Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Gry - temat ogólny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=218504)

Operator_Skrawarki 08-11-2009 20:53

@3 & 4 up:

Ściągnijcie - co za problem?

Rzyttofrajer 08-11-2009 21:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2683565)
Ja mam taką jedną zasadę: nie kupuje gier bez multi. Wydawanie kasy na grę, z którą przygoda kończy się po przejściu scenariusza (lub przejściu go kilkakrotnie) jest dla mnie bez sensu. Są gry, w które warto zagrać, oraz takie, które warto kupić ;)

Mimo ze gier nie kupuje to mam dokladnie takie samo zdanie
moim zdaniem 150~~ zl to jest za duzo na gre ktora mozna przejsc w kilkanascie godzin ,za to jezeli gra posiada multi player czasami warto wydac troche kasy.

Vasudanin 08-11-2009 21:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Operator_Skrawarki (Post 2683587)
@3 & 4 up:

Ściągnijcie - co za problem?

Wiesz, że niektórzy mają taki kręgosłup moralny, który im nie pozwala, nie?
@
Widzieliście recenzję risen'a zrobioną przez kominka? o.O

AzuranskiRookstayerXL 08-11-2009 21:34

DA:O też pewnie ma multi, jak większość nowych RPGów Bioware.

Operator_Skrawarki 08-11-2009 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasudanin (Post 2683634)
Wiesz, że niektórzy mają taki kręgosłup moralny, który im nie pozwala, nie?

Ich strata.

Rybzor 08-11-2009 22:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasudanin (Post 2683634)
Widzieliście recenzję risen'a zrobioną przez kominka? o.O

Czegoś aż tak subiektywnego nie nazywałbym recenzją. Koleś najlepszą grę na świecie nazwałby ścierwem i wyśmiał w najlepsze. Na co tu zwracać uwagę? Bo ja nie widzę w jego recenzjach niczego innego, jak bodźca do pośmiania się trochę.

Vasudanin 08-11-2009 22:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2683696)
Czegoś aż tak subiektywnego nie nazywałbym recenzją. Koleś najlepszą grę na świecie nazwałby ścierwem i wyśmiał w najlepsze. Na co tu zwracać uwagę? Bo ja nie widzę w jego recenzjach niczego innego, jak bodźca do pośmiania się trochę.

A jak myślisz, czemu walnąłem emotę "o.O" oraz nie napisałem, że jest dobra? ^^

Rybzor 08-11-2009 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasudanin (Post 2683700)
A jak myślisz, czemu walnąłem emotę "o.O" oraz nie napisałem, że jest dobra? ^^

Bo nie chciałeś robić z siebie kretyna? To chyba jedyne, co mogło Cie powstrzymać : P

Gelt 08-11-2009 23:34

Ja tam lubie jego "recenzje": d Koleś chce być zabawny i wychodzi mu to. W przeciwieństwie do 90% internautów, którzy także chcą być w ten czy inny sposób zabawni.

Tompior 08-11-2009 23:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer (Post 2683607)
Mimo ze gier nie kupuje to mam dokladnie takie samo zdanie
moim zdaniem 150~~ zl to jest za duzo na gre ktora mozna przejsc w kilkanascie godzin ,za to jezeli gra posiada multi player czasami warto wydac troche kasy.

Wiesz jak się wkurzyłem, kiedy po wydaniu 170 zł na "Naruto: Rise of a Ninja" przeszedłem główną fabułę w ~4,5h? A nawet się nie spieszyłem :P
Na szczęście udało mi się ten syf sprzedać za 180 zł :D

rentonB 09-11-2009 10:40

Juz sa misje MW2 na youtubie
http://www.youtube.com/watch?v=98SvzBZf924

Wojna w kampani jest bardziej hardkorowa niz na mw lecz brakuje tego klimatu w multi ale jednak jutro ide do sklepu po pudelko :p

Rybzor 09-11-2009 11:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rentonB (Post 2683830)
Juz sa misje MW2 na youtubie

Wczesnyś... : P

Zokar 09-11-2009 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tompior (Post 2683746)
Wiesz jak się wkurzyłem, kiedy po wydaniu 170 zł na "Naruto: Rise of a Ninja" przeszedłem główną fabułę w ~4,5h? A nawet się nie spieszyłem :P
Na szczęście udało mi się ten syf sprzedać za 180 zł :D

No ja przeszedłem Raise of the Ninja, i The Broken bond... TBB jest znaczniej lepsze z powodu tego że trzeba wyćwiczyć postacie na maximum, inaczej nie przejdziemy Piątki dźwięku. Modlę się o grę z shippudena ;D

No i tak, juto Modern Warfare 2 pojawi się w sklepach a ja zgarniam jedną z nich ;D Zrobię nawet filmik ;D

@Down
Ofc, że na Xboxa 360, inaczej nie miało by to sensu ;D
X-Box 4ever

Rzyttofrajer 09-11-2009 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zokar (Post 2684030)
No i tak, juto Modern Warfare 2 pojawi się w sklepach a ja zgarniam jedną z nich ;D Zrobię nawet filmik ;D

Kupujesz na Pc /xboxa/ps?

