Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Przejmujemy Server (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58306)

Lovah 04-07-2006 04:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Webi
Ja soobiscie uwazma ze jakiegos wielkiego Pa to nie ma, zdarza sie jakw szedzie ale raczej ponizej sredniej :)

To Twoje zdanie ... ja mam inne =)

Serwer niszczą ludzie, którzy bawią się w PK, bo z wywalaniem z cave'a raczej się nie spotykam.

No i zniechęcający jest fakt, że larvy, poh i roty są "publiczne", co początkującym graczom, a także wyższo-lvlowym knightom może utrudnić zabawę na Nebuli.

Sid Domestos 04-07-2006 09:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah
Serwer niszczą ludzie, którzy bawią się w PK, bo z wywalaniem z cave'a raczej się nie spotykam.

A jak ich zabijesz do juz masz lipe :)
Ale nebula nawet fajny swiat. Jak bedziesz widzial PK i bedziesz uciekac a nei walczyc to raczej nic ci sie nie stanie^^

TeRcIk 04-07-2006 14:13

Witam

Odnosnie pk.
Jak bedziecie widzieli jakis wyzszy lvl chetnie zabije jak bede online =]

Pozdrawiam
Tercina~

djmtv 04-07-2006 16:08

no ja tez uwazam ze jakiegos wielkiego pa nie ma :P

tert pomoge przy pk xD

Felini 04-07-2006 17:39

Lizecie dupe tercikowi ;/

Webi 04-07-2006 19:41

Przynajmniej jest slodka:) Lmao:X

Nebulas 04-07-2006 19:50

PK to część (większa lub mniejsza) gry w Tibię. Od kiedy mieszkam w Ankrahmun, czyli ok. 20 dni widzę dziennie max dwóch,trzech PK.
Wnioskuję jednak, że Skulle biorą się ze zwykłych porachunków a nie z zabawy.
Reasumując mój mało interesujący post, Nebula to raczej bezpieczny świat (teraz?)

djmtv 06-07-2006 12:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Felini

jak to domnie to wracaj na Xerena :E bo nie masz pojecia co mowisz xD

Felini 06-07-2006 12:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez djmtv
jak to domnie to wracaj na Xerena :E bo nie masz pojecia co mowisz xD

Gralem na nebuli ;/

djmtv 06-07-2006 20:18

@up
i co wziazku z tym ?

przychodzisz tu i piszesz ze lize dupe tertowi
nie znajac ani mnie
ani terta

i myslisz ze to ze grales an tym servie daje ci prawo tak oceniac ludzi to brawo

chcialem ci powiedziec ze jestem jedyne 6 lat starszy od terta
i naprawde nie musze mu lizac dupy

to tylko o to mi chodzi xD

Seirios 10-07-2006 21:47

Stworzone przez Vanum Hunting Rules sprawują się dobrze, zarówno w przypadku podziału respu jak i stosowania PA.

Co do innych spraw na serwerze... Wspomniani wcześniej gracze, którzy sprzeciwili się Cybe~ czy też Vanum huntuja teraz na polakach. Czesc szwedow nocami szuka latwego lupu na graczach. Slowem bardzo przyjemny server, jednak startowanie od początku tzn. 8lvl może być pracochłonne gdyż pojawia się coraz więcej graczy. :baby:

Powodzenia w grze :D

Trinh~

Koronowany rycek 11-07-2006 02:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Felini

Za to ty Lizałes dupe Armannowi.

Spadl ci włos odrazu msg to armann, lecz niestety, wujek armann juz nie wroci ;*

A cie ujbije na xerenie ;).

