![]() |
FACC najwcześniej pewnie zaczną grać po 2 tygodniach, choć patrząc na zainteresowanie grą na tym servie to pewnie i tak to sie przedłuży. Poza tym robienie takich gildi to też bez sensu i by było z tym w ***j roboty. Zostańmy już przy tym, co jest ^^
|
Hmmm
Ponad 2 tygodnie czy ty nie przesadzasz :P ?
|
;/
@michał
A ty nie przesaczasz? 2 tygodnie i chcesz 20lvl? po 2 tygodniach to ja chce miec 60 lvl a po za tym facce mogą mnie w dupe pocałować bo ja ku*wa nie robie przedszkola tylko mam zamiar zaistniec na serwie i jak dobrze pujdzie to zrobic gildie najlepszą na serwie. Masz strasznie laickie podejscie do tego serwa i radze ci nie idz bo tylko czas stracisz- poczekaj lepiej z miesiąc na kolejny( tam se zrobisz gildie i bedziesz faccow przyjmowal :D ) PS: 20 lvl to ja bede miał juz w pierwszym dniu po wyjsciu z rooka |
Elysian~
Stajesz się coraz bardziej patetyczny, poza tym, grałeś już kiedyś od początku na jakimś nowym świecie? 60 lev w w 2 tyg.- Hahahaha. Zastanów się co mówisz... Edit: Który ty miałes max. lev? Edit2: Cz@rny - możliwe, ale Elysian wydaje mi się osobą troche nie poważną i nie dorosłą jak na swój wiek. Ach... Nvmd, nir róbmy kolejnej sceny. |
Lol!
Elysian Warior
po tym co napisales to widac ze ty wszystkich masz w dupie nie tylko faccow pier.. farmazony ze chcesz stworzyc najlepsza gildie zycze powodzenia tylko ze jak masz takie podejscie to sie nie zdziw ze w ciagu 1 miesiaca bedziesz miec nie jedna wojne w ktorej oberwiesz wraz ze swoja gildia bo nie wieze ze polacy sie zgraja na wojnie bo kazdy martwi sie tylko o swoje cztery litery tak jak z toba bedzie.A ciekawi mnie jezeli nawet bys panowal na tym serwerze to czy bys slabszych lvli Polakow inaczej traktowal niz szwedzi czy br. |
Cytuj:
|
Wescie na niego ****a nie najezdzajcie !!!!
Zrobi lvl jaki zrobi nie musi anwed 60 robic ale ma podescie i dziala w y ****a w gebie tylko jestescie za***isci poakzcie co umiecie i potem dopiero na kogos najezdzaj !!!!!!!!!!!!!!!! W dupie mam co omnie ludzie sadza zle go ja gram i robie to co domnie nalezy wiec i wy nikogo tu nie obgadujcie tylko róbcie co do was nalezy ---- |
Cytuj:
Hahaha? Ja zrobilem w 15 dni 62 lvl na Iridii od samego poczatku!! Wiec nie mow ze sie nie da... "Hahahaha" |
Cytuj:
da sie zrobic i to jeszcze szybciej an nowych swiatach |
Ja p******* co za ludzie. Elysian zamknij te temat. Do dyskusji jest inne miejsce. Nie kłuć się z nimi bo to nie są powazni ludzie. Lepiej nie podskakuj bo oni Bubble znają i ona przyjdzie z Antica i Ci UE puści.
