![]() |
@up
nie wiesz to sie nie odzywaj evul mastah -.- zostalem zbanowany za to ze wzielem se kolegi nick a ktos chcial zebym zostal zbanowany i tak to sie stalo ;p |
Cytuj:
|
Losari... NIE OSZUKUJ bo to nie byla ta akcja -.-
To byla jedna z wielu :) |
Scorp a tak wogule to fajnie wiedziec ze jestes z Bialego ja ucze sie w II LO w 3 klasie. Prawie wszystkie smerfy sa z bialego. Musimy kiedys pogadac B)
|
Jakie smerfy? ;/ nie jestem zadnym smerfen;P ja jestem z 3gim -.-
|
Smerfy to gildja na furorze kturej czlonkowie sa z bialegostoku
|
Aaaaa :p To Czyli Smerfy Rox
|
Pewnie ze smerfy rox. Najstarsza i najuczciwsza gildja na serwie bez zadnych protektów od jakis zasranych dzieciaków z duskines zadnych thiefów zadnych PA. Kiedys wylotowalem z nimi na hydrach w 6 godzinek 3 rh bohy i cala kupe innych gratów a to oznacza UCZCIWOSC czyli to czego brakuje dla.... karzdy wie kogo
|
to wiadomo ze duskiness to 1.dzieci 2.sharerzy 3.pa i wiele innych...
ktos tam ze smurfow zabil spoxstera gz dla nich!! ogolnie dla mnie furora sux ;p moze nie cala ale wiekszosc(jak nie dusk to inne z mniejszym lvl nooby-polacy) ;] Smurfs rox |
Slyszalem iz..
Smerfy podobno ida na nowe serwy;p
|
Ale co sie bedzie dzialo nim odejda :)))))))
Jeszcze nie jeden sie zdziwi scorp zaloguj sie to pogadamy |
Tak czytam to wszytsko i sie zastanawiam czy Duski mysla ze all ppl na furora to debile ??0.o
Nic do was nie mam ,bo nie mialem z Wami problemow na Furora jeszcze ,ale to zabicie Draverika mnie troche zawiodlo ..pamietam jak na froum tibia.com czytalem jak all Duskines Draverikowi "gratzowali" lv a pozniej go uje..zabili ;/ Jestem pewien ze nie dlugo bede next ofiary Taifuna, mam 3 typy....Imargam(szybko expi),Spoxster(tez szybko expi) albo Magrami (ten sam powod).All sa w top 100 w expie na erig.net wiec predzej czy pozniej padna ,bo Taifun nie lubi konkurencji @Sarandiel Powiedz mi tylko jedna rzecz...mowisz ze kazdy padal z Duskow za cos..uhmmm..a wiec nie jest to dla ciebie dziwne ,ze padali all ktorzy byli blisko z lvl do Taifuna ???0.o Mi sie wydaje ze ot nie jest zbieg okolicznosci -.- |
mam wyjście.. lets hack taifun.. niech mi ten h uu j poda gg i zrobi sie dostepny abym ip zobaczyl no to mu ****a wgram tyle robakow i trojanow ze ten noob pewno wejdzie jeszcze do tibi no i mam passy [: a potem o 3 w nocy utani gran hur i jazda po ffach xD
;) sara daj gg taifuna ;) @Edit: Draverik jak chcesz zemsty to daj jego gg :);) xDDDD. |
lol jakie bezczelne podszycie sie pod Czipsa xD!
|
many ma Delet i pisze
Banished: until deletion because of name to fake player identity o co biega? |
Pożyjemy zobaczymy ... Czas idzie lvl Taifuna cały czas rośnie :P Już niedługo mało ludków na servie da mu rade
|
Nie ma ludzi niepokonanych. Karzdy w koncu padnie wystarczy........ hmm o tym puzniej :D
|
Sarandiel fajny outfit - female.
To coś znaczy? lol |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ty to taki mistrzu,najlepszy etc. ta?... jak Cie slucham to spadam z krzesla ... Haker wysmienity... Gracz wysmienity... A na rl zapewne max 12 lat na tibi max 25 lvl i mowisz "free items plzzzzzzzzzzz" |
LOL. Furora to swiat PVP wiec Taifun moze zabijac kogo mu sie podoba.
