![]() |
Hihi.Hetmana sie nie szanuje kwoli scislosci.A na ta partyjke to ja jestem chetny.Moze jakies mistrzostwa Azury(o kaske :D ).
|
Cytuj:
Wiesz, jestem za grą w szachy, jak chcesz to możemy na www.kurnik.pl, preferuje gre 10 minutową ( każdy po 5 minut na ruchy ) bo wtedy nie ma szans na oszustwo ( np. przeciwnik używa jakiegoś szachmastera2005 czy innego kurestwa ). |
Sf rzadzi taaaaaa ?
ciekawe do kiedy ?? slyszalem ze chcecie opanowac caly serv............. i chcecie roz***ac wszystkich co wam przeszkadzaja .................. hueheheh ciekawe czy wam to sie uda .............. czas pokaze................ |
Czas pokaże :)
|
Silent narazie guruje!!!
Najbardziej co mnie zdziwiło to to że wanted zostaje powoli wykanczana przez silent.Dziwne dlatego że ludzie z wantedu mają o wielel lepsze skile i wieksze levele niż ci z selient.A najbardziej zdziwilo mnie to że draz zostal zaabity.Uważal się za takiego którego nie może nikt zabic, a jednak.Ludzie z silent force powoli wykończą wanted.Wielkie GGGZZZ dla silent!!!!!!!!!!!!!!
Wanted ma za duże o sobie mniemanie!!!!!!!!!!! |
Popatrz ile osób jest w Wanted, a ile w SF, do tego dodaj Flugorna i inne shity. To będziesz wiedział jak to możliwe że popadali, a oprucz tego zostali zlagowani.
|
No i fajnie....
A mnie to juz zaczelo pozadnie wqr....iac!! Pieprzeni szwedzi sie rozkrecili jak mogli... Gram na tym serwie juz troche czasu.... i wiem jak bylo wczesniej.... a to ci sie dzieje teraz to sie w pale nie miesci!! Stoje sobie z kumplem nad jeziorkiem skillujemy sobie spokojnie a tu wpadaja jakis dwuch palantow (czytaj szwedow) i zatlukli mi kumpla i na mnie sie zucili..... i mialem oddac im armora... ale nie mialem na sobie... wiec powiedzialem ze mam kase w dp no to za mna polecial jeden do dp i musialem placic bo by wrocili po mnie...
Malo tego w ciagu dwuch dni juz ze 4 razy podjezdzalo do mnie po 4-6 kolesi... Naszczesci jakos z tego wychodzilem ale kurde wszycy to byli szwedzi!! Boze co to za narod!! Pier....ć szwedow!! Ludzie trzeba zrobic z tym pozadek!! Przeciez tu sie grac nie da!! |
Cytuj:
Zgadzam sie z toba szwedzi to .............. zstarcielm jush 40 k na smzatach jak tak dalej bedzie przenosze sie ze z***anego serva |
Wlasnie tez nad tym mysle ale szkoda mi chara bo wlozylem w niego troche czasu i nerwow...
|
Moze tak podanie np nicki?
taka gadka " podeszło 3 kolesi i na pewno to byli szwedzi - bo oni sux a szwedzi tez sux " to jest pomiedzy określeniem śmieszny a zalosny Swe ownz :D |
Cytuj:
A pan Fire Stalker to szwed i wiem to na pewno bo jakis czas temu ja zatluklem jego kumpla za to ze zatlukl mojego zarzadal ode mnie miecza... Poza tym czytaj uwazniej posty bo pisalem ze podeszlo do mnie dwuch kolesi nie 3... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
xD ASuhauShuAHSuaHSuaHSaUSHaU :D Naiwniaki :baby: Pay me Now! I am from Sweden! Armor! Now! or I kill You :D Czekam na kaske i armor ;) Edit: @AnthraX_ Nad jakim jeziorkiem sobie skillujesz z kumplem? :D (wystarczy ze podasz okolice;)) Wpadne bo ostatnio biede klepie :) |
Annihilator zrobiony :D
Zordan Storm, Jimmy (Xajaki), i ja :] Abu Loppez nie mial niestety tyle szczescia ale misqa wyciagnie next razem... Cheers~ Polli~ |
Cytuj:
BTW Co to ma wspolnego z naiwnoscia?? Cytuj:
|
Cytuj:
Gtz!!! :cup: |
Gratki chlopaki anni, a Abu zrobi nastepnym razem :)
|
GZ PollBull, Zordan Storm, Xajaki.
GZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZ GZGZGZ
PollBull, Zordan Storm, Xajaki. KONDOLENCJE: Abu Loppez B) [ 3x nieudany ale za 4 x na pewno zrobisz i wezmiesz swojego pluszaka :D ] B) |
Hoho.Sf rosnie w sile.A co do tych szwedkow.Nie mozna oceniac calego narodu po kilku typach.I nie tylko swedzi, niestety, wykorzystuja slabszych i ich prace.A przenoszenie sie na inny serwer to tylko strata czasu wlozonego w tego chara.Juz zeus mowil na ten temat.Powinnismy sie zmobilizowac, anie jak mowi ten dupek cors (ktory ma troche racji) plakac na forum.Moge zalozyc gildie w ktorej beda wszyscy low levele ktorym sie ten obrot spraw nie podoba.A gdy juz bedzie nas wystarczajaco duzo nic ani nikt nas nie powstrzyma, zwlaszcza ze jeszcze jest wanted.
@ zeus A co do tych szachow to bardzo chetnie, bardzo chetnie na kurniku i czas tez moze byc. A ten programik to ja mam w glowie :D Wez napisz do mnie jak bede na gg to zagramy ,albo podaj swoje gg. A co do tych mistrzostw azury to zastanowcie sie nad tym bo to taki fajny pomysl, moze trza napisac o tym na forum ogolnym. |
Cytuj:
Juz napisalem ze nie wszyscy szwedzi sa jacy sa ale naprawde wielu jest zwyklymi gnojkami i mam podstawy zeby tak sadzic bo na wielu serwach (jezeli nie na wszystkich) szedzi sa ze tak powiem malo popularni:) i to nie dla tego ze sa mocni ale dlatego ze sie zachowuja jak gnojki i zeruja na slabszych... Zaluz ta gildie a bardzo chetnie sie do ciebie wkrece :] |
Cytuj:
BTW Kiedys sie dowiesz, bo mnie sie niechce tego tobie tlumaczyc xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
re up
Co racja to racja, cierpi na tym w sumie cala Azura, nie ma to, ze DoF nietykalny czy cos bo chyba juz nie ma takiej osoby, ktorej by nie zabili kogos bliskiego, mi juz zabili 2 osoby z rl i pare osob znajomych z Tibii. |
Dec 08 2005, 06:05:17 CETKilled at Level 65 by Drazharm and by Palli from the past
|
Cytuj:
Adi Gotti Dec 08 2005, 13:49:50 CET Killed at Level 126 by Dowir Da'Loy and by Exmind Zuremi Dec 08 2005, 13:49:16 CET Killed at Level 115 by Exmind and by Hawek |
takie zycie trza probowac gdyby nie dobre macro xajakiego i nitrosa to by padlo paru:P
|
Drago~~ nie lepiej by bylo gdybyscie poszukali jakis sojusznikow??
Moim zdaniem Wanted jest narazie na straconej pozycji(takie jest moje zdanie). |
Cytuj:
Wszyscy wala drzwiami i oknami |
kurde niby tyle się dzieje na Azurze a ja nigdy nie mialem szczęścia tego widzieć, może kiedys 50 lvl :P
|
Cytuj:
|
Nowe głosowanie:
Dlaczego Cors Enta wywalono z gildi, a w commencie na stronie ma napisane "sh*t happened" (ale się podnieciłem, co? ;)): a) "Wewnętrzne sprawy gildii" - zbieg niefortunnych zdarzeń doprowadził do smutnego rozstania. b) Cors Ent odszedł sam - poczuł, że jest na tyle fajny, że nie potrzebuje już Silent Force. c) Taktyka - nie wiem, "stratedzy wojenni" na pewno coś wymyślą. d) Wywalono go z innego powodu - można się podniecać bezpodstawnie, że szwedzi zaczęli eksterminacje (głupota to głupota, oczywiście głosującego, nie szwedów, ich rozumowanie nazwał bym raczej idiotyzmem), nie lubią Corsa bo ma brzydki outfit etc. Głosowanie uważam za otwarte do czasu kiedy w opisie Corsa Enta pojawi się "retired". Btw. Moim zdaniem Wanted powinno wykorzystać czas kiedy SF nie chce Corsa i zrobić mu kuku. Taka mała sugestia. W końcu okazja znalazła się jak znalazł. EDIT: @Down Czemu mówisz, że masz nadzieję, że Szwedom nie odbije? Mi się wydaje, że jakieś powody takich obaw muszą być. Ciekawe jakie. |
Jak szwedzi (bo od czasu do czasu slysze wlasnie takie gadanie) zaczna zabijac Polakow z SF to myslisz ze nie zbuntujemy sie?
