![]() |
Cytuj:
ale nuda |
Cytuj:
|
abcoki zaberzcie stad tego yanne bo wstyd wam przynosi . kogo obchodza botknighty z flow academy , wogole to smieszny jestes, openke avis przegralo ucieklo do defa koniec kropka a wy jakies smieszne botchary bedziecie wyliczac Hushsh wygralicie we fragach zrokowaliscie 60 knighty ,serwer jest wasz
|
I tak to już koniec abcokow URIZA powraca i zrobi z nimi porz±dek..
|
Cytuj:
|
rony clend bot char jebac ze 150lvl nie liczyc go bo po.. haha zalosni jestescie w dupe sie dostalo i zal dupe sciska ze wracali po 3x i zgonili
|
Murzyny nie zje¶ć słonia i przegrać . To all fragi ?
|
Stulić jape dzi¶ była najlepsza OB na Morganie:D Tylu fragów nigdy w historii nie było i tak zawziętej walki. Tyle co kasy pójdzie na blessy i bp'ki to poprostu żal XD
|
48:28 dla Avis.
Jest może cam? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Przegrany tak robi ;)
|
100 Najlepszych z expieniem wstecznym xD
3 Eter Rael (*) [Poland] History Morgana Paladin 222 -10,891,577 18 Adam Ziomus (*) History Morgana Sorcerer 164 -4,503,376 31 Nash Darkeyes (*) [Spain] History Morgana Knight 168 -3,200,012 32 Ike Capone (*) History Morgana Druid 212 -3,155,571 39 Rogstah Fearless (*) [Sweden] History Morgana Paladin 206 -2,899,529 46 Sathoz (*) [Brazil] History Morgana Knight 202 -2,752,641 50 Trixtara (*) [Sweden] History Morgana Knight 196 -2,476,849 52 Cinek Niszczyciel (*) [Poland] History Morgana Paladin 195 -2,469,448 71 Xomerek (*) History Morgana Knight 186 -2,148,604 76 Mekkron (*) History Morgana Paladin 184 -2,055,587 93 Mudry Mor (*) History Morgana Paladin 177 -1,822,081 96 Gauri Niszczyciel (*) [Poland] History Morgana Knight 175 -1,771,343 trochę mało czytelne ale.. huj mnie to obchodzi ;p |
no peffka, przegrali¶my opene.
żal mi was z jednego powodu, nie umiecie przegrywać i to was zgubi |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
3 Eter Rael (*) [Poland] History Morgana Paladin 222 -10,891,577
18 Adam Ziomus (*) History Morgana Sorcerer 164 -4,503,376 ded w rl ale gratuluje poswiecenia ludziom z furory |
Japa Grebolowska szma... jestescie podjarani wygrana ale jak jedno ob mieliscie w plecy to prez 2 dni nic nie robiliscie . aboszkowe boty jeban...
|
Ojojjo Kura jaki Ty agresywny ;< moze temu ze bana dostales i nie ma kim grac bo Leju i nirek zbanowani : / ojjj peszek nie denerwuj sie bedzie dobrze !
|
jeszcze 3 OB przegramy 100 do 30 i nie bedziecie mieli kim walczyc...
a jak sie czarnemu skonczy kasa to piszcie pomozemy:) |
Cytuj:
jesli w wojnie jest academy flow to tez sie licz± fragi.. ale jesli avis uciekło to GRATULACJE DLA FLOW YWYGRANEJ OPENKI |
Nie uciekli poprsotu poszli tam gdzie flow na swoich noobcharach niewjedzie a przynjamiej nie w wiekszosci ; )
|
no Grebol wygraliscie!!!! tak jak napisal bardol naucz sie przegrywac bo naprawde jak dziciak jakis niedojeb:baby:
|
Nirkiem nie ja gram lecz ten owner co z wami napierdzielal na ots wiec wiesz a ja i tak sobie teraz spok0ojnie ocenki w szkole poprawiam i nie boj sie mam kim grac wlasnie dobijam 47 lvl ;p
|
Cytuj:
|
Nie ma co gadac,openka wygrana przez flow i tyle...To nie flow spierdoliło z pustyni tylko Avis :]
|
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=206776
Ponoć cam z wara, ale nie wchodze bo moze key ;] Kto¶ sprawdzi :D? |
Cytuj:
|
Ile ta openka w ogole trwała?
|
Cytuj:
|
mm.. ładnie ładnie ;)
Dalsza kłutnia o to kto wygrał OB nie ma sensu.. I tak nie dojdziecie do konsensusu. |
Cytuj:
wygrywa ten kto odrabia... |
Cytuj:
|
Cytuj:
ja zwykle omijaja mnie takie akcje i nikt nie mial pasow zebym zaistnial:/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
w monsterach bede dopiero w srode... wiec jezeli zabijecie mnie do tego czasu, TO NIE JA wiec jaki wynik byl? napiszmi ja Tobie wierze... |
Niby Flow wygralo ale ... Flow jest w sojuszu z dusk awayken czy jakos tak i z 2 innymi gildiami a od nich popadalo tez paru 60+ wiec niby wychodzi ze avis ale tak jak ktos up napisal nie ma sensu gadac ile bylo bo i tak ostateczny wniki bedzie ten kto odpadnie z serva
|
Cytuj:
|
Cytuj:
by Tibia.com so gl ej panowie nie dzwicie sie ze poszlismy sobie z pustyni skoro tam nie bylo juz nawet gdzie biegac :P tam bylo tyle n00b charów waszych ze ledwo mapclickiem sie bieglo :P ogólem openke wygraliscie (bo niby to my poszlismy do defensa) co było spowodowane waszym wracaniem na battle field po zgonach(przyklad eter/adam ) ze w pewnym momencie was sie zrobilo o X więcej + na pustyni po kilkunastu minutach nie było gdzie biegać z powodu of n00b chars, ale nie zakwestionujesz tego ze ogólnie battle wygralismy o 20 fragów. tyle odemnie. /yanne edit eskucza me Feb 15 - Ankrahmun battle. 51:28 for Avis. Avis frags, Flow frags. o 23 fragi |
Cytuj:
sprawa jest prosta i pytanie tez... chciałbym zebyktos z przeciwnej strony napisał jaki jest wynik? bo narazie 4 strony przepychanek bez odpowiedzi... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:14. |