@up jak kupie neta to moze razem pogramy :)

Wylansowany 09-11-2009 18:46

Dzisiaj pojawił się pre-order Mass Effect 2 Edycja Kolekcjonerska...

http://www.gram.pl/sk1_9QzqGu3_Mass_...cjonerska.html

...i szczerze mówiąc...lekko się rozczarowałem. Cena ta sama jak wcześniej, a wrzucili tylko artbook, dodatkowe DVD ze standardowymi bajerami oraz nie wiadomo po co komiks, w dodatku po angielsku (są jeszcze specjalne przedmioty, ale można je również dostać w normalnej wersji, jeśli zamówisz przed premierą). W takim razie, kupno EK stanęło pod znakiem zapytania...

BialyOleander 09-11-2009 18:57

A ja za dwie godziny będę naparzał w modern warfare 2 na moim kochanym ps3 :) :) :).lamusy.
@down
rotfl. pospiesze mojego kumpla zeby szybciej z tego empiku wracal :'(

Rzyttofrajer 09-11-2009 19:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BialyOleander (Post 2684123)
A ja za dwie godziny będę naparzał w modern warfare 2 na moim kochanym ps3 :) :) :).lamusy.

ja za 1h 23 minuty
@up
odlacze bratu neta i szybciej mi sie sciagnie

Rybzor 09-11-2009 19:25

Cytuj:

rotfl. pospiesze mojego kumpla zeby szybciej z tego empiku wracal :'(
Ze sriku. Żaden sklep nie ma prawa sprzedawać gry przed północą, a Empik sprzedaży w nocy nie prowadzi. Nawet gdyby, to nie wiem skąd ci się wziął termin za 2h.

Ja sobie pogram jutro, koło 17 po powrocie do domu i też czuje się fajny o.0

Lotress 09-11-2009 19:31

Okej Ryba, liczę na jakieś sprawozdanie. Może to mnie ostatecznie przekona, co wybrać, jeżeli ta gra będzie na prawdę dobra :p

Rybzor 09-11-2009 20:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lotress (Post 2684151)
Okej Ryba, liczę na jakieś sprawozdanie. Może to mnie ostatecznie przekona, co wybrać, jeżeli ta gra będzie na prawdę dobra :p

Ja Ci już teraz mogę powiedzieć, że nie ma co się zastanawiać. No a co dopiero po przejściu singla, potem na najhardziejszym poziomie, no i po kilku godzinach multi... : P

BialyOleander 09-11-2009 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2684146)
Ze sriku. Żaden sklep nie ma prawa sprzedawać gry przed północą, a Empik sprzedaży w nocy nie prowadzi. Nawet gdyby, to nie wiem skąd ci się wziął termin za 2h.

LOL rly!? to jednak jutro pogram...
btw. bedzie mial ktos calla i ps3 moze sparinga strzelimy jutro.

Zokar 09-11-2009 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2684146)

Sorry Mate
Niestety, ale tutaj w Anglii ci którzy zamówili przez stronę Game'a MW2 już ją dostali w poczcie. Trochę szkoda :S

Rybzor 09-11-2009 21:14

Cytuj:

Activision poinformowało, że wszystkie sklepy które, sprzedają gre przed 10.11.09 robią to bez ich zgody. Tym samym łamią prawo.

Jeden z szefów do spraw marketingu powiedział że postarają się wyciągnąć wszelkie konsekwencje. Dodał również, że tego typu zachowanie może przysporzyć problemów graczom. Wszyscy, którzy grają w Modern Warfare 2 przed datą premiery ,nie posiadając specjalnego zezwolenia, mogą zostać uznani za piratów. Konsekwencją tego może być zablokowane konto.
Co do GameStop:
Cytuj:

No i jak można było się spodziewać, wybuchła wojna pomiędzy Gamestop a Activision. Wszystko zaczęło się w miniony piatek, kiedy to sieć sklepów Gamestop postanowiła złamać datę premiery Modern Warfare 2.

Jeden z właścicieli sieci powiedział tak:

"W miniony weekend GameStop podjął decyzję o złamaniu daty sprzedaży gry Call of Duty Modern Warfare 2 w wybranych sklepach, gdzie w okolicy inni sprzedawcy już złamali tą datę wcześniej. Nasza decyzja spowodowała konflikt pomiędzy wydawcą gry (Activision) a GameStop. Podjęliśmy taką, a nie inna decyzję, by nie stracić klientów."

Activision jeszcze nie zajął oficjalnego stanowiska, ale można się spodziewać rozprawy sądowej oraz olbrzymiego odszkodowania.

BTW, recenzja niby-chińskich gugli nocowidzoncych.
http://www.youtube.com/watch?v=uJP8u8lnVRM
Powiem szczerze, że spodziewałem się czegoś gorszego. Wygląda to całkiem solidnie, a jakość obrazu jest fantastyczna. No i działa.

