![]() |
Cytuj:
|
Hej no a co z gościem <nie pamiętam nicku> który stał na mostku z podpalonym mieczem(fs?), i stojącym obok sorcem? To jest to... n/c, nawet wyróżnienia nie było, naprawde nie rozumiem jak Wy to ocenialiście? A moze zdjęcie było za dobre?...
|
Cytuj:
|
Autor zdjęcia: Maglelf, str.13. Widzocznie chlopy sie za mało napracowaly, ale co to Was interesuje? "Plastelina górą".
A ty modek okres masz czy co? Gadaj jak człowiek do człowieka z jakimś szacunkiem i nie usuwaj postów. Chyba że inaczej sie wykazać inteligencja nie potrafisz. |
Cytuj:
Przyznam, ze zdjecie Maglelfa jest dobre(bylo wiele duzo gorszych), ale zaloze sie, ze wiecej przy swoim zdjeciu napracowal sie Pablosso. Zreszta chce zwrocic uwage na dosc istotny szczegol: to MY fundujemy nagrody i MY wybieramy kto je otrzyma, widocznie NASZYM gustom spodobaly sie bardziej te zdjecia, ktore wygraly. A nastepnym razem rzeczywiscie zrobimy tak jak MatKus w jednym poscie napisal, po prostu przepijemy ta kase zamiast zrobic jakis konkurs i nie bede przynajmniej musial czytac jak to wszyscy zbulwersowani sa. Zalozcie wlasna strone o tibii i zoorganizujcie wlasny konkurs, jak tak bardzo sie wam nie podoba. ZAWSZE bedzie ktos kto przegra i ZAWSZE tych przegranych jest wiecej niz zwyciezcow. BTW to Pablosso nie uzywal plasteliny przy swojej pracy tylko plyt gipsowych, gipsu i jeszcze paru materialow(co opisal w ktoryms poscie). Jakby dostal te nagrode kto inny, to znowu inni ludzie by marudzili, ze sie nie znamy i zle wybralismy, dlatego mam gleboko gdzies te wasze ujadnia. :) |
Nie ujadania, tylko moja opinia. Nie musisz jechać po każdym kto coś napisze, miałeś za mało miłości w rodzinie? Maglelf masz najlepsze zdjęcie. Peace
A tak wogóle to sie przezwyczaiłes chyba ze same kajtki tu pisza to jedziesz po nich >.> Żal mi Ciebie. "Zreszta chce zwrocic uwage na dosc istotny szczegol: to MY fundujemy nagrody i MY wybieramy kto je otrzyma, widocznie NASZYM gustom spodobaly sie bardziej te zdjecia, ktore wygraly." A ile zarabiacie na tej stronce? :evul: |
Cytuj:
A co do okresu to radze sie doedukawac, gdyz tzw. okresu dostaja tylko kobiety. Dodatkowo nie mam pojecia co ma okres do tego? Nie uczyli cie w podstawowce na WŻR(lub odpowiedniku tego przedmiotu, bo zmieniaja czesto nazwy) co to jest okres? Bo nie rozumiem jaki on ma zwiazek z tym, ze robie to co do mnie nalezy(np. usuwam posty ludzi, ktorzy nie potrafia nawet wyedytowac posta) i z tym, ze odpowiadam na twoje bezpodstawne zarzuty. Cytuj:
2. Nie powiedziales nawet o kim mowisz, jak juz kogos chwalisz to wypadaloby wiedziec przynajmniej jakiego ma nicka. 3. Nie przedstawiles w swoim pierwszym poscie ZADNYCH argumentow dlaczego praca, o ktorej mowisz jest lepsza od tych, ktore wygraly. 4. I jeszcze masz pretensje do tego, ze ci odpowiedzialem? Dla mnie twoje wypowiedzi sa na poziomie pierwszego lepszego 12 latka, ktorych pelno pisalo przed toba. A co do tego tekstu o milosci to ostatnio takie cos slyszalem w przedszkolu spory kawalek czasu temu, wiec prosze nie przynos takich tanich i dziecinnych tekstow na to forum. Dodatkowo moj post jest takze kierowanych do tych wszystkich, ktorzy to pisza tylko jak to my sie nie znamy i ze nie potrafimy wbrac zwyciezcow. Cytuj:
