![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dziekuje bardzo :)) Az milo sluchac ich ;o btw ... napisal dziewczynka wg mnie dlatego ze przechodzi zawsze spiewaczka ktora jest dziewczynka. Tu akurat padlo na kobiete :P efekt przyzwyczajenia (?) |
@2up:
Bywa ;p. @up: Tydzień temu nie przeszła dziewczynka ;). |
@up: I bardzo dobrze się stało.
|
No to moimi faworytami teraz bedzie Audiofeels i Blady Kris :) Szkoda Lipskeego troche.
|
Już bym wolał Lipskeego w finale niż Lendę. Ani trochę nie spodobał mi się jej występ. ;]
|
Dokładnie, Lepskee też pokazał klasę, jest wyluzowany i to jest coś, a nie nudny śpiew ;\.
|
Wiecie że na całym świecie z wszystkich edycji MT tylko 4 razy zwycięzca NIE był śpiewakiem lub tancerzem? A tancerzy też chyba było 4 czy 5ciu.
@Afryd Jakiej "jej"? To facet, zboczeniec jakiś. |
a bladziuga ma byc u mnie w miescie.
|
nic ciekawego w tym odcinku, elipea
jeszcze... |
Foremniak swoim komentarzem do występu United Breakers udowodniła, że jest największym błędem tego programu.
|
Nie widzialem tego, co powiedziala?
btw, wystep akrobatow byl najlepszy w tym programie. No i panowie przeszli =) |
"jest Jeszce mały powinniśmy pomoc dzieciom" =="
wierzyłem ze iluzjonista przejdzie |
Dlaczego nie iluzjonista?
Otóż lepiej wrzucic dzieciaka co ma 7 lat, ktory obiecal samochod Kubie, Marcinowi i Prokopowi... co on umial? Na fortepianie grac? Nonsens... Talent to mial ten iluzjonista a nie ten dzieciak co nie kocha matki (:D) @edit co powiedziala Foremka z piaskownicy? |
I Ziemowit, i Filip byli dobrzy jednak jak ja bym miał wybierać wybrałbym Filipa. Bo co nowego pokaże nam Ziemowit w finale? Filip mógłby pokazać nową sztuczkę, ale Ziemowit nie zaskoczy nas nowym utworem.
|
Moim zdaniem powinno się dać szansę osobom, których talent nie daje możliwości na odniesienie kariery. Ziemek i śpiewające dzieciaki pewnie prędzej czy później się wybiją, natomiast iluzjonista raczej nie i to właśnie w niego jury powinno zainwestować. Tym niemniej, cieszę się, że Ziemek przeszedł dalej, bo umiejętność takiej gry na fortepianie, w tym wieku, to naprawdę jest talent. Poza tym, jego odpowiedzi mnie rozbroiły :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja powiem tylko, "Kuku ruku rlz".
|
@Xelius
*chodziła & *grała @Shan~ Nie każdy może być geniuszem, ale każdy może mieć talent. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To jak, kto dzisiaj zgarnia kase?:p
Ja mowie, że AudioFeels. |
A ja oglądnąć finału, więc liczę na jakąś relacje tutaj ;>
@Down Wyjechać, hehe : p |
Noo ja też nie będę oglądał ;) trzeba wyjść na andrzejki xd
|
Wdg. mnie AudoFeels albo "ssssnejk!".
|
Sssnejk (czy coś tam) myślę, że wygra.
|
Typuję na Audiofeels ;)
No niedługo się dowiemy xD |
Chciałbym, żeby Audiofeels, ale obawiam się, że Lenda...
|
Oczopląs..Bizuu zibubuzuzu
Blady Kris~! |
Snejk nie zachwycił moim zdaniem...
|
Cytuj:
Czekam na Audiofeels ;p |
wygra jak dla mnie blady kris / audiofeels ^^
|
bladego krisa wystep byl zajebisty
|
Słaba ta mała.
|
Moze sie myle, ale ja mysle, ze bankowo wygra Klaudia Kulawik/Paulina Lenda, one juz zostaly na poczatku zostaly wykreowane na zwyciezcow tego programu, takie zaangazowane, kto by im powiedzial, ze maja przegrac?
Licze na Bladego Krisa, bo wiem, ze on by potrafil wydac ta kase, wypromowac sie. Slyszalem go wczesniej na mixtapie dlatego w przeciwienstwie do duzej ilosci osob nie byl on dla mnie zaskoczeniem. |
Blaady ma wygrać, ma słuszne cele... ;>
A ta Klaudia Kulawik to najlepiej żeby nawet jej występu nie dać a teraz Lenda niezbyt mnie zachwyciła ;p |
Udział Lipskiego w finale to według mnie 'najfajniejszy' fragment programu :)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:41. |