![]() |
Ja najbardziej bym chciał up~ w piątek :D tak koło 16 zeby sie skonczył :D ale tak ogólnie rzecz biorąc to nie wiem czy i w poniedziałek bedzie (ma byc w okolicach śr - czw, a znajac CipSoft to... :D)
|
Ciesze sie ze bedzie UpDate, chociaz bardziej czekam na nowe servy niz na to... :( a narazie nic nie pisza o zadnych nowych servach!!! X( i co teraz bedzie? :evul:
|
servy beda! czemu? na pczoatku w tibi był ejdne serv, potem 2 itp, az mamy 66. Servy to wskaźnik rozwoju gry (tibi) tak bym to określił, jezeli nie beda powstawac nowe swiaty to tibia stanie w miejscu!! :)
|
@Up
Ja bym wolał jeden serv. Im więcej tym więcej miejsca dla różnego rodzaju plag typu nooby mające zazwyczaj Facc. Powinnen być only Pacc i mniej servów, a więcej pompowania kasy w udoskonalanie Tibii. Taka moja opinia. |
ehhh... taaaa... niestety ale teraz doszło tez sprzedawanie ppostaci na allegro i innych tego typu aukcjach a potem lazi taki 50 lvl "Fri itanz plax?"
Co do servów to MUSZA powstac bo na nie czekam <:D:D:D> :) |
Cytuj:
Nie jestes pewien to zamknij ten ryj -,- i jeszcze jednlo dla ciebie ..i.. |
ludzie! dajcie se siana! jutro mikolaj a ten klnie jak szewc bo robi bledy... drugi mu gada ze ma nie pisac bo podstawowe bledy... topic chyba byl o wew. test servie i spalanej manie/manie potrzebnej na czary... ech ludzie...wyluzujcie troszke! mikolaj! gwiazdka! xD ;)
|
Cisza
W końcu zapanowała cisza i spokój...nie musicie sie na forum kłucić kto ma dyslekcje a kto downa.......dajcie se siana :p
|
profesja
Jak myślicie jaką profesje wybrać teraz na nowych servach.. poczatkową planowałem druida ale jak zobaczyłem wymagania na runy... poczatęk bardzo trudny no ale pozniej ql
jeśli oczywiście te wszystkie wymagania to prawda ;] |
update rox
jak dlamnie update wniesie dużo dobrego teraz knightem bede mógł wiecej razy używać exury czyli mniej UHów będzie szło właściwie prawie nic się nie zmieni ceny run na refugii wachają się w granicach 2,8-3,2k za bp UH i cieżko kupić sam często chodze do sklepu i kupuje po 3,5 a jak kasy nie mam to na solki i bez UH fajnie idzie, najlepsze są nowe grafy ;D już sie doczekać nie moge
|
@ UPUP
Zalezy co lubisz... ja np na nowym servie (o ile takowy pwostanie :D) bede grał palkiem! Spiry sie łamia - fakt, ale dla chcacego nic trudnego, chociaz przyznam ze troche mnie irytuje to ze nie mozna se juz spokojnie potrenic z kolegą bez wydawania góry kasy na spiry :) |
To kiedy ten update bedzie wkoncu?? dzis jutro ??
|
UPDATE ROXXX
Mam nadzieje że Wy zobaczyliście Santa Clause i powiecie gdzie jest :) ;) Fajnie że będą nowe grafiki i servery :D |
Lool nie wiadomo kiedy będzie update!!! Ludzie czy wy niektórzy jesteście głupi??? Przecież nikt nie wie kiedy będzie update więc nie pytajcie się bo to świadczy o waszym mały rozumku
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wydaje mi się że już niedługo nastąpi update gdyż pojawiły się mega lagi i mass kicki :D Współczuje zabitym :confused: Ale co tam. Cieszmy się z świątecznego updat'a!!!
|
Mass kicki na wszystkich/większości światów.
Update się zbliża? ;) |
Up Date !!!!