Cytuj:
|
O widze że sobie jednak radzisz, twardziel z Ciebie, i O DZIWO ! Faktycznie nie głupi ! ;) Szkoda tylko że taki wredny i zamiast normalnie gadać zacząłeś mnie jechać, agresor :evul:
Więc jeśli moge juz podac argumenty to prosze: Maglelf ma niezłą fotę ponieważ: - musiał znalesc odpowiednie do tego miejsce, co wcale nie jest proste - i nie jest to zwykły podpalony kijek, lecz prawdopodobnie oblany naftą bądz czymś podobnym - "doróbki" sa znikome, dodaja tylko jakosci zdjeciu - pomysł jeden z lepszych - zwróć uwage na mape, oni faktycznie stoja na moście ;) Czy teraz odpowiesz jak człowiek czy znów stwierdzisz ze to glupoty? Wykaż troche człowieczeństwa prosze? Bo ten topic został stworzony własnie do tego by ludzie pisali co o tym mysla, nie wiesz tego? :evul: A niby administrator B) |
Cytuj:
Zostaly zgloszone 132 zdjecia i gdyby bylo nas stac na to, to bez problemu wybralibysmy conajmniej 20 naprawde dobrych zdjec, ktore zasluguja na nagrode. Niestety mielismy tylko 2 Premium Accounty, potem sie zwiekszylo to do 3 nawet, co i tak jest niezlym osiganieciem jak na strone, ktora jest sponsorowana i mamy problem z wyciagnieciem kolejnych serwerow, a co dopiero kasy na konkursy. Niestety to jest konkurs w ktorym zwyciezce wybieralo jury(w tym wypadku modkowie), a jak powszechnie wiadomo to gusta ludzi sa rozne. Nam akurat te zdjecia sie spodobaly, a to ze tak dlugo "obradowalismy" tylko pokazuje, przed jak ciezkim wyborem stalismy. A co do najezdzania, to ty pierwszy na mnie(jako modka) najechales sugerujac, iz zdjecie bylo za dobre i ze nie znamy sie na ocenianiu takich zdjec. To ty tez rzuciles tekstem o okresie, ktory wogole nie pasuje do sytuacji oraz ty rzuciles tekstem o braku milosci, ktory jest na bardzo niskim poziomie. Jak ktos mnie tak atakuje to nie mam do niego szacunku. Cytuj:
ps. Nie posadzaj mnie o czlowieczenstwo... ;) |
Dobra zwracam honor ;) Ale i tak nie musiałeś pisać o moim 1-szym poście "głupoty" :evul: A z tym człowieczeństwem to czy ja wiem hmm.. :evul:
Maglelf, szacunek, twój fs rox! Usuń te posty jak chcesz -.^' Z nudów je pisałem a wiem ze modki to wredne istoty wiec sie droczyłem hihi |
Vanderer pierwszy? 8o
To drugie zdiecie tez mi sie nie podoba :P "-Dziewka za największą ilość osób zaangażowanych w zdjęcie." to zdiecie dałbym do kategori LOL roku :) A reszta moze byc, szczególnie 3 miesce mi sie podoba, za wkład pracy i od razu widac ze to ryneczek na roku jest :) Reszta wyruznien tez przypadła mi do gustu, nie wiem jak innym :) pozdr |
eee ktos mi moze powiedziec gdzie sa wyniki? :baby:
|
na stronie głównej...tibia.pl
|
Cytuj:
PS.A dla zwycięzców gratz ;p |
@up:
Nie problem zalozyc plaszcz. Problem jest zrobic to tak, aby 90% ludzi malo z krzesla ze smiechu nie spadalo ;) |
Cytuj:
I odwalcie się wsyzscy od mojej siostry -,-. To że moje rodzeństwo nie boi mi się pomóc to chyba dobrze świadczy -,- A tak wogóle to większośc ludzi krytykujących zwycięzców robi to nie dlatego, że im się foty nie podobają tylko dlatego, że sami nie wygrali -,-. Gdyby ktoś inny został laureatem to i jego fotka pewnie by was nie satysfakcjonowała -,- |