Cu Sir Feli.

djmtv 11-07-2006 20:33

arman byl smieszny xD
no i juz nie wroci to fakt

kaapa 17-07-2006 23:43

@Feli

Omg... Jakoś ty kiedyś przyjąłeś Terta do gildii. To ty padałeś za noobowanie, thiefowanie itp, pamiętasz afere z bohami? Ale to nvm.
Tert pewnie już mnie nie pamięta ale gz dla niego :P ładny level.
Wole żeby on trzymał serwa niż kto inny...(swe na przykład)

djmtv 19-07-2006 01:44

@webi
Iscarath Killed at Level 70 by Air'Mage xD!
za to masz umnie duzego +

szkoda tylko ze przez miss click
padl knaak

ale i tak gratz xD

Elmer 19-07-2006 09:55

Cytuj:

@webi
Iscarath Killed at Level 70 by Air'Mage xD!
za to masz umnie duzego +

szkoda tylko ze przez miss click
padl knaak

ale i tak gratz xD

W tej sprawie mam odwrotne poglądy niż ty.
Najśmieszniejsze jest to, że webi poszedł odrabiać dla knaaka lv i padł 2 raz :>

Knaak The Sorcerer 19-07-2006 11:14

wez pseudo rodaku Friido sie uspokoj bo juz mnie twoje najazdy na mnie denerwuja

Air zrobil miss z GEB i za to zaplacil i koniec sprawy, a ze moj net jest jaki jest to juz nie moja wina ...pozatym nie przestane grac tak jak ty bys zrobil retired na 2 lata

wklejaj swoje screeny tutaj i opowiadaj jak wojowales o ten swiat, cya

Elmer 19-07-2006 12:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knaak The Sorcerer
.pozatym nie przestane grac tak jak ty bys zrobil retired na 2 lata

wklejaj swoje screeny tutaj i opowiadaj jak wojowales o ten swiat, cya

Pisz co chcesz, ale to nie ja namawiałem wszystkich, żeby doszli do wojny i spierdliłem po 1 bitwie na danubie. To ty zrobiłeś retired na 1 rok, a nie ja.
Wojowałeś o świat? tak ja wojowałem, a nie jak ty i przyszedłem na gotowe.
Pozatym dlaczego tu wróciłeś? Bo wyjebali cie z Danubii. Tyle.

poldek_p 19-07-2006 19:50

swoją drogą ciekawe dlaczego Swoqu odszedl z Vanum może Vanum sie rozsypuje?

poldek_p 19-07-2006 19:58

swoją drogą ciekawe dlaczego Swoqu odszedl z Vanum może Vanum sie rozsypuje?

Dregar 20-07-2006 01:38

Masz napisane na forum na tibia.com ze odszedl poneiwaz chce zalozyc z przyjaciulmi gildie ktora bedzie zwalczac PA i PK i nie pasuje mu to co teraz robi Vadum, ze beda fer i honorowi, cow w tym stylu

Bjoern Shu 20-07-2006 11:30

O tak Friida ty to jestes normalnie Conan barbarzynca!!!
przyyszedles z kolegami do vdc na kozakow
przyszedl masakratus to uciekalesssssss tak szybciutko
ah moj ty wojowniku :)
a co iscaratha
mwuahahahaha

Btw. Jak ty "wojowales" o nebule to knaak bral udzial w takiej wojnie w jakiej ty nigdy nie wezmiesz udzialu wiec przymknij buzke blz.

djmtv 21-07-2006 19:01

ja chcialem powiedziec ze elmer troszke przegioles mowiac "To ty zrobiłeś retired na 1 rok, a nie ja" bo jak wiekszosc sobie zdaje sprawe knaak walczyl wtedy na danubi (co juz Bjoern Shu zauwazyl) ale co tam elmer zapomnial byl za bardzo pochloniety gra na nebuli xD pozdor

edit
ktos pisal ze Gauwartt'Pulse pekuje
no to mial racje xD
mandan
Jul 27 2006, 02:59:09 CET Killed at Level 85 by Gauwartt'Pulse
no ale z odsiecza pobiegli
hughy, earth, tert, pyrokar i nie wiem kto jeszdcze
Gauwartt'Pulse
Jul 27 2006, 03:28:17 CET Killed at Level 79 by Tert Clawint
and by Pyrokar Aldix

TeRcIk 27-07-2006 04:43

Niewiem dlaczego nikt tu niepogratulowal dla sowiego ktory zblookowal jako pierwszy orshaabala na nebuli a bylo to calkiem niedawno
anyway xD

