![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Edit: Aha, i dobrze, że robią to w domu o 4 w nocy, a nie na przystanku w godzinach szczytu (ehm.) |
Cytuj:
<edit> Homoseksualizm to nie zboczenie i nie choroba, ale z pewnością działanie wbrew naturze, której istotą jest przekazanie puli genowej. Powołujemy się na homoseksualne zachowania w królestwie zwierząt, ale wątpię, ażeby częste były przypadki życiowych par i podejrzewam, że osobniki takie kopulowały bądź będą kopulować z płcią przeciwną, gdyż tylko takowe parzenie zapewni im potomstwo - a o to się rozchodzi. Co do pytania odnośnie kolegów w kuchni - komóra i kręcimy. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Może i głupie pytanie "co byście zrobili" ale jednego znałem kilka lat, nie raz z nim piłem itp. itd. a tu patrze i widzę coś takiego. No oczywiste jest, że odwróciłem się i poszedłem spać z małym obrzydzeniem. Wiedziałem o nich ja i kolega z bloku, później dowidzieli się wszyscy. Mimo tego, że każdy o nich wiedział i nie raz widział w podobnej sytuacji to i tak za każdym razem gdy oni już normalnie przy wszystkich siadali soie na kolanach czy wkładali języki do gardła, to ludzie wychodzili z pokoju ze skwaszoną miną.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
- Przywrócenie kary śmierci (nikt na nią nie zasługuje) - Prywatyzacja szkolnictwa (fajnie, edukacja tylko dla elit społecznych, lawl) - Zniesienie przymusu ubezpieczeń (jasne, niech się coś stanie takiej osobie, kto zapłaci?) Owszem, jest kilka pkt. wartych uwagi (ot, konstytucyjny zakaz ustanawiania przez państwo monopoli), ale reszta jest zbyt konserwatywna jak na dzisiejsze czasy. Cytuj:
Przez Twoje ciągłe kopiowanie moich wiadomości i rozległe skrzywienie światopoglądu stwierdzam, że nie jesteś partnerem do dyskusji. (Nie) pozdrawiam. |
Cytuj:
|
@Gonzo
Aj, masakryczny offtop. 1. UE m.in. polega na ogólnie pojętym zabieraniu i rozdawaniu kasy 'podług potrzeb/zasług/czegokolwiek', co jest samo w sobie socjalistyczne, a w związku z tym nie do końca sprawiedliwe (KTOŚ na górze subiektywnie ocenia CZYJEŚ potrzeby jako mniej lub bardziej naglące - bezsens) i nie da się ustrzec od pewnych przekrętów finansowych (ktoś musi zasilić armię biurokratów wymyślających te wszystkie normy, nie?). BTW. 'integracja europejska' to mit. Niemożliwe do realizacji są różne slogany typu 'żadnych granic', 'powszechna akceptacja', 'jedność krajów' itp. 2. Byś się zdziwił. 3. To jest nieco bardziej skomplikowana kwestia ekonomiczna, chyba nie mam do tego kompetencji, by szczegółowo objaśniać, choć sam zamysł ma sens. 4. To jest PRZYMUS, czyli zamordyzm ze strony państwa. Może hipotetycznie ja nie chcę się ubezpieczać (NO COŚ TAKIEGO), coś mi się stanie - mój problem, sam tak chciałem, mam za swoje. Na tym polega wolność, mój drogi. Cytuj:
Offtopimy, panowie i panie... Jak zwykle. Modzie, apel proszę czy coś... Apel! ^Yay!^ @down Owszem, jest mniej socjalistyczna. To nie zmienia faktu, że nie podzielam entuzjazmu względem UE tak jak większość ludzi dookoła. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Stereotypy są ŻAŁOSNE, każdy człowiek jest indywidualny, i porównywanie go do innego człowieka czy jakiegoś stereotypu mija się z celem. Btw. zeszliśmy z tematu o homoseksualistach na Socjalizm i kary śmierci? O.O Takie rzeczy tylko na tibia.pl ... |
Bo karę śmierci można tolerować albo nie. :D A stereotyp faktycznie nie oznacza średniaka i zwykle będzie równie prawdziwy w odniesieniu do osób, które go rozprzestrzeniają.