|
Tych ktorych w****ia Elysian zapraszam na post 411 :D
|
';..;'
Cytuj:
1. Grałem od samego początku na dwuch swiatach (jeden powstał rok temu na wakacjach) i wiem jaki jest za**erdol. Po za tym na nowy serwer idą Del'toro, Walkerzy i ch*j wie kto jeszcze więc jeżeli pozwolisz to nie pier*ol i jak jestes taki dobry to moze pomożesz ich rozj*bać ( Facce raczej tu ku*wa nie pomogą ). Dodam jeszcze, że juz mam (oprócz gildii Tse) sojusz z dwoma gildiami a z trzecią umowe, że nie bedziemy ze sobą walczyć ( nie bede zdradzał kto jest w tej trzeciej gildii ale moge powiedziec, że to jedne z najwiekszych polskich lvli ) 2. Wqrwiam sie, ponieważ mówiłem juz dwa czy trzy razy, że temat jest zamkniety, gildie podzielone, plan ułożony a chetne jeszcze osoby niech sie do mnie zglaszaja na GG wiec nie wyskakuj tu z planem jak mam kierowac gildia ;/ 3. Temat Zamkniętyy!!! I proszenie nie piszcie tu swoich uwag. Jeżeli mi sie nie uda na serwie to sam tu pierwszy napisze że przegrałem i sie nie nadaje na dowódce. Wdety wysle ci PW i bedziesz mógł sie wypowiedziec. A narazie nie znasz nas , nie znasz naszych sił wiec SHUT UP FUCKEN NEWBIE!! To zamykam. |
Cytuj:
Coś się Wasz serwer opóźnia. Dla tego pana to było bardzo pewne, że powstaną nowe w ciągu dwóch tygodni, nawet się ze mną kłócił, że jego kolega tutor wie przecież kiedy powstają nowe serwery. No cóż jednak się myliłeś, minął już 15 dzień od Twojej wypowiedzi. Otworzę temat może macie jeszcze coś pogadania, może wogóle nie powstaną w tym miesiącu? ^^ |
Nick >> Royshayer
Świat >> Saphira LVL :43 Mam nadzieję że coś z tego wyjdzie :) |
ja i kumple z xantery ,około 15-20 może więcej robimy jedną gildie ,więc będzie jeszcze więcej polaków na tym servie =) pozdro
P.S Apic. Siostrzyczko miałaś iść do mnie do gildi -.- |
Guildia
Ja mam 35 lvl sorc na pacerze mialem juz 37 ale z***ane kiki i dedy :/ moj char to Rurewonu, SIr Lord Adamek, Lord Adamek teraz pocinam na Infernie wczesniej grałem na Pacerze ale niestety ten serwer bardzo szybko sie nudzi :/ wszystkjie respy sa zajete :/ miałem pacca i zamierzam jeszcze raz sobie go kupic INFERNA RULEzZzZz PZDR papa
|
:)
Widze, że spowrotem otworzyli temat :)
Listy na górze są nieaktualne, już od paru tygodni ich nie zmieniałem. Przypominam, że osoby chętne moga się zgłaszać (lvl 50+ ) Przypominam też, że idziemy na pierwszy serwer niemiecki z normalnym PvP Pozdro ;p |
spoko :)
jak nie na niemieckim to nadal będe pocinał na Infernie wkońcu też za***isty serv polecam!!! pzdr baba :D
|
Hmmm no a kidy servy maja wejsc, bo cos narazie ani widu ani slychu. Cos Cipy olaly graczy
|
Hmmm.... Co do ekipy to bedzie tak : polowa wykruszy sie na samym starcie gdzies tak po 1 wojnie druga bedzie za wolno expila, wiec zostanie juz tylko garsta, elita tych najlepszych graczy, ktorzy beda zapewne zaslabi zeby wladac serwerem. Yobak witamy na nowym serwie ladnie dostales w pupe odemnie i mojej guildi (Avis), Zaznos Ty tez dostales pamietam zanim hjeszcze postac sprzedalem gdzies tak na 50 lvlu jak bylem 1 w na topie ;] tez musiales placic a wiec witam i Ciebie. A wiec powiem tak zobacze jak sie ulozy sytuacja na serwie
moze wbije jakas ekipa Szwedow to zapewne bede trzymal z nimi ;] a wiec czekam na kolejne wojny, starcia z zadnymi wladzy polakami ;] Ciekawe czy jakas wojne przegram ? ;] Ogolnie powiem tak: planujcie, planujcie a zobaczymy co z tego wyjdzie ;] P.S. Najpierw trzeba nauczyc sie grac, a nie tylko bic lvle, zeby rzdzic nowym serwem... Hail GooD PlayerS ! Signed, Ruthless demonic (63)(stary owner [przed hakiem], postac sprzedana), demonic balnazzar(83) ( stary owner, postac sprzedana), prO'karacz (53) (retired po wojnie u boku nOObow, dlaczego ja zmienilem strony? :(), Faktu (48), eh i wiele wiecej sprzedanych postaci... |
Cytuj:
W 2 tygodnie nie bedziesz mial 60 lvlu..... jezeli dobrze grasz to bedziesz mial z 40, chyba ze ciagniesz w kilku ownerow. Cos czuje ze pierwsza wojna bedzie wlasnie z Toba i wtedy rzeczywiscie zobaczymy jakie masz pvp... Signed, POWERABUSER |
Jaki LOL. w ogóle szkoda mi słow na ciebie dziecko. trzymasz ze szwedami, plujesz na polaków to kim ty ****a jesteś? jakimś cieciem chyba. sorry za bluzganie ale inaczej sie nie udało ująć tego po***a :) pozdro.
