![]() |
Cytuj:
|
Witam!
Osobiscie uzywalem TBI black ice ale juz nie uzywam i dzieki temu tibia jest taka jakby "ciekawsza" 8o 8o I tez nie uzywam poniewaz kiedys byl restart serva , juz sie skonczyl , wbilem sie i ktos mnie nagle zaczal wybijac i jak sie zawsze wlogowalem to bylem w innym miejscu... Zmienilem passy , i nie uzywam juz TBI bo to jest shit!!! X( X( |
Ja nie używam Tibii Back Ice i uważam, że straszny to shit.
Jeśli chodzi o światło to nie lepiej wziąść opcje , potem grafika i "Advenced" a następnie jasność ekranu na fulla ( oczywiście tylko w tibiiB) ) i mamy prawie taki sam efekt jak w tych wszystkich botach i innych gównach, a nie musimy tracić many na frajerskie "utevo lux", lub nosić torchy;) , albo mieć pod ręką parę Magic Light Wandów... Poza tym jak się sciąga byle co to może to być keylogger (mówie to nie o tbi Black Ice tylko ogólem o tych wszystkich noobskich botach) i będziesz miał/miała po ACC...;( Mnie kiedyś hakneli prawdopodobnie w ten sposób i dlatego nie używam już od pół roku tego typu żałosnych programików...Poza tym jak zapuścisz sobie bota na...powiedzmy na całą noc i jak ktoś się zczai, że masz bota i powie GM'owi to masz bana, lub Delate Account, w zależności od tego ile miałeś/miałaś banów. Doskonałym przykładem jest Wurzel( 215ek na Antice ), któremu za używanie Macro usuneli ACC i teraz nawet się nie wyświetla jak się go wpisze na tibia.com;( Jaki z tego wniąsek? Nigdy nie instaluj na kompie botów i programików do Tibii, a zwłaszcza z podejrzanego żródła. |
Cytuj:
Cytuj:
antywira masz? ( avast?) Cytuj:
Cytuj:
zle mi sie robi, jak czytam posty idiotow. |
Wszystkie te domniemane chacki i straty waszych drogocennych plate setow sa jedynie wynikiem nieudolnosci osob schakowanych. Wchodzicie na strony typu 'free pacc', lub 'mam na imie ola i mam 15 lat zobacz moje zdjecie: http://zdjecie*****'... potem oczywiscie zwalacie na tbi, chociaz zapewne te 15 levele tylko ten bot zrobil, bo sami gracze by sobie nie poradzili. Zreszta, gdyby w tym byl keylogger, to z 80% polskich graczy bylo by bez konta, tym bardziej, ze na screenach roznych h leveli bylo widac w pasku tbi. Dziwne, nie...?
Reasumujac Kto mysli ze to keylogger, lub nie toleruje czegos takiego; niech po prostu nie sciaga tbi i bez problemu, bo przekonywanie osob, ze ich hacki byly wina tego bota jest zalosne.... |
Nyksus jestes idiotą.
Po chuj ten temat.Po chuj taki nnoob jak ty.. i tak tego nie zwalczysz:baby: WIEC PO CHUJ? KTOS CI KAZE TEGO UZYWAC?TO PO CHUJ ZWALCZAć? PIERDOLISZ O CHACKU?CO MASZ DO STRACENIA?SCALE ARMOR?BRASS LEGS?DWARVEN SHIELD?8o TO WEJZ SIE ODPIERDOL OD TBI :evul: |
Oh zalozyciel tematu bez kometarza...... Dziwny jest ten gosc.Pozdro dla TBI!! i uzywajacych TBI!! Czekam na wersje pod 7.92
Cytuj:
NAAB PLX!!! |
Cytuj:
|
Ja jestem ciekaw ile osób by przestało używać bocików gdyby się od razu usuwało takiego delikwenta.