Zarki update !!! na 90% bedzie update. Mass kicki , lagi .. i wogule strona tibia.com nie dziala :P ... pozatym nie mozna sie zalogowac :D
<edit> zle napislaem adres :P |
Oj tak na haermonii też wywaliło większość ludu i nie da się lognąć
|
[quote=Zaan of Araghoth tiobai.com [/QUOTE]
Nieznam takiej stronki :D Moze moze moze a moze nie ;] |
Jeśli na wszystkich servach są te mass kicki to na 100% juz niedługo będzie up-date.
|
Tak sa mass kicki, udalo mi sie z 5x po nich wbic i bylo wtedy z 10 osobo on-line na servie. Wydaje mi sie ze update dzisiaj wieczorem zawita(albo wczesniej)... niestety... :(:(:(
|
na saphirze zalogowalem sie i zeby ruszyc sie jedna kratke 30 sec czekalem-.- mysle ze update nadchodzi^^
|
Jak to niestety??? To chyba dobrze zer bedzie update. Co do pory to wydaje mi sie ze juz niedlugo nastapi.
|
Albo to Update (mało prawdopodobne, bo CipSoft by o to poinformnował, rozumiecie ty na Demonkach a tu mass kick :/), albo mają problemy. Jak obstawiam przy opcjii 2, ale mogę się mylić.
@down Nie @EDIT A nie mówiłem, all już normal. |
Dziala wam tibia.com teraz :> ?
|
Tibia.com Hula, a na harmonie ni moge się lognąć!!:D
|
Sir Patologia chyba miales racje. Cipsoft ma jakies problemy. Wlasnie udalo mi sie wbic na celeste i co sie okazalo??? Zostalo mi 20hp. Na szczęście jest cos takiego jak exura :D
|
:) juz bym se pograł:D
A i ejdno pytanie, wie ktos jakie nowe terany maja wprowadzic (odrazu mówie ze czytałem temat od początku:D) "słyszałem" ze maja tiquande ulepszyc i z senji zrobic miasto ale co do tej lodowej wyspy to moje wątpliwosci juz ktos w tym temacie rozwiał... pozostaje eszcze tylko sprawa rzekomego ulepszenia tiquandy :D |
lag
ja gram na oytherze zero lagów
|
Miejmy nadzieję, że to jednak przygotowania do update'u. Jeśli były by to problemy techniczne to up może się przeciągnąć w czasie. Żeby tylko Świąteczny Update nie ominął świąt ;) .
Co do nowości jakie ma przynieść up to mi nie przeszkadzają o ile nie okaże się, że Faccom mana rośnie tylko 2 razy szybciej niż teraz (PACC x4). Zrobie sobie maga, przetestuje i będę wiedział czy mi się podoba. |
Czy ktos sie orietuje jak bedzie leciec hp knightowi i jak bedzie mana leciec i ile trzeba spalic many na m lvl????
|
@UP
Ty chyba specjalnie chcesz sie skompromitować. -.- |
Wiem, że nawet święty Mikołaj nie wiem kiedy będzie update ;) , ale chciałem się dowiedzieć od tutorów jak idzie test. Jest dużo błędów? Jaką częśc terenów sprawdziliście? Istnieją jakieś większe błędy które nie zostały jeszcze usunięte? Jak tutorzy oceniają test i jak długo jeszcze (według nich) powinien trwać?
Jeśli te informacje nie są objęte wielką tajemnicą to prosze o odpowiedź. |
Wie ktos juz moze kiedy bedzie update i czy beda nowe servery :P
|
Tak ja wiem. Nie pisałem bo myślałem że nikogo to nie obchodzi, nikt nie jest ciekawy, ale twój post dał mi do myślenia i zaraz wyjawie tą tajemnice o której nikt nie wiem...
Mam nadzieje, że aluzja została poprawnie zrozumiana. Jak ktoś będzie wiedział i chciał to powie. |
Cytuj:
32 Grudnia bedzie update... po co sie pytas zskoro jzu nie jedna osoba sie o to pytal ai nie jedna dostala odpowiedz ze NIEWIADOMO!! Cytuj:
|
Update wyglada ciekawie pod wzgledem grafiki jak i wprowadzeniu nowych zmian dla kazdej profesji.
Polacy ktorzy wybieraja sie na new servy zalecam wybrac "Drugi server PvP Germany" Tak zeby sie zorganizowac :evul: |
Cytuj:
@Edit @Off Ładny mam podpis :) (Joke) |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:39. |