Gratuluje :)

Elmer 27-07-2006 11:09

Cytuj:

ja chcialem powiedziec ze elmer troszke przegioles mowiac "To ty zrobiłeś retired na 1 rok, a nie ja" bo jak wiekszosc sobie zdaje sprawe knaak walczyl wtedy na danubi (co juz Bjoern Shu zauwazyl) ale co tam elmer zapomnial byl za bardzo pochloniety gra na nebuli xD pozdr

Dobrze dobrze tylko Wojna na nebuli o której pisałem zaczeła się w Maju, a wojna na Danubii w Grudniu, więc przez pół roku grał na przytulnym świecie.
Co miałem napisać napisałem i już nie będe pisał o tej osobie z braku sensu.

Co do Sowiego wielkie gratz ;]

dimi 27-07-2006 14:41

co do nebuli to nienzekam na ten swiat w sumie gra sie tu dosc przyjemnie
a ludzie zachowoja raczej w porzadku
nieliczac jednego "deerdka"
Spotkala mnie taka przygoda z nim zatakowal kumpla z gildi to przybieglismy na pomoc jego atak byl najzwyczajniejszym "PK" no to my go tez zatakowalismy
a po calej sprawie on do nas z watami ze jak my moglismy go zatakowac ze niebedziemy sobie robic na tym swiecie wszytkiego co nam sie podoba ...
Dla mnie to jest Zal
no ale co poradzic niektozy juz sie tacy poprastu rodza

PS dzisaj znowu tez "pk" na guardach

no i oczywiscie wielkie Gz dla Sowqu :)

Diamonic 27-07-2006 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kaapa
Wole żeby on trzymał serwa niż kto inny...(swe na przykład)

Jak widze takie posty to mnie *****ca bierze... ;P No, ale obiecałem, że nie będę wszczynał kłótni więc cii...

Co do Nebuli, ostatnio mało się nią interesuje, bo i tak chyba za bardzo nie ma czym jak się tam nie gra, no może poza Orshabaalem, Sowqu gratz. ^.-

jura 31-07-2006 22:08

jakos brak nowych wiadomosci w watku :P
Zadnych wiekszych wojen... ;)

starysiad 08-08-2006 10:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jura
jakos brak nowych wiadomosci w watku :P
Zadnych wiekszych wojen... ;)

bo serwer jest kontrolowany przez vanum - zadnej wojny byc nie moze. Dwie gildie chcialy sie pobawic w wojne, to oczywiscie vanum musialo sie wpierniczyc

Gallar 08-08-2006 10:30

~Grrr. No niestety, ktoś mi zarzuca linkami do głupich postów z przed miesięcy, a ja sie dopiero po napisaniu posta orientuje co cytuje... do usunięcia..~

Webi 08-08-2006 20:57

predzej bym pogratulowal sowqu lvla ktory mu umozliwil blokniecie orsha niz samo blokanie. W wypadku orsha bloker to jest taka scianka ktora ludzie musza leczyc.
I w sumie jedyne co jest potrzebne to zycie, czyli lvl, a nie zadna umiejetnosc itd itp

djmtv 16-08-2006 16:09

@webi

sprzedales juz chara ? xD

Mahau 20-08-2006 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu (Post 897996)
O tak Friida ty to jestes normalnie Conan barbarzynca!!!
przyyszedles z kolegami do vdc na kozakow
przyszedl masakratus to uciekalesssssss tak szybciutko
ah moj ty wojowniku :)
a co iscaratha
mwuahahahaha

Btw. Jak ty "wojowales" o nebule to knaak bral udzial w takiej wojnie w jakiej ty nigdy nie wezmiesz udzialu wiec przymknij buzke blz.

Co ma Danubia do Nebuly -.-?
Nebula robi sie serverem wylancznie dla kolegów vanum itp
zabili kazia za to ze zabil przypadkiem blacktera [nie wina kazika ze blackter jak jakis noob mu sie pod exori w****ł jak ten siekał denotsa] a po calej sytuacji "20k i jestes wolny" ahahaha a najsmieszniejsza byla rowerzsytka "no dobra twoja ostatnia szansa - 30k i jeses wolny" hahaha owned, kilka dni powniej cybe przepraszała go za ten incydent hahaha lol!