Ja jak znajduje takiego oszusta na Lunarze to zabijam, banuję a potem tępię aż mi się znudzi. Niech się nauczą dzieci fair play. //Xadam |
@up
jeden uzytkownik z innego forum napisal, ze deletneli mu konto za tbi. a to byl jego pierwszy ban. |
I tak tego nie zwalczysz :/. Każdy mówi że nie używa bota a jednak używa. . Jak nie chce sie człowiek męczyć to niech jedzie na bocie ;|. Jednak jest to nie fair play. Nie zmienisz i tak...
|
Cel uswieca srodki..jezlei boci na pkcharze ktory ma zabijac polakow dla mnei jest oczyszczony z zarzutow :P
|
tu próbujecie zwalczać TBI, a na tibia.org.pl prosicie aby autor stworzył nową wersje. I tak więcej niż połowa piszących tu, z pewnością używa botów. Wątpie, że da się to zwalczyć.
|
Cytuj:
nie pierdol używam tbi tibiiauto i *********** i zero hackow wiec mi tu nie pierdol o keyach Pomyśl a nie udawaj debila: Jak by TBI miało keya to ludzie by to ściągali? Nie spleen zhaczyl by 2,3 postacie i ludzie by przestali na to wpadać |
;]
Po Co zwalczać Tibie Black Ice. Jak wiara chce żeby ona była i nowsze wersje żeby byly to niech jest uważam ze bezsensowny temat dałeś:PP
|
Cytuj:
Tibia Black Ice v0.1 (2.41) dla Tibii 7.81- Ściągnięć: 451310 TBI GG 1.9 [Tibia 7.9] - Ściągnięć: 661087 Z tego wynikalo by że Spleen jest właścicielem ~700 000 kont! niezle ! |
@up
Nie Spleen, tylko spleen. |
Cytuj:
Imho kazdy <prawie > pisze : boty sux i nie uzywajcie..a i tak wiekszosc z tak piszacych ma chara po 15h online na bocie -.-' Imho Xadam chodz na Julere kiedys...zrob sobie chara i wejdz po 18:00 do ktoregos cave'u z rotami...po 4 ms/ed/rp/ek 30lvl+ na tibiabotng albo na blackD -.- <bez autoresponda :D> spleen przeszedl na jasna strone mocy,bo cos nie znajduje czasu :( chyba trzeba zakupic ng albo blackd :( |
Cytuj:
Spójrz w ostatnią linijke mojego podpisu. Cytuj:
Ja Ci dam wędkę, nie rybę. PM sprawdź. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
siema
chcialem sie zapytac jak sie sciaga tibie 7.6 czyli ta normalna tibia jak cos to pisac plz bede wam wdzieczny jak wytlumaczycie mi jak sie sciaga tibie a ja sobie potem ja zainstaluje :)
|
Cytuj:
Nic dodać , nic ująć A wy macie jakąś satysfakcję z gry jak botujecie?? |
sciagajcie sobie nadal tbi a zobaczycie temple an rooku ;]
|
Ściągajcie dalej UOSU z downloadu, a zobaczycie puste depoty.