|
@Kalah
Elysian nie jest sam. To po pierwsze :) po 2: W naszej ekipie jest trochę osób, które nie zamieściły tu swojego postu, a już było najlepszymi an serwie zostawiajac resztę daleko z tyłu. BTW: Jeśli przyłączysz sie do Szwedów to nie przywiązuj się zbytnio do chara ;p @GUILD Wyluzujcie :) Niech sobie piszą co chcą. Pogadamy za jakiś miesiac, gdy się ustatkujemy na serwie ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
__________________________________________________ ________ @Kalah Elysian nie jest sam. To po pierwsze po 2: W naszej ekipie jest trochę osób, które nie zamieściły tu swojego postu, a już było najlepszymi an serwie zostawiajac resztę daleko z tyłu. BTW: Jeśli przyłączysz sie do Szwedów to nie przywiązuj się zbytnio do chara ;p @GUILD Wyluzujcie Niech sobie piszą co chcą. Pogadamy za jakiś miesiac, gdy się ustatkujemy na serwie ;p -------------------------------------------------------------------- @ Haan prosze Cie nie rozsmieszaj mnie, powiedz na ilu serwach polacy rzadzac serwem a na ilu Szwedzi, bo widzisz zanosi sie na to ze na new world przejdzie kilka dobrych guild szwedzkich, wiec zobaczymy jak sobie poradzisz a waste chara mialem tylko gdy walczylem po stronie polakow... Signed, POWERABUSER |
Bo jesteś kompletna c*pą i szwedzi odwalali za ciebie robote a ty spokojnie czekales na koniec wojny :) ****ny asslicker.
|
Cytuj:
Boze dziecko naprawde lepiej sie nie wypowiadaj na tym forum a najlepiej wogole nic nie mow jezeli nie masz zielonego pojecia o czym mowisz, to taka mala rada na przyszlosc zebys kolejny raz nie wyszedl na idiote... i on ma 17 lat :(..przykre... |
Cytuj:
Po pierwsze primo. Nie wrzucaj na Foxa. Po drugie primo. Jak tak lubisz szwedow to idz na ich forum, a nie tutaj piszesz ze jestes za swe bo ja osobiscie tak jak i duzo innych osob mamy to w dupie i zupelnie nie wiem dlaczego takie rzeczy w ogole piszesz, Po trzecie primo. Piszac takie rzeczy zdajesz sobie chyba sprawe z tego, ze wywolujesz maly skandal wsrod innych Polakow ktorzy nie przepadaja za swe prawda? Bo jak sobie nie zdajesz z tego sprawy to swiadczy tylko o tym, ze jeszcze jestes na tyle mlodziutki i niedoswiadczony, ze nie wiesz ,ze w ta gre graja glownie dzieci 11-14 lat i oni patrza slepo na sprawy wojen narodowych i kazda wypowiedzia w ktorej oswiadczasz ze wolisz walczyc przeciwko Polakom sprawiasz, ze sie bulwersuja a co za tym idzie dochodzi do glupich wojen na forum lol. W kazdym razie zobaczymy sie na nowym serverze, wtedy sie dowiemy kto jest dobry a kto nie. Baba~ |
!!
1. nie gadajcie z nimim na tym forum, nie wdawajcie sie w bezsensowne gadki i kłutnie
@kalashnikow -jak pamietam demonica balnazzara to to byl ostry lizodup, podlizywal sie wszystkim do okola, w comment miał wypisane dziesiątki osób - good friendy( oczywiscie same H lvle na elysi - potem te same osoby huntowaly idiote ) -jestes zwykłym złodziejem i jeżeli uważasz się za twardziela i good playera to czemu przyłanczasz sie do szwe - cyk ,cyk? - nie pisz wiecej postów jaki jestes dobry tylko podaj tu swój NICK, jaki bedziesz miał na new serwerze - to sie przekonamy kto jest lepszy - a nie pieprzysz głupoty- byc dobrym w mordzie to każdy umie. PS: temat był zamkniety, po co modki go spowrotem otwierały - już sie tu kłuciłem z dziesiątkami idiotów - kolejny? |
Cytuj:
