![]() |
Cholera, albo ja jestem tępy, albo nie wiem...
PRzechodzę 2 kroki i dochodzę do 3 z informacjami, pisze tylko "Print"...i co mam zrobic... |
relog i sup bedzie aktywny.
|
sam na to wpadlem:]
|
podoba mi sie ten supp :)
juz rozdalem numery teraz sprawdzam rozwoj pilkarza ps hoom jak rozbudowac stadion? i jak walnac ogloszenie prasowe? |
Hehe, mi po raz drugi konto zniszczyli :/ Ale zrobiłem nowe i teraz tylko czekam ;)
|
Wlasnie wychodza plus suppa ;d bo wrescie sie dowiedzialem kto na co awansowal (wczesniej jakos nie mialem do tgo glowy :P) no i forma nie zrobila sie taka zla jak to mialo miesiac temu :]
EDIT: a o to moje staty dobrze by bylo zeby kazdy podal swoje :) TSI na piłkarza (średnio): 687 TSI całego składu: 17 180 Średnia wieku: 23 Aktualna forma (średnio): przeciętny Doświadczenie (średnio): nędzny Liczba piłkarzy (bez trenera): 25 Liczba narodowości: 10 |
Supek na forme nie wpływa, a do awansów przydają się programy jak HO, HCP czy HAM. Śmiesznie jest to, że supka mam już ponad 2 tygodnie :D. Właściwie dziś mija 3 tydzień.
[email protected] Aktywacja zamówienia - OrderID 952756 (2/2) 2006-06-02 |
@up
Takie rzeczy masz w programikach-asystentach menadżera... Śr. TSI: 1630 Cał. TSI: 40 770 Śr. pensja: 4235 zł Cał. pensje: 105 888 zł Śr. forma: 5,3 Śr. doświadczenie: 2,1 Śr. wiek: 23,8 lat |
oczywiscie ze nie wplywa ja tylko mowie ze zawodnikom ladnie forma do gory poszla :] a ty zaplaciles za suppa czy nie??
EDIT: z kad wziasc te programy |
Jakbym zapłacił to bym się nie cieszył :D.
|
Cytuj:
anyway: TSI na piłkarza (średnio): 743 TSI całego składu: 15 600 Średnia wieku: 24 Aktualna forma (średnio): przeciętny Doświadczenie (średnio): nędzny Liczba piłkarzy (bez trenera): 21 Liczba narodowości: 8 |
TSI na piłkarza (średnio): 1 264
TSI całego składu: 21 490 Średnia wieku: 26 Aktualna forma (średnio): TAJNE Doświadczenie (średnio): kiepski Liczba piłkarzy (bez trenera): 17 Liczba narodowości: 9 |
TSI na piłkarza (średnio): 1 213
TSI całego składu: 23 040 Średnia wieku: 22 Aktualna forma (średnio): zadowalający Doświadczenie (średnio): nędzny Liczba piłkarzy (bez trenera): 19 Liczba narodowości: 12 |
Hattrick->Społecznośc->Programy
|
hoom:owned
up:ty Jak myslicie wystawic zad napadziora z zad forma czy solid napada z przecietna forma? |
Zależy od boków i charakteru, ale w ciemno stawiam na solida:]
|
to ja od siebie dorzuce cos, co moze sie przydac
Skill Calculator dla juniorow. |
Cytuj:
Zad napadzior z zad forma. Zagra tak samo jak solid z przecietna;] |
zadek jest techniczny a jutro bedzie slonecznie na stadionie w ktorym gram do tego ma zad podania
a solid ma all do dupy |
No jak tak to wystaw zada, niech spokie im zady!
|
Osobiscie zaczalem kilka dni temu, jestem prawie zielony w tym. Jak narazie przegrałem pierwszy ligowy mecz 5:2, w trakcie którego mój jeden z najlepszych obrońcow doznał 2+ kontuzji. Następnie wygrałem sparing 5:0 wystawiając co gorszych na murawe nie ryzykując kontuzji, a teraz jest 80 minuta mojego drugiego meczu ligowego, jak narazie wygrywam 5:2 i jest ciekawie.