Identyczna korelacja IMO. |
Re:
Dlatego ja używam painta :D
|
Cytuj:
- nie mysl a nie udawaj giertycha ... |
Re:
@up
Jedni myślą że ma, drudzy że nie ma... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Boty, tak jak gumowe lalki powstały w odpowiedzi na zapotrzebowanie ze strony pewnej grupy ludzi. W obu przypadkach są to ludzie, którzy poprostu nie potrafią osiągnąć swego celu w "normalny" sposób. Zamiast ich zwalczać powinniśmy im poprostu współczuć... |
Nei czytałem tego, za zwrot przepraszam pier**lenia, bo w du*ie byliście i gó*no widzieliście : ) Na Torgalu siedze już dłuuugo, więc może ja się wypowiem, bo w tym temacię dziesiąt stron wypowiedzi, to teksty noobków, które plują się "chakneli mi mojego 12 dróida, bo urzywalem tbj!11" albo, że TBI to zuoooo i wogóle szatan, ble i fuj. Noo, to wziąłem pierwsze kilka opinii, bo nie będę sie w to zagłębiać. Masz zamiar mnie pojechać? Oszczędź sobie - wisi mi to, mam Cię gdzieś : )
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nooo, bo Twój 14 druid, to iwul pr0 konto, i jakby ktoś je hjaknoł, to by miał fajne ajtemki. Sorry ludzie, naprawdę żal mi Was, jak przeszkadza Wam TBI - to po prostu go nie używajcie, a nie pieprz*cie o niczym, nic nie wiedząc. @UP No, rzeczywiście, osoby na 120 lvl'u + grają GORZEJ od Ciebie ^.^ I c*uj, że masz niby 105. Każdy może używać, po prsotu kogoś mogła znudzić ta gra i uznał, że bot troszkę mu pomoże. Poza tym skillowanie 200h, żeby zadawać o 3 większe obraażenia jest DNEM tej gry. |
Re:
@up
Nie rozumiem, prowadzimy tu dyskuję o "zwalczaniu", nie chodzi mi o to czy jakby ktoś haknął mojego druida na 14lvl (który obecnie posiada 53) to by miał fajne itemki. Spójrz, kiedy ja to pisałem :) Nie cytuj tekstów, sprzed ~1 roku (?) |
@up
po prostu niczego nie potrafisz uargumentowac i walczyc o swoje. Cellin, ty masz konto na torg? wyslij mi swojego nicka na pm, jak bylbys tak mily. |
ja sam prowadze taka akcja
wiecie co ja robie ?? mowi do mnie kolega hahaha ustawilem bota na noc i mam skile 80/80 a ja muwie nie ty masz tylko bot muwie mu ze nie ma satyswakci i ze w moichoczach to nie jest jego postac tylko postac bota duzo ludzi juz tak nawrucilem |
Cytuj:
I teraz wmawiajcie ludziom, że boty są złe. Mimo tego, że można robić chary na botach, sprzedawać na allegro itp. Jest to prosta metoda, na dorobienie sobie troszkę kaski, żeby coś kupić. Pokusa jest więc wielka. I co teraz myślisz...? Że podejdziesz np. do 50 EK, powiesz mu, że przez TBI może mieć ewul chacka, a on szybko wykasuje bota z pc i zmieni pass'y? Nie sądzę, uważam, że po prostu by Cię wyśmiał i tyle byś z tego miał. No, troszkę się rozpisałem, ale co tam. Tak więc uważam, iż Wasza kampania nie ma sensu, bo większość osób myśli "Czemu ja mam nie używać botów, kiedy farma UHmakerów stojących obok mnie używa...? Czemu ja mam grać fair, jeśli inni nie grają...?". Póki Cipsoft czegoś z tym nie zrobi, to Wy NIC na to nie poradzicie. Pozdrawiam : ) @UP Super, ja Cię w imie Ojca, Syna i Ducha Świętego nawracam na Worda, ewentualnie słownik ortograficzny : ) Bo mam problemy, ze zrozumieniem Twojego posta : ) @DOWN Hhuahuauauh, dobre! ;d |
Cytuj:
btw. w wordzie jest wbudowany keylogger nei odpalać tego!! |
Zwalczajmy tibia black ice..?? Wyjdź i nie wracaj, nie wiem czemu ten temat ma aż tyle postów, ale jak to widzę to się żygać chcę. Widać, że to forum zeszło na psy -,-
|
Cytuj:
bardzo dobre porównanie to ma być satysfakcja z gry ! wędkarstwo to jedne z moich hobby ;) Cytuj:
przyznam się że mnie też kusiło do botów już nawet byłem w dziale download ale jak pomyślałem sobie ile serca włożylem w tą gre i że mogę to stracić (hack/ban) i będzie trzeba zacząć grać od nowa to mi przeszło ;) ps/ zagrajcie w jakąś gre na swoim komputerze z kodami po 30 minutach gra robi się nudna masz wszystko jesteś najlepszy i wyłączasz gre |
Cytuj:
Cytuj:
Technicznie rzecz biorąc "efekt końcowy" będzie ten sam. Ale napewno nie taki sam. Chcesz używać bota? Używaj. Jedni wolą dziewczyny, inni owce... |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:39. |