![]() |
Ale się wkurzyłem - kupiłem gre wczoraj dzisiaj zaczynam gre i na 4 levelu polazłem for ronik z tymi co da się nająć dobrze szło i pod koniec 1 godzinnej wędrówki dostałem dc -.-. I trza od nowa :(. A i mam pytanko ja wybrałem Ranger/Necromancer - dobry wybór?
|
@up
Ostatnia z głownych misji - zabić Licha. Super zespol i w ogole. Lich miał już czarne hp....(znaczy życia nie miał właściwie), a tu nagle tytany wychodza z lawy + odnawia sobie cale hp....ehhh przerznelismy, a bylem tak blisko... JEDNO UDERZENIE! to jest wkurzajace. R/N propozycja głównie dla...hmmmm osłabiaczy cełow (poision, curse etc) Edit:sell Golden Water staff(11 water req) 11-22 +10 energy +29hp armor +5 Quick recovery from Crippled! OFFER! ;]]]]] |
Ok to jeżeli można to jeszcze jedno pytanko- W co dawać punkty?
|
night -on sie nie odnowil, on poprostu ma dwa paski zycia.
royal - to sprawa indiwidualna, kazdy atrybut jest dobry na swoj sposob wiec nie pytaj o takie zeczy >.< |
Za ile mozna opchnac (jezeli wogole sie da) Hammer Grip of Fortitiude (lol nie wiem jak sie pisze) +20hp ??
|
up:
Tanio..... 1k max, ale i tak sie nie opłaca...lepiej iść se pobiegać do skrzyń chociaż by w shiverpeak (tym drugim) i tam se potwierać skrzynki... .. |
Najlepiej otwierac skrzynki to w kopalni... zielone przedmoioty ahhh :)
|
mam pytanko moze ktos pomuc mi w misji thundear keep jest prze***ana ciagle albo zabija króla albo padna monki i po druzynie
|
jak padna duchy to calym teamem stojcie kolo krola i nie ruszajcie sie stamtad...... wtedy misja staje sie bardzo latwa. Oczywiscie dwa monki to minimum. Btw. meczylem sie nad ta misja ok. 20 - 30 razy
|
Cytuj:
|
@R/N Swordmastery?
BTW w co uznasz za stosowne. |
Dam wam kilka porad takich ogólnych:
Ranger - Expertise (Tylko dostępna dla PRimary Ranger), zmniejsza koszt wszystkich skilli (SKILLI, nie enchantów, hexów, spellów itp). Warrior - Strenght (Tylko dla Prim. Warrior) każdy 1 nowy pkt daje 1% Armor Penetration oraz silniejsze ataki i skille Mesmer - Fast Casting ( ---||--- ) jak sama nazwa mówi...szybkie rzucanie czarów Elementalist - Energy Storage ( ---||--- ) Każdy 1 pkt dodaje 3 energii Necro - Soul Reaping (czy jakoś tak, ---||--- ), za każdego zmarłego przeciwnika w okolicy dostaje ileś tam energii Monk - Divine Favor (czy jakoś tak, ---||--- ) rzucając czary lecznicze, pomocniczne itp na swoich lub siebie są leczenie o ileś tam hp (każdy 1 pkt dodaje hyba po 3... czyli mając 10 w divine i urzywając czaru co leczy np. 100 hp to wtedy leczysz 130). W co inwestować ? Zależy kim grasz i co ci odpowiada... mnie akurat tworzenie conditionów i hexów na przeciwniku... (więc gram R/N albo czasem R/Me albo poprostu N/** ). Dobra ide se troche faction zdobyć... :> . |
Cytuj:
|
Jestem już po tym wybuchu, i mam 10 lvl jednak nie mam zwierzaka. Chciałbym beara bądz panterę skąd je wziąść? Byłem w regent valey obszukałem ale nic nie znalazem prócz tych głupich moa birds :( Please help me :(...
|
Dalej sa inne zwierzaki. BTW masz Convice Animal (czy jakos tak) jesli bedziesz mial to w pasku Skilli, to zwierzak za toba bedzie chodzil.
Cholera kupilem z 10 kluczy Miners,a zaden zielony item nie wypadl :( |
Ja mam tylko pytanie... pójdzie to to na P3 600, 256Ramu i karta GFMX4 (64mb; SUX!)?
