![]() |
Szkapa sellnij itemki, daj troche kasiorki Greaster'owi niech gra. :) A za reszte idz na wrl i wbij 150. :]
|
pozdro buraq ale co jak co qmpli sie nie okrada
a najlepsze jest to ze Cie tu wszyscy za jakiegos elo elo robią a Natura sama z Siebie wychodzi. Nieźle Dzieci po domach uczą @\/ jeżeli Ci dał inva to coś było na rzeczy I mi tego nie wmówisz... |
Cytuj:
|
W nocy:
http://i149.photobucket.com/albums/s...zkapa/1101.jpg http://i149.photobucket.com/albums/s...tgsdgdsdgs.jpg (2 skull staffy zostały w bp, nie wiem czemu xd) Dzisiaj ładny start: http://i149.photobucket.com/albums/s...sparczment.jpg Ale, jak grać, to po swojemu: Jul 01 2008, 12:19:24 CEST Died at Level 110 by a demon |
Zachciało mi się ofensywnych wypowiedzi xd
http://i149.photobucket.com/albums/s...Szkapa/ban.jpg Tydzień przerwy ;-) |
Nie jestes sam ;D Komus sie zachcialo raporty slac ;]
http://i267.photobucket.com/albums/i...beztytuu-3.jpg @2 down Rushoffy.. Szkapa napisal "ssij mi" ;D |
huahua, ten koles co go ojebales Szkapcia, nawet thread na forum.tibia.com zrobil haha ; dd i jeszcze Ci groza ; \
|
Cytuj:
Btw. Szkapek, co napisales? xDD |
|
Cytuj:
Bov~ |
Cytuj:
Wreszcie jakiś dobry człek Cie zbanował frajerze =* |
:<
Cytuj:
Wiesz szkapa do niedawna cie jeszcze szanowalem i mialem o tobie b dobre zdanie ale po tym jak zobaczylem jaki jestes dumny z tego ze ojebales kolesia to az mi sie ciebie zal zrobilo. |
@up
Ta, jesteś zerem, kthxbye @Glon~ Dał mi inva, bo był debil. Zamiast trade chciał mi rzucać sdki przez ladę w domq, a że nie zamknął drzwi do itemów - jego strata... |
up@ Nie udawaj kozaka bo nim nie jesteś. Swoim brakiem szacunku do innych zasłuzyłeś sobie na brak szacunku innych do Ciebie. Może to tylko gra jednak kradzież to kradzież
Signed Bibe |
Tak sie okazuje, ze tym "debilem", ktory stracil te itemy, jestem ja... Juz szkapie (celowo z malej litery, poniewaz nie mam do niego szacunku) powiedzialem, niech sie cieszy.... Mi zostalo jeszcze 5kk... A wiec - moze od poczatku, jak to sie stalo?
Tradujac duze ilosci run, zawsze zapraszam do domku.... Tym razem bylem po calym dniu ciezkiej pracy. Niektorzy to wiedza, inni nie... w lutym spalil mi sie dom. Ciagly remont, do tego dochodzi sesja (jestem studentem informatyki), te zajecia, absorbuja wiekszosc czasu, moga czlowieka wykonczyc. Zaprosilem szkape do domku, nie zwracajac uwagi, na to, iz pokoj byl otwarty.... Coz... fail. Jakos sie nie przejmuje, to tylko 3kk. To tylko, jak wiele razy juz podkreslalem, pixele... Szkapa zgrywa wielkiego pr0 elo kozaka, zachwycajac sie tymi itemami, tak, jakby wygral jakas wycieczke. Wez czlowieku wyjdz na dwor... zobacz, istnieje cos poza