Rozegrane mecze: 2 (3 trwa) Miejsce w lidze: 4 |
Spoko, kolejna wygrana, 6-0 :D. 9 zwycięstwo z rzędu i 2 gole mojego najlepszego napastnika, który zmierza po koronę króla strzelców.
|
5-3. To chyba już piąta wygrana z rzędu. Za tydzień ostatni mecz z serii łatwych. Ostatnie 4 tygodnie sezonu będą kluczowe, gdyż gram z liderem i wiceliderem. Najważniejsze jest to, że gram z nimi u siebie. U siebie jestem jak narazie odniosłem 5 zwycięstw na 5 meczy i strzeliłem 37 bramek przy 5 straconych ; )
|
wygrana 2-1!!!!
od 3 meczy przegrywalem wreszcie czas na wygrana :D ale... moj lewy obronca zlapal red kartke i tak na next mecz mi sie nie przyda :) w kazdym razie nie jest zle bo 1 mecz z ta druzyna przegralem 1-0 dj:tak jak powiedziales tak bylo skopal im zady i strzelil gola :P tak na marginesie 2 rezerwowych strzelilo gola :] awans z 4 na 3 miejsce za tydzien mecz o wiceliderstwo w lidze :] |
wygrana 4-1!!! :) i awans z 4 na 3 miejsce :)
|
Wygrana 5-0, mecz na 31.5 gwiazdki i hattrick najlepszego strzelca, ktory ma juz w tym sezonie 12 bramek i przewodzi w klasyfikacji strzelcow:)
|
Arfghhhhh... Przegrałem 4-0... Muszę się bardziej postarać.
|
Wygrana 6:0:) za tydzien mecz z liderem moża uda mi się doprowadzić do małej sensacji zobaczymy:)
|
zobaczylem mecz dj i... czyzby 6 liga?:P
|
6:0 do przodu, 27 gwiazdek ;/ +1 dla napastnika. Generalnie niezle, ale moglo byc lepiej. Wazne, ze nowe nabytki sa faktycznymi wzmocnieniami, a forma druzyny wciaz rosnie. Zobaczymy jeszcze jak bedzie z tym awansem ;]
|
No właśnie. Jeśli chodzi o gwiazdki ; ) 31 gwiazdek : ) Poprawa o 1 gwiazdke z porownaniem do ostatniego spotkania.
|
6-5 (!) z Liderem! Pieknie zagrał mój najlepszy wychowanek, ustrzeliwszy hat-ticka! 2 miejsce, ale jakoś nie ciągnie mnie do 6 ligi (większość moich kumpli, wygrywających w cuglach ligi, turla się w dołach tabeli...
34*, niestety mój kandydat na Króla Strzelców zagrał jak patałąch i nie strzelił gola. |
Zakupilem sobie dodatkowe wsparcie: moze grac zarowno w ataku jak i w obronie. Powazne wzmocnienie, na bank bedzie sporym zagrozeniem dla lidera i Wolves:)
|
Ja mam dylemata... awansować do 6 ligi, by okupować dol tabeli, czy zostać jeszcze na sezon w 7 i wzmocnić się.
|
Ja bym się zastanowił czy więcej zarobie gdy zostanę w lidze, czy moze przy awansie (więcej kibiców). Ale pewnie lepiej zostać po ostatnich zmianach, gdzie nastawienie fanów ma duzy wpływ na frekwencję podczas meczy.
|
Cytuj:
|
Wpływy od sponsorów nie są znów takie wielkie. Zależy do jakiej ligi trafię, bo po prostu nie chcę z hukiem wracać do 7 ligi...
|
@up wg mnie powinienes sie troche zastanowic :D moj rl qmpel awansowal do 6 ligi ( w 7 jezdzil z kolesiami jak chcial) a teraz jest na ostatnim miejscu w tabeli i ma az 0 pkt:o wiec sadze ze trzeba sie z tym wstrzymywac
PzdrB) |
Matek:
Jak patrzę na TSI i cenę tego nowego zawodnika, którego kupiłeś to zaczynam się coraz bardziej bać. Z Crveną jestem pewny, że wygram ale jeśli chodzi o mecz z Tobą zaczynam sądzić, że już nie mam szans. Chociaż mecz na swoim stadionie robi swoje i do naszego spotkania zostały jeszcze ponad 3 tygodnie. |
za ile mniej wiecej chodza solidy obroncy? bo na tlu to sa rozne ceny (dzisiaj widzialem nawet za 500 tys) bo zyskalem troszke kaski (kupilem napadziora za 48 tys i sprzedalem za 124 tys:D) i chce sie wzmocnic przed meczem o wice liderstwo
matek pochwal sie zakupem :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:25. |