![]() |
Nawet nawet ;)
|
ej a jak mysliscie firma nie sprzedala sie nie sprzeda sie nigdy ich wartosci niezmienne? i czy sklad cihy rzemieslnik podbije polskie podziemie hip hopowe?
|
Tak, jestem tego pewny!
|
Masz nick na F to wszystko tlumaczy. www.ómżyj.pl
|
Buahahaha 8o8o8o
widzę, że Renia (czyt. rena Marin, Nattii) przeniosła się na Arcanię. ale chyba nie odejdziesz z Obsidii na zawsze ? :( Kogo ja będę parodiować :( Widzę, że koleżanka przemyślała swoje postępowanie, i teraz dobrze radzi swoim koleżankom z Arcanii, że nie należy sie szmacić. Ale nie martwcie się koleżanki -Renia nie ma dobrej opinii na Obsidii ! wystarczy poczytać komentarze na Naszej Klasie na profilu "Obsidia Team". Z taką opinią jaka sobie wyrobiła na Obsidii musiała poszukać szcześcia u Was. http://nasza-klasa.pl/profile/13615415?page=33 Buahaha rozbawily mnie Twoje mądre teksty Renia jakie tutaj wypisujesz. Czemu nie byłaś taka wyszczekana jak po Tobie jechali ? :cup::cup::cup::cup::cup: Renia Marin przeszła do historii Obsidii :cup: Obsidia Cie kocha :* |
Cytuj:
|
Nie, nie:D
To była kolezanka o nicku "Waleczny Pegaz" |
A myslalem ze bede mial pokaz za plate seta X(
|
Cytuj:
idź na obsidię i ciesz się grą. Ah, jeszcze mi teraz pewnie pojedziesz :* <3 No comment. |
zawsze jest czas na poprawę.
Xeremon@ sproboj zrobic cos takiego z napisem "bemko" :p |
Xr3 przeciez ta twoja praca to gowno jest, nie dosc ze prawie wszedzie uzyles brushy, to jeszcze wszystko nie trzyma sie kupy jest duzo wolnych miejsc. Mi sie nie podoba jak chuj, wybacz ze Cie skrytykuje, ale skoro juz pokazales to powiem co mam do powiedzenia na ten temat ;)
|
Cytuj:
|
Jak pici zrobisz cos o 50% gorszego to dopiero bedziesz mogl krytykowac bo twoje obrazki knightow w mpa z painta sa zalone ;/
|
Cytuj:
Cytuj:
Pi****lę ciebie i każdy twój post na tym forum. |
i slusznie, ale troche racj ima
|
xr3 btw. dlugo jezdzisz na desce? bo ja pare dobrych latek. Co do twojej tworczosci rozwijaj to jezeli interesujesz sie grafika.
|
carlin ja jezdze od dziecka i umiem tylko skakac i jezdzic i tyle. U nas w chelmie mamy taki skejtpark ze 2 laweczki i jeden chodnik :D
|
5,5 lat z częstymi przerwami. Jeżdżę na oko jak ktoś, kto jeżdzi max 1.5 roku. Po części też za sprawą tego, że miejsc do jazdy we Wrocławiu nie ma.
|
http://img375.imageshack.us/img375/2...epotrafiq7.png
http://img375.imageshack.us/img375/c...png/1/w206.png;) @btw Oct 09 2008, 17:56:40 CEST Died at Level 58 by fire nisylen :> komu kwiatki wyslac? |
uprzedziles mnie bo ci to na gg wyslalem
xd Oct 09 2008, 17:56:40 CEST Died at Level 58 by fire Oct 09 2008, 17:56:24 CEST Died at Level 59 by fire Oct 09 2008, 17:55:28 CEST Died at Level 61 by fire Oct 09 2008, 17:54:47 CEST Died at Level 62 by fire Oct 09 2008, 17:54:22 CEST Died at Level 63 by fire Oct 09 2008, 17:54:02 CEST Killed at Level 65 by Nisylen and by fire Oct 09 2008, 17:29:13 CEST Died at Level 67 by a cyclops drone czasu wiecej nie mialczy odzyskala :S? |
|
xD
bardzo ladnie powodzenia w dalszej grze !! ps. ( podaj nbick, jakies typa z gory ) kiedy 100?xDD
|
ja jezdze 6 lat pare przerw bylo ale dosyc krotkich chyba najdluzsza jak polamalem reke. Nie przesadzaj ze we Wroclawiu nie ma gdzie jezdzic to duze miasto skatepark macie calkiem w pyte. Ja mieszkam w Bialymstoku wschod Polski wiec swego miasta zachwalac nie moge, mimo wszystko nie przeprowadzilbym sie nigdzie indziej xD we Wroclawiu macie zapewne ogrom miejscowek