_______________________________________________ -jestes zwykłym złodziejem i jeżeli uważasz się za twardziela i good playera to czemu przyłanczasz sie do szwe - cyk ,cyk? --------------------------------------------------- bo Swe potrafia grac w ta gierke, to od nich sie uczylem i to dzieki nim moglem siegnac po wladze na wielu serwerach... _________________________________________________ Jak tak lubisz szwedow to idz na ich forum, a nie tutaj piszesz ze jestes za swe bo ja osobiscie tak jak i duzo innych osob mamy to w dupie i zupelnie nie wiem dlaczego takie rzeczy w ogole piszesz, -------------------------------------------------------- A co ma jedno do drugiego ? Poprostu mowie ze zapewne i tak Wasze plany nie wypala i Szwedzi jak zwykle beda rzadzic serwerem, moze sie myle, oby tak bylo wtedy bylby widoczny progres wsrod polskich graczy i zycze Wam tego szczerze... Signed, POWERABUSER |
@kala
No ty jestes ten pro karacz... zgadzam sie z tym ze jestes asslicker ty masz problem do polakow i uwazesz ze szwedzi sa lepsi... dam ci rade www.tibiaswe.com tam jest forum odpowiednie dla Ciebie z tego twojego lizania szwedom dupy i tak nic nie wyszlo bo kikneli cie za pa. ty chyba masz jakies kompleksy moze mieszkasz na bloniach i chodzisz na wisle etc. powiem Ci ze powinies trzymac ze swoimi bo obca i tak maja cie w dupie. |
z***
@kalashinikow
ja idioto przestalem grac na elysi jakies 9 miesiecy temu i cie znalem a ty sie uczyles grac qrwa od idiotow takich jak ty i jak pamietamk to byles najwiekszym lizodupem na serwerzem i najwiekszym nOObem. Prosze cie tylko abys podal swój nick na nowym serwerze. Nic wiecej. Kogoś nazywales dzieckiem - ty jestes dzieckiem i jak dobrze pamietam to masz dyslekcje i jestes tłuściochem a dzieci w szkole od dawna sie z ciebie wyśmiewają i przezywaja ( bez obrazy innych osób przy tuszy) . Z kond to wiem? - wiem wiele rzeczy - wiem tez że bedziesz huntowany przeze mnie. Znam cie i dorwe cie!!! |
Cytuj:
Tak Demonic balnazzar to byla moja 2 postac i uczylem sie grac i co w tym zlego bo ie kumam? Ty byles od poczatku za***isty? To tak jakbym pencal z tego ze sie uczyles kiedys chodzic... __________________________________________________ _ @kala No ty jestes ten pro karacz... zgadzam sie z tym ze jestes asslicker ty masz problem do polakow i uwazesz ze szwedzi sa lepsi... dam ci rade www.tibiaswe.com tam jest forum odpowiednie dla Ciebie z tego twojego lizania szwedom dupy i tak nic nie wyszlo bo kikneli cie za pa. ty chyba masz jakies kompleksy moze mieszkasz na bloniach i chodzisz na wisle etc. powiem Ci ze powinies trzymac ze swoimi bo obca i tak maja cie w dupie. ------------------------------------------------------------ Hahaha... nie zostalem kickniety z guildi.... sam odszedlem po tym jak whiffed zabil mi RL qmpla za nic i co dla Ciebie oznacza lizanie dupy? To ze wstapilem do ich guildi (BO MNIE SAMI O TO ZAPYTALI!!!!)?? Chyba ze myslisz ze zanim wstapilem do ich guildi wysilalem sie i prawilem im jakies farmazony zeby mnie przyjeli...? Otoz jestes w bledzie, bo sami sie o to zapytali, wiec daruj sobie chlopcze... A ty jaki miales nick na Nebuli? Moze jeden ze slawnych IC, ktorzy po ,,wygranej" jednej bitwie oglaszali juz price list i wolali ze serwer nalezy do nich haha... Zobaczymy kotku jak Ci pojdzie na new serwie... A co do nicka to wciaz nad nim mysle, nie martw sie na pewno podam go tutaj... |
JEstem pewny ze gdyby nie ty i 2 innych polaczków serwer bylby nasz tylko ze zawsze jakis lizodup sie znajdzie i dojdzie do teoretycznie lepszej gildi akurat ta gildia to byli sami pa ja osobiscie nie przylaczylem sie do twojej gildi chodz mnie o to pytales my pytalismy ciebie czy sie do nas przylaczysz na poczatku...wiesz wiem czemu jestesmy uwazani za gorszych od br bo oni zawsze maja jakis Honor i zostana przy swoich bo nie w ich stylu jest takie zachowanie u mnie i u wiekszosci slawnego Ic masz 0 szacunku...
