde tak sobie dzis expie na rotach haarethem i mysle jak to kiedys musialo byc fajnie, bez light hacka, pamietam jak z cinem na rooku nosilismy po bag torchow, cien mial bota na swiatlo, a teraz ffs musialo byc pro jak nie bylo rozdzek aczkowliek nie gralem wtedy jeszcze, swietnie byloby bez vis i rozdzek gdzie by sie siedzialo caly dzien aby hmmy na exp zrobic, co do wojny, mnie tylko interesuje aby kozaki z cfa przegraly, a czy inter czy lr jeden pies, co do tego ze gra nimi hiberna, to fakt, nie maja funa z openow, ale jak to mowia "cel uswieca srodki" i wesolyh siwiont rzyczy Felix |
to interregnum toż to zal nawet massa nie potrafia dobrze wykonac :D
|
Jak tylko sie wypleni to ścierwo co strzela z dupy, to będą zmiany.
Jak nie ma hiberny i szpiega to jedyne co możecie to tylko s*******ać, jak np. podczas akcji z velornem. |
Cytuj:
Raz oni spierd^^$%ja podczas akcji raz wy ale co by nie bylo to oni prowadza :p |
Fragi to nie wszytko ;)
|
Cytuj:
Po za fragami co sie liczy : Ilosc ludzi w gildi (taka sama w obydwu przypadkach, z leciutka przewaga dla Inter) ilosc aktywnych graczy ( wydaje mi sie ze taka sama) stan konta? powiedzialbym ze znaczna przewage ma Lr gdyz tak jak mowicie "oni to som same peła, a pea maja kase hrhr^.^. Morale? w inter cienkie, kieebef i boil odeszli, pare osob sie wyplacilo, Doswiadczenie ? Wieksze ma Lr bo w sumie tam 3/4 to stare dpft "means" z zeszlych 3 wojen. aaa "wysokosc" lvli ? Lr przewaza. mm chyba tyle sie liczy, albo cos pominołem, w kazdym badz razie po tym co przedstawilem zdecydowana przewaga dla LR :D :p |
Boro cipko:P moze i masz racje z fragami ale jak narazie to nie da sie ukryc ze mamy przewage.. zganiacie wszystko na szpiegow, na to ze nami graja ludzie z hiberny.. ciekawe czy uwzgledniliscie to ze wiekszosc osob z lr to ludzie z dpft ktorzy wygrali juz nie jedna wojne.. moze powiecie ze wtedy tez grali nimi ludzie z hiberny bo po tym co tu piszecie to kazdy z nas ma zero pvp i cala hiberna gra na naszych postaciach.. co do niektoych postow to proponowalbym pewnym osoba w momencie jak zechca napisac posta pojsc na piwo (chociaz sadzac po postach raczej do pelnoletnosci duzo im brakuje) to wyjdzcie z psem, zajmijcie sie czyms moze zapomnicie o tym ze mieliscie napisac jakiegos zenujacego posta:P a wracajac do tego szpiega czy jakakolwiek wojna bez tzw kontrwywiadu i szpiegow ma jakiekolwiek szanse powodzenia? wesolych swiat :)
|
Cytuj:
Cytuj:
Ekipa Lamusiniego (LoA) ma tez spore doswiadczenie wiec nie patrz z gory na cala gildie ;) |
dla wygranego ormo funduje wczasy w venor
|
Koszyk.. co do gildiowej kasy to spytaj sie moze osob z dpft co sie stalo z kasa z paymentow za wojny z dpft a pozniej osadzaj osoby od nas z gildi.. zreszta kasa to nie wszystko liczy sie zabawa :>
|
Cytuj:
Nie dziwie sie tylko mowie jak jest, ze Lr ownuje :p. Bedu juz tej kasy nie ma O,o ,a Leszczu nie ojebal gildi, chyba zle info masz, @gildi lamusiniego, to kazdy chyba mi przyzna racje ale macie doswiadczenie jak narazie to w przegrywaniu wojen. :D GL :* |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Thuygioshok nie wiem jak wcześnie zacząłeś grać w Tibię, ale bardzo późno dowiedziałeś się, że praktycznie na każdej piramidzie w Ankrahmun jest protection zone.
|
a no fakt, gram 2 lata, pacc mialem raz i teraz tak wychodzi ze stac mnie, aby przedlozac za kase w tibi, nie wiedzialem ze jest na piramidach pz, dlatego miedzy innymi jak bil mnie theos myslalem ze to zart jak wbilem na piramide i mnie nie gonil, psozedlem na tomba, a reszte to juz chyba znasz.pozatym i tak nie doszedlbym na piramide, bo bylem blokowany przez ciebie >.> + zauwaz ze padlem bo nie moglem sie wymanasowac.coz sie stalo ze przyszedles na fora arcani?poczules nieodparta chec dowartosciowania sie?+ zauwaz ze bicie mnie w 3ech po 100 przy moim bodajrze 40 to byla pro akcja co nie?
~~nie wiedzilaem btw. fayter i sir skroja, tez podczas 1wszego paccu chcieli robic na sobie test exori na piramidzie i sie dziwili czemu nei wchodzi hail |
How nice.. nastepna sierota sie wyplacila :D, szkoda jak szkoda ze to amator z starej gildi moruta.. no ale cuz Xd kwestia paru dni, dostana w dupe na next spotkaniu to zaczna sie dalej wyplacac :evul:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Fayter Ale cie boli ze nie wiesz kim ja jestem, tylko krzywdy sobie nie zrób :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:40. |