|
-Żeby mieć wstęp na skatepark na zajezdni, musisz mieć kask i pisemną zgodę od rodziców (płatnego wstępu nie zaliczam do wad)
-Świdnik Pały gonią -Dolmed Gonią -Biskupin Daleko -Zakrzów Jedyny dobry -PKP Nie byłem Btw. Ja złamałem jakiś czas temu obojczyk i przez miesiąc chodziłem w kaftanie z gipsu:p |
Cytuj:
To idz na inne forum planujesz przeniesienie sie na non pvp ze tak lizesz? Napisz do plana edsona on da ci itemki tydzien temu byl fajny temat o szmatach i wtedy sie musiales przypalentac hejjjjj masz podjar ze zrobiles jakas grafike pff tibia wannabe? i z tym psem o odbycie taki wlasciciel taki pies ;s |
Cytuj:
|
Pici ty mnie zaczynasz w*****ac powoli, po chuj kurwa sapiesz sie do kazdego jak jakies 10 letnie dziecko neostrady, uspokuj sie troche bo powoli robi mi sie wstyd ze jestem w jednej gildi z osoba ktora nie ma nic ciekawego do powiedzenia... btw. 2up nas tez wszedzie ganiaja ale dajemy rade :)
|
ten debil ma taki avatar jak ja i co przegladam forum to patrze 'o kur*a przeciez niczego takiego nie pisalem, wbil mi sktos na konto?' dopiero po czasie kapuje blazna
|
Cytuj:
A ze pokrewna dusza z skateboardingy or smth to juz niepowiem i przewin pare stron i kto 1 zaczal fayter gardze toobom Edit : lafa wbij na vent ;]] Jak hyde park to zaczne spamowac jakie ikonki mam na monitorze i macie rozmienic 3 zl? plx |
http://pl.youtube.com/watch?v=coycq2...eature=related
elo rap z grudziadza elo felix na teledysku ;] |
Hejjka jestem jeszcze bardziej pro niz innii moj pro nowy obrazek mojej wlasnej produkcji made in braniewo presents http://img235.imageshack.us/img235/1512/seeedf3.jpg
jeszcze zrobie chara na non i bede jeszcze bardziej proooooooooo |
moze to nie jest super-rap ja ich nie slucham osobiscie, ale nie sa dnem, w przeciwienstwie do twoich i twojego jedynego przyjaciela z rel i otsa picinkoksa
|
Masz, chelmski rap pastuchu http://pl.youtube.com/watch?v=Kd4ZehnqsRQ
pozatym mam kolege a nie to co ty, bo jak sie przyblizysz to lbem przyjebiesz z kanta |
jak to jest rap to pici jest mc a w kaliszu maja maca
|
lepsze niz twoje
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
wziąć* !!!!
btw. W Venore będzie niedługo zainstalowany monitoring! |
Zlikwidowac hazard na arcanii najpierw w 15 minut ludzie zostawili u mnie jakies 110k potem w nastepne 10 poplynalem o 300k jakos:>xD
|
hehe noobku jak chcesz to mialem kilka +50 i jednego 150 ale nie do konca moj ;]]]]]]]] ach teraz twoja wyczerpujaca wypowiedz na temat ze nie do konca moj heheu "nierobiles sam anihhiihi jestes nobem" Ciekawe co robisz jak ci 6lv pluje na non pvp w twarz? Widzialem kiedys sonde to wiekszosc ludzi zaczynala na pvp ,a czarne motto twojego to "Nie udalo mi sie na pvp "
Jak grasz i chcesz aby ludzie z pvp mieli do ciebie szacunek to zrob rookstayera tak podasz chociaz ze wytrwaly jestes ;]]]]]] Bo gra na pvp to chociaz moze byc dreszczyk emocji ,a nie 120 sorcem nikogo niepierdolnac ostanio pare osob na tservie dostalo banny ,wiekszosc z nonpvp za pkowanie na test servie bo w zyciu to widzialo wlasna postacia ;x aha i jak masz jakies porazajace teksty na temat sexu lub cos z tego zwiazanego wal smialo mozesz sie wyzalic tutaj na temat swojej stulekji lub czegos innego baa nawet moja kolezana z klasy wie ze na non pvp graja cioty hejka słitasku |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:33. |