|
Cytuj:
Eh... ,,u wiekszosci slawnego IC..." dobre sobie... Tak naprawde IC nie mialo zadnych szans, bo w tej guildzie byli (wiekszosc) sami ,,najmadrzejsi" gracze, kazdy wiedzial wiecej od drugiego, jeden byl lepszy od drugiego wiec powiedzialem ze nie mam zamiaru byc w wojnie z guildia ktora ma 20 leaderow, a kazdy wymadrzal sie i planowal ta wojne po swojemu. Po 2 DOLACZYLEM DO PHYRS BO SAMI MNIE O TO POPROSILI, WIEC NIE LIZALEM DUPY ZEBY SIE TAM DOSTAC I TO JEST MOJA PRYWATNA DECYZJA DO KOGO SIE PRZYLACZAM (ale mozna powtarzac to do znudzenia a inni sa przeciez madrzejsi i lepiej wiedza jak bylo...), bo widzisz trzeba sie jakos ustawic na serwie to raz, dwa ze marzeniami wojny sie nie wygrywa a IC marzyla sie wladza na serwerze i sie przeliczyli, proste... Po 3 smiesza mnie ludzie tacy jak Ty, uwazasz ze jezeli jestem Polakiem to powinienem trzymac tylko z Polakami? Przepraszam ale to juz sa lekko nacjonalistyczne poglady... Na jednym serwie lepsi sa np. Szwedzi na drugim Polacy jezeli chce sie pograc troche dluzej lepiej trzymac sie tych bardziej doswiadczonych graczy, ktorzy nie tylko dobrze rozegraja walki o serwer ale takze czegos naucza, np. jak powinno sie dowodzic na wojnie czy tez wiele innych... U nas raczej jest to niemozliwe zeby byl jeden leader bo kazdy chce byc tym najwiekszym, a tak byc nie moze, jezeli zaczna sie zmieniac te egoistyczne poglady bedzie szansa na to ze wraz z uplywem czasu to my Polacy zaczniemy podbijac kolejne serwery, lecz narazie nalezy bacznie obserwowac dalsze poczynania na nowym serwie i wtedy robic guildie, walczyc o wladze, bic lvle, bo planowanie takich rzeczy przed wyjsciem kolejnych serwow nie ma zadnego sensu... ale coz moze sie myle (oby), wiec czekam na rozwoj sytuacji i zycze wszystkiego dobrego we ,,wladaniu" serwerem przed jego powstaniem... Signed, POWERABUSER |
Lupus homini lupus est.
Znasz to powiedzenie ?? Myślę ,że doskonale by do CIebie pasowlay gdyby tylko zamiast wilk bylo Polak. Co do twojej sugestii tak uważam że jeżeli jestem polakiem powinienem z nimi trzymac ,dla mnie ta gra nie jest jedyna zeczy oprocz niej mam Rl . To naturalne , ze nie widzie w szwedach wrogow mimo ze mam z nimi wojny w grze to dlaczego nie moge z nimi rozmawiac normalnie ?? Aha radze CI abys w grze kierowal sie ta zasada :Play 4 Fun. <i nic wiecej... |
New serV
Yo
Chciałbym do gildi 73 lvl Jetorute Julera (postać sprzedana :D ) Skile 90/89 Moje gg:8910379 (mam zebraną ekipe około 30 osób 8o ) Modor napisz na gg chciałbym pogadać :evul: |
@Kala
Swe może i są dobrzy bo wszystko biorą siłą i kłamią na każdym kroku wiem bo przeżyłem wiele takich sytułacji, wpierw sie z tobą przyjaźnią a puźniej jak czuja że są mocniejsi to zaczynaja szukać pretekstów aby zabić albo coś w tym stylu. Swe są przez to silni bo są cierpliwi a polacy nie :( i w tym problem.Polacy to wyborowi gracze, ale równierz musze przyznać ze są i nooby, ale to jest wszędzie. Aha i Swe maja naprawde złe PvP jak sie boją wiesz mi :D Niewiem jak ty ale z takim rozómowaniem to daleko nie zajedziesz, bo nawet ja bym cie za takie gadanie ubił, przez takich jak ty przegraliśmy wojne na Pandori. Mówili Swe są lepsi itp. i wielu sie wycofało a była szansa, wiec dobrze ci radze takie spostrzeżenia i odzywki zostaw dla siebie. |
ty ruthles demonic
ty to wez s*******aj nie mogles ze swoimi ownerami dojsc do porozumienia i wiesz co ci powiem idz pan w c*** jestem na***any ale to co napisales poprostu przesada idz pan w c***
|
Tak jest na kazdym new server
Moim zdaniem i tak nie dacie rady wygrac wojny o panownie nad servem / predzej czy puzniej przegracie .// polowa z was to nobki kturzy nie umia grac
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:32. |