@Protarus. Nie sadze zeby cokolwiek mialo sie zdazyc. Nawet jesli to jakies akcje noobow ktore niewiele dadza. @Flamers. Nie podoba wam sie to ze Taifun mam lvl i rzadzi serwerem? To NIE wypowiadajcie sie o nie swojej sprawie i tak NIC sie nie zmieni. Gildia Duskiness jest teraz bardzo mocna i NIC ani NIKT nie jest w stanie tego zmienic. @Sir Scorp. Spier*** na ten swoj NON PVP, NIE wypowiadaj sie w NIE SWOJEJ sprawie. Yber. |
Cytuj:
Nie podoba wam sie to ze Taifun mam lvl i rzadzi serwerem? To NIE wypowiadajcie sie o nie swojej sprawie i tak NIC sie nie zmieni. Gildia Duskiness jest teraz bardzo mocna i NIC ani NIKT nie jest w stanie tego zmienic. jak nic nie zmieni? wkoncu Taifun posunie sie zadaleko i moze stracic lizodupów ..MOŻE.. |
mało prawdopodobne?
|
Yber... Chodzi mi o Duskiness ale nie całe, gadałem z Taifun na noob charze, spoko koles... Wiadomo że chce, żeby Furora jakoś sie rozwijala, price listy itp itd... Wiadomo, że szaruje...może teraz już mniej, ale wcześniej napewno, bo wątpie, żeby sam grał i zdobył 127lvl... niemożliwe :) Co do NON-PVP... Wolałbym grać na PVP, ale koledzy grają na NON-PVP, więc też zaczełem :P
Pozdro |
nie cwaniakuj Yber
Cytuj:
a co do ewentualnych zdazen na furorze to jak potezne i zzyte sa Duski to pokazuja ostatnie wydazenia!! A odnosnie nietykalnosci h LVL MS to jak naprawde sa potezni to pokazal to SPOXSTER na 93 lvl "Killed at Level 93 by Neanon and by Infersea" Zauwaz ze jak duski kogos zabijaja to robia to cala chmara i to na lvl prawie rownych i wyzszych od lvl ofiary. A akcja smurfow byla przeprowadzona TYLKO przez 2 MS na lvl chyba 51 i 56 . W dodatku Neanon i Infersea pez problemu zwiali przed poscigiem. Gratz Smurf-Dobra robota |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
zal.pl
Ludzie ( dzieci majace po 15 lat gora ) nie wypowiadajcie sie na temat o ktorym nie macie zielonego pojecia to po 1. po2 po *** wypowiadaja sie ludzie ktorzy nie graja na furora tylko na jakims zabawnym non-pvp.po3 gdybym ja zabil spoxster w ten sposob czyli spam ue nie cieszylbym sie z fraga hueheheh. po4 musieli placic za jego smierc i lizac dupsko zeby dalej grac . po4 taifun bedzie zabijal kogo chce a nikt nic nie moze zrobic . furora owned
Pozdro dla Dusk |
Cytuj:
po 2) asslicker hithxbye |
może go hakną ;)
Cytuj:
chętnie ci uwale twojego noob chara który mówi "3itans blz", dziecko zastanów sie co mówisz |
Cytuj:
Nie gram na Furorze ale gralem... a wiem ze ty nie Czipsu :)... a name mojego Main chara Galaco Shao |
Heh. Sporo od Dusk chyba jest uciekinierami z morgany. Ucielki bo przegrali wojne z Avis. A teraz sami są PA
|
sporo z duskiness to dzieci takie jak spoxster ale juz wam powiem ze mam w dupie ten idotyczny serv i niech sie dzieje co chce oni sie sami wykoncza..
hithxbye |
Cytuj:
|
Van Liden
@Van Liden napisal na forum tibi.com :
Today I leave Guild Because mine Guilds "friend" kicked mine rl Bro with exping place... No coment... And later he lie.... Gz Var cain ya are 0 here u have only rl friend thats why u are in Dusk it isnt fair for rest ppl . I m lvl 103 and i cant do anything because u are Dusk~. I ll Think so for few days situation will be changed . Also I Wanna Thx For nice adventure for mine The Best Brother Fenix'Gru Imargam Sarandiel And rest Coll Guy with Guild C ya all Interesujace :] |
SIema Taifun :D
Cytuj:
To właśnie drugi owner Taifuna :D |
Cytuj:
|
kto by nie wiedział <.<
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:44. |