P.S w sobote [19.08] byl najazd piratów na LB podczas najazdu pyro i alpax zabili Voltresa niby ze wyganial z kopy jakas Zezowata marysie [wielka kumpela pyrka hahaha lol :D] a mozna sprawdzic na erigu ze tego dnia wogule nie expil więc nc

czekam na wasze komentarze bo pewnie zrz mnie zjedziecie "mhm vanum supah i love them" lizojd*py -.- a uwierzcie ze wielu ludzi ma juz dosc vanum tylko sie boja im postawic...

Knaak The Sorcerer 20-08-2006 19:47

wojna na danubii czy nebulii nie ma nic do tego

przyszedlem na gotowe, tak to prawda

i to nie ja bylem kto spie***** po przegranej bitwie, ja czekalem do konca, znajomi poszli spowrotem na danubie wiec poszedlem z nimi (dzieki nim wogle tutaj przyszedlem, oni mnie namowili na nebule)

jak wiesz z 5 osobami wojny nie wygram

jak dla mnie Friida jestes best kozakiem z Polski na Nebuli, masz duzo fanow i wlasny temat na tibia.pl "Zycie Friidy z Nebulii"

bardzo lubie ogladac ten temat, bo dowiaduje sie jak zdobyles ten serwer

a tak na serio to ludzie ktorzy cos zrobili dla tego serwa to Koqu,Masa, Shargas, Wicka, Cybe, Vura + paru innych ktorych znalem slabo

Koronowany rycek 20-08-2006 20:46

@topic
Ta to prawda, nebula jest nie do zniesienia a szczegolnie pyrokar ktorego kiedys zabilem za wtaczanie sie i zabierania spawn'u.

Jest to poprostu idiota. Pamietam jak była wojna TS & Divonium a raczej bitwa jedna co przesadzila o wszystkim (14:0). I wtedy pyroookar wielki boss, wyzywal i gardził nami i payment wystawił a raczej hespios.
Placilem- no bo gdzie mialem grac, pvp mi sie spodobalo a na calmere na stare smieci nie chcialo mi sie wracac.

I okazalo sie wtedy ze pyrokar to noob.

@Rowerzystka

Sa to 2 ownerow, bodajze brat i siostra (13-14 lat).
Z tego co wiem, to qmpel na rl ich zna i siostra jest spoko a brat ? a brat to idiota.

Webi 20-08-2006 21:10

a mojego wujka cioci rl kumpel zna knaaka i podobno ten knaak jakis glupi jest :)
to odnosnie rowerzystki.

Co do wojny ts vs. div to bylo to po prostu nieporozumienie, ale zarazem byla to ostatnia wojna na ktora pozowlilo Vanum :d

A co do Vanum to kazdy kto malo wiele czyta forum Nebuli na tibia.com widzi jak jest i oszczedze sobie komentarza :)

Koronowany rycek 21-08-2006 12:34

UP@
Spoko ale to nie zmienia faktu ze rowe to sharer i idiota. ;)

Placisz 20k i jestes wolny muhauhauhuhauha

[ mz ] 25-08-2006 11:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koronowany rycek (Post 945739)
@Rowerzystka

Sa to 2 ownerow, bodajze brat i siostra (13-14 lat).
Z tego co wiem, to qmpel na rl ich zna i siostra jest spoko a brat ? a brat to idiota.

Z wiekiem sie pomyliles, siostra ma 22 lata (;

Koronowany rycek 25-08-2006 11:11

Nie jestem wszechwiedzacy ;)

djmtv 25-08-2006 23:54

to ja zmienie troche temat

vanum sie sypie ?
masakratus zalozyl nowa gildie

slawy : Wickanina , Koqu , Lis Zapinator , Hughy , Shaelion , Pyrokar Aldix

pozdor

spodziewam sie ze dolacza rowniesz sowqu i majqu xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:40.