Tibia. Rozumiem... zapomnialem... to smutne, ale Ty nikogo w rl nie znasz... Dla mnie sa to tylko pixele.... Usmialem sie niezle, gdy Szkapa, po wszystkim, gdy powiedzialem, ze zaplaci za to, powiedzial cos w ten desen: Chcesz mi wjechac na chate, prosze bardzo... Czlowieku.... Tibia is Tibia, rl is rl... Jesli tego nie pojmujesz.... nie rozrozniasz... coz moge powiedziec... z tego co wiem, mieszkasz niedaleko Warszawy, sa tam specjalistyczne poradnie, dla osob takich jak Ty. Uzaleznionych od internetu, uzaleznionych od gier komputerowych. Zglos sie, na 100% Tobie pomoga... Zaraz pewnie szkapa (celowo z malej litery, patrz wyzej), skomentuje to slowami: Zal mi Cie czlowieku.... Tak naprawde to mi ciebie zal... Ktos, z twoich "bliskich kolegow" opowiadal mi, jak to podbierales wlasnej matce pieniadze z torebki, tylko po to, aby miec na exp... No i 2-ga sytuacja... czy zdrowy czlowiek, dostajac na bierzmowanie 900 zl, przeznaczylby 450 zl na jakies pixele? Ocencie sami.. szkapa ostatnio cos czesto pada... no i pierwszy ban na koncie... ;) Zemsta jest slodka :) EDIT: Jesli ktokolwiek chcialby wiedziec, w tej chwili odrobilem juz jakies 1,5kk (1,1kk wygralem z kolesiem w kosci, 0,4kk z handlu). (formy grzecznosciowe, celowo z malej litery) EDIT2: A wlasnie... szkapa, widze, ze ostatnio ladnie "przyexpiles"... wiec kiedy 108? :D |
Źrebak = Shit
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie, podbierałem tacie, bo to on nosi torebkę Krulik, popieram to co napisałem 108lvl niedługooo :D:D Btw. To temat do fotek, więc jak co to zapraszam na priv cua ladies =* |
Zjeb i koniec.
|
szkapa idz sie utop bo te twoje teksty sa takie chujowe ze o boze
|
Coraz lepiej mi idzie:
http://i149.photobucket.com/albums/s.../ded61na59.jpg Ignoruję wszystkie te głupawe poty od teraz =) |
Ignorujesz bo prawda w oczy kole ? :)
Jesteś zerem :) |
Update ----> Brak bota ----> padamy na gsach? :)
ofc szkapa = dziecko from jungle EDIT: Btw. szkapa, nie osmieszaj sie bardziej, probujac z siebie robic wiekszego nooba, niz jestes... przeciez juz sie nie da... :) |
Cytuj:
|
Czy to jest forum do kłócenia się?:>... Ojebał trudno... Jego sprawa;)... Ther sam napisał, że tibia to tibia a rl to rl więc nie ma powodu do kłótni;)...
Lord Morth;):) |
Glon@
odpowiedz sobie sam na to pytanie, nie skorzystalbys? szczegolnie ze Szkapa tego goscia NIE ZNAL. wiec pierdolcie sie wszyscy idioci, ojebal i tyle, nie ma o czym gadac, a glupoty mozecie sobie pierdolic tylko nie wiem kto bedzie te wypociny czytal kthxbye. |
Szkapa bez ng nie umie expic :D o zal masz szczescie ze masz bana bo bez ng bys mial juz 101 ?? :D
Signed |
Jak widac, gildia szkapy wlaczyla sie aktywnie w rozmowe...