Cytuj:
NEEEEEXT Cytuj:
A jeśli myślisz, że krytykujemy zwycięzców dlatego, że sami niewygraliśmy, to się grubo mylisz. My poprostu piszemy swoje opinie na temat oceniania i wybierania laureatów przez ową ekipie; po to tylko, aby w przyszłości ich ocena była lepsza i zgadzała się z naszymi gustami XD W końcu bez nas te forum i stronka by niemiały sensu :P Jestem ciekawy jakimi kryteriami kierowało się jury :> |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
coś mi smierdzi :/ były hordy o niebo lepszych prac ale co ja poradze gratulacje
|
Cytuj:
Więc z łaski swojej sam zacznij używać mózgu. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Oto kilka polskich de beściaków: http://www.members.lycos.co.uk/tibiapoland/konkurs.jpg - piękne http://i13.photobucket.com/albums/a265/olodo/Zdjcie.jpg - dynamiczne (choć te bobasy hehe) http://i2.photobucket.com/albums/y29/jajko/Ork.jpg - ehehe, czuj sie jak w domu :) http://i6.photobucket.com/albums/y24...rl/projekt.jpg - odwaga ;-) Fajnei ekw zrobiony :) http://img87.imageshack.us/img87/5153/paccisback0wr.jpg - zdecydowany faworyt number 1, spujrzcie na miecz A co to za problem zalozyc plaszcz dziadka, wziasc kolezanke i stanac obok siebie. 2 praca - no nawet nawet, 2 "egzekwo" tu sie nameczyl niezle, ciekawe czy zachowal :) Edit: Ale pochwała dla peirwszej pracy za pomysł z "niewidzialnością" ekwipunku w tibii, tu masz plusa |
Cytuj:
Jak ja lubie takich ludzi jak ty, ktorym sie wydaje ze cos wiedza, a tak naprawde ich mozgi sa ograniczone do kilku podstawowych funkcji zyciowych i pisania idiotyzmow na publicznych forach. Czy slyszales o czyms takim jak zmienne IP, albo sieci po pareset osob? Czy chociazby kafejki internetowe. Wiec przestan myslac tak bardzo ograniczenie jak teraz, jesli masz zamiar wypominac cos komus takiemu jak ja. Wracaj do piaskownicy synku. Cytuj:
Kierowalismy sie prosta zasada, jak nam sie cos nie podobalo to odpadalo. Poza tym pragne cie uswiadomic, iz ten temat jest do pisania opini na temat zdjec, nie na temat tego jak ocenialismy. Wiec trzymaj sie tematu. |
Cytuj:
Proste :P ukryjesz IP i niegłosujesz, bo nie będzie można go wykryć. Zmienisz IP masz bana od gmów na tibii za dzielenie konta z kimś innym hyhyhy Cytuj:
A kafejki....przecież dużo osób używa kafejek, którzy pewnie swoje głosy już oddali, co prawda niektórzy stracą możliwość głosowania (ktoś inny przed nimi), ale to mały promil z całości. Chodźby ktoś obskoczył kafejki, dajmy na to że 100kompów, zyskał te 100głosów, jednak koszty też by jakieś poniósł :P jak wiadomo kafejka za free nie jest hyhyhy Cytuj:
Cytuj:
Bo ja napisałem swoją opinię, z małą sugestją co do kolejnego (jak by był) konkursu. Po czym ty skomentowałeś to, iż mam Cytuj:
Niewiem skąd pomysł na taki komentarz miałeś, może zdenerwowało cię Cytuj:
|
Cytuj:
w tibi nie dostajesz bana za "okazyjne" zmienianie ip...choćby siedzenie w kafejce, bo nie wierze, że Cipsoft jest aż tak głupi, żeby nie wiedzieć, że ludzie chodzą do kafejki, mają zmienne ip lub grają u kolegi...ale jeżeli Ty kończysz grać na jednym ip, zaraz włączasz się na innym, a potem następne to jasne, że dzielisz z kimś konto =\ |