Kto wie jak bedzie wiem jedno ze jak szwedzi przesadza to bedzie nowa wojna , ale mam nadzieje ze nic im do glowy nie strzeli. Moze i dojdzie do tego ze znowu bedzie gildia złączona ze starych sil allianckich i Azura wroci do korzeni wojny czyli jakby zacznie ja od nowa i po dlugich staraniach szwedzi znowu zostana wyrzuceni bez mozliwosci powrotu. Pisze to bo nie chce zeby oni zrobili nam swinstwo i zaczeli nas zabijac. Jak zaczna napewno sprawy nie zostawimy oni beda walczyli na 2 fronty. |
ja daje d napewno nie lubieli jego outifa!!!
|
Cytuj:
BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH spadłem z krzesła ze smiechu po 1 nie wywalono mnie, a sam wyszdłem po 2 nie wyszedłem bo sie na kogos obraziłem / powyzywałem z kims i nie chce grac po 3 ten opis zdziwił mnie bardziej niz wszystkich innych :D po 4 pewnej nocki nieco za duzo wypiłem i nastepnego dnia rano obaczyłem ze jestem poza gildia i z takim fajnym opisem :D z tego co mi przebłyska w pamieci to chciałem isc do Jackan United- ale nie jestem pewien :D w kazdym razie nie ma mowy o " nie chcianiu mnie przez SF- albo co lepsze moim retired " - od zwykły pijacki wybryk :D ale teorie tego typu wyssane z palca świadcza o tym ze niektórzy naprawde bacznie intersuja sie moim charem - jego gildiami i opisami i do kazdej najmniejszej zmianny kreuja włąsne historie ja tez was lubie B) |
@Up
Starałem się uchwycić wszystkie możliwe możliwości. Trzeba było dodać jeszcze puknt "Nawet największa pijacka gra zaczyna się od jednego łyka", huehue. Współczuję ci, Bóg jeden wie co ty im tam nagadałeś. Btw. Powinieneś się już nie rewanżować butelce. My wiemy, że uczestniczenie w tej wojnie na trzeźwo jest torturą, ale jednak... EDIT: Zła wiadomość Cors Ent. Popełniłeś błąd rodem z podstawówki tj. "Rzadnym". Ha..ha... zwracaj na takie wyrazu uwagę bo wydajesz się być panem ortografkiem. ;) |
Cytuj:
Cytuj:
Tylko, że wtedy trzeba będzie iść znowu po blessy, a nie dopiero ogłaszać bunt, Nosso :] Ja póki co zostaje w jaskiniach, expiąc po cichutku, bez żadnych Mpa i z ciekawością zobaczę pierwszy krok kolegów zza morza :p |
Jak zrobią nam psikusa to tego pewnie pożalują bo Polacy słynną z tego że się nie poddają tak łatwo ;)
Hail _/ |
Odnosnie tego postu o drzwiach i oknach : Ja wejde chocby kominem :D
A pan corsik to chcial robic expansje na nowy serwer.Czyzby cos szlo nie tak? |
Cytuj:
Nie poddają się, ale ich siła drzemie w jedności... a kiedy szwedzi zaczną zabijać polaków utworzą się trzy obozy ? Wanted, polskie Sf i szwedzkie Sf ? ~nowy świat? a gdzie znajdzie tyle emocji co na azurze :P ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:59. |