![]() |
latuz umral bo go nooby bloknely tak jak polowe fragow dla was, a ja lootnelem takie gowno
02:35 You see a spellbook of dark mysteries (Def:16, magic level +3). It can only be wielded properly by sorcerers and druids of level 80 or higher. It weighs 28.50 oz. It shows your spells and can also shield against attacks when worn. :/ |
Mozna stwierdzic ze ta wlasnie ksiazka przewazyla nad moja decyzja juz bylem tak w*****ony ze nie wytrzymalem i zajebalem tego nooba robiac deleta :|
jebane kurwa pajace co boja sie zrobic jebanego bana albo rsa zalosne. Hades Di'Sparta Oct 20 2008, 01:50:45 CEST Killed at Level 35 by Ancient Bolter and by Latuz Niedosc ze plakal o ksiazke to mnie zdeletowal to jebany jaki XD |
Cytuj:
|
Ale nie opuszczaj tego forum, ok?
|
Cytuj:
kajotsem po*******ał tylko;/ |
Cytuj:
;p pewnie bede walczyl na kims ale co do robienia tu chara musze sie grubo zastanowic |
nie ma sie nad czym zastanawiac idziemy na iridie do rodziny daydreamer
czaj: kiko daydreamer saruman daydreamer pola daydreamer ekipa? |
scroopy daydreamer? ; |
|
Floov po*******al Kajotsem i sfragowal Draknesa hahahaha
po 2 na choj mialem isc na opena skoro nawet bym niedogonil swoich , ahhh no tak na stack na edron moglem przyjsc , i pasc w 3 sec jak Sarumaan :DDD |
Ej sorry floov był noobem noi ?
On był na ~20 openach a ty na jednym :( |
Panowie ja z Para Squadu nie bijcie jak cos okz?
mój przyszły char Komar daydreamer xDDDD |
Sowa ty jesteś free od parasów bo potrafisz podniesc cały para squad jedna reka haha
|
Ashauhsuh ana ktorym jebanym camie widac jak mnie puffa bo sie nie doszukalem ;P
|
Cytuj:
naucz sie bota ustawiac ,chodzi mi o twoj login w veno zalogowal sie i spamowal utevo lux :DDDDD FAIL scroopy daydreamer juz mamy wiecej osob |
^ affff no tak zapomnialem wylaczyc mana training jak relogowalem =(
ale posta to ci liban pomagal pisac czy kto ? i jeszcze jedno moze zrobicie jakiegos boat trapaa ?? tylko tym razem zebys pzta Grzesiu wbil nie tak jak kiedys :*:* |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
xDDDDDD .......
|
stojak nie wiem czy wiesz ale liban jest po waszej stronie xDDDDD
na zakończenie naszej współpracy podeśle mu do ank Mystic turban hahaha |
Cytuj:
jeszce pegon hmm.. Krzywy SKarab Wielki |
I po tym nadeszla cisza
|
Amen ;ppppppppppp
|
A co tu tak cicho?
|
no własnie -.-
gadajata bo nuda wieje :( |
Ja jestem king bruce lee karate mistrz!
|
Ogląda ktoś Prison Break ?:) Oczywiscie 4sezon z neta ;)
|
scroopy wróciłes juz ?xD
|
Cytuj:
|
bana?:D ;p
|
Aaaaa oczywiscie ze tak :P
|
Ja ogladam Priosn Break 4 serie. Jestem na 8 odcinku.
|
|
A ja se Sabatonu słucham. : P
|
|
VALOH MA STÓLEJKE!!!!!111one
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pierw przyłóż dwa lustra do sciany i przyjrzyj sie sobie cfaniaczku :D ja ze starym nie wojuje ;p |
kobajashi to ciota!! ;/
|
Bye Bye Wizz Montegro :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:03. |