![]() |
jest juz online
|
kiedy bedzie znow on :d ? bo jak nie ide se na global wbije ;p
|
u mnie refused
|
Na tibi.com niema jakiegos info ? kiedy będzie online
|
Cytuj:
wlasnie poco pisales ;pp czekam i czekam ;< moze do tygodnia sie połącze ;P Btw Ale emocje8o Użytkowników czytających ten temat: 221 (zarejestrowanych: 75, gości: 146) |
skad wiesz ze online ? wbiles ?
|
Ja juz gram :)
|
wkrecasz..
|
Danka siedzi w kuchni ;/
|
No mowie powaznie =)
|
napewno ... ;/
|
Ja wbilem i gram, jest sporo osób. Właśnie podejmujemy sie last misji Demonhuntera (7 demonow) w 4-osobowa grupe :-)
Pozdrawiam, Klaudiusz. |
nie wiem czy online czy nie tak tylko napisalem a byscie na chwile zminimalizowali forum bo nie nadazam czytac postów ;D
|
tak tak grasz :P
|
Jak mozesz grac jak offline... i jakis debilny "błęd":confused:
|
no lol a ja mam refused
jeane kury brazylijczyki |
No z Lemonem gramy. Musicie zaczekac chwile i probowac szczescia.
|
Co niektórzy to mają baaaardzooo yntelygentne posty!: )
Co do tsa, to jestem facc (mój 49 druid raczej gówno tam zdziała [o ile bym wbił xD]) i raczej nie będę się logował. ; ] |
jest online paru ziomkow wlazlo, mi refused nadal
|
zawsze skroisz looty
|
to dawaj ss, ale zal na nightach mnei wywalilo XD
|
sasuahsuahsuhsuah xDDD!!
http://img98.imageshack.us/img98/8669/tsma1.png http://img98.imageshack.us/img98/tsma1.png/1/w640.png przeszedlem 20 sqm i freeze xDD bylem 1 zalogowany -.-" |
Cannot connect to test login server.
Error:Connection refused.(10060) The test login server is >OFFLINE< .Check www.tibia.com for more information. Off EDIT: niech juz wstawia jakas informacje o TS bo sie ludzie zaczna palce podcinac :p |
To komu działa ??
|
Cytuj:
|
UWAGA
Miniaturka zdjęcia w podpisie podana przez Lemon to WIRUS !!!!! P.s. Mam kaspersky 2009 .... http://images28.fotosik.pl/291/d7e3d29cfc6a06dc.jpg |
GJE ZET!!!!!!!!!!!!!!!!
TS plax open for people ;E btw; wy spisujecie zawsze sowje pasy czy byle co zeby sprawdzic czy ts online?:o |
napewno nie jestescie w grze bo server jest off....
|
zal.br
|
@UP
O czym niewykształcony 8-levelu z Carlin mowisz? Ubilismy 1 demona =) |
zaraz nerwica mnie zeźre XD
|
Ja mam juz liste character :)
|
Dear Tibians,
as you can imagine, many players try to log into the test server at the same time. Therefore, several players receive connection time-outs and get error messages. Please note that I'll delete several posts to clean up a little bit. We understand that you can't wait to join the test server and that it's frustrating to get an error message. Please be patient and try again later! To avoid spam I will close this thread until tomorrow. Yours, Mirade |
Kachna co robi ?B)
|
W Norwegji :/
|
The public test is now paused. Thank you so far for testing. After we have finished the first fixes, we will continue the test tomorrow. The exact time will be announced here. Stay tuned!
|
Omg teraz to mwią;<<<
Komu juz działa? mnie nie ;( |
Wpisalem tylko passy i odrazu zostalem zalogowany O.O
|
Nieodpali dziś xD
|
Bo JuŻ Nie DziaŁa !!!!!!!! Koniec Na DziŚ !!!!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:53. |