![]() |
Mam pytanie czy nie mając pacca moge walczyc z takimi potworami jak:
-Lich -Spectre -Diablic Imp -destroyer -Nightmare -Hellfire Fighter -Defiler -Lost Soul -Plaguesmith -Betrayed Wraith -Phantasm -Blightwalker -Dark Torturer -Hand Of Cursed Fate -Fury Bardzo też chciałbym sie dowiedziec czy osoba bez Pacca może dostać sie do Pits of Inferno. Z góry dziękujuje za odpowiedz. |
Cytuj:
|
Pytanko
Siemka! chcialem sie zapytać czy ktoś wie czy dostane pacca z tibia.pl dokładnie DROM, jeżeli 2 dni przez zakupem zmienilem moje dane (adres i miasto tylko) i teraz mam NOTE ze za miesiać CIPSTOFT da odpowiedzieć akceptacji ;P I jeszcze jedno, wysłalem przekazem pocztowym, nie przelewem z karty płatniczej. Proszeo odp , z gory dzieki ;0
|
Moje pytanie, pomimo tego ze byc moze bylo juz zadawane:
Ile czasu moge trzymac pacc'a kupionego od kogos bez zaakcetpowania go? Tj. czy jezeli go nie zaakceptuje np. przez 14 dni to on zostanie automatycznie anulowany (lub cos w tym rodzaju). Jezeli ktos bedzie na tyle uprzejmy i udzieli mi odpowiedzi, chcialbym aby poparl ja jakims SS'em ze strony tibia.com czy cos w tym rodzaju. Dziekuje~~ |
@Szachraj
Jeśli do tej pory nie dostałeś odpowiedzi na pytanie, wyślij mi swoje dane na PW. Sprawdzę co z Twoim PACCem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mam problem kupilem pacc,ale nie spersonilizowalem konta.
Kumpel powiedzial ze to bedzie dochodzic z 30 dni plzz odp;( |
chodzi mi o to ze wyslal mi tego pacc a aja nie mialem konta spersonilizowanego<jak sie to pisze? ;]>i powiedzial ze pacc czekac bedzie w jakies kolejce i bede czekal ok. 30dni
|
Cytuj:
Cytuj:
Btw naucz się edytowac posty. |
Wielkie THX Ryba xD
Jestem nowy, wczoraj sie zajerestrowalem dopiero xD i nie wiem gdzie co jak xD ale wielki THX xD8o |
Rec-key, pacc, itp...
Witam.
Chciałbym zapytać, bardziej obytych w sprawach premium account oraz rec-key graczy. Otóż mam takie oto pytanko. Czy do akceptacji i potwierdzenia zakupionego uwcześnie PACCa musze wprowadzić gdziekolwiek rec-key? Chodzi mi o to, czy gdziekolwiek w potwierdzeniu, że przyjmuję PACCa, w swoim account na tibia.com muszę wprowadzić do tego rec-keya. Zagubił mi się i niestety nie mogę go znaleść. Wiem, że i tak muszę go kupić, ale chciałem trochę pograć, bo on i tak będzie szedł z miesiąc ;( Aha i jeszcze jedno. Jeśli złożę zamówienie na nowy rec-key, to czy przez cały czas, jak on będzie dochodził do mnie - załóżmy, że będą to te cztery tygodnie - , to czy będę mógł grać normalnie w Tibie? Proszę Was o w miarę szybko odpowiedź. Z góry dzięki. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
?
Mam takie jedno małe pytanie. Czy w tibi 8.0 po skończeniu sie pacc znika wygląd paccowski razem z addonami ?:p:p:p:p:p:p
|
Cytuj:
|
Jeśli mam PACC to moge dać jakiejś postacii (na innym koncie) kilka dni PACC'a?
|
@up
Nie, nie możesz. |
Cytuj:
|
Czy po skończeniu się PACC, addony które mam do strojów dla darmowego konta (citizen, hunter etc.) zostaną i czy będę mógł ich używać, czy nie?
|
Z tego co pamiętam, to nie.
|
Czy ten druczek powinien mniej wiecej wygladac tak ?
http://images33.fotosik.pl/48/bb4895b5a6868b9c.jpg prosze powiedziec co jest zle napisane jesszcze tutaj Miasta nie dodalem ;/ |
UP: Jeszcze dodaj miasto i kod pocztowy. W tytule, bank może nie móc wprowadzić takiego znaku jak "@". Gdy ja kupowałem pacca przez tibia.pl to wpisałem zamiast @ to "małpa". Drom na pewno się kapnie.
|
A zamiast małpa prościej można wpisać at.