Probuja bronic swojego mastera... Jak juz mowilem, mi nie chodzi o to, ze ukradl... mam to gleboko gdzies, niech udlawi sie ta kasa ;) Chodzi mi o to, co szkapa soba reprezentuje. 10 sek po zlodziejstwie: 22:55 Zrywna Szkapa [109]: XDDDD 22:55 Zrywna Szkapa [109]: owned 22:55 Zrywna Szkapa [109]: owned 20 min po zlodziejstwie; Wycieczki pod moj domek... pokazywanie koledze pustych sqm w moim domku. Zapraszam teraz, przynies swoj majatek, zobaczymy, kto ma wiecej, moze nawet zaprosze cie do domku, ...ahhh zapomnialem, masz bana ;) Msg jego kolegi: Widzisz, gdybys kupil odemnie ten pharao sword, juz mialbym go spowrotem. 1h po zlodziejstwie: Chwalenie sie na forum, "hail kradziejstwo" itp. itd. Gdy zobaczyl, iz nikt, oprocz jego kolegow z gildii tego nie popiera, teksty w stylu: Zal mi Cie czlowieku, Zal xD itp. itd. Dzien po zlodziejstwie: W temacie Most respected person on Nerana (lub cos takiego): Post z jego secound chara, glosowal sam na siebie... Probowales z siebie zrobic jakiegos kozaka? Cos nie wyszlo? Teraz bronisz sie na wszystkie sposoby, cos nie wychodzi? 1. Bezsensowne "pr0, el0, c000000l" odpowiedzi nie wyszly. 2. Ignorowanie innych - nie wyszlo. 3. Podnoszenie wartosci, poprzez nominowanie siebie samego, do most respected person - kolejny fail. 4. Dodawanie moich friends, do Nerana black list... - po co, aby zrobic mi, czy im na zlosc? Wszyscy przeciez wiedza, jaka jest sytuacja na neranie, wszyscy wiedza, ze to ty botujesz... nawet sa screeny... :) (szkoda, ze screen dla Cipsoftu nie jest dowodem) Stwierdziles, iz jest to temat do fotek i powinnismy tutaj nie dyskutowac, jednak sam zaczales od dyskusji, a wlasciwie... od pisania swoich bezsensownych "ripost", ktore, jak widac, nie sa smieszne. Z niecierpliwoscia czekam, az twoj ban sie skonczy, mam nadzieje, ze bedziesz wtedy ostro "expic"... (Formy grzecznosciowe, celowo z malej litery) EDIT: W tym temacie, lansujesz sie... jednak kazdy widzi, jaka jest prawda |
Ja tylko prosze "POLSKIE ZNAKI !!"
|
Cytuj:
Prosisz, a sam ich nie używasz... "prosze" :) Cytuj:
|
@up
btw. polskie reszta signed elo |
Ja nie wiem jak można kogoś ojebać nie zależnie czy był to największy wróg...
Tyle razy sytuacji miałem, że mogłem "coś zabrać" ale nigdy by mi do głowy nie przyszło, że "powinienem się na takiej osobie wzbogacić" To chyba wszystko pokazuje jak człowiek został wychowany, no nic jedni są dobrze wychowani jedni nie. No nic, Szkapa moje kondolencje dla twoich rodziców. Oczywiście kasuje ten temat z zakładek "ulubionych" |
Jeśli ktoś kradnie, znaczy, że sam nie umie zarobić - prosto i zrozumiale.
|
Powiem tak wszystkie śmiecie z tej kretyńskiej gildii Twisted ~huj tam wie co wy*******ać i nie zaśmiecać tematu, ten ek jest zjebanym noobem ze dał inva jego strata. Wątpie czy któryś z was by nie objebał będąc w takiej sytuacji, więc nie zgrywajcie kozaków, jak to powiedział Speedy ja bym objebał nawet z broad swordów. A więc japa pokemony.
|
@up Fajnie się liże dupy ??
Nie mów, że 99% ludzi na jego miejscu zrobiło by to samo, bo jeśli ktoś jest na tyle dorosły i nie jest złodziejem, dzieckiem i chociaż trochę odróżnia tibię od rl, to nie wziął by nic, nawet gdyby leżał tam miljart cc koniec tematu |
@mike
Zamknij morde Cieciu... Już Ci powiedziałem raz twoje zdanie nikogo nie obchodzi... Jeżeli ojebałbyś zioma to znaczy że jestes pokroju Szkapy czyli zerem. Pozdro dla "tru" |
Oj Magsonn
Ty miales duzo razy mozliwosc kogos ojebac np dysana jak byles w domku. Ale tego nie zrobiles.Bo masz zasady. Szkapa to **** i tyle tepia go w rl to w tibi probuje byc mocny.Pzdro thiefie.
|
Dobra nie wjezdzajcie juz tak na niego ojebal to ojebal, ale chyba wie ze wiecej na tym stracil niz zyskal.
jak kolega 2x up pozdro dla "tru" elo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:30. |