Rzyttofrajer 09-11-2009 22:08

Gra jak dla mnie prawie genialna strasznie wciaga i fajnie sie gra jeszcze nie zabardzo ogarniam ale to kwestia czasu wpadlem tu tylko napisac ze to swietna gra i gdyby nie dalo sie jej sciagnac to pewnie bym ja kupil
a teraz wracam do gry

Zokar 09-11-2009 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer (Post 2684294)
Gra jak dla mnie prawie genialna strasznie wciaga i fajnie sie gra jeszcze nie zabardzo ogarniam ale to kwestia czasu wpadlem tu tylko napisac ze to swietna gra i gdyby nie dalo sie jej sciagnac to pewnie bym ja kupil
a teraz wracam do gry

Szpaner ;S

@Topic
A ja będę większym szpanem i pokaże jak wkładam i odpalam tą grę ;D Niech boli tych co nie mogą tej gry mieć ;D

@Ryba
Dziwne że mój kolega już tą grę ma i gra przez PSN, i nie zablokowali mu konta o_O. Dziwne nie?

rentonB 09-11-2009 23:07

Ja dostalem dzisiaj z El Giganten, powiem wam sp miazdzy juz nie moge doczekac sie w srody zeby moc zaktywowac key na steamie i nie ide do szkoly specjalnie.

KUPUJCIE!!!!!!!!!!!!

Yoh Asakura 09-11-2009 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rentonB (Post 2684364)
Ja dostalem dzisiaj z El Giganten, powiem wam sp miazdzy juz nie moge doczekac sie w srody zeby moc zaktywowac key na steamie i nie ide do szkoly specjalnie.

KUPUJCIE!!!!!!!!!!!!

W środę nie idzie się do szkoły tak czy siak

Rybzor 09-11-2009 23:16

Haha jaki fail z tą środą : P

Vasudanin 09-11-2009 23:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zokar (Post 2684304)
A ja będę większym szpanem i pokaże jak wkładam i odpalam tą grę ;D Niech boli tych co nie mogą tej gry mieć ;D

Nie chciałbym nic mówić, ale poza tym, że sobie podreperujesz ego nic nie zdziałasz. Każdy ma gdzieś twoją grę. ; >

Gelt 09-11-2009 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zokar (Post 2684304)
@Topic

Co kto lubi. Ciebie jara wkładanie płyt do napędu.. Innych jara wkładanie czegoś innego (niekoniecznie do napędu). Zresztą... Jak to nie moge tej gry mieć? Nie mam pieniędzy by ją kupić? Czy jak?

A ja napiszę, że dziś cisnałem w SWAT 3 po lanie, o! I tez było przefajnie. W końcu jakaś odmiana na specjalizacjach, A nie tylko CoD 1 lub CS 1.6 : s

@down

A masz jakiś tytuł do zaoferowania w podobnej "tonacji"? Strzelanka z multi, z minimalnie większymi wymaganiami. Myslałem o Freedom Fighters, może się ktoś wypowiedzieć?

Rybzor 09-11-2009 23:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2684396)
A ja napiszę, że dziś cisnałem w SWAT 3 po lanie, o! I tez było przefajnie. W końcu jakaś odmiana na specjalizacjach, A nie tylko CoD 1 lub CS 1.6 : s

Swat 3 ftw. Jak byłem malutki, mniej więcej tak jak Ty, Gelt, no i jeszcze nie było szybszych netów od 2mb, to cisnąłem z kumplami z bloku po lanie w to : d

Yoh Asakura 10-11-2009 00:11

Kojarze tego Swata, też się w czasach młodości zagrywałem.

rentonB 10-11-2009 00:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2684368)
W środę nie idzie się do szkoły tak czy siak

Nie mieszkam w polsce :>

Co jest kurde, nie mozna klucza zaktywowac :d ja chce grac

Rybzor 10-11-2009 01:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rentonB (Post 2684448)
Co jest kurde, nie mozna klucza zaktywowac :d ja chce grac

Pewnie jeszcze kilka godzin : P.

No cóż, teraz czas spać, a w powrocie do domu zajść do sklepu po MW2. W końcu nadszedł ten dzień : P

@EDIT.
Mam grę : P. 2DVD, polska wersja ofc. Do zobaczenia w niedzielę : P

Yoh Asakura 10-11-2009 20:53

Podobno Eminem ma jakaś piosenkę w MW2, prawda to?

BialyOleander 10-11-2009 21:32

call mw2 ZONDZI. gre mam od wczoraj jak mi kumpel obiecał. jakiś jego znajomy pracował w sklepie i mieli calla opchnął wczoraj zaksięgował dzisiaj i zajebioza
: D. nara spadam gierzyc

Tharion 10-11-2009 21:35

tylko mi typ w mw2 po*******a gdzie chce jak raz nacisne w/s/a/d ?

Rybzor 10-11-2009 23:48

Umawia się ktoś ze mną na przejście paru misji w SpecOps w sobotę? ;)

rentonB 11-11-2009 11:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2684867)
Podobno Eminem ma jakaś piosenkę w MW2, prawda to?

Jest na trailerach, i wydaje mi sie ze mozna ja uslyszec w bazie wojskowej fenix podczas treningu

Yoh Asakura 11-11-2009 11:42

Na trailerze widziałem. Okrutnie pocięte "Till I Collapse"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:40.