|
@Gonzo:
- Anty UE to raczej dobra strona. Nawet na forum o poglądach bliżej lewackich większość opowiedziała się przeciw większej integracji. Śmieszne jest jednak to, że partie eurosceptyczne startują do PE. Tak, wiem, chcą spełnić swoja misję ratowania nas z biurokracji, ale na zwykły rzuto oka wygląda to śmieszne. Coś jak partia anarchistów wchodząca do sejmu. - Na karę śmierci zasługuje wiele osób (w takim sensie, że nie powinny istnieć) jednak jest to ingerencja w wolność (gdy ktoś ci mówi, kiedy masz umrzeć) i cholernie trudno byłoby to wynagrodzić niesłusznie skazanemu. @UPRowcy, lub jak wolicie, Korwiniści: Przecież to jest śmieszne: "Jeśli chcecie formalnie zalegalizować swój związek to załóżcie spółkę partnerską". Lmao. A czemu nie mogą zalegalizować tego tak samo jak pary heteroseksualne. Bo banda półmózgich konserwatystów tak chce? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie mam nic, póki nie publicznie xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down: Bullshit. Małżeństwo to zalegalizowany prawnie związek dwóch kochających się osób. |
Bo małżeństwo to związek kobiety i mężczyzny.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Bullshit.. Cytuj:
http://www.codziennikprawny.pl/pytan...rawo_definiuje |
Cytuj:
1) prawny - art. 18 Konstytucji - Małżeństwo jako związek kobiety i mężczyzny, rodzina, macierzyństwo i rodzicielstwo znajdują się pod ochroną i opieką Rzeczypospolitej Polskiej. No chyba, ze przyjmiemy tezy lewakow z Hiszpanii, ktorzy twierdza (odnosnie podobnego zapisu w konstytucji Hiszpanii), ze "zwiazek kobiety i mezczyzny" to nie to samo, co "zwiazek kobiety z mezczyzna", ale takim sposobem udowodnic mozna wszystko. 2) biologiczny - jakikolwiek odchyl od normalnego zachowania gatunkowego nie mozna uznawac za rownoprawny ze standardowym zachowaniem gatunkowym. Swoja droga, czemu homoseksualizm wsrod zwierzat okreslony jest jako odchyl, a homoseksualizm wsrod ludzi uznawany jest jako cos calkiem naturalnego... 3) ideologiczny - nie mozemy uznac czegos, co NIE jest malzenstwem, za malzenstwo. Akceptujac nienormalne (tak, homoseksualizm jest zaburzeniem normalnego postrzegania zycia seksualnego) zachowania homoseksualne, mozemy sie niedlugo spodziewac wolania o zalegalizowanie zoofilii, nekrofilii, pedofilii itd. Przesadzam? Wcale nie - bodaj 2 lata temu w Holandii probowano walczyc o zalegalizowanie pedofilii, argumentujac to tym, ze pedofile z milosci do dzieci beda potrafili lepiej zadbac o "pociechy" niz niejeden rodzic. Ps. Mamrotania homoseksualistow o niemoznosci dziedziczenia (bo nie sa malzenstwem, blablabla) to bzdury - zrobic testament i po problemie. @Wielkimanitu : doskonale :D |
Odnośnie małżeństw:
http://img530.imageshack.us/img530/6156/22954702.jpg Swoją drogą "Rzeczpospolita" za ten obrazek została bezlitośnie zgnojona przez różne "poprawne" media... |
Warto też w tym momencie zwrócić uwagę na to, iż wszelakie żarty stały się już przestępstwem. O gejach nie, o murzynach nie, o religii nie, o kobietach nie, o żydach nie... I właśnie gnojenie za takie obrazki to doskonały przykład przesadnej poprawności...