Cytuj:
No a komu by się chciało zmieniać IP i zakładać nowe konta :P Pewnie każdemu XD No to była by następująca zasada...użytkownik bez 100 postów nie ma głosu ^^ i już by wszystko było ok :P Pewnie zaraz nasuwa się wam pytanie "A czemu inni by nie mogli głosować ?" Otóż dlatego że do prawa gosu trzebabyło by sobie zasłużyć ^^ więc tylko śmietanka by głosowała....ludzi którzy wiedzą co tu robią XD |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Masz zamiar dalej wychodzic na idiote, czy sobie dasz spokoj wreszcie? (widze ze edytujesz posty, wiec jedziemy dalej.) Cytuj:
Cytuj:
Co do moich nerwow to sa one dosc mocne. I nie ponosza mnie zbyt latwo. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Niczego nie zmienilby fakt gdyby np. zostalo wybranych 50-100 osob z forum, ktore moglby zaglosowac. I tak by sie pojawialy posty ludzi "dlaczego praca X, a nie praca Y, przeciez ona jest lepsza!?". Z tym szczegolem ze doszlyby dodatkowe posty "dlaczego on mogl glosowac, a ja nie?". Wiec to rozwiazanie jest takze bez sensu. Cytuj:
Poza tym jak juz mowilem, dla zdolnego programisty to zaden problem napsiac program, ktory robilby to za niego. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
A to że robię błędy w pisowni to mały szczegół :P nie moja wina że polskiego nielubiałem nielubię i lubić nie będę ^^ wole przedmioty ścisłe.. Cytuj:
Cytuj:
Nie widzę sensu komentowania reszty ^^ ja wiem swoje ty wież swoje XD i chyba nikt tego niezmieni :P |
Cytuj:
Cytuj:
|
Gdzieś w gazetce HUNTED czytałem kiedyś, że ktoś dostał bana, bo jego dziewczyna zalogowała sie na jego postać i troszkę się nią przeszła, bo kolo dał loga w jakimś kijowym miejscu.
Coś w tym stylu to było, więc skąd miałem wiedzieć że trzeba się aż tyle napracować aby bana dostać ^^ Sprubował bym z tym nawet :P ale szkoda resztki wakacji XD na oczekiwanie aż ban zniknie hyhyhyhy |
Cytuj:
Ale jak już - był to Cachero [calmera], miał kicka na demonach i jego dziewczyna (ta z gry) z innego kraju sie zalogowała, przeszła gdzie indziej i sie wylogowała. Ale z tego ca zauwazyłem - unieważliwili mu ten ban. i dobrze, przynajmniej mam od kogo kupywac ekw po cenach przed upd xD |
Cytuj:
Cytuj:
|
lol
Ja wam powiem że to zdjęcie(to co pierwsze miejsce zajeło) niebyło śmieszne dla mnie ,ani dla żadnej osoby którą znam.Wow,macro user,dla mnie to niejest śmieszne bo widze takich 10 razy na dzień.Ja miałem fajny pomysł na zdjęcie,ale niemam aparatu cyfrowego.Niepowiem wam co chciałem zfotografować bo bym pewnie bana za to dostał ^_^.
|
Cytuj:
|
@up
To proponowałbym poczytać regulamin. A ci co piszą dwa posty pod sobą dostają ostrzeżenia, ale nie zawsze moderator skasuje tego posta. W Twoim przypadku niestety został skasowany. |
Cytuj:
@Raul: ok,zwracam honor ;] |
Jeszcze kilku osobników typu Tajemniczy Kolo a juz nigdy nikt sie nie odwazy zrobic konkursu na Tibia.pl ... a wtedy free pacc bye bye...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:21. |