|
Cytuj:
Więc, zielone itemki wypadają tylko i wyłącznie z bossów, itemki wtedy mają imię bossa ..czyli np. boss nazywa się : "Gorgoth Gralon" to wypadnei ci zielony łuk to będzie "Gorgoth's Short Bow of Forttitude" czy jakoś tak... (zależy od rodzaju łuku, a jest ich troche, oraz od bonusów... ). Ze skrzyni max może wypaść gold itemek albo runa ... . Cytuj:
Nie ma szans... mi ledwo chodzi na GHZ 1000, 256 ram, Ge Force 2 MX 100/200 ... tnie sie na medium detalach że kamera przytnie 2 razy w czasie obrotu o 360 stopni na 0,1 sekunde ... Współczuje ale sobie nie pograsz ;( ... im So SAD ! |
Thx... :/
Kurde u mnie w biurku leży cieplutki Pentium4 1,9ghz... tylko płyty głównej nie ma... Jak się uda zdobyć zastanowie się nad GW... z tego co naczytałem się w tym topicu, oraz nasłuchałem od kumpla to piękna gra... |
Witam ! OStatniio Zrobilem W/mo Nie Wiem czy TO Dobry Wybór NApiscie . Mam Pytanie sprzedaje ktos moze jakies dobre swordy za rozsądną cene ?? Jak Cos To Piszice do mnie .. Mój Nick To Zew Shump ... Wiem Że Głupi :p
|
@Avager
Dzienki ;] bym wydal fortune na te klucze BTW w Temple of Ages mozna kupic klucze: Jeden za 750gp drugi za 1.5k...Pierwszy do FoW, drugi do Uw? Ciekawe co z takiej skrzynaczki za 1.5 moze wypasc ;] |
Cytuj:
przypuszczam że : Fow: Chaos Axe UW: Stormbow Enternal Shield (crystal shield - jak kto woli) Enternal Bow Shadow Staff (wygląda jak wszystko z rodzaju Enternal, czyli takie jak by kryształowe). Cytuj:
Jak wypadnie mi jakiś max dmg sword... to ci dam (bo po co mi taki syf... za 50 g w sklepie do sprzedania -.- ... no chyba że jakiś gold co idzie w sklepie za 200++ to nie ma mowy, nie daje :> ). Co do W/Mo, na PvE jest najlepszy (znaczy się te misje), ale to też zależy od : Czym lubisz grać... bla bla bla, Tanker, High Dmg, Berserker itp ... . |
Tak btw Warrior Tanker rulez ;]
A Shadow staff jest czarna ;] Ghostly Staff jest tak jakby eternal ;] |
Cytuj:
warrior sux... szczerze mowiac bys padl przy moim buildzie rangera... nawet bys mi nie zdjol 50% hp. A na uw ranger team (trapping) wymiata... . |
Moze karzdy sie pochwali w jakiej gildi jest ? :)
|
Cytuj:
|
@Avager
A pokonalbys 5 gryfow pustynnych naraz? Nie? a ja owszem ;] Nie jestem damagerem. Mam przyjmowac obrazenia. A na pvp to glownie rzuca sie na mnie Balthazar Aura ;] |
sryy za double post skasowac
|
Potrzebuję osób chętnych do wykonania misji ring of fire jestem nekro/ranger 20lvl europe nick Ojczul Deathblade
|
Jak Już Wczesniej Wspomniałem gram W/Mo . Zastanawiam Sie Jak Zarabiac Pieniądze Tą postacia . Znacie moze jakies szybkie sposoby . Mam 10 LvL (mały ale nowa postac). Jak Ide Na Misje TO za tak JAkby Loot I kase co zbiore jest niecale 350 Gold . :(
Co to znaczy farmic ?? n00b jestem :baby: |
Jak bedziesz na pustyni i kupisz odpowiednie eq i dobierzesz skile to mozesz farmic ;) , teraz jest to trudniejsze ale i tak mozesz zyskac duzo kaski.
|
Farmic znaczy chodzic na potworki samemu (dla kasy)
Moj ranger 12level a dopiero w Yaks Bend jest ;] Bedzie Pokemon Trainerem zapewne (znaczy Zwierzątko ^^) @down nie ma sprawy :) |
Kucze Nie wiele z teog zrozumiałem. Co to znaczy farmic ?? ;]
Sorrki Że To Napisałem Nie ZObaczyłem wcześniejszej wypowiedzi ;p Dzienki NighWalker |
http://img255.imageshack.us/img255/883/17do1.th.jpg
http://img350.imageshack.us/img350/7970/26wv.th.jpg http://img349.imageshack.us/img349/9112/33ju.th.jpg http://img313.imageshack.us/img313/5018/45fl.th.jpg I wszystko jasne. Hunt na zielone itemy plz ;] Jeszcze żaden nie wypadł ale to kwestia czasu. Build zasłoniłem, bo nie mam zamiaru ułatwiać wam sprawy. Dziękuje ;] |
Help
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć z kąd wziąść jaki KEY z pudełka gry?? PLIZ HELP !!!
|
Cytuj:
Jak otworzysz pudełko będziesz miał w nim karteczke... Guild Wars na czarno napisane... i dookoła będzie do otworzenia... znaczy się oderwania (dziurkowane miejsca) oderwiesz to... i masz w środku kod... . |
A ja mam taki problem... mam 13 W/Mo w Yak's Bend, dotychczas oprócz questów głównym moim sposobem expienia było expowanie na Charrach koło Piken Square, ale teraz wiadomo - nie dają nic doświadczenia, Stone elementale nie wchodzą w grę bo walcze axami, które mało im robią, a z kolei one są wyjątkowo upierdliwe... hydry, pojedyncze owszem, ale aggrując jednego przyjdą jeszcze dwie i patrol elementali... z kolei summici... są zbyt mocni żeby można było na tym etapie farmić... pytanie... jak dobrnąć dalej ? (oprócz robienia questów, bo ludzie się nei kwapią party robić na tym etapie)
|
up:
Zrób se questa by przejść do następnej misji (jest tam jakiś quest... ) albo idź drogowskazami ... Aha, Axe nie mają nic wspólnego w co walą -.- ... może masz poprostu kiepskiego axe'a (czyt. Nie max dmg). |
@up wiesz mi, że mają przeicież jest cośtakiego jak np. +7 armor vs shlash damage
Nikt nie pochwali mnie za zdjęcia :( |
Avager: http://img373.imageshack.us/img373/2176/axeaxe7mj.jpg
W niektóre gargulce wchodziło mi około 100 dmg A w summity elementale po 20-50 Chodzi ci o borlis pass? _________ Nightwalker cudne zdjęcia ;) |
Zabiłem już 8 razy bossów solo, a ani razu nie wypadł nawet fioletowy item. :(
Jak często wypadają zielone? BTW teko builda opracowałem w 3 dni :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:55. |