|
Szczerze mówiąc mam gdzieś tą legalizację związków. Z dziewczyną też bym ślubu nie brał, tak samo jak z chłopakiem.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@down: Hmm, na pierwszy rzut oka wyglądał jak ksiądz :< Ok, zwracam honor. A ślub cywilny między homoseksualistami nie jest dozwolony? Kiedyś oglądałem pewien serial, gdzie dwóch gejów brało cywilny, fakt że w USA, ale jednak. Co do konstytucji - ciągle dodaje się jakieś "poprawki". |
Sorbet, gubisz się już w tym, co mówisz i starasz się debatować z konstytucją. Na tym obrazku nie ma żadnego księdza ani nie jest to kościół, przyjrzyj się... :P
|
Cytuj:
Cytuj:
*w walce - wikingowie *w obrzadkach religijnych - szamani itd *w medycynie - jako lek, znieczulenie Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie wiem co was uprzedza przed małżeństwami homoseksualnymi. Jak chcą to niech biorą ślub. Podejrzewam, że i tak mała liczba osób ten ślub by wzięła. Po co komu dzisiaj małżeństwo? |
http://img218.imageshack.us/img218/4...4ee1d1650c.jpg
nie wiem czy ktoś to dawał ;) http://img218.imageshack.us/img218/3...fca8e64dd0.gif takie też znalazłem... |
Cytuj:
@Edit Jezu, jacy wy jesteście wrażliwi. Dwóch całujących się kolesi wywołuje już u Was atak konwulsji. Chyba nie widzieliście fistingu xd |
@Gonzo: człowiek definitywnie powinien sam móc decydować, czy chce się ubezpieczyć. Chce potem kisnąć bez pieniędzy - jego sprawa.
Swoją drogą, podatki powinny zostać zminimalizowane do absolutnego minimum (ha, cóż za piękne zdanie). Gdybym mógł odłożyć 500 zł miesięcznie nie potrzebowałbym darmowej służby zdrowia. Zamieniam się w Spidera? ; ) @top: pewnie gdzieś pisałem. Dopóki homoseksualiści nie pakują się ze swoim homoseksualizmem w moje życie, nie mam nic przeciwko, ale oglądać liżących się panów nie chcę, bo mnie brzydzi. Czyli - wolnoć Tomku w swoim domku. @down: no, uprościłem troche, ale wiadomo co mam na myśli ; ) |
Cytuj:
|
@Gonzo
Luz. @ontop Tak sobie obserwuję i stwierdzam, że europejski postęp jest genialny: - homoseksualiści chcą MAŁŻEŃSTW - pary hetero uważają małżeństwa za zły pomysł (to się akurat da zrozumieć) - homo chcą dzieci - pary hetero, które są zdolne do posiadania dzieci ich nie chcą, bo to strata czasu i pieniędzy (akurat rozumiem, że chcą się 'ustawić' na życie) - ludzie chcą legalizacji zabijania ludzi bardzo młodych i bardzo chorych, a nie chcą zabijania zbrodniarzy - ludzie chcą powszechnej tolerancji, często także dla głupoty i złego smaku, a gnoją na prawie każdym kroku np. Kościół, nawet jak nie jest jakiejś sprawie winny - propagują radość życia, równość, a nie wiedzą, co to dystans i poczucie humoru (chyba, że śmiejemy się z np. Kościoła, wtedy dystans i humor jest) Tak, widzę spójność i logikę. @Lasy Szczera prawda. Tyle że spider ostatnio był bodaj anarcho-kapitalistą, a te poglądy są raczej minarchistyczne chyba... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nikt tu nie mówi o tym, żeby homoseksualiści mogli wyjść na ulice i uprawiać przy was seks... Tu jest ważna zmiana nastawienia społeczeństwa do homo... Żeby nie było sytuacji "Jesteś gejem? Zwalniam cię / wynocha z tej restauracji / obiję ci zaraz mordę", tylko "Proszę bez niestosownych zachowań / nie róbcie tego przy mnie". Czy to takie trudne? EDIT: Cytuj:
Cytuj:
@down: Bronię siebie i swoich praw :\ |
Wy serio nie macie co robić, że bronicie/besztacie homoseksualistów?
|
jak dla mnie strasznie daremne są parady/manifestacje homo. moim zdaniem nie pomaga to w chuj. tymi manifestacjami pokazują tylko jacy są inni co nie podoba się społeczeństwu. tak to widze.
dla mnie jest to choroba psychiczna. ZBIJCIE MJE!1 |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:23. |