|
Siema
Mam pytanie: Koles mi oferuje pacc za kase w tibi i to dosc tanio i mam pytanie czy jest to bezpieczne. Umuwilem sie z nim ze on mi da najpierw pacc a ja mu potem kase. Nie mialem jeszcze nigdy pacc i nie wiem jak to sie aktywuje czy cos tam. Czy on moze mi go potem zabrac w dowolnej chwili i nic na tym nie straci? |
@up
Kupujący PACC może w każdej chwili wycofać wpłatę. Ty otrzymasz bana, on odzyska kasę i będzie na plusie. Bezpieczniej jest kupić u kogoś sprawdzonego np. w firmie Drom. Tam masz pewność, że PACC otrzymasz szybko i bezpiecznie. |
:)
Może mi ktoś powiedzieć o co w tym chodzi?
Zamówiłam Pacc niby wszystko było ok przyszedł mi e-mail: "Szanowny Kliencie, Państwa zamówienie na "Tibia Premium Account for 3 months (90 days)" o numerze 172099485 zostało przez nas przyjęte i jest sprawdzane przez nasz zespół. W ciągu najbliższych 12 godzin, ale najpóźniej po upływie 24 godzin, skontaktujemy się z Państwem za pośrednictwem poczty elektronicznej. Aby uniknąć wielokrotnego obciążenia Państwa karty kredytowej, prosimy nie wprowadzać zamówienia ponownie." To ja ucieszona, że zaraz dojdzie czekam i czekam, ale nic nie przychodzi ... wchodzę znowu na maila a tu kolejna wiadomość: "Szanowny Kliencie, element 5 przejmuje realizację zamówienia i płatności w imieniu CipSoft GmbH. Niestety, nie możemy obciążyć Państwa karty kredytowej za zamówienie 172099485. Dlatego zamówienie nie może zostać zrealizowane. Poprzez niżej podany link mogą Państwo bez trudu zmienić dane dotyczące płatności złożonego już zamówienia 172099485. Nastąpi przekierowanie do odpowiedniej strony procesu składania zamówienia. Tam mogą Państwo zachować sposób zapłaty 'Karta kredytowa' i wprowadzić ponownie dane karty lub zmienić sposób zapłaty. Przy ponownej wysyłce zamówienia nastąpi zapisanie zmienionych danych. Nie spowoduje to jednak podwójnego zamówienia!" Zamawiałam kartą kredytową ... co się dzieje? Próbowałam juz 5 x i nic |
Cytuj:
Właśnie dlatego firma Drom, ma specjalne umowy z Elementem 5, dzięki czemu pacce zamawiane przez nas są od razu na koncie gracza(chyba, że jest jakaś awaria, co też się zdarza). :) |
Pacc
To jest karta mojego kolegi ... i tak on płaci nią za bilet lotniczy itp. i wtedy wszystko działa. A może on coś źle wypełnił w zamówieniu albo złe dane wpisał? Nie wiem ... :(
|
Promocja
Siema, mam pytanie z innej beczki. Po raz pierwszy kupiłem sobie PACC i nie mam pojęcia jak wykupić Promotion. Może mi ktoś pomóc?
|
Cytuj:
http://www.forum.tibia.pl/search.php Dalej powinieneś poradzić sobie sam. |
You see yourself. You are a royal paladin.
Wielkie Thx! ;* |
Czy w firmie drom przed zamówieniem pacca od Cip sa sprawdzane nicki postaci czy takie postacie istnieją ??
Myslę ze pani zamiast "D" wpisała "O" i Czy się skapnie że nazywam sie Ulman Dominik a nie Oominik ?? Acha i czy po 5 dniach mam się skontaktowac z dromem jesli nie dotarł mi pacc (Zamawiałem pacca przez pocztę) @edit Ok mam juz pacca <:* Thanks for help |
oczywiście są sprawdzane nicki więc jeśli nastąpiła pomyłka to napisz maila na [email protected] z poprawnym nickiem i swoimi danymi.
|
Cytuj:
|
mam troche inny problem zwizany s Personalizacja konta.
otoz postanowilem sobie zarejestrowac konto i wszystko uzupelnilem i dalej Submint.... i padl mi internet poczym odswiezylem i wyswieltlil mi sie piekny napis "This Account is arleady registered" a R-key sie niewyswietlil ;( czy bede zmuszony kupic nowy r-key czy moze jest jakis sposob zeby go odzyskac? Prosze pomozcie z gory Thx |
Cytuj:
|
Mam 1 ważne pytanie
czy jak mam na swoim koncie nie aktywowanego pacca to moge Go odać innej postaci ?? i jak??
|
Cytuj:
|
..........
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:19. |